Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nekem is hasonló problémám lenne mint anonymusnak. Miután felraktam az új 1100ás patchet nekem is bejön egy képernyõ, elkezd tölteni, majd hírtlen leáll és kapok egy hibaüzenetet. Holott a régi patchel remekül mûködött. frissítettem már vid. kártya drivert, de hasztalannak bizonyult. Egy 1.80GHzes 2G memóriás Radeon HD 2600 Proval felvértezett jószágot duruzsaltatok. Elviekben el kéne hogy boldoguljon továbbra is a feladattal. Ám mégis makacsnak bizonyul a szentem. Bár tény hogy az op rendszer eléggé gyatra álapotba van, ám sajnos lét fontosságú daták miatt egyenlõre nem áll módomba megújult lélekkel felruházni, elképzelhetõ hogy a problémám gyökere itt leledzik... Minden esetre ha valaki találkozott ehez hasonlatos problémával és netán tudja orvosolni és mindennek tetejébe még van is olyan jó arc hogy megossza hasonszõrû kollégáival, hálásan megköszönném mindanyiunk nevében is, kiknek nyakán ez a rontás ül.
TDU nick: HUN_Matt_92
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Memória:1 gb
Videókártya:128 mb
ezek a fontosabbak!
Az lenne a problémám, hogy nem indul el a játék. Vagyis elindul, behoz egy töltõ képernyõt és nem megy tovább. Feltettem a patchet és a hozzá tartozó cracket is, de így sem indul el.
1. Hol lehet átírni, hogy meddig/mennyi kocsi lehet 1szerre körülöttem? A lényeg, hogy ne tûnjenek el, mire megjavul a kocsim.
2. Lehet valahogy kapcsolgatni a lámpát? Esetleg be lehet állítani, hogy törött fényszórók ne világítsanak, vagy a fény itt is elõre megrajzolt, mint a régebbi GTA-kban?
3. Van-e valami mod, amitõl durvábban törnek a kocsik (azért kérdezem, mert GTA 4-hez is vannak, pedig annak fele ilyen jó sincs a törésmodellje)? Van egyáltaán akármilyen mod hozzá?
A válaszokat elõre is kösz.
Felpakoltam az új kormányom miatt a Burnout-ot, felpakoltam a pecset, visszaolvastam és letöltöttem a Crack-et, de kár hogy nincs online, mert olyan uralmaim voltak ott, mikor megjelent a játék, lehet hogy már leelõztek, de akkor még új voltam és volt egy csomó uralmam, na de mind1.
3hónapja minimum hogy nem játszok így elfelejtettem a kedvenc trükkömet az ORSÓZÁST :P Valaki ha leírná megköszönném!
KÖSZI!:D
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://goo.gl/gd6Zi5
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Forza.
Köszönöm!!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
neten nem megy?:)
thx
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
2giga ram nem hinném, hogy kevés lenne neki, meg xp alatt ilyen soha nem volt. ha van vki tippje, akkor írjon.
próbálkoztam amúgy superfetch ki-be kapcsolásával, swap fájlal is szarakodtam, új vga driver fan fent, szal nekem elfogyott az ötletem.
szal fel van rakva a peccs, rajta ez az új krekk és kész, ennyi. sokkal nem vagyunk elõrébb.
a store-ban nekem csak az alap játékra írja, hogy "lemezen", minden mást meg kell vásárolni.