1904
logo.png
  • [HUN]FaTaL
    Notebookom elviszi 2xAA-val, env. map és shadows mediumon többi max, 1280x800 (Asus F5SL: Pentium Dual Core 2ghz (T3200), 2GB DDR2-667, Mobility radeon hd3470)
  • dark night
    gondolom neked fullon viszi nem?? és milyen maga az egész játék az nfs undergroundhoz lehetne hasonlítani vagy inkább test drive unlimited mint irányításilag mind grafikailag????
  • xido
    hát még szép..képzeld milyen korhatáros lenne mikor totálkárnál agyat meg beleket látnál kifröccsenni..
  • kirol
    Kipróbáltam a játékot, ez egy kalap szar.

Az is nagyon lol, hogy az autóban amit vezetek nincs is ember. :D
  • dzsozefo
    Nah srácok, egy egy igazi Konzolos PC játék lett! Igaz leköti az embert és ki is üti... Youtube inyencség, tőlem - nektek!
  • EK1TEP
    Valaki online tolja?
    Mi az értelme mitkell csinálni?
    Valaki magyar csinált szobát?
    Van chat vagy csak voice chat van?
  • mama2tebalfasz
    szerencsétlen majom
  • xido
    szerinte már a tiéd elviszi,legfeljebb az AA-t nem teszed maximumra,szépen optimalizált
  • Máté94
    Nekem most telepíti,Végre:)
  • dark night
    Milyen gép kell hozzá az enyémen 1280*1024 fog menni fullon??
  • Szabi1991
    eddigi kedvenc verdám :)

néha rosszul végződik 1-2 ugratás :-/

• Máté94
    Nem!:D
  • xido
    webkamera legyen bedugva és az elején felajánlja,mikor profilt csinálsz
  • MerlinW
    Tirpák-e vagy?
  • TaRka0107
    Szevasztok!! Hogy lehet lefényképezni magad és a jogsi kép helyére tenni?:D
  • gergobaby
    Szia!
    SoundTrack

Meglesed, letöltögeted őket... (pl. Dörmögő Cellux)
  • Máté94
    OST.
    Még ennyit se tudsz?
  • mama 2
    Apropó zene: valahonnan a játékban megtalálható zenéket nem lehet leszedni, vagy a játékból valahogy kiszedni?
  • xido
    Részemről már az is piros pont,hogy először,mikor bejött az Paradise city töltőképernyő üresben,némában,egyből a GNR ugrott be az agyamba és aztán azzal is nyitott:)..Nem ismertem a konzolos verziót,tehát nem is tudtam,hogy "főcímdalként" megvették:)
  • SötétBarom
    Nagy lol, van benne egy vagon komolyzene :DDD Bach, Mozart, Beethoven, Wagner.. :DDDDD
  • acsati
    helotok
    nekem az lenne a problémám hogy amikor elinditom akkor ugye feljön az az EA-s bejelentkezős cucc és ha azt kihagyom akkor utána nem indul el a játék :S egyszer kiírt vmit és visszadobott az asztalra de elmentek a szinek másodszorra meg kékhalállal ujraindult.

Mi lehet a problémám? Csináljak olyan EA-s fiokot? Vagy az nem segit?
  • Attelee
    Egy Tipp.: Versenyeknél az autó indxel így mutatja h merre kellene menni!

Érdekesség.: Álljatok meg valahol az utcán zenét hallgatni!RB- gombbal lehet váltani a számokat!/Rengeteg zene van benne/
    Idö után leáll az autó motorja,majd ha nem nyultok semmihez bejön egy másik kamera ami körbevezet a városon!
  • 89
    wooow...milyen játékok vannak máár, kicsit lemaradtam...viszont, mióta nincs pénz a gépemre, legalább nem kockulok annyit
  • xido
    jaja..néztem,hogy mi a rossebért nem számolja nekem,aztán a végén látom,hogy többszörösen le is hagytam:)
  • xido
    szia!

játék közben esc,majd f2 és ott lesz egy olyan menü,ha jól emlékszem,hogy tippek be és kikapcsolása,meg még valami..és a harmadik a napszak vagy mi,ami lehet dél,naplemente,éjjel,24perces napok,meg helyi idő szerinti:)
  • grebber
    Vannak azért érdekes ugratós részek amikor kiirja hogy 10.000 pontot szerezzek azt olyan a rész hogy csomo ideig a levegőben vagyok azt 20 sec alatt megvan egy 90 ezres kombo :D A maradék 1 percben meg akár ki is mehetek inni
  • ropi88
    hali!

srácok hol kell beállítani, hogy real time-ban menjen a játék?
  • xido
    viszont nem találom az online belépési pontot:)...látok party módot meg ea store-t..de multi játékot hol keressem?:)
  • [HUN]FaTaL
    el, fullon szvsz
  • xido
    Nekem bejön..néha elkap a hangulat és akkor csak reklámtáblákat meg ugratókat keresek:)..beállítottam helyi időre,állat,hogy real time megy és kiírta egyik lámpánál,hogy majd este 20 és reggel 8 között gyere vissza

(San Andreas real time modot is ezért szerettem,egész éjszakám volt házakat fosztogatni)
  • jodamester
    most látom a screenshotokat; ezek szerint van.
  • jodamester
    magyar felirat van a gammában?
  • Máté94
    Egy csajjal vagy?:O
  • grebber
    Az sem tetszik nekem hogy azok a versenyek amiket már megnyertünk minek marasnak továbbra is ott ahol és miért lehet rajtuk újra menni.
  • Szabi1991

• Máté94
    Próbáld ki!
  • norbi56
    Szeintetek kormánnyal(lgitch MOMO)vagy bill-el érdemesebb játszani?
  • Máté94
    Majd nehezedik!Amikor kipróbáltam sokszor újra kellet indítani a versenyt.
  • SötétBarom
    Sztem majd nehezedik. Amúgy a sima "race"-t utálom, mindig megszívom, és rossz helyen kanyarodom be, aztán meg lesek, hogy a kis piros nyilak tök másfelé mennek :DDD
  • janihunk
    köszi de hol lehet vagy gamepadra áttenni?