Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ha nem haragudtok meg, kellesz majd nekem 7 játékos akiknek erõs gépe van hogy a fraps-al tudjanak majd videót felvenni a játékból. Ugyanis akarok csinálni egy videót, és kellenek úgymond kaszkadõrök nekem. Elvárásaim:6 játékos kell akinek már van rendõr autója, és 1 játékos akinek megvan a hamer (remélem jól tudom hogy van benne, mert egy rangsorolt versenyen mintha azt láttam volna). Akit érdekel az küldjön egy fél perces vidit (a játékból felvettet, úgy ahogy van szerkesztetlenül) a játék belli niknevével, hogy tudjam hogy tényleg megfelelõ-e a gépe hozzá. Ide:[email protected]
Komolyan gondolom!!<#nyes>#nyes>Elõre is köszönöm, a segítségeteket.<#taps>#taps> A többit majd a kiválasztottakkal megtárgyalom.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha már nem megy, akkor két lehetõség -> visszamész újra oda, ahonnan kezdõdik a verseny, vagy 6-os gomb, és megkeresed azt, hogy legutolsó verseny újraindítása.
Ma "végigvittem" a játékot. Stáblista lefutott, de még van hátra pár zúzás, reklámtábla, ugratás. Most motorral megyek, az is nagyon szuper.
Vannak bosszúságok a játékban, de mégis valami miatt arra késztet, hogy játssz vele... 😊
Ha nincs webkamera, meg lehet valahogy buherni, hogy mégis betegyen egy képet a jogsira?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
http://goo.gl/gd6Zi5
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy hol tárolja a gép a mentéseket? mert nem találom és huznák 1 uj xp-t és nem akarnám elöröl kezdeni az egészet..
Sakkoo.......Baszkiiii

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
mert így nagyon sazr... mindig eltévedek 😄
esetleg speckó beállítással. Olvass utána...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gépem(toshiba satellite : 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Integrált X3100 358MB, (youtubeon láttam hogy megy x3100-on)
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szándékos...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
majd johogynem egy menün izgatom be magam, ha maga a játék végre királyra sikerült.
Inkább arra verjék a kedves kollégák, hogy DLC miért nem van!!!???
ha neki szar hát lelke rajta 😉
Én spec igencsak díjjazom a fejlesztõket, mert egy nem éppen mai darab 3.4Ghz(@4Ghz) Prescott(G1), 2x1GB RAM, 6800GT-vel simán nyomom medium-high-on úgy hogy baromi látványosnak tartom. 20+ FPS (folyamatos... természetesen)
Még Showtime-ban amikor az utca megtelik verdával sem csökken az FPS (ugyan annyi állandóan), szóval nagyon jól megírták a kódokat az biztos.
A GTAIV minden minimumon 0.5-1 FPS-t produkál.
Simán példát vehetnének ezekrõl a srácokról a fejlesztõk akiknek az alkotásaik csak a legújabb architektúrákon hajlandóak elindulni.
Miért van az hogy uninstallra elindul a game?
Miért 20 perc az uninstall?
Már van Furgonom is-hát az visz mindent 😊
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Hanem az ügyesség.
Amúgy én ezzel az autóval csinálom a játékot és simán megcsináltam egyszer vele 1 millio pontot.
Ha megmondod, hogy hova tudok képet tölteni akkor felrakom 😛