21775
  • IXEMGabeo
    na lehet itt menni 1:24-et is. Nekem sikerült lazán pole-ból indultam
  • palinho96
    nem is lehet.. csak egy pálya van benne. xDD mondtam olvass Steam..
    Ez csak egy DEMO!
  • hungary27
    Easy :D Már bánom hogy nem néztem visszajátszást és akkor célfotó.
    De amugy nekem nem lehet pályát választani mert mindig ujra kezdi, hogy 0pontom van stb.
  • palinho96
    xDD az lol. miylen nehézségen?
  • hungary27
    :DDDD
    Kössz
    Most mentem a monzai pályán 5körösen és holtverseny lett első helyen, de csak másodiknak írt ki. :D
  • szabii98
    De amúgy, vannak olyan setupok amik Ferrarin jól viselkednek, de mclarenen nem....vagyis, nem ugyan olyan az irányításuk
  • palinho96
    igenigen. :D. főleg jobban lejön a Multi terén ;)
  • Dzsoy
    demóban sehogy :D
  • szabii98
    pedál szaturáció és holtjáték. mindent százra tol, és a legkisebb érintésre is megáll a kocsi. ahhoz meg nem muszáj füstölnie, meg oldható
  • Dzsoy
    Én ezt a 2 másodperc külömbséget annak tudtam be hogy a meki annyival jobb autó mint a williams és nem annak hogy jobb arra a kocsira a setup.

Bár nem találkoztam ilyennel, de akkor létezik hogy bizonyos setup-al egy williams-el jobb időt mentél mint mondjuk egy RB-vel?
  • palinho96
    szabi most jót nevettem.. ezt a videó alapján hogy nzéted ki.. óriási fékerő. xDD
    nem füstötölt a kerék ;)
  • palinho96
    kérdezel még hülyeséget? :D
    Olvasni nem tudsz le van írva minden Steamen! :D
    Mivel ez egy Demo verzió így belekerült az új Austin pálya a Monza, Singapur és Belga pálya trió mellé! :D
  • palinho96
    hát erről beszélek. xDD A williamsel egy X setuppal szar (tehát nem arra az autóra való)
    Míg a McL-le ugyann azzal az X setuppal simán vezetesz (tehát arra az autóra jó a setup) :D
  • szabii98
    óriási fékerővel megcsinálható az összes, de a ráfordítót fingom nincs hogy csinálta.. lehet csak nagyon gyengéden nyúl a pedálokhoz, és kitapasztalta hogy kell, jól csinálja egyébként, de én a célegyenes ráfordítóban pl sokkal beljebb megyek és lecsúszok a sóderbe
  • Dzsoy
    Hát azt sajna nem nagyon vettem észre hogy autonként is változott volna a beállítás. Míg egyik pályán Williamsal éppen hogy első lettem ,addig ugyan az a setup McLarennel 2 másodperc előny. De persze nincs kizárva, viszont akkor nagyon kicsi a külömbség.
  • hungary27
    Csak a monzai pálya van?
  • palinho96
    annyira azért jó volt, hogy minden autóra és pályára más setupok kellettek.
  • IXEMGabeo
    igen ez pontosan így van, de én ezért nem is panaszkodtam mivel billel nem sok jó származott volna, ha elkezdtem volna manuálisan váltani:)
  • IXEMGabeo
    nem tudom, hogy vagy vele, de Indiában még nem is mentem, Korea nagyon nem feküdt és az austini pálya vonalvezetése sem tetszik, azokat nem tudom mennyire ismered
  • Dzsoy
    Ha automata váltóval mész és fékezéskor az automata vált vissza akkor nagyobb féktáv kell mintha fékezéskor Te kezdenél el visszaváltani. (automata váltónál is be tudsz avatkozni a sebesség fokozatokba)

Bakkerman, Te meg nem tudom mivel játszottál de:
    1. A demóban csak McLaren és Williams van
    2. Én már a 2011-ben is jobb időket mentem egy McLarennel mit egy Williams-el ugyan azzal a beállítással.

