21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #7337 nekem jobban fekszik minden pályán a túlkormányzott autó...legtöbb helyen az egyenesekben szenvedek, hiába próbálom a váltót belőni, ahhoz nem értek valahogy...nyílván lejjebb kell vegyek valamiből -
Nem tudom. Fogalmam sincs, mint ahogyan azt sem tudom, hogy az F1 2010-ben számít-e valamit a beállítás.
Mindössze azt mondtam, hogy hova kellene, ha egy igazi autót vezetnél.
Ha kanyargós a pálya akkor nagyobb leszorító erő kell. Hogy előre vagy hátra nagyobb az vezetési stílustól függ. Van aki szereti ha mozog alatta az autó, az hátra kicsit kevesebbet (pl Hamilton), van aki pedig alulkormányzottan vezet, nagy bekormányzással (Alonso) annak hátra kicsit nagyobb. Aztán ehhez kell felfüggesztést is állítani. Lassabb pályákon általában kicsit lágyabb, viszont a lágyabb futómű és a nagy szárnyállás nagyobb hasmagasságot követel meg.
A lengéscsillapítókkal is lehet szórakozni, attól függően, hogy milyen egyensúlyt akarsz az autónak (szintén ugyanaz a kérdés, alul- vagy túlkormányzott autóval szeretsz-e menni), plusz van-e esetleg sikán ahol nagyobb a rázókő, amin majd át akarod dobálni a kocsit, stb.
Két véglet:
Monaco: nagy szárnyállás, lágy felfüggesztés, viszonylag nagy hasmagasság, hogy az utca hepehupáin is mindig a talajon legyen mind a négy kerék. Ehhez rövid váltó, plusz lehet kicsit hátrébb rakni a fékerőt.
Monza: nagyon lapos szárnyállás, kemény futómű, amennyire lehet közel kell engedni az aszfalthoz a kocsit, és hosszú váltó, kicsit előre tolt fékerő.
Itt hátra minimum szárny kell, mert a nagy tempó és az alacsony hasmagasság miatt amúgy is nagyon hatékony a diffúzor, viszont a légellenállás egyik legnagyobb részét a hátsó szárny adja, tehát azt érdemes mindig a pálya lehetőségeihez mérten a lehető leglaposabb állásban használni.
Ez az elmélet, de mondom sok függ a vezetési stílustól, meg attól, hogy a játék mennyire reagál a változtatásokra.
Vegyes pályákon meg el kell dönteni hol akarsz gyors lenni. Itt az élő példa, Abu Dhabi. Hiába volt a kör egészét tekintva gyorsabb a Ferrari mint a Renault, az utóbbi nagyon szépen be volt lőve az egyenesre. Egyenesben lehetne előzni, de ott lassabb volt Alonso, kanyarban meg hiába gyorsabb, ott volt előtte Petrov, vagyis nem tudott menni. -
kicsi leszorító erőt hova kell állítani? -
Azért csak el tudtad olvasni 
Pl: Suzukában hova állítsam a csuszkát mert 6-6 van állítvca alapból?
1:34-et megy az eleje,de sajna nekem 1:35 alá nem megy, egyenesbe gyorsabbnak kéne lenni szerintem. -
Először érdemes lenne eldöntened, hogy milyen nyelven kívánsz a topikban társalogni.:)
Amúgy gyors pályán kicsi leszorító erő, lassú pályán meg nagy. A kettő közt pedig végtelen számú lehetőség, attól függ milyen stílusban vezetsz. -
Sziasztok!
aerodynamicát hova kell kell állítani gyors és lassu pályán?
Köszi -
bcc #7331 Nincs benne pactice és az időmérőt se lehet beállítani hogy 3 részes legyen.Gondolj bele ha lenne pactice akkor végig kéne várni a többi játékosnak 1 órát.Ugyan ez időmérőn ha valaki kiesne a Q1-ben mit csinállna a Q2 és Q3 alatt.Megebédel? -
Sziasztok
Elkezdtük haverral tolni LAN-on a játékot és nagyon bosszantó hogy Multiplayerben nincs Practice.
Van egy 15 perces Qualify aztán jön a Race.
Nem tudja valaki hogy nem-e lehet ezt a 15 percet átírni valahol valamelyik file-ban hogy legalább az hosszabb legyen?
Tök jó hogy belehet tenni az AI-t és lehet gyakorolni közöttük, de 15 perc és ennyi.
Köszi ha valaki tud segíteni!
-
mclaren vagy a gyári merci? -
IXEMGabeo #7328 Rb a legjobb sztem...a Ferrari viszont nekem csalódás a game-ban, de a legtöbbet nem is velük, hanem a Mercivel szoktam lenni azok viszont elég erősek lettek a gameban:D -
ööö, hát ezt necces megbütykölni... (programozni naggyából tudsz)???
izé, hát a progi neve "TDE".
De próbáld ki az enyémet!.. az nem jó???
A Ferrari és a RB a Meki szinte egyforma! -
milyen progival nyitod meg? -
JohnAngel #7325 Lenne nekem is egy kérdésem.
A Lotusnál eddig 5 fejlesztést kaptam, de mostanában nem akar többet adni.
Megcsináltam a célkitűzést, de nem adott semmit azért, hogy teljesítettem.
Az eljárás az lenne, ha egyszer teljesítem, akkor kapok egy új cuccot.
Természetesen az első számú pilóta vagyok a csapatnál.
