Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szamomra ez volt az egyetlen nehezseg a jatekban.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Csak nem tudom a kódot és azt írja,hogy ebben a szövegben a 2 bekezdés és a 2 szó.
You have successfully signed up to PokerRoomSchool
IMPORTANT: An activation mail has just been sent to you. Simply go to your email to find our activation link - you must click on this link to verify your details and continue your registration at PokerRoomSchool. Don't forget that there's $50 + $100 waiting for you once you complete the signup process!
If 30 minutes have passed since registration and you have not recieved the verification e-mail please make sure you entered the correct e-mail address (my account) if the address is correct check your spam folder, if that also fails contact our support team and they will be happy to assist you.
Thank you very much for registering with PokerRoomSchool.com
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Így EA Download Managerben megvásárolhatjuk a Legendary Cars Pack, Toy Cars Pack & Boost Specials-t is. Feltehetõen hamarosan Steamen is elérhetõ lesz a fenti három autócsomag.
Forrás: operationburnout.com
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
marcsak 1 kurva dij hianyzik
de sztem nemszopok vele
multkor 9 busznal elfogyott a nitro es a 10. busz elgurult mellettem:D
erre van valakinek valami jo tippje?
Felraktad a Logitech-hez mellékelt CD-t?
Eredeti a játék?
Ha erre a válasz mind igen akkor pasz
Engem a showtimek basznak fel.Maradt volna inkabb a jo regi es megszokott crash.
Így viszont marad a közepes game kategória...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
A zenei felhozatal egészen "különösre" sikeredett xD
Racism is a weapon of mass destruction!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
takedown es revenge 100%-a is 1 nyar volt
persze reszenkent:D
kettot meg jatszottam de nemsokaig,az nem tetszett
ez a paradise,meg igazan kellemes
habar a zenek itt annyira nem "burnoutosak":D
aztan jon a motoros^^
Szóval nem értem mi nem mûködhet...bár sejtem hogy user error ;)
Version: 182.08
Release Date: March 03, 2009
Operating System: Windows XP, Windows XP Media Center Edition
Language: U.S. English
File Size: 77.0 MB
csak nem tudom hogy ez jó e.Mert nekem NVIDIA GeForce 7600 GS 256 mb videó kártyám van.
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX