| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
egy kis értékelés tőlem is. Amikor hallottam, hogy codemasters, már tudtam mire számíthatok. Ennek ellenére abban reménykedtem, hogy kellemes autós játék lesz, amolyan TDU-s fizikával (szerintem az az aranyközépút, nem árkád, nem is szim). Nem lett volna nagy kunszt megcsinálni olyanra, ennek ellenére nevetséges, amit kaptunk. Ha egy 10 skálán nézzük a játékok fizikáját és 1-es az NFS:MW; 5-ös a TDU, 7 a simbin cuccok, 10-es a netkar pro és iracing, akkor az F12010 kb 3-ast érdemel.
Tehát még csak kellemes autósjátéknak sem nevezném. Kapásból minden segítség kikapcsolva, expert nehézség, kormánnyal persze és a végeredmény elkeserítő... Erőlködni, illetve nagyon elszúrni kell a dolgokat, hogy megpördülj...
A körítés más tészta az nagyon jó, bár ha kukacoskodni akarnék, mondhatnám, hogy a boxban az emberkék ugyanazok, mindegy milyen csapattal vagy. Vagy, hogy a grafika szép ha minden maxon van, de akkor verseny közben zavaró a sok effekt, ha viszont azokat kikapcsolom, akkor már nem is olyan csodás a grafika.
Nem vártam szimulátort, egy kellemes autósjátékot vártam, de nem azt kaptam.