Sláger rádió - Bumeráng
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
ami a weboldalt illeti, nem mondtál újat, de köszi a tippet! ;-)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Avagy az utolérhetetlen páros"
Valóban. Keresve sem találni nála bunkóbbat bár a Palik néha benne van a versenyben.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
B és B nem mindíg titkolja vallási hovatartozását. De hogy MaO leghallgatottabb reggeli mûsorában elengedjen ezzel kapcsolatban egy elég durva poént az azért sokaknak szemet szúr. Nem véletlen a jó hallgatottság, hiszen más társaságnak nemigen lenne pénze országos lefedettségre. Ha valaki utánna néz, rájöhet arra is, hogy a médiában magasan Õk fizetik a legtöbb bûntetést, mert rengetegszer ütközik törvénybe a mondanivalójuk. Félreértés ne essék szeretem ha valaki nevén nevezi a dolgokat, de lehet ezt úgy is, hogy nem élezzük ki egyvalamire a dolgot, nem csak az egyik oldalt kellene meghallgatni, pajzsra emelni.
Az utolsó eset amikor Õket hallgattam az annál a poénnál (?) volt...
B v B nekem egykutya, nemtom melyik mondta de a másik támogatóan vihogott rajta.
"A Palesztin gyerekeknek kézigránátot kéne adni a kezébe és megmondani neki, hogy otthon a családja körében húzza ki a biztosító szeget."
Az egészben azt sajnálom, hogy pont az Õ fajtájuk óbégat mindíg rasszizmusról meg antiszemitizmusról, de az hogy egy elég erõsen gyaníthatóan ártatlan gyermeket és annak családját felelõssé teszik bárki másnak a tettéért és ezt nem titkolva tömeggyilkossággal fûszerezik erre csak azt tudom mondani, hogy ezt csak ebben a birkákkal teli országban tehetik meg. Az esetleges félreértések elkerülése végett semmi bajom a zsidókkal csak elõítéleteim vannak a közülük kikerülõ társaságokkal, csoportokkal szemben. Többek közt ez a két féreg sem sûrûn vesz rá, hogy reggelente Õket hallgassam. Azért aki vevõ a nép szájába tömködött cirkusz és kenyér fizettségre, annak további jó rádiózást kívánok!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
nyuszikáim. 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Csak egy újabb strigula lennél, de a gatyát is leköltené rólad.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Eccerûen királyak
A mai Bumerángban volt:
- ellenõrök kiveséze, hogy milyen lámák 😄. Persze én azt mondom, hogy a kevés normális a "tisztelet a kivételnek" kategóriába tartozik. Sajnos nálam is voltak lámák nemegyszer, de akadt normálisak is.
- David Blaine a lebegõ mûvész, aki csak egy csaló, mint kiderült 😄.
- és izé, asszem a szokásos sztár boksz csont tovább rácsálgatása 😄. Vkit felhívtak, asszem Stohlt :S.
Ti mit gondoltok errõl a bléjnrõl, a Davidrõl? Uri Geller kettõ? 😄
Amúgy nemtom, hogy a három dolgon kívül volt-e vmi, mert nem hallgattam végig. Lehetne dumálni ezekrõl, ha gondoljátok a holnapi Bumerángig 😄
Sõt!
Vki küldhetne egy smst nekik eccer, hogy van nekik egy fórumuk, ahol szeretettel várják õket 😄DDD. Úccse jönnek el ide beregelni és válaszolgatni 😛, pedig jólenne 😄.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
khm...khm...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
kib.szott jók
Nagyon jól nyomják, reggel mp3mal flangálok fel-alá, oszt így mindig tudom hallgatni, ha nem metróban vagyok, mer ott eccerûen elveszik az adás.
Nagyon királyak az Istenek!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha gondoljátok kivesézhetnénk mirõl beszélgetnek reggelente, jó, sõt érdekes dolgokat mondanak.
Ma végig röhögtem az ellenõrõs részt 😄D.