1904
logo.png
  • keepernext
    az mért van hogy 1280*1024-be megy és nem adja ki a képernyőt teljesbe?
    Alapba asztal is abba van 85 hertz és konfigba is azt állitottam be.
    De csak szarul adja be játékba.
  • xido
    direkt...de arra kiváncsi lennék,hogy ez vajon csak kirippelt nyelv,vagy eredeti játéknál is így van?..mert mondjuk játék közben megy a feliratozása a srácnak,de az elején a jogsi és a szerelő műhely magyarázatnál felirat sincs hozzá...

én meg olyat láttam a beállításokban,hogy időbeállítás vagy mi is a menüpont neve és lehet 24 perc,meg 24 órás napszak,meg dél...meg ilyenek..és van benne olyan,hogy helyi időhöz igazodva...létezne,hogy az a gép órájához állítjja a játékot és ha éjjel játszom,éjjel van,ha nappal,akkor meg nappal?..mert az állat lenne:)
  • Evin
    Ha mondjuk a két kép egyben lenne, és kb fele ilyen magas, még jó is lenne.
  • JackSparrow88
    Hát sztem meg jó ha egy évben kijön max. néhány cím szánomra amit télleg érdemes lenne talán megvenni(megéri rá költeni). De a többség még így is csak egyszer játszhatós,néha akár mondjuk kétszer is, de nem annyira ritkán még annyiszor se nagyon. Szal ha legfeljebb egyszer nyomom ki max. akkor mér adjak ki érte akár 10 rugót is?(ráadásul mostanában olyan ritkák a demók mint a fehér holló. Emiatt ugye a legtöbbünk kénytelen leszedni a tört verziót, h megnézze milyen is kb a game. És gondolom ha már megvan neki ingyen, akkor max csak akkor veszi majd meg ha nagyon bejön neki.A lényeg h nem kell annyira szidni aki warezol, mert gondolom neked sem minden cuccod eredeti. Ráadásul a fejlesztő és kiadó cégeknek egyáltalán nincs semmi okuk sírni, hiszen annyi léjük van, h akár több tíz évig is elélhetnének belőle. Szal sztem egyelőre a warez még nem rontja a játékipart...
  • arty
    az már a revenge-ben sem volt :(
  • SötétBarom
    Crash mode mé' nincs :'(
  • arty
    elárulom, senkit nem érdekel a nyomorod. warezolj DE FOGD BE A POFÁD és ne hirdesd itt büszkén!

aki megvette, legalább van mire büszkének lenni: tett érte, hogy létezzen a játékipar.

te nyominger warezosként az ilyenek kegyelméből játszol. ugyhogy KUSSOLSZ. minimum!
  • mama 2
    Na, még egy kérdés: egy idő után a játék megáll, és a kép elkezd villogni, meg eltünik visszajön, csíkos lesz, stb.
    Például így:
    Ez mitől lehet?:C
  • Maxtreme
  • VL1
    Én csak azt szoktam meg venni eredetibe amiben nem megy máshogy a multi.
    De van egy csomó eredeti játékom is régebbről mikor még nem volt internetem
  • Maxtreme
    Amióta az nv szponzorálja az adott projectet?
  • SzocsA
    mióta van az az autós játékoknál hogy teleteszik hírdetőtáblákkal
    200 500 méterenként van 1 nvidia izé???
  • mama 2
    Én is leszedtem, tetszik. Egy kérdésem lenne: amikor belépek a játékba, és tölt be, akkor a csaj hangja magyarul szólal meg. De a játékban a fickó hangja, aki mondja hogy merre kell menni az már nem magyar. Direkt, vagy én csesztem el valamit?
  • Boroskóla
    Ez nem warezba való,mert ha eredeti lenne neki akkor is ezt csinálná,máskülönben meg, engem is érdekel a dolog mert,nekem is Win7 van otthon.
  • Maxtreme
    nem lehet fullon..
    Az environment-et csak mediumra lehet tenni.. Más mindent enged fullon. (legalábbis nálam)
  • LeventeV
    Ez erdekes, nekem HD3870 vkarim van, es fullon megy, nagyon tetszik a jatek.
  • CalebJoe
    itt kérdezd warez topik
  • rolika43
    Hali!
    tegnap leszedtem énis a gémet, feltettem a win 7 bétára, és angol!
    hogy lehet magyarrá varázsolni?
    lehet az a baja, hogy a win 7 is angol?
    próbáltam xp-n elindítani a win 7-re telepített burnoutot, de az is angol!

