399
Avagy az utolérhetetlen páros :)
-
#159 ajhhh :'(.
kár. köszi. nem kell akkor :D. majd a popójára csapok, ha látom uccán :DD *csak viccel* -
gatlasos hulye #158 http://www.bumerang.hu/index2.php?almenu=1&ev=2008&ho=10&nap=15
a 7:17-et töltsd le, és hallgasd meg.
Egy dolog Vele kapcsolatban viszont azóta már biztossá vált! Elkelt ;) Ennyi.
Még valamit szeretnél tudni?
-
#157 amit lehet :D. -
gatlasos hulye #156 Mit szeretnél tudni Elízről? -
#155 tudjam én? nemtom :D. -
#154 Csizinszky Éva
Azért "i" a vége a Csizi-nek és nem ipszilon, mert a nevének első fele Csizi. Ott i-re végződik. Vagy rosszul gondolom? -
#153 kiaza Majercsik Eliz, vagy ki? :S -
#152 Akkor Csizi... én aszittem ipszilon :D... na mind1, lényeg kösz, gúgli jó haver, néztem a sláger oldalát, meg a bumijét, de mondom: nem néztem meg jól.
Amúgy te szoktál írogatni nekik? -
#151 Ezer kösz... akkor valszeg nem néztem szét jól, hümm. -
#150 különben aa barátod -
#149 Hogy itt miért kell a normálistól eltérő makrókat használniCsizi elérhetősége, amikor adásban van: 06-1-888-3000 -
#148 [color=darkblue][size=18]Csizi elérhetősége, amikor műsorban van, akkor a:[/size][/color] [size=18]06-1-8883000[/size] -
#147 Sláger eléhetősége a Web-en
SMS számuk: 06303000000
Amikor kitelepülnek valahová, akkor:
06303030130 -
#146 :D
Inkább a Csizy bébi elérhetőségét add meg nekem :D. Még mindig nemtom se a Bumeráng, se a többi műsor sms számát, tudom, gyík vagyok, sry :DD. -
#145 Hogy mik vannak!
Most kaptam e-mailben.
Ők csodaszépek! Tőle nehogy megijedj!
-
#144 Figyelem, új adatátviteli rekord:
1. Az emberi sejtmag 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium így 37.5 MB-ot
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
Gondolatmenet:
Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.
Így a fütyi sávszélessége:
(37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1 687 500 000 000 000
tehát: 1687,5 TeraByte/s -
#143 nemtom, mer azér ők fiatalok, te meg idős vagy, szal... :D. de mind1. kerestem Éváról, vagy Rékáról infot, de nem nagyon találtam :S. -
#142 Miből gondolod, hogy bánom? -
#141 meg akko má Rékáé is jöhet, sőt, leginkább övéé :D. -
#140 lol volt a mai adás, nagyon teccett :DD. kecsu mosmá bánod, h idős vagy, mi? :D sok csaj :D.
tudja vki Csizinszky Éva számát? :D Ez a Réka v milyen nevű csaj is tök ari, édi hangon beszélt, teccik nékem. -
#139 lol ez az amiről beszéltek tegnap asszem, hogy xy fgdossa a másikat? :D -
#138 Hova tünt a lalikraly.hu ról a kép? Nem tudjátok?
Biztos valamelyik ügyvéd lebeszélte őket. :-)
De nekem meg vannak mind. Gyors voltam. Mivel nincsen kinn a sem a lalikirály-on, sem a Bumerámg Archívum-on, nem szólhatnak semmit érte.
-
#137 nick névhez emailt kell írni. -
Ez alant kimaradt! -
#135 Köszönöm szépen a gratulációt! -
#134 Tele van a hócipőm az IndaPass-al. Amikor bejelentkezem ez a kép fogad: Baromi jó!!!!!. Na akkor változtassunnk jelszót! Ez már mindennek a teteje! Ha valaki tudja mit kell tenni írja le nekem.
Köszönöm: András bácsi -
#133 Lehet, ez jó, miért, nem tudod? :D Amúgy grat, akkor veterán hallgató vagy.
BSZ majd! -
#132 Nem néztem meg előtte, hogy mennyi az annyi! Huszonkettedikén leszek 63. -
#131 Tényleg annyi vagyok. Lehet, hogy azóta már 63. -
#130 dánkesön. -
#129 Felső sor
http://bumerang.hu/ -
#128 jaigen, mai adás loááááál :D... vagyis tegnapi... dobjuk meg sms-sel, h mi lennénk az ideális pasija :D... mi a Bumeráng sms száma? sose tom :D.
De Edina is szép sztem :).
Amúgy te télleg annyi vagy, amennyi adatlapodon? :D -
#127 Tudja valaki, hogy Anikóról hol van fénykép?
Nagyon szeretném megnézni! :-) -
#126 http://www.bumerang.hu/tv/index.php
Ezt a linket írd be a böngésződ címsorába! Esetleg ez lesz az. Most találtam meg. Jelenleg nincs adás.
-
#125 Állandó Webkamera nincsen. Csak akkor láthatod Őket, ha valaki vendég van a stúdióban, vagy kitelepülnek valahova. Mindég bemondják, hogy hol, és mikor láthatod Őket. -
#124 Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani a bumeráng webkamera címét?
Köszi! -
#123 nem bírom a rokkerzsoltit :) -
#122 Megértem :). -
#121 Megigértem, hogy senkinek, senkinek az égvilágon, csak az Ő beleegyezésével. Ezt megérted ugye? Nem szeretném, ha többet nem szólnának hozzám. -
#120 :), nép is egyet ért veled, meg én is.
Meg van az msn-jük? Add má meg priviben pls :DD.