1904
-
#1702 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Singleben működik, multihoz már a bejelentkezéskor kiírja hogy nem jó a cd kulcs. A patch óta online már csak az eredetivel lehet játszani, ahogy ez várható volt. Singleben viszont megy, amikor kéri hogy jelentkezz be az online fiókba, akkor kattints a vissza-ra. -
#1701 Kösz az infot, mindjárt tesztelem. :) -
#1700 kijött az 1.1-es crack:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Burnout.Paradise.The.Ultimate.Box.Update.v1.1.0.0.Cracked-BAT -
#1699 amúgy megtaláltam aztán a cd kulcsot a gúgli fordítóval, de ökörség az egész. nem müxik -
#1698 aúgy nem vájrusz, de mégis hol lenne a serial hozzá? -
#1697 nekem nem sikerült leszedni. megszakad állandóan. -
#1696 Most mégse próbálom meg mert 24 perc mire lejön -
#1695 A hsz-ek között valaki azt írja hogy megy valaki meg azt hogy nem megy. én megpróbálom -
#1694 nem nagyon merem, hátha benyelek vmi kártevő nyünyükét :) -
#1693 Valaki próbálja ki!Ott a serial is! -
#1692 Nem biztos mert ha a cikk tetején megnézed akkor azt írja hogy: Platform: PC, PS3, X360 -
Szabi1991 #1691 csak konzolra.. -
#1690 Új sziget és új verdák a következő DLC-ben -
Szabi1991 #1689 remek -.-" -
RYO21 #1688 Tyü bakker a szomszéd gépén simán fut a játék az SSAO-val is!!!! -
#1687 Az 50 ugratas sem para azok keken vilagitanak, meg lampak jelzik.A "lezuzasok" sargak.Reklamtabla meg rikitopiros.Ejszaka ezeket konnyen eszreveszed. -
Csurimadar #1686 És monnyuk az ugratások?
-
#1685 Terkep nelkul se gaz.Sotetben csinald es minden ilyen dolog jobban latszik ,mert vilagit. -
Csurimadar #1684 Nem tud valaki valamilyen olyan cuccost ami megmutatja h melyik reklámtáblákat(meg az ilyesmiket)vadásztad le és hogy melyik van vissza és hol?
-
mester1987 #1683 Nincs hozzá szóval Re-Install :(
-
kisbesi #1682 Sziasztok
Paradise hez felraktam a Patchet és nem találok hozzá normális cracket
nem tudna adni valaki???
elöre is köszönöm -
Föcsök #1681 Halihó!
Tegnap raktam fel a játékot, hosszú idő után újból. Viszont most valami fura dolog történt pedig mikor leszedtem először a játékot akkor mindent letöröltem. A furcsaság abban nyilvánul meg, hogy ha leszedek egy autót, és azt megjavíttatom, akkor minden okés. Aztán megnyerem a lángoló futamát az autónak, és megkapom a speciális változatát. Na itt már fura dolgok történnek, ugyanis amikor bemegyek a Junk yard-ra akkor mutatja a roncsot, és azt hogy új az autó. Kiviszem megjavíttatom, és utána akármerre megyek, a kilométer számlálója a kocsinak 0,0 marad. Viszont ha megint bemegyek, és kijövök akkor már minden jó, számlál, viszont ha bemegyek és az alap autóval akarok menni, akkor ha visszamegyek az alappal, az speciális verziót már újnak mutatja megint és a benne lévő kilométerek eltűnnek. Egyedül az ikusa samurai-nál nem. Próbáltam átfestetni az autókat, majd vissza az alapértelmezettre, hátha bejön, de nem sikerült. Van valami ötletetek, hogy hogy tudnám megoldani ezt? -
CamelX #1680 Naná hogy érdemes! Teljesen jól kezelhető. Nem csak szimulátorra érdemes használni, persze komolyabb xxx fok fordulatúval biztos nem az igazi. Formula Force EX-el tökéletes szvsz -
Szabi1991 #1679 élvezetesebb kormánnyal, de azért ne egy szimulátort várj.. :p -
#1678 nincs nagyon értelme (: arcade -
McCartman #1677 érdemes ezt kormánnyal kipróbálni vagy annyira arcade hogy nincs értelme? -
#1676 ok köszi mostmár müxik -
#1675 nálad ... ;) minden bill. más és más! -
#1674 ja pl guitaer hero 3 ban az f1-f2-f3 mat nem lehet egyszerre le nyomni:S -
#1673 így van én is ezt akartam írni, tedd pl egy betűre mer SHIFT,ALT,CTRL-el nem fog menni,így voltam annó a Most Wanted-al -
#1672 billentyűzettel? vannak olyan bill.ek amik nem képesek bizonyos együttes lenyomásokat lekezelni -
#1671 kérdés:
vajon miért van az hogyha nyomom neki a nitrot nem tuduk balra kanyarodni csak jobbra? -
#1670 Gyere a lone stalion ranchtol a hidon
,ott van alapbol 2 superjump meg 3 billboard.Azon az utvonalon a downtown fele kb 5-6billboard lesz meg.
az a legjobb utvonal. -
mans #1669 num6 ra valami online lószar jön be,most sikerült egy mutatvány de azt is csak azért mert jó helyen voltam,jó ez a játék csak már nekem rohadt nehéz lett. -
#1668 restartolhatsz verseny közben ha behozod num6-al az ízidrájvot :) -
#1667 mutatvany nempara
csak osszekell kotni a szorozak
tablak,superjump,flatspin,drift.es ossszejon az.
-
mans #1666 Kössz,az a baj hogy már alig van verseny amit még em csináltam meg,meg a mutatványból se tudok már épp 87000 ret összeszedni,na meg legalább restartot rakhattak volna a gémbe ami visszarak a starthoz de luxus.A DLC az csak konzolra jön,vagy nem? -
#1665 az zsir lenne:_D -
mester1987 #1664 Lassan már Cops & Rubber DLC is jön ki szóval lehet, hogy ahhoz lesz Crack -
#1663 elite jogsi.