valaki segítsen már, mert ez így nem jó!!
  • Hugh Hefner
    ja, amúgy

".Ezzel lehet ellenkezni,de szánalmas,akinek egy gamerpc mellett soknak számít ez azt szívesen torkonszarnám és pofánvihognám,warezcsótány férgek."

get a life
  • Dante73
    Kissé elvakult a véleményed, bár, a nagyjával egyetértek. De a sok warezpatkányozás nem tetszik, egy olyan ember szájából, aki "csak a szar, és a drága" programokat warezolja le.
    Vagy warezolok, és kussolok, vagy tiszta vagyok ezen a téren, és járatom a szám. Mert az kissé fura, hogy a photoshop, a Sony Vegas, meg az oprendszerem tört, de a játékos fórumokon anyázom a sok warezhörcsögöt. (Nem tudom, nálad mi nem eredeti, csak írtam valamit, hasra, ne ebbe köss bele, nem is érdekel, mi az, ami neked drága)
    Félreértés ne essék. Én sem veszek meg mindent. Ingyeneset használok, kipróbálok, stb... Vannak opciók. De a számat sem jártatom. Ha egy-egy topikban idegeimre megy a sok vérláma warezos kérdés, átküldöm, (kulturált hangnemben) a megfelelő topikba az illetőt. Én is töltök le annyit, hogy ne legyen nagy a mellényem, arra a pár játékra/programra, amiért fizettem.
    Igen, a warez probléma, de az anyázás, a jogi fenyegetés, a "feltörhetetlen" védelmek nem a megoldás. Az valahol az árakban, és a vásárlás/hűség jutalmazásában keresendő. (Szerintem)
  • Hugh Hefner
    még csak el sem indul
    örülök hogy nem vettem meg
    pont az ilyen online aktiválás faszságokért nem veszek meg soha semmit
    anyjukat
  • FlyHigh
    Miért van az, hogy pár dolgot csak mediumon enged a grafikai beállításoknál? HD4870.
  • Smithwarden
    Igazabol ugyanaz a velemenyem mint neked, es ugyanugy csinalom mint te, ami nagyon tetszik arra probalok penzt aldozni es en is megveszem ha valami nagyon jo.
    De elvakult modon szidni az tulzas es ertelmetlenseg, (amiatt is mert szinte mindenki warezol, teljesen logikus okokbol) es en es masok is ezekre reagaltak az elobb:

Harry Seldon:
    " Sajátos honi mentalítás a bukásmentes lopás tömeges gyakorlása. Reménytelen esetek.
    Azért remélem, legalább két hétig szopó lesz a warez, jó látni, ahogy lázadnak és sírnak. "

R3TR0:
    " senki se kiváncsi ki milyen alja uton jut hozzá "

Hidd el egy normalis programozo csoport vagy kiado ceg olcsobban adna a termekeit, kb 3-4ezer forintert azokban az orszagokban ahol tudja, hogy sokkal szarabbak a fizetesek es akkor szinte mindenki meg is venne - csak hat ezt termeszetesen nem teheti meg, mivel akkor mindenki innen rendelne fele/harmad annyiert.
  • Hugh Hefner
    "az asztalon figyel egy 100-150ezer forintos szgépe és megjelenik egy játék (legyen az Crysis,witcher,bááármi) amivel hosszú órákat tölt el,és szarikbele,lewarezolja"

ember... láss már kicsit az orrodon túl is...

