Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékba esetleg lehet saját zenéket tenni?Ha igen hova kell másolni õket?
a választ elõre is thx!
De igazad van inkább várok amíg valami megbízható oldalra fel nem kerül

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
C:\Documents and Settings\Pett\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise
Varom a cracket.
Mert a maradek 2 dij a motorosnal netes.😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Megtudná valaki mondani, hogy a visszajátszás (replay) mikor mûködik. Mert mikor egy karambol után megnyomom a jobb ctrl gombot (ehez a gombhoz van rendelve a visszajátszás) akkor nem történik semmi.
Elõre is kösz a választ.
megnezem bar eddig nem talaltam
tudja vki, hogy hogyan lehet az iranyitast atallitani?
a segitseget elore is koszi
Csak egy egyszerû kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
Lehet vhogy festéseket szerkeszteni a jármûvekhez, vagy a neten nincsenek véletlenül?
Vagy ez csak az én elmebetegségem, és senkit nem érdekel különösebben h a Szupercsapat /The A-Team/ furgon, a másik GMC, a "Colt" 4x4 pickup, meg mondjuk még "Christine" olyan legyen amilyennek lennie kéne, hisz egyértelmû h honnan vannak az autók, de ez mindegyik gépre elmondható...
(csak h mindenkinek érthetõ legyen melyik gépekre gondolok, említési sorrendben: 1.Carson Inferno Van; 2.Hunter Takedown 4x4; 3.Hunter Manhattan)
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
De örülhetnék hogy egyáltalán kijött ez pc-re mert elvileg csak konzolra jelentették be (lehet hogy csak én voltam lemaradva)
De inkább az elõzõ, ha esetleg van valami megoldás ennek játék elindítására (1.1.0.0-s verzió persze) eredeti DVD nélkül és tudja valaki akkor megoszthatná velünk.
THX