Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

=(

Máté94
Nincs.
Nah kihalt a topik?
Van már idõpont?

arty
gondolom ha 3 monitorra rakod ki, akkor lehet értelme

bár ilyen árkád játéknál szvsz semmi értelme 😊 egy jónagy kijelzõ és hello

Forza.

bertino
szép meg minden csak éppen tök felesleges...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
Durva 😮
Még a mozi vászonnál is szélesebb!
Egyáltalán van ilyen megjelenítõ?

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Máté94
Szerintem nem sokára.November szerintem😊
kakaoskalacs
idöpontot nemtudni mikorra tervezik kiadni?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

mama2
Az elsõ képen lévõ kontroller van nekem, csak vezeték nélküli😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

arty
az összes Games for Windows logós játék kezeli 1:1-ben ugy, mint xboxon, az összes többi(régebbi) játékban pedig egy átlagos gamepadként mûködik

a vezetékes verziot simán usb-be be lehet dugni, a wireless változathoz kell egy vevõt venni, de azután az több wireless kontrollert is elkezel

szvsz a bal analog 'megemelése' miatt sokkal kényelmesebb, mint az átlag gamepad, az analog ravaszok pedig autosokban, fps-ekben nagyon jól jönnek!

vs.

Forza.

Carlos HUN
+1 fav 😊

kakaoskalacs
ya egyes gamek tudjak kezelni

PyRex
ki érdekel a proci meg a ram? a vga fontosabb és az elég gyenge a laptopban...

amúgy a vieón xbox kontrollerekkel játszanak. most lehet, hogy én vagyok a hülye, de azok mûködnek pc-vel is? ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Istencsászár
A konzolos verziókból már bejöttek a pénzek... jóideje kint van, vége a hájpnak, a pécés eladások meg oly csekélyek lesznek h az leirni nem lehet...

Sony? ehhez a Sonynak semmi köze mivel ez EA játék.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attila889
lehet hogy a Sony jónak látta hogyha PC-re is kiadja mert az is hoz némi pénzt....nem? 😊
Sõtt többet is mint a konzolhoz 😊

csabush
Mivel full full árkád, ha a városon belül kell mászkálni az kb fél perc 😊 Ha a hegyekbe kell az szopó, akkor szoktam kikapcsolni a pst😄

John Cena
fasza kis game ez!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Bence94
szerintem is a kész közeli állapotban van már.gondolom titokban elkezdték portolni.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
Fo2UC esetén szvsz ez már nem áll - sztem az bebünteti a paradicsomvárost 😊

ráadásul én visszasírom a Burnout Takedown 'küldetésalapu' pályáit/versenyeit/eventjeit, egy idõ után idegesit, h mászkálnom kell a helyszinekre ...

Forza.

Istencsászár
Csak amig az FO2ben van egy csõpálya, itt van egy komplett város, grafikában a Paradise sokkal de sokkal fejlettebb.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kakaoskalacs
kinek mi a kicsi 😊

acsati
flatout 2-nek sincs nagy gépigénye
RoR zsozso
2,6 GHz meg 4giga ram az kicsi?? az sztem nem rossz reális...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

kakaoskalacs
enynire "kicsi" lenne a gépigénye?
érdekes

RoR zsozso
hogy-hogy gyanús??

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

kakaoskalacs
ez gyanus 😄DDD

RoR zsozso
Procik amik vannak ebbe a laptop-ba:

ntel® CoreTM 2 Duo T5550 processzor (1,83 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T5750 processzor (2,00 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T7250 processzor (2,0 GHz, 800 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T8100 processzor (2,1 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T8300 processzor (2,4 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T9300 processzor (2,5 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T9500 processzor (2,6 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 gyorsítótár)

Op rendszerek amit ehhez adnak:

Eredeti Windows Vista® Ultimate
Eredeti Windows Vista® Home Premium

Memória :

Legfeljebb 4 GB megosztott4 kétcsatornás, 667 MHz-es DDR2 SDRAM lenyûgözõ teljesítményt nyújt.

A kétcsatornás DDR25 memória kiváló teljesítményt és sávszélességet biztosít. Ezt a memóriaarchitektúrát a rendszer átfogó teljesítményének növelésére és az energiafogyasztás csökkentésére tervezték. A processzorok, a grafika és a hálózatkezelés igényeinek növekedésével a DDR2 vált a notebookokban használt memóriaszabvánnyá.

