Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Ja elfelejtettem mondani a gépem paramétereit:
Ram 2gb 800mhz
CPU core2duo e6300 1.86ghz
VGA 7600gt 256mb
Alaplap Asus P5B

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Hello nekem az a gondom hogy a menü teljesen eltorzul. Olyan mint mikor nincs adás a TV-ben.
Erre van valami megoldás?

BattleTag: kabel15#2672

gfreak
Szevasz! Esc, aztán F1 és F2 a menük ;)

Racism is a weapon of mass destruction!

hello...ha valaki erreyár elmond6ná hogy õ pl hogyan lép ki a játékból..nálam csak az elején mutatkozik a fõmenü,utánna soha többé nem tudom elõszedni...kilépés:win feladatkezelõvel.más.bill en kívül semmi mással nem irányít6ók a gépek saynos.vagy csak nálam?valaki aki maki mongya meg...köszi,grandma nénibácsi
hy
gfreak
A filmcímek tényleg elég szarul sikerülnek néha, de a car takedown egy angol ajkúnak ugyanolyan szánalmasan hangzik mint neked a kocsi kinyírás..max neked jobban tetszik mert flessebb a hangzás xD

A lokalizáció nem hálás feladat, mert úgyis mindig bele lehet kötni, és bele is fognak, akik értik az eredetit, csak hogy jól megmondják hogy õk mennyivel okosabbak.

Neked lehet hogy felesleges fordítani, de hidd el, van aki nem ért egy büdös betût sem angolul, és az kb olyan érzés mintha nekem lengyelül vagy oroszul kéne valamivel játszanom...

Én sem szeretem a fordításokat, általában, de ebbe épp egy autós játéknál belekötni... Ha egy RPG-rõl vagy kalandjátékról lenne szó, akkor még egyet is értenék, de szerintem a Burnout Paradise honosítása jól sikerült, ötletes, és nem is izzadtságszagúan erõltetett. Sõt, szerintem ez a játék legpozitívabb része...

kommersz
szerintem ezt a jatekot felesleges forditani
mert csak par szo van benne,es az megertheto minimalis angol tudassal.
Mint a magyar filmcimeknel is eleg szar a forditas itt se kaptunk mast.
En sehogy sem forditanam le, azert kertem angol reg filet.
Mert szerintem nevetseges a forditas.
Pl: a creditsben "koszonettel az alabiaknak"
meg a versenyszamok forditasa "langolo futam" mint valami b kategorias film.

meg melyik jobb?
"car takedown" vagy a "kocsi kinyiras"?
"van takedown" vagy a "furgon kinyiras"?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

gfreak
Egyetértünk...szerintem is nagyon hangulatos és profi fordítás...

Gondolom angolul komolyabbnak tûnik...pedig ugyanolyan vicces xD

JackSparrow88
hát kíváncsi lennék h te hogyan fordítottad volna le ezeket, mert sztem a fordítással nincs semmi baj. Mellesleg a játéknak van jópár más hibája is amik sokkal kirívóbbak mint a fordítás, szal nem értem mér pont ezt kell szidni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

kommersz
koszonom szepen

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Készítettem 2 darab .reg fájlt. Ezekkel tudod változtatni a nyelvet angolra vagy magyarra. Feltettem õket egy rar fájlban RapidShare.com -ra.
kommersz
tudna nekem valaki segiteni?
lehet volt rola szo
hogyan lehet angolra allitani a jatekot?

csak mert ez a "koccanas"
"kinyirva"
"orszagauti orjonges" elegge nevetseges:D

nemis ertem miert kellett leforditani
miert nem volt jo a jol hangzo road rage:D
es tarsai

gfreak
sõt, nekem is ultibox van, és magyar (hogy meglepõdtem amikor az intromoziban is amgyarul kezdett el beszélnia csaj)

elitehun
Nekem is az van? Eredeti?
Törölt felhasználó
nalam nincsen semilyen felirat sem. nekem ultimate box van es sehol semilyen felirat nincsen
elitehun
Nem azért de magyar felirat van<#lama>
Törölt felhasználó
magyaritas kelene
elitehun
Sokra nem megyünk vele<#szomoru1>
Csütörtökön kiadják a játék konzolos verziójához a The Toys Pack-ot.
Infók, képek a hivatalos oldalon: criteriongames.com

