• Babylon56
    Áruja már el nekem valaki az hogy a fenébe a lehet, hogy mielöt kiálnák a bokszba kereket cserélni a 19 körbe az állás (3 másodpercel követ rosberg)
    1. ham 2.alo 3.web 4 vet 5. but 6.mas 7.én(sauber) 8.ros 9. liuz 10.petr 11. schum 12.suti 13. koba 14.hülk 15. buem 16. bar 17. kov .stb
    Kiálok a boxba kereket cserélni és vellem együt 6.Massa, 9.Liuz 11.Scum 4.579 s alat lecserélik és már indulok is visza mire visza érek a gép azt irja 21. vagyok mögötem 22.massa, 23.schum, 24.liuz egy körel később. 6 kiálnak boxba és 16 helyre feljötünk.
    De inét jön az érdekeség a verseny végéig jo tempot autoztam csak massa ment el melletem még is 12. letem.

Hogy a fenébe kerültek rossberg hülkenberg meg ehhez hasonlok elém mikor joval mögötem voltak és a verseny továbi részében ezeket még távolba sem látam.
    Mert szerintem azt azért csak látnom kellet volna hogy a boxbol valamikor ki jönek mikor én a célegyenes elején vagyok.
    ui. rosberg a 35. körben le is köröz. (miután elém került sugár hajtomüvet raktak az autojára és boxba nekik nem kell menni vagy mia fene)

Másik amit nem értek 30. körig ha kicsit elhagyom a pályát aztirja csak le "vágtam a kanyart" majd utána éphogy levágom egyszer kapásbol áthajtásos büntetés. Meg van adva talán hogy bizonyos megtet körökig enyiszer vághatod le a kanyart utána meg hirtelen halál!?