1904
logo.png
  • Máté94
    1.Nincs
    2.Nincs
    3.Nincs
  • burjanmate
    Estét! Lenne néhány kérdésem:
    1. Hol lehet átírni, hogy meddig/mennyi kocsi lehet 1szerre körülöttem? A lényeg, hogy ne tűnjenek el, mire megjavul a kocsim.
    2. Lehet valahogy kapcsolgatni a lámpát? Esetleg be lehet állítani, hogy törött fényszórók ne világítsanak, vagy a fény itt is előre megrajzolt, mint a régebbi GTA-kban?
    3. Van-e valami mod, amitől durvábban törnek a kocsik (azért kérdezem, mert GTA 4-hez is vannak, pedig annak fele ilyen jó sincs a törésmodellje)? Van egyáltaán akármilyen mod hozzá?
    A válaszokat előre is kösz.
  • Máté94
    Ennyi!
  • Unitedfanatics
    Ebben a játékban nincs valami sztori? vagy egyszerűen csak annyi a lényege, hogy mehetsz versenyeken és nő a jogsid értéke? mert én mindent elsőre megcsinálok, szal nincs benne nagy kihívás
  • IIIsixIII
    Fél kerékkel rámész az ugratóra, majd nyomvatartod a gázt + a jobbra vagy balra gombot, attól függ h melyik irányba szeretnél pördülni :)
  • devilzero
    Hali!
    Felpakoltam az új kormányom miatt a Burnout-ot, felpakoltam a pecset, visszaolvastam és letöltöttem a Crack-et, de kár hogy nincs online, mert olyan uralmaim voltak ott, mikor megjelent a játék, lehet hogy már leelőztek, de akkor még új voltam és volt egy csomó uralmam, na de mind1.

3hónapja minimum hogy nem játszok így elfelejtettem a kedvenc trükkömet az ORSÓZÁST :P Valaki ha leírná megköszönném!

KÖSZI!:D
  • elitehun
    Aha. Nem tudom hogy ki az a dilis aki pénzt ad ki arra hogy pár új autóval játszhasson
  • Máté94
    Megveszed.
  • elitehun
    Nincs valami mód hogy ingyen hozzájussak a Legendary Cars Pack-hoz?
  • RYO21
    Van már topikja:
  • ATi0021
    Szerintem, ha van olyan csapat aki feltudja támasztani a Need for Speed nevet akkor az a Criterion. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a Need for Speedből. Ohh és bocs az offért, csak nincs topicja még a játéknak és nyitni sem akartam.
  • ATi0021
    Forradalmian új Need for Speed a Burnout készítőitől!
  • Cool-spot
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a "nem tisztességes" verzióhoz megveszem a DLCket, akkor azokat attol még lehet használni? vagy természetesen az is kötött a CDkulcshoz. Tud vki infot adni? Ha nem megy igy akkor biza nem kajalok pár napig de megveszem eredetiben :)
  • oregon1987
    Hellgate london szerverei már rég leálltak! :D
  • balee4
    igen a CoD 4-el én is így vagyok, megvenném, de asszem most 12k...
  • Lacee86
    Igen, ez a baj azzal, ha vki multi miatt akar megvenni egy játékot, de meg akarja várni, míg jóval olcsóbb lesz. Mire nagyon lemegy az ára, már alig játszanak vele; vagyis amíg népszerű, addig általában úgysem lesz sokkal olcsóbb. Tipikus példa a Cod4, amit még a World at War megjelenése után is egy jó ideig szinte az eredeti áron adtak, és sztem ma sem sokkal olcsóbb, bár mostanában nem néztem.
  • [HUN]FaTaL
    De baj, mert pár év múlva a kutya nem fogja játszani multiban szvsz, sajnos.
  • balee4
    ez attól is függ mekkora siker a game, mostanában elég sok EA-s game ára gyorsan lement (Hellgate London, Mercenaries 2 stb.) de az sem baj, ha csak pár év múlva tudom megvenni :D
  • [HUN]FaTaL
    Azt hiszem a registryben kotorászva lehet átírni a nyelvet, de lehet hogy tévedek.
  • arty
    háááát... kezdj hozzá minél előbb, nem lesz egyszerű móka visszafejteni és átirni shader2-re ;)
  • at16
    nem lehtne ugy megcsinálni hogy shader model 2.0-ás vga-n is menjen a game? :S
  • rigaman
    Szevasztok!! Szeretnék tőletek segítséget kérni. Vista alatt a játék magyar volt. Ma felraktam win7 alá és nem magyar. Lényeg az lenne hol tom beállítani, a nyelvet a játékon?
    Köszönöm!!
  • [HUN]FaTaL
    EA játék, úgyhogy egyhamar nem fog lemenni az ára:/
  • balee4
    akkor nem sok értelme van, ha lemegy az ára majd én is megveszem:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem, meg kell venni hozzá.
  • Máté94
    Nem.
  • kommersz
    roviden akkor
    neten nem megy?:)
    thx
  • ViniSoundz
    olyanja nem volt valakinek win7 alatt, hogy ha mondjuk elindulok a város 1ik végéből a másikba, mire kb a finishnél vok, elkezd így másodpercekre beakadni? amúgymeg maxon megy hót folyamat az egész.

2giga ram nem hinném, hogy kevés lenne neki, meg xp alatt ilyen soha nem volt. ha van vki tippje, akkor írjon.

próbálkoztam amúgy superfetch ki-be kapcsolásával, swap fájlal is szarakodtam, új vga driver fan fent, szal nekem elfogyott az ötletem.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor szedd le máshonnan. Nah, warez off.
  • elitehun
    mi? ÉN nem látok semmilyen jelszót onnan ahonnan letöltöttem se más oldalon!!
  • [HUN]FaTaL
    Mit írjak le? Ahonnan leszedtem nincs jelszó. Ahonnan letöltötted ott a jelszó lol.
  • elitehun
    Esetleg azért kérdezem mert ahonnan letöltöttem nem írja. ezért pls leírod?
  • [HUN]FaTaL
    Kérdezd meg még ötször, nézd meg ott ahonnan letöltötted.
  • elitehun
    Amikor el akarom indítani a rar-t akkor kér valamilyen jelszót. de mi az??
  • [HUN]FaTaL
    Én majd megveszem olyan 4-5 ezerért, de 10500at nem vagyok hajlandó kiadni érte.
  • ViniSoundz
    jah most olvastam utána. ez csak annyit csinál ez a krekk, hogy az 1.1.0.0-as peccsel is elindul már a gém. ahhoz, hogy plussz tartalmat kapj, csatlakoznod kell a serverhez. de mivel nem megy fel, így bukta az egész.

szal fel van rakva a peccs, rajta ez az új krekk és kész, ennyi. sokkal nem vagyunk előrébb.
  • ViniSoundz
    én főőraktam a peccset, meg ezt az új krekket használom, de most mi változott? több megszerezhető autó van?

a store-ban nekem csak az alap játékra írja, hogy "lemezen", minden mást meg kell vásárolni.
  • elitehun
    Légyszíves segítsen valaki
  • elitehun
    Vagy csak nállam van ilyen probléma?
  • elitehun
    Amikor el akarom indítani a rar-t akkor kéri a jelszót. mi a jelszó?