Sláger rádió - Bumeráng

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sláger rádió önmagában egy hatalmas konzum sz@r. Ez az egy mûsor, amivel el tudják adni.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

megelégszem a teljes mûsorral is, csak sallangok nélkül.
ami a weboldalt illeti, nem mondtál újat, de köszi a tippet! ;-)

Akarsz róla beszélni?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Legend Killer
Szerintem abban nincs semmi rossz, ha hallgatjuk. És én se tudom hallgatni mindig, pl ma ismét csak a sztárboxos részt tudtam, ami volt vagy tíz perc.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

dartonita
Sokatokkal egyetertek,nem akarok mindenhova <#eljen>-t rakni.Aki ezen no fel,az remekul be fog illeszkedni a fogyasztoi tarsadalomba <#idiota>

A lényeget a weboldalról is letudod szedni.

Legend Killer
😄D, hihetetlen 😊, na mind1.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Molnibalage
Látom a címet is.

"Avagy az utolérhetetlen páros"

Valóban. Keresve sem találni nála bunkóbbat bár a Palik néha benne van a versenyben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Két tajtparaszt ember akinek a neve kapcsán nyílik a képzeletbeli bicska a zsebemben. Vajon miér olyan az ország szellemi színovala amilyen? Kettõt lehet találni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Legend Killer
Kemény, nekem elég az, hogy legyen reggelente egy jó mûsor, amit hallgathatok és az a Bumeráng 😄. Innentõl a többi leszarva 😄D.

Legend Killer
Eszembe se jutott 😄, de nem kell ennyire szemforgatni.

Miután a két torony ledõlése körül elcsitultak a dolgok, az internet megtelt a kérdõjelek sokasságával. Ma már elég nyilvánvaló sokak számára, hogy mi történt ott és akkor.

B és B nem mindíg titkolja vallási hovatartozását. De hogy MaO leghallgatottabb reggeli mûsorában elengedjen ezzel kapcsolatban egy elég durva poént az azért sokaknak szemet szúr. Nem véletlen a jó hallgatottság, hiszen más társaságnak nemigen lenne pénze országos lefedettségre. Ha valaki utánna néz, rájöhet arra is, hogy a médiában magasan Õk fizetik a legtöbb bûntetést, mert rengetegszer ütközik törvénybe a mondanivalójuk. Félreértés ne essék szeretem ha valaki nevén nevezi a dolgokat, de lehet ezt úgy is, hogy nem élezzük ki egyvalamire a dolgot, nem csak az egyik oldalt kellene meghallgatni, pajzsra emelni.

Az utolsó eset amikor Õket hallgattam az annál a poénnál (?) volt...

B v B nekem egykutya, nemtom melyik mondta de a másik támogatóan vihogott rajta.
"A Palesztin gyerekeknek kézigránátot kéne adni a kezébe és megmondani neki, hogy otthon a családja körében húzza ki a biztosító szeget."

Az egészben azt sajnálom, hogy pont az Õ fajtájuk óbégat mindíg rasszizmusról meg antiszemitizmusról, de az hogy egy elég erõsen gyaníthatóan ártatlan gyermeket és annak családját felelõssé teszik bárki másnak a tettéért és ezt nem titkolva tömeggyilkossággal fûszerezik erre csak azt tudom mondani, hogy ezt csak ebben a birkákkal teli országban tehetik meg. Az esetleges félreértések elkerülése végett semmi bajom a zsidókkal csak elõítéleteim vannak a közülük kikerülõ társaságokkal, csoportokkal szemben. Többek közt ez a két féreg sem sûrûn vesz rá, hogy reggelente Õket hallgassam. Azért aki vevõ a nép szájába tömködött cirkusz és kenyér fizettségre, annak további jó rádiózást kívánok!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

passatgt
bumerang.hu?<#wow3>

Legend Killer
Online hol?

én az online adást rögzítem screamerrel, majd soundforge-ban kigyomlálom belõle a változatos zenéket és reklámokat, míg végül marad a lényeg! ;-)

John Cena
KÖSZIXD<#vigyor2><#nyes>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

banok
jah én is õt szoktam hallgatni de csak az éjszakai ismétlést.

nyuszikáim. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

musha
<#eljen>

én is csak reggel kb 1 órát hallgatom, szerintem általában frankó
dartonita
Eroltetett,szar,nagyon ritkan hallottam tenyleg improzott es jo poent amikor veletlenul kocsiban hallgattuk.Bocskor raadasul egy rosszindulatu,ostoba pocs.

Reggel mikor mek suliba, meg néha tolom online rádiót ha szünet van és itthon vagyok.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Taranov
Lehet, hogy valaki azt hitte, hogy tényleg lebeg? Ilyen hallgatóság elõtt nem csoda, hogy mindenkinél okosabbnak tûnik a két fõokos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

passatgt
szerintem senkinek nem volt titok, hogy david blaine sima bûvész, õ sem titkolta

Csabesz6
jó a logód<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Legend Killer
Nem tudtam. Akkor néha VIP vendégek lennének itt 😄.