a pc-t nem csak játékra használja az ember, ha valamit megkapok ingyen, azt a pénzt másra költöm el, ennyi, nem mindenki akarja ilyenre költeni.
  • kakaoskalacs
  • Skyline
    Nem mondom hogy pc-n én amit játszok,megveszem. De ami tartós,élvezem,tetszik,azt igenis megveszem,kicsit képtelennek tartom hogy valakinek az asztalon figyel egy 100-150ezer forintos szgépe és megjelenik egy játék (legyen az Crysis,witcher,bááármi) amivel hosszú órákat tölt el,és szarikbele,lewarezolja. Az ilyen emberek egytől egyig patkány férgek, miattuk döglődik a pc-s játékkínálat, és nekem ne mondja senki hogy hudedrága játékok és hudenincs rá keret. Nem kis barátaim,ha van keret gamerpc-re akkor igenis van keret éves szinten azt az 5-10 kibaxott játékot megvásárolni...Ezzel lehet ellenkezni,de szánalmas,akinek egy gamerpc mellett soknak számít ez azt szívesen torkonszarnám és pofánvihognám,warezcsótány férgek.
    Ha ebből az lett leszürve hogy "Nehogymááá aszond hogy neked niccs a gépeden warezcucc",hát van,mint mindenkinek,de a warezcucc kb kimerül 1-2 szar játékon amit megnézek,uninstall,és pár alkalmazáson amiket nevetséges 50-100ezres összegekért akarnak az emberre sózni.
    Gamerpc mellé az az évi 5-10 játék amivel több órát tölt el a user igenis érdemes rá hogy megvegye.

Más....Most kajakra szídják itt páran ezt a játékot,hogy fúdemennyire arcade??? Újabb baromarcú rétegidióták,nem tünt fel hogy ez a játék semmimásnak nem készül (ahogy elődei sem),csak egy mezei fullarcade (régi játéktermi arcade feelinges) száguldós őrültködős játéknak? Megspékelve néhány extrával (sajnos crash mód kijött belőle--> szvsz a legjobb mód volt,dehát ez van).. Egy full arcade-nak szánt maxiarcade feelinges játékot meg azért szídni mert arcade....Nevetséges...Az ilyenek vagy begyöpösödött agyú "majdénmegmondommmiaszimulátor" férgek,vagy fiatal taknyok akiknek gőzük közük nincs arról mi volt annakidején játékteremben a ferrari challenge ridge racer és a többi,valóságtól teljesen független,száguldásba beleélős fullarcade feelingü game....

• Prince23
    Én is megakartam venni nálunk a Crysis, de elképesztően magas ára volt: 11.990- lol
    Akartam mondani az eladónak, h véletlenül nincs feleslegbe az 1-es szám (az egyik) az árjegyzékben. De nem mondtam lévén hülyeség. Végül azt felete múlt héten még 1990- volt. Így felmenjen az ára szabolcsba pffff.
    egyébként a burnout nem is kéne megjelenjen minálunk. sztem nem éri meg az árát még 2990-ért sem. De el lehet játszani vele.
  • saxicola
    Én 2000-ért vettem a Crysis-t. de még 3500-at is megér. Én azt mondom, hogy még a 4500 Ft elfogadható lenne új cím esetén. Akkor rengetegen megvennék.
    Ja és a másolásvédelem is marha idegesítő. Van, hogy eredeti játékot crackelnem kellett, mert annyira idegesítő volt a védelem. A BioShock-nál is durva volt az online regisztráció.
  • Smithwarden
    Nalunk a berekhez viszonyitva, kb 3ezer forint lenne a realis jatek ar, annyiert megvenne az ember ami tetszik neki.
    Lasd - Crysis, elso/masodik az eladasi listan miota 3500-ert adjak.
  • saxicola
    A warezos vitához csak annyit fűznék hozzá, hogy nem kell lenézni a másikat ha nem vette meg a játékot. De azt sem kell szidni aki fizetett érte. Sajnos az EA a legújabb címeit manapság is 10 000 Ft felett adja, pedig sok kiadó már csökkentette az árait. pl. az UbiSoft
    Az EA-tól szép volt a multkori nagy akció, de ez még nem elég. Az új termékeiket is olcsóbban kell adni, hogy a warez visszaszoruljon.
  • [HUN]FaTaL
    Ja a felbontás lemaradt :D

1280x800
  • [HUN]FaTaL
    A gépigény miatt senki ne aggódjon, még a notebookomon is tökéletesen üzemel az elérhető maximumon (shadows és emp. medium, többi full) 2xAA mellett. 4xAA még tesztre vár :D

Config: Asus F5SL: Pentium Dual Core 2ghz (T3200), 2GB DDR2, Mobility HD3470 256 GDDR2, 64bit, Vista Business 32bit SP1.
  • m0na
    fel bizony
  • FlyHigh
    zikszbox gamepadot felismeri a játék?
  • Smithwarden
    Sorry az offert, amugy a jatekot nagyon vartam mar sok eve, miota meglattam a Burnout 2-ot Xboxon.
    Sztem a GRID es a Flatout mellett a legjobb autos / arcade game, foleg a toresek miatt.
    Ha nagyon tetszik es jo a multija persze lehet megveszem kesobb.
  • Smithwarden
    TELJESEN egyetertek veled Qwerty4!

Sztem "kisse" nevetseges ha valaki nagy hanggal szidja a warezosokat, mivel akkor a magyarok kb 95%-at es az itt forumozok nagy reszet is ocsarolja.

R3TR0 es Harry Seldon :
    Oszinten ti ketten hol eltek? (..Bocs a stilusert, de csak a titetekhez viszonyulok..)
    Valami alomvilagban, vagy burokban itt Magyarorszagon?
    Oszinten nektek a gepeteken minden program 100% eredeti? Ha valaki tobb mindenre hasznalja a gepet, annak siman tobb szazezer forintba kerulnenek csak a szoftverek.
    Vagy anyuci/apuci/csaladnak alapbol nagyon tapol penzzel, vagy csak nem akarjatok felfogni mi van ebben az orszagban korulottetek.
    Elarulom: nyugati arakat fizetunk keleti berekkel! Es a jatekokat es szoftvereket is erosen a nyugati arakhoz igazitjak. (+ Gazdasagi valsag + 300 forintos euro + stb)
    Lehet szamolgatni...
    Az atlagemberekrol beszelek akiknek atlag fizetesuk van (gondolom ti nem ebbe a kategoraba tartoztok...) es a hardvert is alig tudjak megvenni, pedig a szamitogep lassan kell mindenhez.

Nem kell felreerteni. - Nem istenitem a warez es nem jo dolog, en megvennek azonnal mindent ami tetszik ha nyugati atlagfizetesem lenne, de mivel a szofvereket / jatekokat ezekhez igazitjak, igy csak nehanyat szoktam es tudok megvenni (foleg multikat), de persze azokat is altalaban kiprobalom warezzal, hogy ne dobjam ki a ablakon penzt.
    Szoval szerintem nem kellene vakon es suketen szidni a "nem eredeti" szoftvereseket, hanem maximum atkuldeni oket a warez topicba, ennyi.
    Es ha valakit anyazni akartok akkor lehet szidni a kormanyt, a kulfoldi warezosokat akiknek normalis bereik vannak ugy sem veszik meg a jatekokat, vagy azokat az orszagokat es okokat, ami miatt Magyarorszag most ilyen gazdasagi helyzetben van es valoszinu lesz egy jo ideig.
  • exoterm
    hmm, ennyien megvettétek a játékot? , nem semmi
  • gabo91
    Csináltam bannernak valót, meg szövegdobozt.
    Ha gondoljátok betetetitek, ha nem jó akkor nem...

banner:

• Synit HUN
    Te jó ég! Erre verik a konzolosok?! Ez egy nagyon tré játék. A Flatout 1000x különb, bármely része.
  • Djemba
    intel 4500M (laptop)
    vagy Ati 1650pro 512mb ddr2 karin elindul???????????