399
Avagy az utolérhetetlen páros :)
-
#199 ja a csizinszky. 3kor vége, szal délután vissza lehet tekerni slágerre :) -
#198 hát a rossz reklám is reklám :D -
#197 tetszős ez a műsor, csak az "észidiszi" meg kung fu panda imádattól tudtam sírva visítani, de mintha ezek újabban alábbhagytak volna talán. meg kár, hogy átcsúszik a bumerángba a csizis műsor, mer attól a nőtől gyakorlatilag a hideg fut a hátamon. naggyon naggyon utá... nem szeretem:D
de egyébként korrekt:D -
Mikoto #196 Hát ha ez a hang a tűrhető, akkor nekem az operában a helyem EHEHE -
idamaria #195 Nem olyan rossz a hölgy hangja.... Tűrhető -
#194 De várjál mi is a poén?? nah jó Nekem tetszik, de hála h a slágerbe nem karaokeee-znak!:) -
Mikoto #193 Azért azt nem mondanám, hogy annyira jó a videó, mármint a hölgy hangjával kapcsolatban vannak erős fenntartásaim, az ötlet egyébként jó, de az a szerencsétlen macska is hogy néz ki:) -
idamaria #192 Nagyon jó a videó!:D -
kujbli #191 Édes próbálkozás :D... Most találtam youtubeon...
-
kujbli #190 Sziasztok!
Egyetértek az előttem szólókkal, a Bumeráng című műsor a legjobb a Slágeren, így reggel munkába menet a reggeli pesti dugóban azt hallgatjuk.. -
#189 ma már mit nem lehet... sláger is fejlődik :)
én még mindig sokszor nyugdíjasrádióként gondolok rá... lehet a szerencsétlen névválasztás miatt, pedig szokott menni rajta pár big muzik :) -
#188 ja le lehet tölteni az adásokat? -
Mikoto #187 Próbáld mobilon, szerintem azzal metrón is jobb a vétel (bár csak tipp, mert én leginkább autórádiót használok:)) -
#186 én Bumeráng után mp3 hallgatok :D, Bumerángot is arról hallgatom, metróban meg is szívom. -
#185 én is, szünetben nem is tom hallgatni és mi lesz nyáron? :( -
#184 jah lemegy ötször az ABBA album? :D -
idamaria #183 Igen, hajnalban nagyon jó a sláger, én is akkor szoktam hallgatni, amikor a bumeráng megy. Az irodában is mindig ez szól reggel, így feldobja a hangulatot.
Sajnos viszont a bumeráng után már nem olyan jó a műsor, sokat ismételnek zenét is, ilyenkor mindig elkapcsolunk máshová. -
Mikoto #182 A sláger rádió hajnalban azoknak jó, akik vezetnek vagy fuvaroznak (mint általában én is), segít hogy ne aludj el, meg jó kedvre is derít általában:) -
#181 Te jóég.. hajnalban? :) én 10kor is még durmolok az ágyban.... -
#180 Reggelente 05:45 - 10:00 ig ;) -
#179 Mikor szokott menni a bumeráng? -
#178 Imádom a sláger rádiót nem is kell ennél több csak h szóljon -
#177 Lali királyt most hétvégén hallgattam először :DD. eddig csak Bumerángot. jóvolt a Lali király is. Da Lali King, yeahh! :D -
Redkusz #176 Komolyan? Én azthittem kb 3 éve max. De repül az idő pfff -
lampard99 #175 Nem kell nagyon arról beszélni hogy menyien hallgatják lehet ezen vitatkozni. De egy biztos 10 éve van a slágeren e magáért beszél! -
#174 10éves a Bumreáng, jeeee! grat nekik -
#173 Nekem nagyim is ezt az adót hallgatja:) Balatonon folyton ezt lehetett hallani még kint a kertben is:D Mindenki élvezi az ő széles repertoárjukat. -
#172 Szerintem ezt hallgatja mindenki, max azok nem, akik túl konzervatívak hozzá. DE a legjobb, akkor is:P A Slágernek nagy érzéke van hozzá, hogy jó műsort válogasson össze, nem hiába szerezték meg maguknak Boros-Bochkort sem. És a legjobb, h a műsorok, a zenék mind-mind a lehető legszélesebb korosztálynak szólnak. És ez jó:) -
MrJampec #171 Hogy lehet hogy nem ezt hallgatja az egész ország:P:P:P
Szerintem az egyik legjobb műsor kávé helyett én ezzel ébredek. -
Redkusz #170 Komolyan? Na majd ha lesz időm meghallgatom én is egyszer már :) -
#169 Lali király sem rossz:) -
#168 Uram isten ilyen öreg lennék! Mintha csak ma lett volna mikor elindult. De én inkább Lali királyra esküszöm! -
#167 Természetesen még van,5.-én voltak 10évesek:) Kedvenc rádióm és a Bochkorékat is nagyon bírom:)Hogyhogy nem hallgatod? Nem tetszik a zene? -
Redkusz #166 Még mindig van Bumeráng? Régen én is halgattam de utóbbi időben nem nagyon... -
#165 nekedis BK!
ketten uraljuk a topikot :D. -
gatlasos hulye #164 Boldog Karácsonyt!!! -
#163 ok :D. jahm, léccik. -
gatlasos hulye #162 Láttam, hogy :) én is úgy írtam, tele :) -vel... nem gondoltam komolyan.
A kép látszik? -
#161 :DD. csak hülyéskedek. amint láthattad is, oda írtam, nem csapnék ám oda, max kérnék1autogrammot, v ilyesmit. -
gatlasos hulye #160 Szerinted miért lett felhivatva ezekkel a kérdésekkel?
Ha majd azt meséli, hogy valaki a popójára csapott az utcán, akkor tudom kinek kell a kezére csapni