1904
-
#1582 Valakinek olyan panasza volt hogy csak akkor érzékelte a gémpadot ha átállítottál valamit a contorls-ba (a gamepaddal) -
#1581 Havernak azzal megy. Ha kihúzom a kormányt, akkor billel megy, ez röhej.:((( -
#1580 Állítólag a gamepad-al is rakoncátlankodik -
#1579 nem csaltam sosem.most sem fogok
-
#1578 Cheat. -
#1577 100% az autos^^
marcsak 1 kurva dij hianyzik
de sztem nemszopok vele
multkor 9 busznal elfogyott a nitro es a 10. busz elgurult mellettem:D
erre van valakinek valami jo tippje?
-
#1576 3xIgen. Pár napja szedtem le az NFS-t azzal semmi baj nem volt. -
#1575 A géped érzékeli a Logitech Force EX-et?
Felraktad a Logitech-hez mellékelt CD-t?
Eredeti a játék?
Ha erre a válasz mind igen akkor pasz -
#1574 Tudna valaki segíteni a játék használatában? Végre eljutottam a beállításokig(F1). Ott mit kéne tennem? Lejjebb olvastam, hogy tökéletesen jól van beállítva a Logitech Force EX-hez, de nekem nem reagál semmire a kocsi. Amikor meg át akarom állítani, nem fogad el egy gombot, pedált sem és visszalépni sem tudok, egyedül az Alt+Tab- bal tudok kilépni. -
#1573 Igen a 40 takedown tenyleg sok.De a burnout vannal ~inferovan burning route utan kapod.Egyszeruen meglehet csinalni es elsore.Stunt run meg nem nehez mert van a dij hogy 40x szorzot szerezz es ahhoz megkell talalnoda tokeletes utvonalat.Amugy a Lone Stalion Ranchtol jossz be a hidon ott mire beersz a harbor citybe mar lesz 15x-os combod lesz.
Engem a showtimek basznak fel.Maradt volna inkabb a jo regi es megszokott crash. -
#1572 Hát a végefele járok már az események szempontjából (talán olyan 10 körül ha van még ami nincs megcsinálva. De azért itt már sztem túloztak is, mer én már eléggé unom h mindig ugyanazt kell csinálni, annyi különbséggel h kicsit több a cél, de am minden más ua. Főleg a kinyírásosba, már a 40 elég sok, még akkor is,ha tudtam ennél többet is csinálni egyszer. De a kaszkadőrös is ugyanebbe esik, bár ott most kicsit könnyebb dolgom van, mer találtam egy helyet,részt ahol hamar össze lehet gyűjteni a célnál sokkal több pontszámot is. Mindenesetre úgy érzem h ha vmivel kevesebb, mondjuk 20-30 %al van kevesebb esemény akkor már ugye a végére értem volna és vmivel jobb a benyomásom róla.
Így viszont marad a közepes game kategória... -
#1571 :) marcsak par showtime es 100% az autos^^ -
#1570 ...hhh postok -
#1569 Mókásak voltak az utóbbi portok -
#1568 Én csak alkalmankénti burner voltam, haver boxán nyúztam, és vártam hátha kijön egy pc-re is...végre megkaptam ;)
A zenei felhozatal egészen "különösre" sikeredett xD -
#1567 User error, ez tetszik!! :D -
#1566 Estét! -
#1565 amugy eddigi "legkonnyebb" burnout
takedown es revenge 100%-a is 1 nyar volt
persze reszenkent:D
kettot meg jatszottam de nemsokaig,az nem tetszett
ez a paradise,meg igazan kellemes
habar a zenek itt annyira nem "burnoutosak":D
-
#1564 a motorossal megszenvedtem elég rendesen :S de az utolsó motor kárpótolt mindenért ;) -
#1563 Ahh.8 dij ,par utca rekord ,20 verseny es 100% a jatek autos resze
aztan jon a motoros^^ -
#1562 Ezekben az nvidia driverekben már integrálták a PhysX drivert is, ennél egyszerűbbet tényleg nem nagyon lehet elképzelni ;)
Szóval nem értem mi nem működhet...bár sejtem hogy user error ;) -
#1561 en nem nagyon szoktam drivereket frisiteni h miert azert mert eleg sokat dolgozok szamitogepen es 2 havonta telepitek OP rendszert is. nekem tokeletesenn fut a nVidia GF 8600GT-en de amugy van egy ilyen driverom is fent (Nvidia_PhysX_8_07_18_driver), egy jatek miatt kellet feltelepitenem, nem tom pontosan h mire van szerintem valami kiegeszito. -
#1538 tökéletes ;) -
#1537 amúgy ezt töltöttem le. GeForce Driver Release 182 WHQL
Version: 182.08
Release Date: March 03, 2009
Operating System: Windows XP, Windows XP Media Center Edition
Language: U.S. English
File Size: 77.0 MB
csak nem tudom hogy ez jó e.Mert nekem NVIDIA GeForce 7600 GS 256 mb videó kártyám van. -
Torda5 #1528 Ahh mar csak ket bilbordot kell oszetornom es nem talalom -
grandma star #1510 valaki...?
