| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Mivel nem találtam eddig ilyen kérdést, hát megpróbálok segítséget kérni. Tehát: adott egy WIN XP ServicePack2 op.rendszer, ez pedig egy AMD Ahlon64 X2 6000+ 3.11GHz, 2048 MB Ram konfigon (videókártyát nem tudom, de biztosan 512MB). A játékot kipróbáltam már másik haveromnál, ott is SP2 van felrakva és fut is a cucc, pedig gyengébb konfig. Erre amikor feltelepítem, open_al32.dll fájlt kéri. Letöltöttem, Windows/system mappába beraktam. Utána az xlive.dll nevezetű fájt kérte, ezt is letöltöttem, beraktam szintén a system mappába. Amikor újra futtatni próbálom a játékot, nem indul el, hanem ilyen hibával fogad: "The application failed to initialize properly(0xc150002)"
Valakinek van valami ötlete? A haveromnak szóltam, hogy töltse le a Visual C++ 2008-at, hátha az segít, de fogalmam sincs, hogy mi a probléma forrása. Talán nincs megfelelő .Net Framework neki? Nem igazán ért a gépekhez, MSN-en próbálok neki segíteni, de nehezen boldogulunk. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Sajnos nálam nem fut a játék, ha futna biztosan megvásárolnám és kísérleteznék is vele, ehelyett marad a haveroknak történő kölcsönadás meg YouTube-n való élvezkedés.
Köszönöm.