Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Szóval ez egy fun gém, semmi realitás nincs benne, a lényeg a tombolás... a törés elsõ osztályú, látványos és hangulatos... a multi is jó, de az is unalmas lesz a kevés mod híján...
Az elõzõ részek jobbak voltak.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Amúgy kb 80% ban mindenki lewarezolja majd azt többet se jön Burnout pc-re!
Next PC upgrade: 2022
Ez lett
Te nemtudsz lenyugodni sose?
Szánalmas vagy.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
szóba se került a Takedown, csak a Paradise jön!!! 😉
Forza.
törésrõl ebben a legjobb nemcsak leszakadnak az alkatrészek hanem az alváz is összemegy.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
/fav
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bár abban sok ujítás nem lesz -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PS2-n játszodtam vele és nagyon megfogott.......
sztem a kedvenc gammám lesz
dixitque deus fiat lux
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
yesss omg.
+favorite
Most láttam az infót gémkapcson, PC-re is jön!
Info
PC-n is tiszteletét teszi a Burnout: Paradise
Platform: X360, PS3, PC Típus: Bejelentés
Dátum: 2008.05.09. 13:56 Író: skiz0
0
0
Ezen funkció használatához be kell jelentkezned...
Ha még nem vagy tag, regisztrálj! 2 perc az egész és teljesen ingyen van!
Te már szavaztál!
hirdetés
A Criterion Games élõ podcastjából tudtuk meg elsõ kézbõl, hogy bizony PC-re is jön a híres-neves Burnout sorozat legújabb epizódja, némi extrával megfejelve.
Nos ebbõl is látszik, hogy nem kell feltétlen egy E3 a bejelentésekhez, hiszen ezen a héten elég sok gamerõl rántották le a leplet, aminek mi természetesen nagyon örülünk. Mostantól már közöttük van a Burnout: Paradise nevû autós-zúzdás játék PC-s átirata is. Számunkra eléggé meglepõ volt a bejelentés, hiszen ezidáig egyetlen egy Burnout rész sem tette PC-n tiszteletét, és tipikus konzolos frencsájz volt, ám erre most a Paradise bizony rá fog cáfolni. A fejlesztõk a portba továbbfejlesztett online részt, ezáltal újabb multiplayer lehetõségeket ígérnek extraként. A megjelenésrõl eddig semmi infó, viszont az már most biztos, hogy a PC-s kollégák számára is hatalmas nagy élvezetet fog nyújtani a hihetetlen durva törésmodellel rendelkezõ õrült versenyautós játék.