21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
ez hülyeség h elavult service pack 3-am van windows xp-vel és olyan játék még nem volt ami nem indult volna el az op rendszerem miatt :) ezis szépen fut szval -
tmisi #5554 "Tegyél fel egy win 7-et, és játssz." Ja de az nem két forint (OEM olcsóbb, de alaplapcsere esetén buktad). Warez ugye meg tiltott. :) -
crossy104 #5553 Még annyit, hogy win 7-en menni fog gond nélkül, mert a munkatársamnak hasonló konfigja van. Win 7-en tolja ezerrel. -
crossy104 #5552 A win xp-s problémákra a megoldás.Windows 7.Az összes játékgyártó win 7-et használ.Félre kellene már tenni az őskori op. rendszereket.
Tegyél fel egy win 7-et, és játsz. Ja, és a frissitéseket ne engedélyezd a win 7-en. -
Mivel nem találtam eddig ilyen kérdést, hát megpróbálok segítséget kérni. Tehát: adott egy WIN XP ServicePack2 op.rendszer, ez pedig egy AMD Ahlon64 X2 6000+ 3.11GHz, 2048 MB Ram konfigon (videókártyát nem tudom, de biztosan 512MB). A játékot kipróbáltam már másik haveromnál, ott is SP2 van felrakva és fut is a cucc, pedig gyengébb konfig. Erre amikor feltelepítem, open_al32.dll fájlt kéri. Letöltöttem, Windows/system mappába beraktam. Utána az xlive.dll nevezetű fájt kérte, ezt is letöltöttem, beraktam szintén a system mappába. Amikor újra futtatni próbálom a játékot, nem indul el, hanem ilyen hibával fogad: "The application failed to initialize properly(0xc150002)"
Valakinek van valami ötlete? A haveromnak szóltam, hogy töltse le a Visual C++ 2008-at, hátha az segít, de fogalmam sincs, hogy mi a probléma forrása. Talán nincs megfelelő .Net Framework neki? Nem igazán ért a gépekhez, MSN-en próbálok neki segíteni, de nehezen boldogulunk. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Sajnos nálam nem fut a játék, ha futna biztosan megvásárolnám és kísérleteznék is vele, ehelyett marad a haveroknak történő kölcsönadás meg YouTube-n való élvezkedés.
Köszönöm. -
Ki milyen nehézségi fokozatban játszik?
Nekem hard-on túl könnyű
Experten meg túl nehéz xD
Hard-on új pálya előtt nem kell gyakorolni,rögtön jöhet a quali..versenyen még 1-2kisebb kicsúszik is belefér.
Experten meg minimum 20perc tréning..+verseny közben nem lehet hibázni. -
nekem is voltak olyan versenyeim, amikor úgy éreztem, hogy nem mindenki tette meg a kötelező kerékcserét, és így maradtak előttem...
-
IXEMGabeo #5548 patchet én is nagyon várom már, azért nézem Árgus szemekkel a topikot, jól fog jönni nekünk egymagosoknak, ráadásul úgy hallottam AI javítás is lesz, meg talán már grafikai patch is lesz vagy van is?!... -
IXEMGabeo #5547 Hogy a fenébe kerültek rossberg hülkenberg meg ehhez hasonlok elém mikor joval mögötem voltak és a verseny továbi részében ezeket még távolba sem látam."
úgy, hogy sajnos nem mindenki megy ki kereket cserélni...Sakhirban Liuzzi csinálta ezt meg és bejött mögöttem 4. ként a mocsokja, szorongatott is, de aztán lehagytam a kis csalót... -
Lehet nekem nem a mentéssel lesz a baj. Amikor átlépek a p2-ből a p3-ba jön a hibát érzékelt ezért leállt szöveg. Bár most ahogy belegondolok, eleve kidobott akkor. Szóval azonnal el akartam kezdeni a p3-at, csak kidobott. Ez így most egy patchig el is vette a kedvem. -
Babylon56 #5545 Áruja már el nekem valaki az hogy a fenébe a lehet, hogy mielöt kiálnák a bokszba kereket cserélni a 19 körbe az állás (3 másodpercel követ rosberg)
1. ham 2.alo 3.web 4 vet 5. but 6.mas 7.én(sauber) 8.ros 9. liuz 10.petr 11. schum 12.suti 13. koba 14.hülk 15. buem 16. bar 17. kov .stb
Kiálok a boxba kereket cserélni és vellem együt 6.Massa, 9.Liuz 11.Scum 4.579 s alat lecserélik és már indulok is visza mire visza érek a gép azt irja 21. vagyok mögötem 22.massa, 23.schum, 24.liuz egy körel később. 6 kiálnak boxba és 16 helyre feljötünk.