-
#1502 Hát szedd el!Amikor meglátod nyírd ki!
Ezt nem érteni:( -
#1501 please segítsen valaki, amikor megnyerek egy autót,azt írja hozzá,hogy "szedd le,ha meg akarod szerezni" ...na már most, ez mégis mi a jó retkes brokikát jelent???? mert baromira nem egyértelmű,a roncstelepen meg semmi nyoma az új autónak! valaki kérem mondja el,hogy jutok hozzá egy frissen nyert autóhoz! köszönöm szépen -
#1500 de van! asszem 2-3-szor nyomd meg az f2-őt -
grandma star #1499 Mmegint én...f1 f2 alatt nincs kilép opcio...a csak billel valo irányitásra van valami outlet?...picit kell emetlen billel. -
#1498 Ja elfelejtettem mondani a gépem paramétereit:
Ram 2gb 800mhz
CPU core2duo e6300 1.86ghz
VGA 7600gt 256mb
Alaplap Asus P5B
-
#1496 Hello nekem az a gondom hogy a menü teljesen eltorzul. Olyan mint mikor nincs adás a TV-ben.
Erre van valami megoldás? -
#1494 Szevasz! Esc, aztán F1 és F2 a menük ;)
-
grandma star #1493 hello...ha valaki erreyár elmond6ná hogy ő pl hogyan lép ki a játékból..nálam csak az elején mutatkozik a főmenü,utánna soha többé nem tudom előszedni...kilépés:win feladatkezelővel.más.bill en kívül semmi mással nem irányít6ók a gépek saynos.vagy csak nálam?valaki aki maki mongya meg...köszi,grandma nénibácsi -
grandma star #1492 hy
-
#1491 A filmcímek tényleg elég szarul sikerülnek néha, de a car takedown egy angol ajkúnak ugyanolyan szánalmasan hangzik mint neked a kocsi kinyírás..max neked jobban tetszik mert flessebb a hangzás xD
A lokalizáció nem hálás feladat, mert úgyis mindig bele lehet kötni, és bele is fognak, akik értik az eredetit, csak hogy jól megmondják hogy ők mennyivel okosabbak.
Neked lehet hogy felesleges fordítani, de hidd el, van aki nem ért egy büdös betűt sem angolul, és az kb olyan érzés mintha nekem lengyelül vagy oroszul kéne valamivel játszanom...
-
Indigo #1490 Én sem szeretem a fordításokat, általában, de ebbe épp egy autós játéknál belekötni... Ha egy RPG-ről vagy kalandjátékról lenne szó, akkor még egyet is értenék, de szerintem a Burnout Paradise honosítása jól sikerült, ötletes, és nem is izzadtságszagúan erőltetett. Sőt, szerintem ez a játék legpozitívabb része... -
#1489 szerintem ezt a jatekot felesleges forditani
mert csak par szo van benne,es az megertheto minimalis angol tudassal.
Mint a magyar filmcimeknel is eleg szar a forditas itt se kaptunk mast.
En sehogy sem forditanam le, azert kertem angol reg filet.
Mert szerintem nevetseges a forditas.
Pl: a creditsben "koszonettel az alabiaknak"
meg a versenyszamok forditasa "langolo futam" mint valami b kategorias film.
meg melyik jobb?
"car takedown" vagy a "kocsi kinyiras"?
"van takedown" vagy a "furgon kinyiras"?
-
#1488 Egyetértünk...szerintem is nagyon hangulatos és profi fordítás...
Gondolom angolul komolyabbnak tűnik...pedig ugyanolyan vicces xD -
#1487 hát kíváncsi lennék h te hogyan fordítottad volna le ezeket, mert sztem a fordítással nincs semmi baj. Mellesleg a játéknak van jópár más hibája is amik sokkal kirívóbbak mint a fordítás, szal nem értem mér pont ezt kell szidni...