Titkos UFO aktákat tesznek közzé a britek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az UFOt a földönkívüli vezeti😄DDD.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ez így nem teljesen igaz. Az adott másik bolygón az élõlények logikusan azokhoz a körülményekhez alkalmazkodnának. Ez oké, de még így is elképzelhetetlen egy "7 lábon álló 3 fejû kutya". Nem is úgy írom hogy elképzelhetetlen, hiszen az emberi képzelõerõ a szûk keresztmetszet, de legalábbis meglehetõsen logikátlan lenne. Persze ha holnap leszáll egy 7 ágú csillag alakó ûrhajó, 3 kutyafejjel az orrdíszén, és az említett lény kikászálódik belõle, akkor nem szóltam semmit. 😄

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Spórolok:
akoshunnal értek egyet.

Kara kánként folytatom tanításom.

Ha te, a családod, valamint a baráti köröd nem fértek bele az 500 millióba, akkor is?
dehogynem

ha vannak is idegen lények, biztos nem olyanok mint a "szürkék". túl emberszerûek. ezen látszik hogy emberi elme szüleménye. az ember teljesen sosem tudott elrugaszkodni a megszokottól. a legjobban mindig azon röhögök amikor a scifi sorozatokban egy másik faj attól másmilyen h kicsit kékebb a bõre pl, de amúgy ugyanolyan... egy másik bolygón kialakuló fauna teljesen a nulláról indulna, egészen máshogy kell elképzelni. úgy is nézhez ki mint egy kupac sz*r. úgy is mint egy 7 lábon álló 3 fejû kutya. de az biztos h nem humanoid kinézete lesz.

*sóhaj* szeretnék ezt azt egyenesbe hozni többé kevésbé anélkül, hogy véleményt alkotnék

elõször is, UFOk száz százaék, hogy léteznek. Ha látsz egy repülõt és nem tudod megmondani, hogy pontosan melyik az, akkor azt nyugodtan nevezheted UFOnak. UFO= Unidentified Flying Object= Azonosítatlan Repülõ Tárgy. lehet mûhold, madárraj, földönkívüli, kémrepülõ, kosz a szemüvegeden. A lényeg, hogy ne keverjük a fogalmakat.
Több hozzászólásban is láttam a "biztos hogy nem vagyunk egyedül" mondatot, vagy ehhez hasonlót. Ilyet ne állítsunk. Nem biztos amíg nincsen bebizonyítva. Sokat lehet vitatkozni a témán, de egyik álláspont sem biztos (akkor már nem is lehetne vita, ugyeugye)
A felsõ képrõl pedig csak annyit, hogy lehet photoshoppal is és lehet egy egyszerû bábu is. Lehet igazi is. De ne vegyétek készpénzne, én csak ennyit kérek. Ne "dõljetek be" könnyen, és itt most nem errõl a cikrõl beszélek, hanem úgy nagy általánosságban. Járjatok utána, gondoljátok végig.
BCS pixel
ejha, ez nem semmi <#vigyor4>

"fõleg ha arra gondolunk hogy a napunk második generációs."
Errõl a témakörrõl hol lehetne olvasni, ..magyarul?

Kezdjük újra mondjuk 500 milliós felsõ limittel, ami a földgolyóra vonatkozik, egy fejlettebb társadalmi rendszerben. Ahol a spiritualitás megfér a tudománnyal, rózsazsín a hupililával, a maga helyén.. Lehet, hogy másnap maguktól becsöngetnek az UFÓ-k egy üveg borral és egy csokor virággal.

Tudod szerintem nem az a baj, hogy nem hiszel Istenben, hanem az, hogy valószínûleg nem is tudod felfogni, egy vallásos ember hogyan fogja fel Isten létét... Mellesleg nem a hívõ "kis" keresztények azok, akik tönkreteszik a világot és önmagukat...nekik ugyanis nem a pénz és a többi szarság az Istenük. MV (Magán Vélemény, és akkor Anyám, sem csuklik.)
--
Persze hogy nem vagyunk egyedül. De unorítónak kurva undorító amit az emberiség intelligens civilizáció címén mûvel. Ha nem csak a kényelem, szaporodás, minden ingyen dolog kizsákmányolása lenne a legfõbb hajtóerõ...lehet hogy túlélnénk a következõ 10 000 évet. Lehet élni patkány módra, hi tech eszközökkel is.

Ha annyira kíváncsiak vagyunk az UFÓ-k-ra, próbáljuk meg élve kivárni azt a pár ezer évet, amíg egyáltalán lesz matemetikai esélyünk találni egyet...

