1904
-
Árnyvadász #446 Nemsokára érkezik demó. Próbáld ki azt és megtudod. -
Árnyvadász #445 Nem tudom billentyűzeten melyik gomb, de kontrollerrel a balra iránygombbal lehet előhozni egy kis menüt.(Jobb oldalt jelenik meg egy menüsor.) Ahol pl. a multit is indítod. És ott van egy restart opció. Így bármikor újrakezdheted az elrontot versenyt. Ha esetleg mégse jönne elő, akkor lehet pont ezt tartalmazta az 1001 javítás.
-
RYO21 #444 szerintetek milyen grafon birnám nyomni a játékot? pc-m alul -
#443 How? -
Árnyvadász #442 Van restart. -
#441 Hát az tényleg az, nem sokat játszottam vele épp, hogy csak belenéztem és megnyertem pár versenyt de az mondjuk zavart,hogy már elértem a kitűzött célt de még mindig kellett bohóckodni amíg le nem telt az idő. -
#440 ELmondom mi a legszarabb és legbosszantóbb: nem lehet direkt a versenyhez ugrani térképról, és ha már megy a verseny de tudod, hogy buktad, na akkor nincs restart se.. És utána kocsikázhatsz vissza a rajthoz -.-
Na ez szerintem vérirritáló.. -
#439 Na kipróbáltam ezt a roncsderbit :) Egész pofás, jól fut, el lehet vele bohóckodni ideig óráig. Ami zavar, hogy elég idétlenek a kameraállások. Valamint mi az, hogy a kocsi magától megy, vagy láthatatlan sofőrök vannak Paradise City-ben? -
#438 És boxon ennél sokkal csúfabb :DDD -
#437 pedig otvan az
esc és F2-vel kétszer lépj -
#436 En az ESC / F2 / F1 -ben nrmalis menu-t nem talalok, csak license, awards menupontokat (F1 menu), az F2 pedig csak az EA Store. Tehat tovabbra is varnam az otleteket, hogy hol lehet normalis menut talalni (megha fos konzol-atirat menu is, de legalabb valamilyen), amiben legalabb egy EXIT van, amivel ki lehet lepni a jatekbol. -
ricsa008 #435 5-6 perc után mindig kidob pedig tök szépen fut mér lehet? -
#434 nem csak ott...már boltban is elérhetö.. -
#433 Kiprobaltam en is, baromira hangulatos a game. A menuben a GNR Paradise City isteni, vegre nem techno vagy rap szol a menuben. Az intro is baromira hangulatos, es a jatek elso percei is (tovabb meg nem jatszottam). Az alairsbeli laptopomon tokeletesen fut, roccenes nelkul, igaz, nem 60 FPS-el, mint az asztali gepeiteken, hanem 35-40 FPS-el. A 8600M GT ennyit bir kipreselni magabol, de mindezt high-on es 1280x800 nativ felbontason teszi, ami egy szep teljesitmeny, es a jatek is nagyon jol optimalizalt. Csinaltam egy par screenshotot (:
Jo lesz ez! -
#432 A cél a gyors, jól optimalizált grafika volt, hiszen a játék stilusa ezt megköveteli. Ezt a kompromisszumot kötötték a készítők - cserébe a gyengébb gépeken is elmegy 60fps-el és azért nem csúnya így sem. -
Torda5 #431 Halelujamek letoleni
-
#430 Warezon... -
Torda5 #429 Megjelent mar PC-re??? -
#428 Helló!
Nekem tetszik a játék, csak a grafikától nem vagyok elájulva. Mindent maxra tettem, de így sem esek hanyatt a látványtól. Mit gondoltok erről? -
#427 Üdv!
Hogyan lehet több profilt létrehozni? Akárhányat próbálok regisztrálni, mindig a telepítés utáni legelsőként létrehozott mentést tölti be... De a jogosítványon a nevet azt megváltoztatja. -
#426 hmmm...meló után megyek a gameért-aste irány a pálya :-)
jó gemet mindenkinek.. -
#425 Szerk: most nyomtam egy 30 takedownos runt mozartra.. Feszkólevezetőnek szerintem évekig fent lesz a gépemen :DDDD -
m0na #424 grafikai beállításokkal kapcsolatban tud valaki mondani pár szót:
van aki az env.mappingot tudja közepesnél feljebb tenni? -
#423 Sziasztok!
Nos kicsit azért írnék a játékról is, ha nem baj :-) .
Nos kérdezték, hogy van-e Xbox 360 Controller támogatás? Hát persze hogy van, én is a Controllerrel nyomom és az irányítás úgy ECHTE ugyanaz mint a Xboxon, ott már végigjátszottam, csak a DLC-ket nem tudtam leszedni, mert nincs merevlemezem. Legalább kijött egy STANDALONE verzióban mindhárom platformra. Jó lett PC-n ugyanolyan hangulatos mint konzolon, viszont nem úgy volt, hogy kapunk a motoros kiegészítőhöz egy kiegészítő pályarészt? Nem mintha kevés lenne csak nem lenne rossz felfedezni ismét valamit benne, mert már kívülről fújom. Erre a Party mod kiegészítőre is kíváncsi vagyok, ki is próbáljuk haverral ha átjön.