Szerintem inkább célozz meg valami nõbbet.
Csak egy újabb strigula lennél, de a gatyát is leköltené rólad.

Tinman
Molnár Anikóval én is összeállnék baz :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

régen jó volt, sûrûn hallgattam, de vagy 10 évig ugyanazt nem kéne eröltetni sztem, engem már nem hoznak tûzbe... Lehet amiatt unom, mert Bochkort meg ki nem állhatom már, nekem nem fér össze, hogy adja itt a nagyokos mûvelt világi poénkodót, aki néha be is szól a ,,sztároknak", közben meg a összeállt anno a médiak*rva Molnár Anikóval, innentõl kezdve...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

John Cena
Szerintem a Bumeráng Slágeren a reggeli adások kb. 06-10 ig lazán a legjobb rá tettem valmikor a Rádió 1-re Danubius-ra teljesen értelmetlen vicceket mondanak saját vicceiken nevetnek 3an astúdióba slágerrádióban pedig ezt jól megoldják és jól elhülyülnek 2en 3an😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

caseih9400
ott van a hivatalos oldalon nekik a fórum.

khm...khm...

kemszi2
vannak jó napjaik,de sokszor nagyon erõltett..
Legend Killer
Faterom õt hallgatja 😄, néha én is így reggel, mikor az autóval elvisz fater. Jóarc a fiala is 😄.

Legend Killer
Nemtom, nekem mindig tudnak újat mutatni, de, ha uncsik lesznek, sztem akkor is hallgatni fogom õket.
Eccerûen királyak

A mai Bumerángban volt:

- ellenõrök kiveséze, hogy milyen lámák 😄. Persze én azt mondom, hogy a kevés normális a "tisztelet a kivételnek" kategóriába tartozik. Sajnos nálam is voltak lámák nemegyszer, de akadt normálisak is.
- David Blaine a lebegõ mûvész, aki csak egy csaló, mint kiderült 😄.
- és izé, asszem a szokásos sztár boksz csont tovább rácsálgatása 😄. Vkit felhívtak, asszem Stohlt :S.

Ti mit gondoltok errõl a bléjnrõl, a Davidrõl? Uri Geller kettõ? 😄
Amúgy nemtom, hogy a három dolgon kívül volt-e vmi, mert nem hallgattam végig. Lehetne dumálni ezekrõl, ha gondoljátok a holnapi Bumerángig 😄

Sõt!

Vki küldhetne egy smst nekik eccer, hogy van nekik egy fórumuk, ahol szeretettel várják õket 😄DDD. Úccse jönnek el ide beregelni és válaszolgatni 😛, pedig jólenne 😄.

Hehe, fõleg ha jó a betelefonáló is . 😊

joebacsi
fiala viccesebb 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nagyon nem szeretem õket, de a slágert is csak addig hallagják míg õk vannak, a mûsor véget ér a slágert se hallgatja senki. Régen Béres Zoo -t és nyalakát szerettem nagyon, õk tudtak igazán! Mostanság az MR2õt hallgatom, nem beszélnek és nem akarják rámerõltetni a különbözõ hüdenagyonjó stílusokat, egyszerûen zenék mennek, jó zenék.

PíszLávJuniti
Már unalmasak.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

caseih9400
Én mikor nyáron dolgozok minden reggel õket hallgatom...odabasznak rendesen<#eljen>

khm...khm...

Még annó a danobiuson voltak! Akkor kiváló volt! Aztán egyre laposabb most ott tartok, hogy fél éve nem hallgatom õket! És nem is hiányzik!

Willi Betz
Egyszerûen istenek! Szoktam hallgatni õket.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Most is õket hallgatom!

REALista
Általában én is szoktam hallgatni õket.Nagyon jók.<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SimaSuna
boros és bocskor 2 fura fazon..én ezért szeretem a poénjukat nagyon! 😄
antijuve
utálom nagyon -.-

ups and downs

tugyiti
<#eljen><#nyes>
Tinman
Sokat vezetek, meló közben kész felüdülés... Voga odavág rendesen :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szucsy89
ugyanígy vagyok😄
gercse
Ritkán hallgatom, de amikor eszembejut, akkor a legtöbbször egy egy poénnál akár nevetõgörcsöt kapok 😄
kib.szott jók

Legend Killer
Kiszokta hallgatni õket?
Nagyon jól nyomják, reggel mp3mal flangálok fel-alá, oszt így mindig tudom hallgatni, ha nem metróban vagyok, mer ott eccerûen elveszik az adás.

Nagyon királyak az Istenek!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ha gondoljátok kivesézhetnénk mirõl beszélgetnek reggelente, jó, sõt érdekes dolgokat mondanak.
Ma végig röhögtem az ellenõrõs részt 😄D.

← ElőzőOldal 8 / 8