De inét jön az érdekeség a verseny végéig jo tempot autoztam csak massa ment el melletem még is 12. letem.
Hogy a fenébe kerültek rossberg hülkenberg meg ehhez hasonlok elém mikor joval mögötem voltak és a verseny továbi részében ezeket még távolba sem látam.
Mert szerintem azt azért csak látnom kellet volna hogy a boxbol valamikor ki jönek mikor én a célegyenes elején vagyok.
ui. rosberg a 35. körben le is köröz. (miután elém került sugár hajtomüvet raktak az autojára és boxba nekik nem kell menni vagy mia fene)
Másik amit nem értek 30. körig ha kicsit elhagyom a pályát aztirja csak le "vágtam a kanyart" majd utána éphogy levágom egyszer kapásbol áthajtásos büntetés. Meg van adva talán hogy bizonyos megtet körökig enyiszer vághatod le a kanyart utána meg hirtelen halál!? -
spiczi91 #5544 Csak kettő? Nekem már volt rá példa hogy az első 5 körben kaptam 2-t... Mondom annyáááááád -
IXEMGabeo #5543 Race Difficulty, a karrier módnál pedig mikor mész futamra ott az easy, medium, Hard, Expert fülecskénél ha rámész tudsz állítani, hamár állítasz átvált Customre... -
Két defekt egy futamon? ááá -
Ezt a legendet meg a többit hol tom állítani?Vagy azt szezon elején kellett volna?? -
IXEMGabeo #5540 jaja:D én is gondoltam rá...én nem bánkódok miatta gamepaddal amúgy se egyszerű szóval Profi, aki HRT-vel nyer mondjuk így:D
amúgy a 12. hely nagyon jó legenden, neked is jók a reflexeid akko:P -
megneztem a prof szintet ott valami bug van:) legenden kb realis helyre tudok bejonni(de csak mert kurva jo vagyok):D profon monacoban egybol pole 1.5 secet adtam a masodiknak Lotus-al:D:D:D:D:D -
IXEMGabeo #5538 nem értem a mentés az hogy van? csakúgy gondol egyet és eltűnik?:S legközelebb csinálj másolatot, mert ez nagy szívás azért:S -
Heh, elbaszta a mentésemet Silverstonnál az első szezonbe. Marha boldog vagyok :\ Jó játék lehetne, de tele van bugokkal. A kedvencem: Montrealban a q3-ban a Ferrarik nem tudtak kijönni a boxból. Próbálták alácsűrni, de nekimentek a falnak, majd tolattak. Így ment ez addig, amíg be nem mentem a boxba... Öt percen belül teljesen felszáradó pálya...
Ez a trehányság nem vall a Codemastersre. -
IXEMGabeo #5536 előtte nem állítottad be a stratégiát? akkor ne csodálkozz...amúgy verseny közben célszerű megnézni és beállítani egyenes szakaszon h melyik gumit cseréljék le -
Nekem ami felbaszta az agyam az volt h elkezdett kanadában esni az eső,egy ideig még bírta a slick majd már kanyarodni nem bírtam,mondta az ürge rádión h ok gyere be kapsz új gumit.Bemegyek a bokszba 1. helyen voltam hát mit raknak fel???Ugyan olyan slicket.Miondom az agyam eldobom vazz azé iylenre fgyelhettek volna... -
spiczi91 #5534 Nekem simán átlépteti a cucc, Malajziában a P1től ellépkedtem a race-ig. Másrészről privibe megírhatnád azt a cuccot, mert nekem nem igazán van fingom erről, a létezésénél többet nem tudok. -
IXEMGabeo #5533 biztos le van véve a Gamma -
Csá! Erre is gondoltam, de akkor nem múúködnének azok ott hátul :D -
Áramszünet, Norbikám!
Hali! -
Nem tudom nincs rá bizzos pénz:D -
Sztem', mindegy. Ugyan annyian látják. Egyre többen tudják is.
