1904
-
andris003 #1782 HY All nagyon fasza a game !!!
Csak azt nem tudom hogy hogy a kurva rekes gecibe lehet a beáliásokat meg találni mert a billenytyünk nem tudok álitani
pls help.thx -
#1781 alapból magyar a játék, még a warez verza is, patch írd be a google-ba, grafikai mod? szerintem szép a grafikája.... -
bcrics #1780 Hello,tud vki vmi Faqot ahol a patchek,grafikai modok magyarítás ha van ossze,iesmik vannak gyüjtve? -
thomas77 #1779 Sziasztok!Az a kérdésem,hogy ki lehet-e valahogy szedni a zenéket?
A googlen talált linkek halottak. -
#1778 Road rage-n, megbélyegzetten, meg versenyen kívül van valami más versenymód is? Még ezzel találkoztam csak, meg amihez nem jó a kocsim... Szerintem a Revenge-hez képest visszalépés. -
ATi0021 #1777 Szerintem vidd vissza az üzletbe ahol vetted. -
#1776 hol vetted? -
manman #1775 sziasztok. tegnap vettem a játékot és ma felraktam, de a reg kódot nem akarja elfogadni. akárhányszor beírtam anyiszor kiadta ugyan azt hogy írjam be az érvényes reg kódot. dehát tegnap vettem a játékot. nem tudjátok mit csináljak? -
#1774 Végigtoltam,sztem nagyon fatya gém...főleg a motorok miatt :) -
#1773 hálát adj az istennek ne nekem:) -
#1772 köszönöm. remélem egyszer még meg tudom hálálni.
nyálasan hangzott?:D -
#1771 csá
itt találod öket
C:\Documents and Settings\"gépneved"\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save -
#1770 üdv mindenkinek!
az lenne a kérdésem hogy hol vannak a mentések? mert újra szeretném telepiteni a Windows-t és félek hogy elveszteném őket. -
#1769 cső
azlenne a gondom, hogy elindítom a gémet, betölt a felhasználói fiókokig, nyomok egy - vissza a játékba - backspace-t, tölt tölt tölt és megfagy.
menüig már nemjutok el. van e erre megoldás? (patch nem segített)
1 magos 2.0 ghz, 1gb ram, nvidia 6600 -
ryan8056 #1768 Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha újra raknám a játékot akkor a mentést hol találom meg?
Köszi a válaszokat. -
artschi2 #1767 Steam-en 1 napig 7.49 euro (kb. 2000 Ft) :) -
#1766 Anno a reloaded verziót szedtem le amit ugye magyarul telepítettem.
Új rendszert raktam ,de a game még így is müködik hogy "nincs feltéve" csak régi rendszerre volt.
De most így angol.Iso már nincs meg :(
Hogyan tudnám magyarrá varázsolni? -
Árnyvadász #1765 Csak a konzolos verziókhoz érhető el a BSI. Ott is pénzért. PC-re már nem valószínű, hogy megjelenik, mivel június óta semmi hír felőle. Viszont az alapjáték rendkívűl hosszú, ha ki akarod játszani, így bőven lesz benne tartalom.
A PC-s verzióhoz van persze kiegészítés, ezeket szintén pénzért lehet megvenni a játékon belül a Burnout Store menüben. Ezek főként speciális járművek (mini autók, örök nitrós kocsi és egyéb).
-
#1764 hello! "burnout paradise the ultimate box" - ez tartalmazza Big Surf island-et?és ha igen,hogy lehet elérhetővé tenni? -
rockyboy #1763 Üdv! Lenne egy olyan problémám a játékkal, hogy (krekk után) miután elindítom hibát észlel és leáll. Gépem: AMD Sempron 2800+ 1.92GHz, 1GB DDR 400MHz-es ram, ABIT NF7-S alaplap és Galaxy 7300GT 128Mb GDDR3 OC. A legújabb nVIDIA display driver van fenn. A géppel vagy a játékkal lehet a gond? -
Keti #1762 Mai napon a Westend Media Markban 2.000 ft. a játék, ha valakit érdekel még kb. 3 db van belőle! -
Light #1761 Hali!
