21775
  • laci 700
    azt hogy lehetetlen állóra fékezni a kerekeket menet közben
  • Tikal #5065
    nem tudom mit értesz blokkolást alatt, de nekem leblokkol a kerék fékezéskor...
  • McCartman
    igazán vicces lett a játék..:D

mindent segitseget kikapcsolva probalgattam , elég siralmas eredménnyel.
    Ha nem direktben rázókövön csinálod , nyugodtam tolhatod full gázzal , sosem pördülsz ki.
    Fékezésnél sosem blokkolnak a kerekek.
    ezek után képzelem milyen lehet az összes segítő tényezőt bekapcsolva.:D

Kár , hogy ebből a koncepcióból sem született semmi értékes , sokat ér , hogy a Codemasternél a licensz.

ja persze a grafikára-hangokra nagyon rágyúrtak , úgyis csak ez számít az egyszeri játékosnak , hogy legalább minimálisan valósághű játékot programozzanak nem szempont.
  • Firerock
    szerződj le valahova a nőnél a kamionodban
  • Black Ghost
    Hát ez valami o borzalom, egyébként sem értem mi bajotok a graf.-al. Hol láttok ti ilyen kontúrozott épületeket, neon zöld füvet, hupikék eget. Nézzetek meg HD-ben egy futamot, még ott is árnyalt szinte minden és az 1 km-re levő tárgyak sem ragyognak.

• hr2
    De, akkor is mit tegyek, hogy bírjak versenyezni? Mert a next season-ra nem csinál semmit.
  • Firerock
    semmit
    első szezon után nem fog ajánlatot tenni a Ferrari
    max a Sauber kaliberű csapatok
    Ferrari kb a 4. szezon körül
  • hr2
    Üdv.
    1 szezont végigvittem, de ha a "Next Season"-ra nyomok akkor "To enter the new season, please select a new contract via your ageent" mutatja.
    Mit tegyek, hogy komolyabb istálllóval /Ferrari/ mehessek?
  • peter0
    ok, már látom! Olvastam...
  • Rossi1
    Mikori a monzai video? Basszus akkoriban még élvezhető volt a verseny(leszámítva a baleseteket), emlékszem ott ültem végig, még a hülye Palikot is kibírtam (akkoriban még a Dávid Sándorral nyomták). Ő volt az a pályabíró akit a leszakadó kerék ölt meg? Vagy az később volt???
  • peter0
    És ezt a modot hova kell felmásolni???
  • TommyC
    http://depositfiles.com/en/files/0sc06mjx7
  • IXEMGabeo
    8 éves gyerek voltam miért baj az hogy nevettem azon h mindenki összetöri magát? mamár nem nevetek rajta...egyébként bevallom őszintén 2007 Nürburgringen is szétnevettem magam amikor sorba egymás után csúsztak a sóderágyba és a Winckelhock gyerek meg vezetett a futamon a mezőny legrosszabb autójával:D
  • VRSDM
    jobb estéd lesz ha ráhagyod :)
    kinek kell hogy felbosszantson a buta nézeteivel így koraesti nyugalmunkban :)
  • Ulvar
    Miért ezen mi nevetni való van? Vagy azon? Kurvára nem értem, magyarázd meg légyszíves.
  • barcames
    akkor játssz azzal!
  • IXEMGabeo
    miért nem tetted be neki 1998 Spa-i rajtot?:D azt tényleg nem lehetett kibírni nevetés nélkül
  • peter0
    Segítsetek már légyszives ez mi lehet...

Nem értem... Auszutráliában játszottam tegnapelött! Minden nagyon király volt az irányítással! Erre ma jött Kuala Lumpur és a kormányom totál szar!! Elfordítom kicsit a kormányt és semmi reakció!!!! És így nagyon rossz irányítani! Sőt...nem is lehet!! Ez így komolytalan!! Hol lehet állítani a kormány érzékenységén? Mert a controls fülön belül be van állítva a custom, majd a legalsóra tudok menni ahol ki-be lehet kapcsolni a FLASHBACK-et illetve az az alattiit lehet állítani, és az 50%-on van! A többit nem tudom állítani! DE EZ MOST MITŐL VAN SZERINTETEK! Így kezd elmenni a kedvem, így irányíthatatlan a játékom:(((((((((
  • lac coo
    Ocsmány ez mindenhogy....