Ez érdekes!!Szerintem azt a képet biztos,hogy nem Photoshoppal bûvölték.(legfelsõ)
Sokan istenben hisznek,de én még mostsem tudok.Számomra a fenti (legfelsõ) kép elég meggyõzõ,de lehet hogy csak én vagyok ennyire hiszékeny. <#vigyor3>
Sokan mondták,hogy isten teremtette a földet,hát szerintem ez hülyeség!!
Én jobban elhiszem azt,hogy valami kisérlet volt az ember,és úgy voltak vele,hogy letesznek ide és megnézik mi lesz velünk.Közben megfigyelés alat tartanak.
Persze ez az én saját meglátásom és elméletem.
Egy biztos,tuti hogy nem vagyunk egyedûl!!!!

Narxis
I want to believe!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dronkZero
Nem az a baj, hogy mindenkit hülyének nézel, és le akarsz húzni. Az a baj, hogy te ezt el is hiszed, hogy olyan hülyék az emberek, mint te, hogy ugyanúgy be lehet õket palizni. Nem tûnt még fel, hogy mindig, mindenhonnan mindenki elküld a büdös kurva anyádba?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

rigidus
En meg tudok egy olyan oldalat ahol kivalasztod az utolso email cimet es onkent konyoroghetsz ingyen banert.

Hidd el megeri!

immovable
BAN
En mar nemtudom, hogy ezek az ufo-s tortenetek igazak -e vagy sem, de viszont valamit biztosra tudok.

Letezik egy olyan oldal ahol mindannyian egyszeruen es gyorsan tudtok penzt keresni. Nem olyan sokat, de a keveset is meg kell becsulni!
Csak regisztralnotok kell magatokat es egyszeru kerdesekre valaszolni amik 4 dollart ernek. Miutan van 75 dollarod, atutalhatod az egyenlegedre, vagy kuldenek egy csekket, ami bankban bevalthato.
Hidd el megeri, szoval klikk ide es regisztrald magad!:penz
UFO-k vannak. Ha jól tudom egy esetet a Brit hivatalos szervek is elismernek. Legalábbis láttam ezzel kapcsolatban egy dokumentumfilmet. Azt azonban hogy idegenek jártak volna a Földön tudtommal még egy kormány se ismerte el.
BB7
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
qtab986

immovable
miért is?

pl
Ha valaki hisz Istenben azt mindenki elfogadja, de ha azt állítja, hogy látta is õt, vagy az angyalokat, akkor diliházba csukják.
Ha ebbõl indulunk ki, akkor nem is olyan eltérõ az UFÓhívõkhöz való általános hozzáállás...
ghost2
most akkor megis vannak ufo-k?!? gondolom az sg nem szur be fake kepeket

qtab986
A John Carpenter film?Az tényleg jó volt.

Csak azt nem tudom, miért keverik állandóan az UFO kifejezést a kis zöld/szürke/hupikék emberkékkel. Az UFO azonosítatlan repülõ tárgy, a kis zöld emberke meg földönkívüli. Kb annyi köze van a két fogalomnak egymáshoz, mint a macskakajának a sóderhez. Vagy valaki tud nekem olyasmit mutatni, amitõl a kettõ egy és elválaszthatatlan lesz?
Mert a kettõ ellent mond egymásnak ..!!!!
Mindjárt jön roliika, és elmondja mi miért vagyunk földhözragadtak....

<#ejnye1><#alien><#alien2><#eplus2>

Ki nem szarja le a Visztát?

norbre
😊😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Tomalak
de rondák ezek a brittek..
MaxPayne
Ha az emberek hisznek istenben akkor miért nem hisznek a földön kívüliekbe vagy a földön kívüli életben?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Én eddig azt hittem hogy õ a Jóságos Megmentõ <#confused>

Biztos hogy nem vagyunk egyedül a világban, fõleg ha arra gondolunk hogy a napunk második generációs.

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

mrzed001
They Live (Õk élnek!) címû filmet ajánlom megtekintésre 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hát ti nem tudtátok? Mi mind Xenutól származunk...
<#nyes>

Én meg gyakran azt hiszem, idegen bolygón vagyok, annyira ostobák az emberek, in Hungary.
norbre
nem betörõk voltak? 😄

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ravkin
Szóval néhány nagypapa meg nagymama látott valamit és ezt õrizgették 30, 40 éven keresztül, szánalmas <#levele>

Windows 7

Ja, majd lesznek olyanok akik majd belmagyarázzák, hogy tényleg voltak idegenek a Földön...
Egyébként ez is hitkérdés. C:

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Háááát... nem nagyon hiszek benne. Nekem közvetlen családtagom állítja, hogy látott két méterrõl, jó fényviszonyok mellett idegen lényt a lakásban, ahol lakik (pontosabban hármat látott egymás mellett), de õszintén szólva annyira szkeptikus vagyok, hogy kizárólag akkor hinném el, ha magam látnám. Utána persze mások meg nekem nem hinnének <#nyes>

← ElőzőOldal 3 / 3