Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van már idõpont?
bár ilyen árkád játéknál szvsz semmi értelme 😊 egy jónagy kijelzõ és hello
Forza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
a vezetékes verziot simán usb-be be lehet dugni, a wireless változathoz kell egy vevõt venni, de azután az több wireless kontrollert is elkezel
szvsz a bal analog 'megemelése' miatt sokkal kényelmesebb, mint az átlag gamepad, az analog ravaszok pedig autosokban, fps-ekben nagyon jól jönnek!
vs.

Forza.
amúgy a vieón xbox kontrollerekkel játszanak. most lehet, hogy én vagyok a hülye, de azok mûködnek pc-vel is? ^^
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Sony? ehhez a Sonynak semmi köze mivel ez EA játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sõtt többet is mint a konzolhoz 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ráadásul én visszasírom a Burnout Takedown 'küldetésalapu' pályáit/versenyeit/eventjeit, egy idõ után idegesit, h mászkálnom kell a helyszinekre ...
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
érdekes
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
ntel® CoreTM 2 Duo T5550 processzor (1,83 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T5750 processzor (2,00 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T7250 processzor (2,0 GHz, 800 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T8100 processzor (2,1 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T8300 processzor (2,4 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T9300 processzor (2,5 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T9500 processzor (2,6 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 gyorsítótár)
Op rendszerek amit ehhez adnak:
Eredeti Windows Vista® Ultimate
Eredeti Windows Vista® Home Premium
Memória :
Legfeljebb 4 GB megosztott4 kétcsatornás, 667 MHz-es DDR2 SDRAM lenyûgözõ teljesítményt nyújt.
A kétcsatornás DDR25 memória kiváló teljesítményt és sávszélességet biztosít. Ezt a memóriaarchitektúrát a rendszer átfogó teljesítményének növelésére és az energiafogyasztás csökkentésére tervezték. A processzorok, a grafika és a hálózatkezelés igényeinek növekedésével a DDR2 vált a notebookokban használt memóriaszabvánnyá.
GraFIKA 😄 :
Standard:
Intel Graphic Media Accelerator 3100
Opcionális:
NVIDIA GeForceTM 8400M GS grafikus vezérlõ 128 MB dedikált DDR3 grafikus memóriával
Képernyõ:
Standard:
13,3 hüvelykes UltraSharpTM WXGA kijelzõ TrueLife technológiávalTM
2 megapixeles kamera (normál CCFL kijelzõ)
Opcionális:
13,3 hüvelykes UltraSharpTM WXGA kijelzõ TrueLife technológiávalTM
0.3 megapixeles kamera (opcionális WLED kijelzõ esetén)
Winyók:
Max. 250 GB, 5400 f/perc sebességû SATA meghajtóval.
Max. 200 GB, 7200 f/perc sebességû SATA meghajtóval.
Optikai tárolás:
Beépített, betöltõnyílásos DVD-lejátszó
Beépített, betöltõnyílásos DVD+/-RW-meghajtó
I/O Portok:
Két USB 2.0-kompatibilis, 4 tûs csatlakozó
IEEE 1394a
RJ45 Ethernet port (10/100)
Külsõ, USB-s modem
Videó: VGA
Videó: HDMI
54 mm-es ExpressCard-foglalat
8 az 1-ben memóriakártya-olvasó (eltávolítható)
Audiocsatlakozók: Sztereó bemenet, fejhallgató/hangszórókimenet (2 db), kettõs digitális mikrofon
Ez az a laptop sztem ami a 2-es vidijóba van 😊
De nem biztos ez csak a tippem mer ilyen van ism-nek oszt hasonlít arra 😊
Amúgy ha ezt így tolja, akkor teljesen kiadáskész.. Vagy?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
remélem jo lesz pc-n is majd egyszer <#vigyor5>#vigyor5>
Annak idején majdnem csak a a GT4 miatt vettem PS2t de nem is vettem meg😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...