1904
-
xido #566 próbáld meg első körben,hogy töröld a mentéseket meg a hozzá tartozó dolgokat,ha nem mentél még nagyon bele a játékba...hátha akkor előlről kezdi a konfigolást is -
xido #565 menj vissza a roncstelepre és ott vissza tudsz váltani -
Itsuki #564 nem. -
#563 vki erre? -
#562 Nekem se:( -
#561 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak eredetivel lehet Online játszani? -
#560 Az fura nekem elfogadtapedig nem eredeti -
#559 Ok, thx. -
CamelX #558 Tényleg ilyen kevés embernek van még meg a játék, hogy 119. vagyok az online világranglistán mikor még csak 3. helyezéseket értem el? :D amúgy tetszenek az online versenyek, egész simán fut az is, Flatoutnál lagolt keményen.
Shep: kocsit váltani a roncstelepen lehet játék közben. -
#557 Motorral csak ezek a speed runok vannak? Ha motorral vagyok, hogyan tudok átváltani kocsira? Akárhogy néztem nem találtam. -
#556 Én próbáltam regisztrálni de nem fogadta el azt írta.:( -
#555 Hát naz elején nekem kérte az adataim gondolom neked is:D
Nekem megmaradt a nevem. -
#554 Nehogy az hidd,hogy én nem de én már hallottam.
Amúgy,hogy lehet fiókot csinálni mert miután visszaléptem a játékba Rendszergazdának nevezett el:)?????????????????????? -
#553 ez igaz :) -
Szabi1991 #552 pasz, de én is kormánnyal tolom :D
bár utána R-Factor-ba elég furcsán kanyarodok xD -
#551 én még ki is kapcsoltam -
#550 Hát 14 vagyok nem az én nemzedékem:D Nem sűrűn hallottam Guns'n'Roses-t:D -
#549 igen köszi -
#548 Képek tőlem!Minden maxon.
-
#547 van aki nem ismeri? :) -
#546 guns n' roses-paradise city :) -
#545 Gondolom a Guns n' Roses: Paradise City-re gondolsz :) -
#544 Valaki tudja mi a címe annak a számnak ami az indításkor szól? -
#543 Most már rájöttem ez nagyon arcade még akkor nem volt fent a game amiko kérdeztem. -
#542 Ezt kormánnyal? Orvos mit mondott? :) -
#541 jav BP :DDD -
#540 csá
szerintem nagyon király lett a BS :D
1000szer veri a nfs underfost :D -
#539 De a 7 est töltöttem le!! -
#538 Jaja, valami EA-s volt az is. De ez idegesítő, hogy rákényszerít, hogy még egyszer elindítja neked. :D -
xido #537 még semmi..nekem is pontosan így sikerül,mert csak IE 6 van fent...viszont a 8ast ne tedd fel,mert szétfagy tőle minden:) -
#536 Amikor bejelentkezik vagyis csatlakozik a szerverekhez megnyitná játékon belül az explorert de azt irja ki h a 7es verzió kell. Fel is tenném de a telepítés végén kiirja h nem fejeződött be a telepítés:D Valami ötlet?:D -
dzsozefo #535
-
#534 Elmosódás opció nincs a játékban? -
xido #533 nem,de így hogy csinálok ördögkarikákat?:DDD -
Szabi1991 #532 mé' ? lábfék van a motorodon ? -
xido #531 valamelyiknél már láttam ilyet,de most meg nem mondom melyik újabb játéknál..zárd be,aztán már le tudod törölni:) -
Szabi1991 #530 grafikába szebb :DD
irányítás.. hát nem is tudom...nagyon árkádos, de élvezhető.. ha nem szimulátorozni akarsz, csak leülni és száguldani akkor tökéletes :) -
xido #529 hát amennyi beállítás van benne...az nem sok..úgyhogy fullon hálistennek 1680*1050-ben...hmm...nem hasonlítanám ezekhez,mert nincs benne tuning,mint NFS-ben,TDU meg messze klasszikusabb,de el lehet vele hülyülni...nekem hirteken térkép láttán az utolsó NFS jutott eszembe,csak nem ugorhatsz a versenyekre egyből..irányítás..zavar,hogy motoron nincs kézifék,de kontrollerrel nyomom,úgy isteni:) -
#528 Nem tudom. Én mindenesetre uninstallálnám, de még elindítja magát. Mi ez az új rendszer? :D -
#527 Meg azért is könnyű (igaz csak 9%-nál vagyok 1 óra 45 perc után) mert pl a tombolás versenyeken engem nem tudnak kinyírni hiába van kb darabokban a kocsim kinyírom még a jövő hetet is de én nem "esek ki".