Jó játékot mindenkinek.
ui.: a Menü konzolos, de azért használható ESC +F1+F2 kombó vagy X360 kontrollereseknek Start+LB+RB. -
#422 Kb. Mostanában több helyen is játszottam konzolokkal, de az érzés, hogy szar mindig ott motoszkált :DDD Halo az egy orbitális nagy hulladék, GoW unalmas mint az állat (2x futottam neki, egyszer sem sikerült végignyomni).. Egyedül a dead risingban bízom még, da az meg úgy néz ki nem is jön :(
Visszatérve a burnoutra: jókis játék ez, csak pont annyi hiányzik belőle, hogy nem tud maradandót alkotni.. Amúgy a most wanted ilyen kellett volna, hogy legyen. -
#421 Nálam is a 3 "a burnout" :)
A szabad város jól hangzik elsőre, de később nagyon unalmas lesz, ha már kiismerted. Nekem hatalmas csalódás, szerencse, hogy akcioban vettem, 3500at végülis nem sajnálok érte. Egyelőre :)) -
#420 Faltout 1000X jobb. -
#419 kövezzetek meg, de nekem kicsit olyan gagyinak tűnik a játék. Olyan az irányítás benne mint kb a GTA3-ban, 300-rol satufékkel 10 méter alatt megáll az autó, az nem árkád, ez gagyi basszameg. Néha már komolyan örülök, hogy sok szar vérkonzol cucc nem jön pc-re, ez is csak addig volt jó még nem volt. -
#418 nekem nagyon bejön a gém
szarfos nfs után ez isten -
#417 Majdnem teljesen egyetértünk.
Baj pedig van, nem véletlen késett ez is 1 évet pécén. Rengeteg studio küzd nehézségekkel, vagy ment csődben az elmult időszakban. Összességében a játékipar növekszik, de ez nem minden platformra és játékstilusra igaz :(
---
Smithwarden: hármótok eredetit-vásárló ellenességén kiakadtam, ezért volt az alpári stilus. Most reagálnék érdemben is erre:
"Hidd el egy normalis programozo csoport vagy kiado ceg olcsobban adna a termekeit, kb 3-4ezer forintert azokban az orszagokban ahol tudja, hogy sokkal szarabbak a fizetesek es akkor szinte mindenki meg is venne - csak hat ezt termeszetesen nem teheti meg, mivel akkor mindenki innen rendelne fele/harmad annyiert."
Olvass vissza, hogy a Flatout2 1999ft-os megjelenési ára valóban ösztönzött-e vásárlásra 'tömegeket'. Segítek: nem. Mert itt nem az áron mulik, hanem puszta hozzáálláson: "aki eredetit vesz az hülye, minek fizessek ha ingyen is meglehet".
Többen vették meg, mintha 12ezerért jött volna (mint akkoriban minden nagy cim), de hogy 6x többen-e, azt nem tudhatjuk. Az EA játékok drágábbak, mint egy UBISOFTOS, mégse hiszem hogy azokból jelentősen több fogyna :( -
#416 Ez így van.Az eddigi részekben rögtön verseny ment, nem volt ilyen freeroam hülyeség.A helyszínek is változatosabbak voltak,nem csak egy nagy város volt. Igaz hogy itt is megtalálható sokféle terület,de mégsem ugyanaz.Eddíg nálam a Burnout 3 Takedown a favorit -
#415 vagy nem. sem a gears of war, sem a halo sorozat nem akkora császár, mint amekkorának be van állítva. ez van. :) -
amdrula #414 Próbáld meg beállítani 5:4-re a képarányt, ha az automatikus nem műxik, mondjuk nálam azzal is hibátlanul megy, igaz 16:9-ben. -
xido #413 vágom..megvan...csak arra leszek kiváncsi,az én órámhoz igazodik-e a helyi idő beállítás:) -
amdrula #412 Van ilyen időbeállítás, ott van a menüben, csak végig kell nézni. -
#411 vagy talán mert ez a leggyengébb, legunalmasabb buirnout eddig? -
#410 Nekem még mindig szúrja a szemem az, hogy mi értelme volt annak hogy az első betöltésnél a csaj hangja magyar a többi meg nem?
A cdgalaxisnál is csak az van hogy: magyar felirat. Ezt nem értem:C. -
#409 talán mert a legtöbb konzol exkluzív cím overrated a platformmal együtt? -
#408 Ja de van. Jó debil. RB-LB eccerre, és akkor bejön ilyen showtime, aholis pattogni kell a verdával és lezúzni mindent, a busz növeli a szorzót.. :D
Milyen érdekes amúgy, hogy amíg a konzol exkluzív cuccok nem jönnek PCre, addig nagyon hiányolok néhányat, aztán amikor jön kiderül, hogy annyira nem is jók.. Sőt.
Ez a gém is kb még 2 napig fog tetszeni (napi 1, max 2 óra játékkal).. A Flatout Ultimate Carnage szintekkel jobb - sőt, fényévekkel.. Abba 1 fícsört kéne átteni ebből, mégpedig a slomo camerát amikor lezúzunk valakit :D -
#407 Ritka egy "egyszeru" "ember" vagy te tobb szempontbol is.
Alacsony a kerites, belefer ez is a vilagba, ertheto.