| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
felraktam a demot,letoltam ez a young driver-es bohóckodást,ami már most egy kalap szart nem ér,így a demo után ez a véleményem. átmentem a season challenges módba,toltam egyet Vergne-el,riválisnak beraktam Perezt. Középső nehézségi fokozat,assistok offolva,kormánnyal. Időmérőn 11. lettem,Perez 13. Jött a futam,5. lettem,Perezt kipörgették a célegyenes utáni kombinációban,valami 20. hely körül jött be. Utána elkezdtem próbálgatni szimplán a csapatokat,és szomorúan tapasztaltam azt,amire azt hittem,hogy a 2011-es verzió után ezt kijavítják,azaz legyenek tényleges különbségek az autók teljesítménye között,DE NINCS. Legalábbis ha én vezetek egy Ferrarit azonos beállításokkal,azonos gumival,határon autózva egy bizonyos köridőt,utána átülök egy Caterhambe,és CSONT UGYANAZT AZ IDŐT letudom hozni,azonos feltételekkel. Na itt meg is bukott nálam a dolog,idén se lát belőlem pénzt a CM,majd lewarezolom,letolok 2 szezont,és delete. Csalódás.