1904
-
#526 Notebookom elviszi 2xAA-val, env. map és shadows mediumon többi max, 1280x800 (Asus F5SL: Pentium Dual Core 2ghz (T3200), 2GB DDR2-667, Mobility radeon hd3470) -
dark night #525 gondolom neked fullon viszi nem?? és milyen maga az egész játék az nfs undergroundhoz lehetne hasonlítani vagy inkább test drive unlimited mint irányításilag mind grafikailag???? -
xido #524 hát még szép..képzeld milyen korhatáros lenne mikor totálkárnál agyat meg beleket látnál kifröccsenni.. -
#523 Kipróbáltam a játékot, ez egy kalap szar.
Az is nagyon lol, hogy az autóban amit vezetek nincs is ember. :D -
dzsozefo #522 Nah srácok, egy egy igazi Konzolos PC játék lett! Igaz leköti az embert és ki is üti... Youtube inyencség, tőlem - nektek! -
EK1TEP #521 Valaki online tolja?
Mi az értelme mitkell csinálni?
Valaki magyar csinált szobát?
Van chat vagy csak voice chat van? -
mama2tebalfasz #520 szerencsétlen majom -
xido #519 szerinte már a tiéd elviszi,legfeljebb az AA-t nem teszed maximumra,szépen optimalizált -
#518 Nekem most telepíti,Végre:) -
dark night #517 Milyen gép kell hozzá az enyémen 1280*1024 fog menni fullon?? -
Szabi1991 #516 eddigi kedvenc verdám :)
néha rosszul végződik 1-2 ugratás :-/
-
#515 Nem!:D -
xido #514 webkamera legyen bedugva és az elején felajánlja,mikor profilt csinálsz -
#513 Tirpák-e vagy? -
#512 Szevasztok!! Hogy lehet lefényképezni magad és a jogsi kép helyére tenni?:D -
#511 Szia!
SoundTrack
Meglesed, letöltögeted őket... (pl. Dörmögő Cellux) -
#510 OST.
Még ennyit se tudsz? -
#509 Apropó zene: valahonnan a játékban megtalálható zenéket nem lehet leszedni, vagy a játékból valahogy kiszedni? -
xido #508 Részemről már az is piros pont,hogy először,mikor bejött az Paradise city töltőképernyő üresben,némában,egyből a GNR ugrott be az agyamba és aztán azzal is nyitott:)..Nem ismertem a konzolos verziót,tehát nem is tudtam,hogy "főcímdalként" megvették:) -
#507 Nagy lol, van benne egy vagon komolyzene :DDD Bach, Mozart, Beethoven, Wagner.. :DDDDD -
#506 helotok
nekem az lenne a problémám hogy amikor elinditom akkor ugye feljön az az EA-s bejelentkezős cucc és ha azt kihagyom akkor utána nem indul el a játék :S egyszer kiírt vmit és visszadobott az asztalra de elmentek a szinek másodszorra meg kékhalállal ujraindult.
Mi lehet a problémám? Csináljak olyan EA-s fiokot? Vagy az nem segit? -
#505 Egy Tipp.: Versenyeknél az autó indxel így mutatja h merre kellene menni!
Érdekesség.: Álljatok meg valahol az utcán zenét hallgatni!RB- gombbal lehet váltani a számokat!/Rengeteg zene van benne/
Idö után leáll az autó motorja,majd ha nem nyultok semmihez bejön egy másik kamera ami körbevezet a városon! -
#504 wooow...milyen játékok vannak máár, kicsit lemaradtam...viszont, mióta nincs pénz a gépemre, legalább nem kockulok annyit -
xido #503 jaja..néztem,hogy mi a rossebért nem számolja nekem,aztán a végén látom,hogy többszörösen le is hagytam:) -
xido #502 szia!
játék közben esc,majd f2 és ott lesz egy olyan menü,ha jól emlékszem,hogy tippek be és kikapcsolása,meg még valami..és a harmadik a napszak vagy mi,ami lehet dél,naplemente,éjjel,24perces napok,meg helyi idő szerinti:) -
#501 Vannak azért érdekes ugratós részek amikor kiirja hogy 10.000 pontot szerezzek azt olyan a rész hogy csomo ideig a levegőben vagyok azt 20 sec alatt megvan egy 90 ezres kombo :D A maradék 1 percben meg akár ki is mehetek inni -
ropi88 #500 hali!
srácok hol kell beállítani, hogy real time-ban menjen a játék?
-
xido #499 viszont nem találom az online belépési pontot:)...látok party módot meg ea store-t..de multi játékot hol keressem?:) -
#498 el, fullon szvsz -
xido #497 Nekem bejön..néha elkap a hangulat és akkor csak reklámtáblákat meg ugratókat keresek:)..beállítottam helyi időre,állat,hogy real time megy és kiírta egyik lámpánál,hogy majd este 20 és reggel 8 között gyere vissza
(San Andreas real time modot is ezért szerettem,egész éjszakám volt házakat fosztogatni) -
jodamester #496 most látom a screenshotokat; ezek szerint van. -
jodamester #495 magyar felirat van a gammában? -
#494 Egy csajjal vagy?:O -
#493 Az sem tetszik nekem hogy azok a versenyek amiket már megnyertünk minek marasnak továbbra is ott ahol és miért lehet rajtuk újra menni. -
Szabi1991 #492
-
#491 Próbáld ki! -
#490 Szeintetek kormánnyal(lgitch MOMO)vagy bill-el érdemesebb játszani? -
#489 Majd nehezedik!Amikor kipróbáltam sokszor újra kellet indítani a versenyt. -
#488 Sztem majd nehezedik. Amúgy a sima "race"-t utálom, mindig megszívom, és rossz helyen kanyarodom be, aztán meg lesek, hogy a kis piros nyilak tök másfelé mennek :DDD -
janihunk #487 köszi de hol lehet vagy gamepadra áttenni?