• lac coo
    Ez azért nem így van !!4

Nem szeretem ezt vérpistikézést, mindenki azzal és úgy játszik ami tetszik neki, ettől senki nem jobb vagy rosszabb.
    De hogy a vérpistiknél maradjunk, 3000 vérpistire jut egy úgynevezett szimulátorbuzi, akit meg simán képen röhög mindenki, hogy neked külön miért csináljunk bármit is .:)))

De... azért ez a játékmotor jóval tutibb annál mint ami látszik rajta, elvileg mindent tud amit kell. az hogy tele van gyári segítségekkel, trükökkel az a nem a Codemasters-t minősíti, hanem a játékosokat. azt kapjuk amit várunk . Ennyi. Ez nem csak az autós játékokra igaz, felnőtt egy új korosztály, mérhetetlen az igénytelenség ami ma jellemzi a játékosokat !!!!!
  • Danecay
    Annyira váltok vissza gyorsan amennyire szükséges, tehát 200m alatt a kanyarbejáratnál a megfelelő sebességi fokozatom legyen meg. A pályaismeretemmel sem gondolom, hogy gond lenne, mert sok éve már annak, hogy álmomból is felébresztve felsorolom a pálya összes egymást követő kanyarját ha kell. rFactor-oztam én is éppen eleget annak DEMO-jának megjelenése óta (természetesen az első részről beszélek) ahhoz, hogy tudjam, hogy ott azért érezhető a motorfék hatása, és mint ahogy le is írták, a hirtelen visszaváltások könnyen megpördüléssel járhatnak.
    Egyébként közben kísérletezgettem még, és arra jöttem rá, hogy a probléma kulcsa a helyes kormány szaturáció és linearitás beállításában, esetleg a driverben beállított kormányszög összhangba hozásában rejlik majd. Mentem az óta 1:25 elejét is, de ilyen beállítások mellett túl idegesnek, túl hirtelennek érzem az autót, szóval ki kell majd kísérletezni a megfelelő beállítást.
  • palinho96
    az rF az teljesen más fizika, és beállítások tömkelegén alapu.. ott a lengés csillapítótól kezdve az autó nemén át a a visszapillató tükrök állításán keresztül te állítasz be.. itt csak pár alap dolog.. szóval messze más fizika..
    amit viszont nagyon néztem, az rF2-ben a gumi laposodik a rázóköveknél.. beszarás. xDD
  • palinho96
    itt nem.. max ha visszaváltassz rükibe... akkor tuti, de nekem 1-esbe semmi sem ugrott ki :D
  • IXEMGabeo
    lehetséges csak vigyázni kell, mert, aki egyesbe hirtelen visszaváltja annak pördülés lehet a vége... lehet, hogy Dancenay lassan vált vissza, csak azt nem említette:)
  • ggbuffon
    rövid és stabil féktáv: elméletben fékerő elosztás és visszaváltás kérdése, legalábbis 5-6év rf után..h itt működik e nemtudom
  • palinho96
    nem nemlehet, de kéretik vissza olvasni! :D
  • palinho96
    A váltással csinálja.. Nem fokozatosan veszi vissza, hogy 7...6...5..4...3...2 (...1) hanem 765432(1)... tehát hirtelen vissza vált. ezt a 11-ben nem lehetett megcsinálni, mert lefüstölt a motor.. :D
  • palinho96
    Én kormánnyal is 1.26 5xx alá bementem már kétszer.. 1.24.7xx-et toltam All assits OFF-on ami nem sokat zavar a 11-hez képest..
    Szóval a vezetési stílusoddal lehet a bibi illetve a pálya ismeretséggeddel. ..gyakorol, gyakorolj és lás csodát Új Világrekord ;)
  • IXEMGabeo
    hát ja 100-nál már nyomta a féket és be tudja venni. Billel én 150 környékén fékeztem, ha jól emlékszem
  • barcames
    szerintem nem próbáltad ki!
  • gallardo
    te melyik játékkal játszottál? :) a demóban csak 2 autót lehet kirpóbálni :)
  • zzeN
    Lehet a Williams-en és a Mclaren-en kívül más csapattal menni? Hogy?
  • Danecay
    A pixeles árnyék nekem jelen volt a 2011-ben is ATI kártya mellett is. Mondjuk az érdekes csak az volt, hogy nem figyeltem fel rá az elejétől fogva, szóval lehet, hogy valamelyik driverrel jött a jelenség, de az óta sem szűnt meg. Ja egyébként itt a DEMO-ban is jelen van és nem csak az autóknál, hanem pl a BOKSZ-nál is.
  • Danecay
    Itt van egy pl. Ahol a srác még a gázt nyomja én javában már a féket taposom, és elvileg nála is minden segítség OFF-on van