Ez inkább realista...
  • RYO21
    Én feltettem a modot, + a gammát 0.8-ra raktam, és sztem sokkal jobb lett!
  • VRSDM
    az egy dolog hogy fényképeken és mozgóképeken jól néz ki a túlszaturáltság.
    de ha te látsz ilyen világító füvet meg babakék égboltot meg minden féle dinamikatartományt össze-vissza csavarva a valóságban. akkor királyvagy :D
    /jólnézki. csak ne nevezzük valósághűbbnek. a világító pázsit nem az! :)
  • Ulvar
    ja.
    Paolo Ghislimberti
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem borzalmas a mod

Mikor ilyen az ég? Soha.
  • priluki
    valamiért nem jön be a link ahonnan lelehetne szedni a modot:S Nemtudjátok feldobni valahova aki esetleg már leszedte?
  • oneal1
    ha jól emlékszem az első videón egy pályamunkás halt meg:S
  • peter0
    Halljátok!!!!!!!!!!!

Nem értem... Auszutráliában játszottam tegnapelött! Minden nagyon király volt az irányítással! Erre ma jött Kuala Lumpur és a kormányom totál szar!! Elfordítom kicsit a kormányt és semmi reakció!!!! És így nagyon rossz irányítani! Sőt...nem is lehet!! Ez így komolytalan!! Hol lehet állítani a kormány érzékenységén? Mert a controls fülön belül be van állítva a custom, majd a legalsóra tudok menni ahol ki-be lehet kapcsolni a FLASHBACK-et illetve az az alattiit lehet állítani, és az 50%-on van! A többit nem tudom állítani! DE EZ MOST MITŐL VAN SZERINTETEK! Így kezd elmenni a kedvem, így irányíthatatlan a játékom:(((((((((
  • Ulvar
    Hát ez az...azért jó nézni az F1et hogy jó rajt baleset lássunk...

...gondold át még egyszer mit mondasz...
  • SirAlo
    Nah igy mar valamivel jobb a grafika :D az alap grafika 10-bol nalam 5-6ot kap csak
  • IXEMGabeo
    nem csak Hamilton csinálja az izgalmakat idén pl Webber is bevállalt 1-2 dolgot jó szezonja van változatos győzelmek vannak és Vettelről se feledkezünk meg aki be van gőzőlve és megy mint az őrült másokat veszélyeztetve:D Schumi is visszatért bőven beszéltek róla az emberek főleg Monaco ill. Barrichelloval való incidens után, szval a maga módján mindenki csinál izgalmat:D
  • Rossi1
    Na beállítottam két analogra az irányítást és kezdem érezni. A török pályán mentem egy jót. De én most sem értem hogy lehet ez egyszerű...:)
    Arról nem is beszélve, hogy rajt után szépen jövök fel, a gép persze össze-vissza lökdös. Majd kanyarban bementem a résbe a hülye rámhúzza majdnem átmegy a fejemen és én kapok drive trough-t sportszerűtlen viselkedésért!!!
    Néhány éva sokkal izgalmasabb futamok voltak. Én mindig kedveltem a rajtbaleseteket. Nem is tudom mikor láttam olyat. Ez egész család ott ült a rajtnál, hogy kik törik össze a kocsit. Most meg ha nem lenne Hemilton el is aludnék talán.
  • IXEMGabeo
    valószínű összekeverted az option gumit a Prime-al...nekem is volt ilyen
  • barcames
    egyesek a jelenlegi forma 1 szabályokat sem ismerik :D lol
  • oneal1
    pontosan!! amúgy nemtudom hogy erre pont miért nem tudtak odafigyelni?!
    egyértelmű gondolom mindenkinek hogy fakó az egész
  • Black Ghost
    Az kizárt dolog nekem egy 6850-m van és simán hasit, viszont van mellette egy 1 gigás GTX 460, úgy hogy szerintem ott a VGA lesz a hunyó.
  • heady
    Ugye? Nagyon jó! Kéne a többi pálya is, mert azok túl fakók.
  • oneal1
    nagyon jó amúgy ez a lightning mod, szép lett tőle nagyon!
  • sakal6
    lágy gumit hogy lehet idő előtt kicseréltetni keményre? ahányszor próbálok mást feltettni edő előtt mindig ugyan úgy lágyat tesz vissza
  • VRSDM
  • zolee145
    Force EX. Keyboard vagy Custom, természetesen custom lett kiválasztva.