GraFIKA 😄 :

Standard:
Intel Graphic Media Accelerator 3100

Opcionális:
NVIDIA GeForceTM 8400M GS grafikus vezérlõ 128 MB dedikált DDR3 grafikus memóriával

Képernyõ:

Standard:
13,3 hüvelykes UltraSharpTM WXGA kijelzõ TrueLife technológiávalTM
2 megapixeles kamera (normál CCFL kijelzõ)

Opcionális:
13,3 hüvelykes UltraSharpTM WXGA kijelzõ TrueLife technológiávalTM
0.3 megapixeles kamera (opcionális WLED kijelzõ esetén)

Winyók:

Max. 250 GB, 5400 f/perc sebességû SATA meghajtóval.
Max. 200 GB, 7200 f/perc sebességû SATA meghajtóval.

Optikai tárolás:

Beépített, betöltõnyílásos DVD-lejátszó
Beépített, betöltõnyílásos DVD+/-RW-meghajtó

I/O Portok:

Két USB 2.0-kompatibilis, 4 tûs csatlakozó
IEEE 1394a
RJ45 Ethernet port (10/100)
Külsõ, USB-s modem
Videó: VGA
Videó: HDMI
54 mm-es ExpressCard-foglalat
8 az 1-ben memóriakártya-olvasó (eltávolítható)
Audiocsatlakozók: Sztereó bemenet, fejhallgató/hangszórókimenet (2 db), kettõs digitális mikrofon

Ez az a laptop sztem ami a 2-es vidijóba van 😊
De nem biztos ez csak a tippem mer ilyen van ism-nek oszt hasonlít arra 😊

RoR zsozso
Sztem ez egy XPSTM M1330 laptop ha minden igaz ami egy elég jó játéklaptop de nem a legerõsebb...

Máté94
Szerintem ha laptopról van szó akkor nem lesz nagy a gépigénye.Mert nem egy nagy darab.
RoR zsozso
Sztem is elég kiadáskésznek néz ki...

kakaoskalacs
én ugytudom konzolosok kapnak egy olyan patchet/kiegeszitest Burnout-hoz hogy motorral is lehet menni ez erre is igaz lessz?

SötétBarom
VAlaki derítse ki, az milyen dell laptop, és rögtön fényderül a gépigényre..

Amúgy ha ezt így tolja, akkor teljesen kiadáskész.. Vagy?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kakaoskalacs
2.video jonak nezki 😊

Bence94
helo vannak videok a játékoból

teszt 8 játékossal pc-n

paradise laptopon játszva

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

acsati
én még nem játszottam vele és élöbe nem is láttam, csak igy hirekben meg forumokon olvastam errõl a játékrol és elég jokat lehetett hallani.

remélem jo lesz pc-n is majd egyszer <#vigyor5>
kakaoskalacs
😮

overlocker
jajj de várom végre a kedvenc XBOX360 gémem PCre jajj de jo remélem mostmár a kövi burnout 1szerre jön mindenre ki majd PC PS3 XBOX360 csak faxára csináljanak meg most itt ennél de nmhiszem hogy gond lenne.... Sok sikert a portoláshoz

Istencsászár
Ilyen nem lesz, csak a gémszar hozza a formáját, a GT5 psra amugyis 2009 végén jön ki és Sony exluzív... talán majd 10 év mulva.

Legend Killer
oké

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Istencsászár
Nincs benne elmosódás😊

csabush
Mégha jön is, kiváncsi vagyok mikor, és kiváncsi vagyok milyen gép kell majd alá. De GS-nek nem hiszek. Mondjuk engem ezek nem is érdekelnek, mert van ps3 is a gép mellett.

Prince of Máté
Nekem elsõre a Most wanted ugrott be tuningolt graffal!
Sztem szép, tetszik.

ChuckyHUN
GT5 nek örvendeznék^^
Annak idején majdnem csak a a GT4 miatt vettem PS2t de nem is vettem meg😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

arty
AA-val nincs rece 😊

ez legalább tuti ingame kép 😊

Forza.

berczely
Hát én ebben nem lennék biztos!

Grand Turismo 5 PC-re?? ...<#rolleyes>

kakaoskalacs
ugyis szaggatsz a jatekban mint a picsa elmosodva nemfogja senki sem figyelni a recéket sztem

berczely
Hátén nem vok elájúlva tõle...UE3 szagú!
Rece rece hátán...

mama2
szép<#eljen>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Máté94
Akkor képek.