1904
logo.png
  • Maxtreme
    Ez engem is érdekelne, ugyanis nv fronton (8800GT) ugyanez a helyzet.
  • saxicola
    Nagyon jó a game. Már most jobbnak tartom (fél óra után), mint a legutóbbi NFS-t. Az elején lévő szinkron nem zavaró. A feliratoknak én örülök, sőt ez a minimum az EA-tól sztem. Emlékszem régebben minden csak angolul volt: nem volt rossz az sem, de azért mégis más magyar feliratokat olvasni.
  • Atomjoe
    Azért Thx a segítséget...
  • gabo91
    Warez/off/spam topik

Oda menjen ne ide.
  • Atomjoe
    Hopp, sorry, pont 1x irtunk, ... :D
  • CalebJoe
    Már leírtam itt
  • kakaoskalacs
    1-el olvass vissza ?:D
  • Atomjoe
    Hi all!

Vki letudná írni, hogy hogyan tudom elővarázsolni a beállításokat, már végig zongoráztam a bill.-t, még kilépni se tok rendesen :(

thx
  • grebber
    Esc menet közben és F2-vel tudod előhozni a menüt!
  • m0na
    sziasztok. Lenne egy kis problémám hátha valaki tud segíteni:

grafikai beállításoknál az env. mappingot csak közepesre tudom venni. Alapból nem lehet feljebb rakni vagy csak nekem nem engedi? A gépem bőven elég lenne magasabb beállításokhoz is.

előre is köszi
  • Bartn73
    Hali valaki nemtudná megmondani hogy melyik gomb a fék, vagy a tolatás+a billkiosztást hol lehet megnézni? kösz előre is
  • Qwerty4
    Tévedtem, vmelyik konzol verzió jelenik meg akkor...

Amúgy azért mert megvetted ezt a játékot nem vagy felsőbbrendű.Szóval a hangot leljebb kéne ereszteni egy kicsit.
  • grebber
    Basszus ha már az elején a csaj szövegét leszinkronizálták miből tartott volna a csávó hangját a game alatt ?
    No mindegy így is frankó lett a game!
  • blur55
    mert a magyar fordítások rosszak. az uj need for speed is rossz volt... nem tudom, nekem valahogy "idegen" magyarul - tudom, ezt nehezen értik meg mások, de velem így van
  • Prince of Máté
    Légy büszke, hogy te megvetted, fotózgasd a tokot, és menj játssz vele online.
  • saxicola
    Nem, hogy örülnél neki. Nem tudsz magyarul :)vagy miért baj ez?
  • blur55
    utálom hogy minden EA játékot lefordítanak magyarra... nem lehet angolul feltenni? vagy cserélni a nyelvet?
  • R3TR0
    Meg már az EA STORE-ban is van asszem szintén tegnap óda...
  • R3TR0
    Ezt honnan izzatad? Honnan jött ez az okosság? Mivel már tegnaptól kapható a CD GALAXIS-ban. Én ma vettem meg szoval ....

A sok warezos menjen oda ahova való...
  • Máté94
    6.
  • Qwerty4
    Hát idáig tiszta, hogy mindenki warez úton jutott hozzá, hiszen még nem is jelent meg hivatalosan, 10.-e asszem a hiv. megj.-i dátum.Úgyhogy lehet tudni...
  • PunkZoli
    lol, hogy számot kell bele tenni :\
  • PunkZoli
    hogy lehet normálisan menteni? mert accot nem enged csinálni viszont nem is jegyzi meg, ha csinálok egy gyorsat
  • R3TR0
    Sztem kellen eyg OFF\WAREZ topic mert sztem senki se kiváncsi ki myelin alja uton jut hozzá....

Főleg büszke nm kéne hogy legyen....
  • Qwerty4
    Pár dolgot hozzáfűznék:

1.Ez nem a magyar mentalitáson alapszik, mivel nem is létezik ilyen, csak bemagyarázzák, ezzel szédítik a népet mindenhol...rengeteg országra jellemző ugyanaz a jelenség, amit úgy fogalmaznak meg egyesek, hogy magyar mentalitás.

2.Egyszerűen az emberek nagyrésze nem tudja megvásárolni eredetiben a játékokat, mert van más is amire koltse a pénzét, ami fontosabb az életében.A tanulás, létfenntartás, családi élet jóval előbb van a fontossági listán, mint egy akármilyen játék.
    És mivel ebben az iparban adott a lebukásmentes ingyen-játszás/lopás lehetősége, inkább kihasználja az ember, mintsem elszalasztja.Nagy a csábítás, kevés kockázattal.Ez ugyanúgy motiválja a németet, amerikait, akárkit a világon.Inkább pénztárcafüggő tehát, nem ország függő.De ha egy ország szegényebb, természetes, hogy kevesebb eredeti game kerül eladásra és jóval tobb kalózkodás folyik ott.Nyilván ha MO-n alacsony lenne a munkanélküliség, magasabbak lennének a bérek, alacsonyabb játék árak akkor a game-fanok is jóval nagyobb arányban vásárolnának eredetit.
    Szóval nem a nép rossz, hanem őt hozták rossz helyzetbe.

Ja és bocs az OFF-ért.
  • zeus89
    feltelepitettem én is ... hát mit is mondjak :-) eddig olyan össze vissza van számomra minden ... nem tudom még mi a lényeg ebbe a játékba, de nagyon nagyon arcade azt már észrevettem :-) tulajdonképen itt mindég úgy megyek versenyre, hogy megállok egy helybe és egyszerre nyomom meg a gázt meg a féket?! :-)))
  • Prince of Máté
    tessék? :)
    Engem meglepett, hogy torrenten alig van peer, azt hittem keresettebb lesz.
  • Hellsing47
    a motorháztAtő? :DDDDd
  • CalebJoe
    Nyomsz egy esc-et és utána addig nyomod az F2-őt amíg ezt nem látod
  • EK1TEP
    Képek alapján elég lowosak a textúrák :S
  • Prince23
    Ez csak 3 giga? :O
  • totti10
    hi

játékból kimaradtak a beállitások vagy csak nekem nincs? pl hang, irányitás beállitások
  • ChuckyHUN
  • Máté94
    Honnan töltöd?Mert nekem mindegyik olyan lassú:(
  • ChuckyHUN
    8 óra mulva lent lesz:)
    Hétvégén jólesz pipázás közben:D
  • balika16
    Irányítást hol tudom állitani?
  • SötétBarom
    Boxon játszottam vele, télleg kemény. De egy motoros crash képet csináljon már valaki :DDDD

Van egy olyan érzésem ezt fogom nyomni egész éjjel :D
  • Djemba
    Gépigény olyat amilyet írtak?
  • Seth
    ANgolt remélem lehet választani, már úgy megszoktam az előző részekből, szarul hangzik ez a Kinyírás például..
  • CalebJoe
    A motoros ütközés nem valami látványos de a kocsiké durva:)