1904
logo.png
  • kommersz
    koszonom szepen
  • ATi0021
    Készítettem 2 darab .reg fájlt. Ezekkel tudod változtatni a nyelvet angolra vagy magyarra. Feltettem őket egy rar fájlban RapidShare.com -ra.
  • kommersz
    tudna nekem valaki segiteni?
    lehet volt rola szo
    hogyan lehet angolra allitani a jatekot?

csak mert ez a "koccanas"
    "kinyirva"
    "orszagauti orjonges" elegge nevetseges:D

nemis ertem miert kellett leforditani
    miert nem volt jo a jol hangzo road rage:D
    es tarsai
  • gfreak
    sőt, nekem is ultibox van, és magyar (hogy meglepődtem amikor az intromoziban is amgyarul kezdett el beszélnia csaj)
  • elitehun
    Nekem is az van? Eredeti?
    nalam nincsen semilyen felirat sem. nekem ultimate box van es sehol semilyen felirat nincsen
  • elitehun
    Nem azért de magyar felirat van
    magyaritas kelene
  • elitehun
    Sokra nem megyünk vele
  • ATi0021
    Csütörtökön kiadják a játék konzolos verziójához a The Toys Pack-ot.
    Infók, képek a hivatalos oldalon: criteriongames.com

mert nagon jol volna jatszani azokal a kocsikal is itt egy video a delorean rol nagyon kiraly http://www.shackvideo.com/?id=13739
    ha valaki letolti v megtalalya a pack feltene a linket
    pc re is kijon majd a 88 legendary cars pack?
  • elitehun
    Esetleg majd még kapsz...
  • dani71
    86% nál vagyok de csak 70 autóm van,elit jogsi megvan de hol van a 70.71. ... 75. autó
  • dani71
    X boxra ezeket találtam:Toy cars pack,88 legendary cars pack, cops and robbers pack.....
  • [HUN]FaTaL
    Mind benne van az ultimate boxban, azóta 1 kieg jött ki de csak konzolokra.
  • dani71
    Nem az Ultimate BOXra gondoltam,hanem a neten nagyon sokféle kiegészítést találtam X Boxra, így gondoltam talán a CRITERION volt olyan kedves és megcsinálta PCre is
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem mert pcre csak az van.
  • elitehun
    Sztem az ultimate box-ra gondol
  • grebber
    PC-re nincs semmiféle kieg!
  • dani71
    Kell a 100% hoz az úturalom? Hol lehet letölteni kiegészítőket a játékhoz?
  • M@TriX
    ez talán elég, de akkor hangkártyára nem ártana gyúrnod, mert ha em tudod mi van benne valszeg nem is frissítetted ;)
  • grebber
    Ez a játék kijövetelekor kin tvolt már! Direkt ezért kérdeztem mivel csak erről tudtam én is!
  • gabi89
    Nekem a játék megjelenésekor rajta volt a DVD-n :D (warez) már akkor felraktam szóval nem mai darab.
  • JackSparrow88
    Nemtom mikor adták ki de 1.001-es néven van és kijavítottak benne jó pár dolgot...
  • grebber
    Milyen patch hányas?
  • JackSparrow88
    Most láttam csak h van már javítás is hozzá ami jópár hibát kijavít.( A GPS-t gondolom nem, de sebaj mer jópár mást viszont igen) Szal mivel nekem nem eredetibe van( bocsesz) vki tud hozzá már cracket vagy még nincs is hozzá?
  • elitehun
    Mindig leírja amikor elfogadod a versenyt. (alul egy üzenetcsíkon)
  • cumfu
    a különböző színű versenyek mit takarnak? Mindenhol elsőnek kell lennem? (csak mert egy versenyen 3. lettem és veszítettem). Ha befejeztem egy versenyt akkor látom kipipálja. Honnan tudom hogy mi a feladat az adott versenyen? Valaki segítsen egyre jobban tetszik a gém
  • Máté94
    2008.okt ír DirectX-re.
  • Máté94
    Az a fura,hogy egyszer levettem 0-ra de most kezd unalmas lenni a játék meg a Showtime egy szar nem tudom megcsinálni de nem is érdekel,hogy nincs meg az utolsó autó.Ahogy rányomom azt entert s Hangbeállításokra kifagy és három hibaüzenet ír.
  • Máté94
    Hát ha tudnám milyen fajta:)
  • cumfu
    Sziasztok! Most kezdtem jáccani a játékkal, de nem bírok vele. Egyáltalán hogy kell? Paradise city-re megyek és ott vannak versenyek, de honnan tudom hogy melyiket csináltam meg? Vagy honnan tudom mit kell csinálnom? Mármint elsőnek lenni stb. Nem tom mér de nagyon furcsa játék, de teccene ha értenék hozzá :D
  • M@TriX
    legújabb hangk driver van fennt, DirectX-ből legfrissebb? Bár ha jól tudom a játék installkor frissíti a DX-et...
  • Máté94
    Hát ez se segített.:(
  • Máté94
    OK.Megcsináltam.Majd meglátom jobb lett-e:)
  • macleody
    Start menü-futtatás-beírod: dxdiag, leokézod és kiválasztod fent a hangot, a csúszkát lehúzod alapbeállításra. Már ha xp-d van. Vistán nem tudom, hogy megy.
  • Indigo
    Nem tudom mi a nehézség ebben a játékban, én akármit bénáskodtam, ritkán veszítettem versenyeket... Igaz, felénél nem jutottam tovább, mert baromira unalmas és primitív játék, de szerintem csak egy csecsemőnek jelenthet kihívást...
  • Máté94
    Nem baj ha azt kérem írd le:)
  • norbi2fraktal
    Devilman

----Start----Futtatás----regedit----keresd meg a burnout-ot,
    és Language---en-ről hu-ra...