Titkos UFO aktákat tesznek közzé a britek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
akoshunnal értek egyet.
Kara kánként folytatom tanításom.
elõször is, UFOk száz százaék, hogy léteznek. Ha látsz egy repülõt és nem tudod megmondani, hogy pontosan melyik az, akkor azt nyugodtan nevezheted UFOnak. UFO= Unidentified Flying Object= Azonosítatlan Repülõ Tárgy. lehet mûhold, madárraj, földönkívüli, kémrepülõ, kosz a szemüvegeden. A lényeg, hogy ne keverjük a fogalmakat.
Több hozzászólásban is láttam a "biztos hogy nem vagyunk egyedül" mondatot, vagy ehhez hasonlót. Ilyet ne állítsunk. Nem biztos amíg nincsen bebizonyítva. Sokat lehet vitatkozni a témán, de egyik álláspont sem biztos (akkor már nem is lehetne vita, ugyeugye)
A felsõ képrõl pedig csak annyit, hogy lehet photoshoppal is és lehet egy egyszerû bábu is. Lehet igazi is. De ne vegyétek készpénzne, én csak ennyit kérek. Ne "dõljetek be" könnyen, és itt most nem errõl a cikrõl beszélek, hanem úgy nagy általánosságban. Járjatok utána, gondoljátok végig.
Errõl a témakörrõl hol lehetne olvasni, ..magyarul?
--
Persze hogy nem vagyunk egyedül. De unorítónak kurva undorító amit az emberiség intelligens civilizáció címén mûvel. Ha nem csak a kényelem, szaporodás, minden ingyen dolog kizsákmányolása lenne a legfõbb hajtóerõ...lehet hogy túlélnénk a következõ 10 000 évet. Lehet élni patkány módra, hi tech eszközökkel is.
Ha annyira kíváncsiak vagyunk az UFÓ-k-ra, próbáljuk meg élve kivárni azt a pár ezer évet, amíg egyáltalán lesz matemetikai esélyünk találni egyet...
Sokan istenben hisznek,de én még mostsem tudok.Számomra a fenti (legfelsõ) kép elég meggyõzõ,de lehet hogy csak én vagyok ennyire hiszékeny. <#vigyor3>#vigyor3>
Sokan mondták,hogy isten teremtette a földet,hát szerintem ez hülyeség!!
Én jobban elhiszem azt,hogy valami kisérlet volt az ember,és úgy voltak vele,hogy letesznek ide és megnézik mi lesz velünk.Közben megfigyelés alat tartanak.
Persze ez az én saját meglátásom és elméletem.
Egy biztos,tuti hogy nem vagyunk egyedûl!!!!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hidd el megeri!
Letezik egy olyan oldal ahol mindannyian egyszeruen es gyorsan tudtok penzt keresni. Nem olyan sokat, de a keveset is meg kell becsulni!
Csak regisztralnotok kell magatokat es egyszeru kerdesekre valaszolni amik 4 dollart ernek. Miutan van 75 dollarod, atutalhatod az egyenlegedre, vagy kuldenek egy csekket, ami bankban bevalthato.
Hidd el megeri, szoval klikk ide es regisztrald magad!:penz
Élet az Univerzumban: szabály vagy kivétel?
Ha ebbõl indulunk ki, akkor nem is olyan eltérõ az UFÓhívõkhöz való általános hozzáállás...
Ki nem szarja le a Visztát?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
<#nyes>#nyes>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Windows 7
Egyébként ez is hitkérdés. C:
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C: