| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Annyira váltok vissza gyorsan amennyire szükséges, tehát 200m alatt a kanyarbejáratnál a megfelelő sebességi fokozatom legyen meg. A pályaismeretemmel sem gondolom, hogy gond lenne, mert sok éve már annak, hogy álmomból is felébresztve felsorolom a pálya összes egymást követő kanyarját ha kell. rFactor-oztam én is éppen eleget annak DEMO-jának megjelenése óta (természetesen az első részről beszélek) ahhoz, hogy tudjam, hogy ott azért érezhető a motorfék hatása, és mint ahogy le is írták, a hirtelen visszaváltások könnyen megpördüléssel járhatnak.
Egyébként közben kísérletezgettem még, és arra jöttem rá, hogy a probléma kulcsa a helyes kormány szaturáció és linearitás beállításában, esetleg a driverben beállított kormányszög összhangba hozásában rejlik majd. Mentem az óta 1:25 elejét is, de ilyen beállítások mellett túl idegesnek, túl hirtelennek érzem az autót, szóval ki kell majd kísérletezni a megfelelő beállítást.