Az egész ott kezdődött, hogy egyszer kaptam egy új fejlesztést, ami aztán eltűnt, azóta meg semmit nem ad.
Nem találkoztatok hasonló problémával? -
JohnAngel #7324 A törést be lehet állítani, csak nem voltál elég figyelmes a beállításoknál.
Az a lényeg, hogy mielőtt elkezded a versenyt akkor kell beállítani a részleteket, mert verseny közben csak az első oldalon lévő dolgokon lehet állítgatni.
-
senki??? -
ha nincs fent akkor nem!!!... de próbáld ki az enyémet.. azt csak be kell másolni semmit se kell átírni !:) -
és ha nincs fennt a patch,akkor is? :P -
Saját .. A Patch nélküli gémen ment rendesen! -
A databesse fájlba át lehet írni a pilóták teljesítményét (egész érdekes dolgok vannak ott). Csak a fájl piszkálása miatt nem fog menteni a játék. -
hali,ha sima bajnokságban játszom,akkor akárkivel vagyok,akármilyen távon,akármilyen nehézségi fokon,a Meki egyszerűen túl jó...valahogy felkéne cserélni az RB-t a mclarenre,a ferrárit meg a renaultra,mert mindig kikapnak a vörösök...van vmi realistic patch?? -
HG #7317 Hi!
Köszi, Bármi is ez. Ha jól olvasom Patch eltávolító?
"- And the main system files" - ez mit takar? Megint rossz lesz a Boxkiállás, stb?
Mégegyszer köszi! Kipróbálom.
-
joebaro #7316 mondjon mar valaki valamit, hogy mitol lok ki a game ? -
srácok nem lehet valahogy megoldani, hogy a játékos verdája is úgy törjön mint az AI??? legnehezebb fokozaton van, minden real, nekicsúszok elég erősen egy másiknak erre nekem semmit nem jelez annak emg elszáll a komplett hátsó szárnya kerekestül... meg véletlen nekilöktem egyet a falnak és rendesen látványosan morzsolódott, én meg nekiszállok full sebességgel és csak lerepül az első szárny ennyi... jah meg azt nem lehet megoldani valahogy hogy kicsúszásnál a fű meg a kavicságy ne fogjon meg úgy, hogy 200-ról 0-ra állok meg csúszás közben 2 méteren??? reálisabb lenne belecsúszni a gumifalba de egyszer nem csúsztam még el odáig pedig dobtam már el párszor a vasat úgy, hogy palik rászarna iojedtében a gyuszi fejére... -
Egyébként hard-ban és expertem befolyásolódik a benzintank súlya és a gumik tapadása ? -
nono28 #7309 Sziasztok!
Tudna segiteni valaki?Szeretnék regisztrálni racedeparment.com oldalra de mindig errort ir ki.Itt van a hiba:Additional Required Information (profile)
Can you spell? (This question is to check if you are human)!
Itt mit kell beirni?
A segitséget előre is köszönöm! -
IXEMGabeo #7308 saját egyéni setup...időközben rájöttem át kell alakítsam mivel a nehéz autóval, kemény keverékkel baromi korán kell fékezzek...ráadásul a többiek lehagynak az egyenesben ezt a váltó belövést evvel nagyon szenvedek... -
Milyen setupra gondolsz ? :D -
A mentési problémákra !!! -
Töltsd le ezt -
joebaro #7304 ezt igy nem lehet jatszani, ujratelepitettem a gamet, patch nelkul is megprobaltam de ugyanaz -
Liveról szedd le a javítást nem nagy cucc. -
Bergkamp10 #7302 De sajnos nem nekem, mert én xbox360-on nyomom... -
HG #7301 Azóta engem is kidobott billentyűvel is, de kormánnyal talán hamarabb. De egy szabadedzést nem tudok végignyomni. Az az érdekes, hogy a Patchet akkor raktam fel, amikor még egy verseny hátra volt a VB-ből. Azt simán lefutottam a patchal, kormánnyal. Aztán jött a McLarennel a köv. év, és azóta dobál ki.
-
joebaro #7300 egy az elottem levo hozzaszolast szeretnek megcafolni, nekem tokeletesen ment billentyuzeten, soha kormanyt nem is hasznaltam es megis kifagy, kilok a game 2-3 koron belul, nem tudom mi lehet a baja -
burkos01 #7299 letöltöttem egy database.bin filet és felülírtam az eredetit. de nem csináltam mentést róla. Azóta csinálja ezt. Nem tudná valaki geltölteni nekem ezt az apró file-t. -
burkos01 #7298 Az miért van hogy ugyan azt a pályát kell csinálnom 3adjára. Nem menti el. Vagyis elmenti az auto save meg én is elmentem a biztonság kedvéért de megint a német nagydíj jön. Valami ötlet? -
ja oki, nekem a nem regen az 1-2 het:) de en kb akkor vettem 55-ert -
burkos01 #7296 Igen most. Én nem most vettem hanem kb 6hónapja. -
4870-ert 48k???????????? 47990 van most a PH-n 5850 New Edition:D -
burkos01 #7294 Nem hiszem. De azt tudom hogy én nem rég vettem egy ati 4870es kártyát és 1920*1080 as felbontással minden full-on van és még soha nem szaggatott. Igaz 48e Ftot adtam érte. De szerintem ennyiért már lehet venni ati 5XXX ös szériát is és az tudja a directX 11et.