• ATi0021
    Végre volt időm kipróbálni a demót. Olyan kérdésem lenne, hogy más tapasztalta, hogy a Monzában az autóknál az árnyék, eléggé pixeles, ronda. Igazából mindent maxra tettem akkor is, akkor javult egy kicsit, amikor az NVidia Control Panelben megadtam a demó exenek a helyét, mire felismerte hogy F1 2012ról van szó, plusz bekapcsoltam az FXAA-t. Plusz azt se értem miért akad meg, lassul be, amikor mindig 30 fps fölött van. Amúgy ezeket leszámítva plusz a boxnál a külső kamerát, a demó alapján jónak tartom, ha a teljesben kijavítják ezeket is biztos vétel lesz. Esetlegesen tudnátok ajánlani olyan megbízható oldalt, ahol olcsón lehet Steam kulcsot venni?
  • bakkerman
    felraktam a demot,letoltam ez a young driver-es bohóckodást,ami már most egy kalap szart nem ér,így a demo után ez a véleményem. átmentem a season challenges módba,toltam egyet Vergne-el,riválisnak beraktam Perezt. Középső nehézségi fokozat,assistok offolva,kormánnyal. Időmérőn 11. lettem,Perez 13. Jött a futam,5. lettem,Perezt kipörgették a célegyenes utáni kombinációban,valami 20. hely körül jött be. Utána elkezdtem próbálgatni szimplán a csapatokat,és szomorúan tapasztaltam azt,amire azt hittem,hogy a 2011-es verzió után ezt kijavítják,azaz legyenek tényleges különbségek az autók teljesítménye között,DE NINCS. Legalábbis ha én vezetek egy Ferrarit azonos beállításokkal,azonos gumival,határon autózva egy bizonyos köridőt,utána átülök egy Caterhambe,és CSONT UGYANAZT AZ IDŐT letudom hozni,azonos feltételekkel. Na itt meg is bukott nálam a dolog,idén se lát belőlem pénzt a CM,majd lewarezolom,letolok 2 szezont,és delete. Csalódás.
  • IXEMGabeo
    akik 1:21-es időt mennek azok már szinte mérnökök mivel a kocsit is szinte tökéleteshez közeli állapotra tudják belőni...elvileg a 2012-es játék méginkább lassított a 2011-hez képest. Nem tudok viszonyítani a 2010-ben simán mentem 1:19-et v 20-at kontrollerrel
  • Danecay
    Érdekes ez a játék, hogy más embereknél mást produkál, bár a 2011-el is voltak ilyen jelenségek. Pl. azt amikor először a tesóm felrakta azt mondta, hogy úgy csúszkált mintha jégen ment volna, nálam viszont ilyen téren minden rendben volt, mondjuk speciel ezt a jelenséget ezzel a 2012-vel kapcsolatban is olvastam. Ott van továbbá egyesek számára, az azt hiszem már itt is tárgyalt egyenesben tartási nehézség, amivel nekem szintén nincs gondom, viszont a kanyarsebességet nálam a videókban látottakhoz képes csúnyán alul kell méretezni. És gondoljátok el, vannak akik 1:21-es időt futnak, míg én 1:28-at, ami azért már bődületes különbség, és nem akarom elhinni, hogy én lennék ennyire béna.
    kormány nélkül autós játékot nem játszom, akkor inkább hanyagolom a játékot.
  • IXEMGabeo
    de a 2011-es játékban szinte végig így voltam. Szenvedtem a rövid féktávokkal...

viszont fura az 1:27-es idő:S jobban jársz esküszöm, ha billel tolod 1:26:2-t tudtam menni azzal a season ch-ben