Privizni, emiatt nem akartam. Nem oly nagy titok ez már, sajna! :((
De, ha bosszantott, akkor, sorry!
Ez csak igazság, és mielőtt vlki' félreértené, nem az Ulvarról volt szó! Vele csak dumáltunk erről.
Csá, Laci.
@Spiczi, nézd má' meg lécci, ha hagyod lepörögni az első szabadot, átenged a másodikba, vagy csak áll a csiga, oszt' kapufa. Köszi. Cucc eredeti persze. -
Kiégtek a lámpák a terembe, hogy ilyen sötét van? -
Interjúúú
-
IXEMGabeo #5526 ahha majd kipróbálom, de gondolom ott szinte tökéletes a gép:D nekem egyelőre könnyebb a Prof mód, mint az Intermediate, de ezt már vagy 100x-ra írom le:D -
legenden eleg realis helyekre lehet bemenni:) legjobb kinaban volt 12 hely 50% futamon, de ott kinyomtam a szemet:) -
spiczi91 #5524 Az utolsó sorra gondolt sztem... 

-
spiczi91 #5523 Ezzel még nem találkoztam, pedig már összefutottam egy-két érdekességgel a játékban.(random defekt, a semmiért Dq-zott 1,5 óra vezetés és 53 kör után, Di Grassi 8 mp-vel jobbat futott mint az addigi leggyorsabb kör
, nincs ESC-gomb)
-
Az F1 2010-es kerdest?! Miert nem jo itt?!:)
Nem hinnem, hogy bekavart a topic eletebe, bar nem olvastam vissza, de vegiggorgetve, az utolso 100 hozzaszolas nagyreszenek nem sok ertelme van... -
fasza rF topicba írd vagy privátba. -
En erdemi valaszt nem nagyon tudok adni, mert csak a teszt miatt (demo helyett:P) szedtem le, a vezetesi elmeny erdekelt, es mivel az nem tetszett, passzoltam a dolgot;)
De egy futamnyi karriert en is mentem, es nalam az idomero vegen, amikor tovabblepett volna, ott "fagyott ki". Hogy ez mennyire altalanos, mitol fugg, mikor, milyen beallitasokon jon elo, azt nem tudom, mert ebbol az egy tesztol nem lehet kideriteni:D
Mashol (TimeTrial, GrandPrix) nem volt gondom, lassulasom, fagyasom. -
Spiczi, Ulvar, Alexease!
Azért így, mert mi már ideje ismerjük egymást valamennyire, és nem akarok alapfokú válaszokat kapni. Bocs, többiek!
Nektek nem csinál olyat, hogy szabadedzést lepörgetve, vagy végig autózva, egy tized mp-ig tölt, oszt' onnan sehová. Qualin nem tesz ilyet.
Idáig minden pályán megszivatott. Ja, karrierben. GP-ben még nem néztem.
Viddrájvert ne javasoljatok, mert a 10 felettiek nem támogatják a TrackIR 5-öt!
Egybként, ha csk egy mpvel előbb tovább léptetem simán átmegy a köv szabadedzésre.
@ Ulvar! Emlékszel, mikor kiszálltam az indiből, és a csalásról beszéltünk?
Kinyomoztam a progit, amivel meg lehet csinálni. Termsztesen nem használom, és nem is írom ide a nevét, mert aki tudja, az úgyis, aki meg nem, az meg ne!
Kösz, ha válasz van, csá, Laci. -
spiczi91 #5518 A HRT-vel is el lehet csípni a pontszerző helyeket, márha a gép nem szabotál valami hülyeséggel. Nagy élémény számomra Chandhokot beterelgetni a 7.-8. hely környékére. -
IXEMGabeo #5517 jaja jóféle dolog ez, aki ügyes az ott harcol a többiekkel elől egy Lotussal, HRT-vel, akár Virginnel is...de ez a HRT ez nekem nagyon bejön már kapásból 2 dobogót kiharcoltam vele, a Virginnel csak szenvedtem akármennyire állítgattam az elég gány volt:) el se merem képzelni, ha a Sauberhez átmennék, vagy avval kezdenénk akkor lehet simán vb-k leszünk:D -
igy az izgalmas :))) meg voltamolyan paraszt, hogy 7 szezonos karriert választottam.