Törölt felhasználó
mert nagon jol volna jatszani azokal a kocsikal is itt egy video a delorean rol nagyon kiraly http://www.shackvideo.com/?id=13739
ha valaki letolti v megtalalya a pack feltene a linket
Törölt felhasználó
pc re is kijon majd a 88 legendary cars pack?
elitehun
Esetleg majd még kapsz...
dani71
86% nál vagyok de csak 70 autóm van,elit jogsi megvan de hol van a 70.71. ... 75. autó<#kerdes>

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

dani71
X boxra ezeket találtam:Toy cars pack,88 legendary cars pack, cops and robbers pack.....<#confused>

[HUN]FaTaL
Mind benne van az ultimate boxban, azóta 1 kieg jött ki de csak konzolokra.

http://goo.gl/gd6Zi5

dani71
Nem az Ultimate BOXra gondoltam,hanem a neten nagyon sokféle kiegészítést találtam X Boxra, így gondoltam talán a CRITERION volt olyan kedves és megcsinálta PCre is

[HUN]FaTaL
Nem hiszem mert pcre csak az van.

http://goo.gl/gd6Zi5

elitehun
Sztem az ultimate box-ra gondol
grebber
PC-re nincs semmiféle kieg!

Next PC upgrade: 2022

dani71
Kell a 100% hoz az úturalom? Hol lehet letölteni kiegészítõket a játékhoz?
<#circling><#circling><#circling><#circling>

M@TriX
ez talán elég, de akkor hangkártyára nem ártana gyúrnod, mert ha em tudod mi van benne valszeg nem is frissítetted ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

grebber
Ez a játék kijövetelekor kin tvolt már! Direkt ezért kérdeztem mivel csak errõl tudtam én is!

gabi89
Nekem a játék megjelenésekor rajta volt a DVD-n :D (warez) már akkor felraktam szóval nem mai darab.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

JackSparrow88
Nemtom mikor adták ki de 1.001-es néven van és kijavítottak benne jó pár dolgot...

grebber
Milyen patch hányas?

JackSparrow88
Most láttam csak h van már javítás is hozzá ami jópár hibát kijavít.( A GPS-t gondolom nem, de sebaj mer jópár mást viszont igen) Szal mivel nekem nem eredetibe van( bocsesz) vki tud hozzá már cracket vagy még nincs is hozzá?

elitehun
Mindig leírja amikor elfogadod a versenyt. (alul egy üzenetcsíkon)
a különbözõ színû versenyek mit takarnak? Mindenhol elsõnek kell lennem? (csak mert egy versenyen 3. lettem és veszítettem). Ha befejeztem egy versenyt akkor látom kipipálja. Honnan tudom hogy mi a feladat az adott versenyen? Valaki segítsen egyre jobban tetszik a gém

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Máté94
2008.okt ír DirectX-re.
Máté94
Az a fura,hogy egyszer levettem 0-ra de most kezd unalmas lenni a játék meg a Showtime egy szar nem tudom megcsinálni de nem is érdekel,hogy nincs meg az utolsó autó.Ahogy rányomom azt entert s Hangbeállításokra kifagy és három hibaüzenet ír.
Máté94
Hát ha tudnám milyen fajta:)
Sziasztok! Most kezdtem jáccani a játékkal, de nem bírok vele. Egyáltalán hogy kell? Paradise city-re megyek és ott vannak versenyek, de honnan tudom hogy melyiket csináltam meg? Vagy honnan tudom mit kell csinálnom? Mármint elsõnek lenni stb. Nem tom mér de nagyon furcsa játék, de teccene ha értenék hozzá :D

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

M@TriX
legújabb hangk driver van fennt, DirectX-bõl legfrissebb? Bár ha jól tudom a játék installkor frissíti a DX-et...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Máté94
Hát ez se segített.:(
Máté94
OK.Megcsináltam.Majd meglátom jobb lett-e:)
macleody
Start menü-futtatás-beírod: dxdiag, leokézod és kiválasztod fent a hangot, a csúszkát lehúzod alapbeállításra. Már ha xp-d van. Vistán nem tudom, hogy megy.
Nem tudom mi a nehézség ebben a játékban, én akármit bénáskodtam, ritkán veszítettem versenyeket... Igaz, felénél nem jutottam tovább, mert baromira unalmas és primitív játék, de szerintem csak egy csecsemõnek jelenthet kihívást...

Máté94
Nem baj ha azt kérem írd le:)
norbi2fraktal
Devilman

----Start----Futtatás----regedit----keresd meg a burnout-ot,
és Language---en-rõl hu-ra...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal