Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Ez gyorsan ment.Bejelentték és máris trailer😄
Szép
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csabush
Kijön egy játék ami eddig konzol exkluzív volt, és mindenki elkezdi verni a mellét, hogy igen, a pcsekre is figyelnek?! Az atom nevek soha nem fognak pcre jönni, pl gran turismo, vagy tekken, vagy fight night. Gyanítom ez az elsõ és utolsó burnout is ami kijön pcre. Ettõl függetlenül nem kell temetni a pct, de isteníteni se amiatt mert ez végül megjelenik majd.

RoR zsozso
egyetértek utálom ezeket a PC-s játokoknak leáldozott vagy mi a tököm topikba ahol menõznek a buzi GTA IV-el

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Máté94
Legyen igazad.Remélem belátják,hogy nem a konzol a jövõ😊
Snexi
Yípi!!Már csak GTA4 kell pc-re és nem leszek irigy a konzolosokra

mama2
Ezt meg kell szereznem 360-ra😄D.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Máté94
Majd év vége felé lesz kb😊
Legend Killer
Ha belesz, pls tegyétek be ide. Thanks.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mama2
Nem tudjuk, még a gépigénye sincs bejelentve.

Legend Killer
elfut Ati Radeon 9 600al és 512 mb rammal?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mama2
Ezt szájtátva bámulom és köpni nyelni nem tudok. Ez nagyon nagy!!!

mucsácsó
Aha, mondod ezt most. 😊 max 25-30 óra után úgy ráunsz mint a picsa, majd meglátod.. 😉
Prince of Máté
Persze a paradise csak nextgenre jött ki, biztos csinálnak belõle egy PS2 portot majd abból egy PC-st mi? 😄

Máté94
Mivel szerény személyem imádom a törés és zuzást egy örök életen keresztül játszani fogok vele!
Istencsászár
Van egy nagy város ahol lehet kocsiázni tombolni... vannak versenyek és modok mint pl: rendes verseny x AL ellen, Stunt ( bizonyos pontokat kell összeszedni akrobatikából törésekbõl, kombokból ), time trial, meg ilyen lökd ki a másikat vagyis adott idõ alatt lökj ki ( tedd totál kásrossá ) pl 6 ellenfelet, ja és van 1v1... ez jól hangzik csak pár óra utén dög unalom mert ismétlõdik... aztán még van benne egy olyan dolgo hogy megnyomsz 2 gombot akkor elkezd a kocsi pattogni a levegõbe és másik autókra rá kell esni és igy minél tovább pattogni😊

Szóval ez egy fun gém, semmi realitás nincs benne, a lényeg a tombolás... a törés elsõ osztályú, látványos és hangulatos... a multi is jó, de az is unalmas lesz a kevés mod híján...

Az elõzõ részek jobbak voltak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NEOreg3
játszottam vele boxon, hát nem egy nagy eresztés szerintem:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Máté94
Látom te szépen lemaradtál meg a többiek is😊
RoR zsozso

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Ebbe nincsenek is szép törések??<#wow1><#wow2><#confused><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#falbav><#sir>

grebber
Ez mirõl szól amugy rendes versenyek vagy mi?? Mert én olyan videokat látok amibe szarrá törik az autó amive mennek!

Amúgy kb 80% ban mindenki lewarezolja majd azt többet se jön Burnout pc-re!

Next PC upgrade: 2022

Máté94
Emberek.Szerintem mindenki el van tákolva.Ez BurnOut Paradise a gyengébbek kezvéjért.Ilyen volt egy artwork.
Ez lett
RoR zsozso
Vajon mikorra??? <#confused> Amúgy nagyon jó game PS2-n jáccottam vele egyszer tök jó!!!!

Máté94
De megbocsátok mert Máté vagy!😄
Hallod.
Te nemtudsz lenyugodni sose?
Szánalmas vagy.

mama2
Mibe fogadjunk hogy ps2-es port lesz?-.-

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kemszi2
várjuk<#gonosz1>
ChuckyHUN
+fav

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Bence94
bocs igazad van csak nagyon örültem a hírnek . takedown-nal még most is szoktam játszani barátomnál paz új résszel csak egy kicsit a saturn-ban<#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
most olvastam hogy magyar idõ szerint hajnali öt körül élõ videoadás lesz a fejlesztõk weboldalán a pc-s verzióról.

arty
"imádom ezt a játékot és a legjobb rész jön pc-re"

szóba se került a Takedown, csak a Paradise jön!!! 😉

Forza.

Bence94
imádom ezt a játékot és a legjobb rész jön pc-re.nem bírom ki.
törésrõl ebben a legjobb nemcsak leszakadnak az alkatrészek hanem az alváz is összemegy.

kakaoskalacs
hahahah 😄 nagyonörül +FaV

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

+fav véégre

berczely
Ennyit a PC leáldozásról!!
Várjuk!Jó benne a törésmodell videók alapján!

zaki
Ps2-n játszottam anno vmelyik résszel, marha jó game... 😊
Várom ezerrel...
+fav

acsati
várjuk várjuk váááárjuk! 😄

/fav
SötétBarom
Fuck Yeah! 😄

/fav

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
és jönni fog az uj flatout is <#zavart1>

bár abban sok ujítás nem lesz -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

TommyC
JEEE!!

PS2-n játszodtam vele és nagyon megfogott.......

sztem a kedvenc gammám lesz

dixitque deus fiat lux

RAZOR27
Végre megerõsítették, bár sejthetõ volt.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

bertino
még, hogy halott a PC platform...

bertino
:AD:ASD:AD:AD:SA😄AD:A😄A😄AD:AD:ASDAD😄:

yesss omg.

+favorite

Balumann
Nah ez jónak néz ki :|

Máté94
Ezt én akartam!😞
Prince of Máté
Igen!
Most láttam az infót gémkapcson, PC-re is jön!

Info

PC-n is tiszteletét teszi a Burnout: Paradise
Platform: X360, PS3, PC Típus: Bejelentés
Dátum: 2008.05.09. 13:56 Író: skiz0
0
0
Ezen funkció használatához be kell jelentkezned...
Ha még nem vagy tag, regisztrálj! 2 perc az egész és teljesen ingyen van!
Te már szavaztál!
hirdetés
A Criterion Games élõ podcastjából tudtuk meg elsõ kézbõl, hogy bizony PC-re is jön a híres-neves Burnout sorozat legújabb epizódja, némi extrával megfejelve.

Nos ebbõl is látszik, hogy nem kell feltétlen egy E3 a bejelentésekhez, hiszen ezen a héten elég sok gamerõl rántották le a leplet, aminek mi természetesen nagyon örülünk. Mostantól már közöttük van a Burnout: Paradise nevû autós-zúzdás játék PC-s átirata is. Számunkra eléggé meglepõ volt a bejelentés, hiszen ezidáig egyetlen egy Burnout rész sem tette PC-n tiszteletét, és tipikus konzolos frencsájz volt, ám erre most a Paradise bizony rá fog cáfolni. A fejlesztõk a portba továbbfejlesztett online részt, ezáltal újabb multiplayer lehetõségeket ígérnek extraként. A megjelenésrõl eddig semmi infó, viszont az már most biztos, hogy a PC-s kollégák számára is hatalmas nagy élvezetet fog nyújtani a hihetetlen durva törésmodellel rendelkezõ õrült versenyautós játék.