Az mondjuk oké, h a térképen nem lehet azonnal indítani a versenyeket, hanem oda kell vezetni, de a garázsba sem lehet vmilyen gombbal odaugrani, h megnézzem, milyen új autókat kaptam a versenyek során?
Köszi a választ előre is!
Üdv -
IIIsixIII #1760 Mikor kéri hogy jelentkezz be, nyomjsz egy Backspace-t, majd a következő képernyőn a Vissza a játékba (vagy valami ilyesmi)-t válaszd. -
Dominic901 #1759 hogy lehet offline modban játszani mindig csatlakozni akar aztán kidob a cd-kulcs miatt
-
#1758 Először tanulj meg fogalmazni. :D
De egyébként nincsen. -
kisbesi #1757 Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy van e crack a patch ez amivel müködik a multi
Előre is köszönöm a válaszokat -
#1756 ingyenes a DLC de itt vanpc guru
csak az érekes hogy a menüben azt írja --már elérhet-- és 7-8 € -
#1755 Már régóta van, de a DLC-t honnan szedted le? Megnézném a verdákat :D -
#1754 nah csak most vettem észre hogy van 1.100-ás crack, most teszem fel a DLC-t.... -
Medvetarkó #1753 Ezt már sokan kérdezték...Nemtom, lehet benne valami, néha kicsit cifrán fogalmazok. Nem akartam túl kacifántosra csűrni csavarni mondandóm velejét, csak gondoltam ha kicsit színesítem az amúgy szokványos nyelvezeti formát tán jobban megrögzül az olvasóba és netalántán motiválja őtet arra hogy érdembeli válasszal méltassa szerény fohászom -
#1752 Nem gondoltál még rá, h könyvet adj ki vagy ilyesmi? -
Medvetarkó #1751 Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám lenne mint anonymusnak. Miután felraktam az új 1100ás patchet nekem is bejön egy képernyő, elkezd tölteni, majd hírtlen leáll és kapok egy hibaüzenetet. Holott a régi patchel remekül működött. frissítettem már vid. kártya drivert, de hasztalannak bizonyult. Egy 1.80GHzes 2G memóriás Radeon HD 2600 Proval felvértezett jószágot duruzsaltatok. Elviekben el kéne hogy boldoguljon továbbra is a feladattal. Ám mégis makacsnak bizonyul a szentem. Bár tény hogy az op rendszer eléggé gyatra álapotba van, ám sajnos lét fontosságú daták miatt egyenlőre nem áll módomba megújult lélekkel felruházni, elképzelhető hogy a problémám gyökere itt leledzik... Minden esetre ha valaki találkozott ehez hasonlatos problémával és netán tudja orvosolni és mindennek tetejébe még van is olyan jó arc hogy megossza hasonszőrű kollégáival, hálásan megköszönném mindanyiunk nevében is, kiknek nyakán ez a rontás ül. -
#1750 Estét! Lehet valahogy berakni saját zenét? És hogy lehet eltűntetni a hud-ot? -
#1749 Videokártya 128 MB, na de milyen? -
janihunk #1748 Talnán frisízsd fel a ilesztőprogit.. -
anonymus98 #1747 Proci: 2.8 ghz
Memória:1 gb
Videókártya:128 mb
ezek a fontosabbak! -
#1746 Konkrétan milyen géped van? -
anonymus98 #1745 Helló! Nekem megvan minden gépigény a játékhoz, de mégsem inful. Indításkor valami GPU-s errort ír ki. Mit tegyek? -
#1744 Kár. Más: újraraktam a gépet és most angol lett. Hogy lehet visszaállítani magyarra újratelepítés nélkül? És hol vannak a mentések? -
anonymus22 #1743 Hello, mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy nem indul el a játék. Vagyis elindul, behoz egy töltő képernyőt és nem megy tovább. Feltettem a patchet és a hozzá tartozó cracket is, de így sem indul el.