Sláger rádió - Bumeráng

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kecsu
Valami lehet az IExplorereddel. Nekem is csak a FireFox jeleníti meg.

Nekem van a legnagyobb magán BUMERÁNG Archívumom.

Legend Killer
A topikba banner 😊, nem nekem logónak. Nekem amúgy ne mhozza be a képet, de sebaj.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Kecsu
Csak rájöttem

Kecsu

Kecsu
nem megy

Kecsu

Kecsu
Mert van nekem egy ilyen, amit én készítettem.

Kecsu
A neved helyére, vagy felülre a sárga mezõbe. Tulajdonképpen a méretére lennék kíváncsi.

Legend Killer
Ahogy akarod 😊 és ide kérném ebbe a topikba 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Kecsu
Hova kéred, és mekkorát? Mozgó legyen, vagy csak egy egyszerû *.jpg?

Legend Killer
Amúgy valaki kreálna1bannert ide szabadidejében?

Mellesleg mé utálja a fórumokat? Legalább vannak rajongóik 😄.

szép termés! 😊

Biztos Banita.
Bochi többször is nyilatkozta, hogy utálja a fórumokat.

Kecsu
Csak annyira vagyok fan, hogy 2004. október 4. óta rögzítem a Mûsort, és mind meg van DVD-n.

Köszi Kecsu a linket, látom te igazi bumeráng fan vagy! 😊

Kecsu
Nem tudjuk, csak sejtjük, mint macska az esõt.
Index Bochi

Legend Killer
És nem zavarja a többieket, h a nevükben ír? 😄
Amúgy majd megcsekkolom, kösz 😊.

Kecsu
Van máshol is egy hasonló Fórum topik. Naponta látogatják, mert az régebbi ennél a topiknál. Csak Te nem tudtál róla eddig.
http://torzsasztal.hu/Article/showArticle?t=9133955?cmd=Article_showArticle&t=9133955
Szerintem van valaki, aki ott a nevükben is válaszolgat.

Üdv: Kecsu

Legend Killer
megin1értelmes ember 😄

ha elolvasod megtudod ;-)

jézus FASZA! Mi ez a topic?

Legend Killer
Húúúú... nem nagyon voltam ott, thanks.

egyetértek, bár Márta néni blokkjának lenne némi értelme, habár abszolút nem illik bele a mûsor lendületes imidzsébe, inkább egy fogyasztóvédelmi mûsorban tudnám elképzelni, mondjuk a kossuth rádión belül, de ezt a brájent igazán hanyagolhatnák, kinek (nem létezõ) angol tudása kimerül a "hááj gúdmórning evribadi" mondatban, azonkívül meglehetõsen uncsi :/

Legend Killer: a "theme" fent van a bumerang honlapján!

Legend Killer
De azé kellene nekem a theme 😄...

John Cena
Szerintem mind a kettõ jó aBrájen is meg Márta néni is😊 a zsolti meg vég képp😄 jók azok!😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Törölt felhasználó
Ez az új Voga-Vadászat dal nagyon szar lett! A tavalyi állat volt, de ez siralmas...
Legend Killer
ja a rocker zsolti állat 😄.

Márta néni meg Brian szerintem nagyon nem kellene a mûsorba.
Több Rokker Zsoltit!!!

Legend Killer
Ill a kresszhéten amikor elmentek autóval akkor asszem pont Voga volt az, aki véletlen káromkodott egyet 😄D.

Legend Killer
Igen, hétfõn, de asszem má vasárnap lesz vmi abban a városban, ahonnét indulni fog.

Legend Killer
Õk nem hiszem, hogy adásban káromkodnak :S 😄.

Hehe én láttam õket 1szer, akkor volt pont tüntetés a városunkban és behívtak egy tüntetõt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ha jól emlékszem igen.

igen nem véletlenül hallgatják õket 3.5 millióan

Gyocsika
Én is birom õket.

Nemrég voltak itt nálunk a városban 😄, ez a tavaszi túrné vagy mi volt.

De nem mentem megnézni 😄 inkább itthonról online néztem az eseményeket😄
De jó volt!!!

A voga vagászat jövö hétöl indul?

elmondások szerint arrébb is tolja mindig a dedikálókártyákat a rendezvényeken, autogrammokat se szivesen oszt, úgy érezheti magát szerintem, mint egy megtûrt valaki, akit azért jól megizetnek az ökörködéséért. na majd a nagy voga vadászaton kiélheti kellõképpen exhibicionizmusát és õ lesz egy jó ideig a reflektorfényben.

Tinman
Vezess le heti 1000km-t és mindjárt rájössz, miért hallgatják sokan... annyira fos, szar, nulla a rádiók kínálata, hogy iszonyat üde színfolt és szórakoztató

Mert az elsõ pár hónapban még hallgatod a saját zenéid, aztán megunod, keresel esetleg más stílust, 1 hónap azt is megunod.
Rátérsz valami másra mondjuk az új Petõfire... a nagyon zene szlogen helyett, a nagyon szar és idegesítõ noname jelzõ kezd benned már 1 óra után kikristályosodni.
Átmész a Danubiusra és rájössz, hogy a Chili egy erõltetett copyja a Bumerángnak.

Én is úgy indítottam, hogy a Bochkort elvbõl nem hallgatok, egy nagyképû arc, aki néha olyan szõke, mint a Fanta.
Mondhatnám azt is, hogy a sok szarból még õk a legkevésbé szar és ha minden reggel csak 2 percre megröhögtetnek -eddig sikerült-, akkor már nem kérdés mit hallgatok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Természetesen kúltúráltan fejezem ki magam, de engedtessék meg, hogy max annyira legyek kúltúrált mint B&B...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Asszem lemaradhattál errõl a viccrõl azért nem érted 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Attila8805
Látod azért nem tegnap óta van Voga bá és még a felkonf is úgy van vagy mi hogy bumeráng Boros Lajossal és Bochkor Gáborral.
Vogát mindig kihagyják:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Legend Killer
😄D.... senki nem mondta, hogy a seggüket nyaljuk. Én azért nyitottam a topikot, mer bírom õket és arra gondoltam ide jönnek azok a személyek, akik szintén komálják a két arcot.... jöhet olyan is, aki nem kedveli az említett személyeket, de akkor kéretik kultúráltan kifejezni a negatív véleményeket!!!!!!!!!

Legend Killer
Pontosan mirõl? A sztárbox, vagy más?

milyen kettõrõl beszélsz, voga már nem is számít ? ;-)

bertino
rádió ?
az mi ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

REALista
Esik a színvonal...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

... bocsánat itt csak segget nyalni lehet a két b@lf@sznak?

és te minek irsz ?

akkor minek irogaccccc ide?

Zerénd
Reggel csakis cd, 10 után sláger vagy danubius. Egyszerûen kinem álhatóm öket.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,