1904
-
#486 Nagyon könnyű lett a game.
Azért legalább tehettek volna bele valamit hogyha verseny közben totalkárosok leszünk akkor kezdhetjük egészet elölről,mert ez így hurka. -
#485 lehet állítani -
#484 az elején -
janihunk #483 a billentyűzet kiosztást hogy lehet konfigurálni? és még az hogy neten nyomja-e valaki? -
#482 Motort kb mennyi játékidő után kapok? -
bgabor #481 Tények cáfolják, hogy a magyarok döntő többsége számára megfizethetetlen az eredeti játék? Vagy azt, hogy a játékok árai a nyugati keresetekhez vannak igazítva, amik több mint tízszer akkorák, mint a hazaiak? Vagy hogy ha feleannyiért adnak egy játékot, mint a többit akkor jóval nagyobb lesz rá a kereslet?
Nemhinném hogy ezeket bármilyen tényekkel meg tudnád cáfolni, akár te, akár a többi barom aki a kényszerből warezolókat basztatja állandóan itt a fórumon. -
-
#479 Még kamerát is támogat xD Jogsiképet is vele csináltam:D -
CamelX #478 Faxán felismeri kormányt, feelinges kis game. 1 bajom van: hiába csinálok 2 profilt, mind2-ben ugyanazt a játékot kezeli. Nincs is új játék funkció? :/ -
Szabi1991 #477 Logitech Force EX-el tökéletes :)
alapból beállítja tökéletesen a gombokat :D -
Streetwarrior #476 Kormányokat támogat? Pl. g25 -
Szabi1991 #475 nekem xp :D -
#474 mindig ezzel jöttök, holott tények cáfolják:
"Olvass vissza, hogy a Flatout2 1999ft-os megjelenési ára valóban ösztönzött-e vásárlásra 'tömegeket'. Segítek: nem. Mert itt nem az áron mulik, hanem puszta hozzáálláson: "aki eredetit vesz az hülye, minek fizessek ha ingyen is meglehet".
Többen vették meg, mintha 12ezerért jött volna (mint akkoriban minden nagy cim), de hogy 6x többen-e, azt nem tudhatjuk."
Vszeg nem fogyott 6x annyi, hiszen azóta sem erőltetik az ennyire "olcsó" megjelenést. -
#473 Vistád vagy XP van ? mert nekem vistám -
#472 Én most azzal a nagy X5/q7 keverékkel tolom, zsírul lehet vele dózerolni a gaz ellent :D -
Szabi1991 #471 én főleg mocizok :)
-
Szabi1991 #470 3ghz-s procival, 256-os 7600GT-vel és 1 giga rammal, közepes graffon, 1024x768-ban 30 fps.. :D -
xido #469 jóvanna...még csak most sikerült levadásznom és már beadta a lila Huntert is közben -
Szabi1991 #468 "is" ? :D
legelső autó amit "le kell vadászni" :DDDdd -
#467 Szerintetek az én számítógépemen elindul és ha igen akkor milyen grafikával ? -
#466 Nem lett rossz... annyira.
Hangok nagyon gagyik. Egyetlen pozitívum, hogy van benne GNR, egyébként qrva ócskák a kocsihangok, meg úgy az egész dinamika is. Irányítás nem nagy cucc, Shift + A, néha kanyarodsz balra-jobbra. Kézifék szintén gagyi. Gombnyomásra leáll a kocsi :) Árkád, de ennyire? Az előző Burnoutokban normális volt, és lehet vele driftelni is. Mindegy, majd megszeretem... -
xido #465 Nakamura is levadászva
-
#464 ez kurva álszent duma már nem azért...
te mennyit költesz a pc gamingre kb. egy évben? és mégis a pénzzel jössz..?
hagyjuk már -
#463 Mikrofon van. csak nem tudtam előhívni, meg se néztem amúgy a förmedvény menüjét. el ment a kedvem. sajnos japánul beszélt 2 ember. ja és 4 -en voltunk...
ui: most meg azt se tom h melyik menüből tudok multira menni. rakadt szar menüje van, ez tény. -
bgabor #462 Jó látni hogy egyre több ember látja helyesen a warez témát! -
xido #461 én is beparkoltam szépen,ahogy tegnap egy kollega
-
bgabor #460 "Hidd el egy normalis programozo csoport vagy kiado ceg olcsobban adna a termekeit, kb 3-4ezer forintert azokban az orszagokban ahol tudja, hogy sokkal szarabbak a fizetesek es akkor szinte mindenki meg is venne - csak hat ezt termeszetesen nem teheti meg, mivel akkor mindenki innen rendelne fele/harmad annyiert."
Teljesen egyetértek! -
#459 És nem kellene egy kis online móka?:D
Estére?Csak akkor lesz meg a játék!:D -
#458 Van chat?:D -
#457 Tudtam én, csak ezt nem lehetett kihagyni :) -
#456 Ja!:D -
#455 *se -
#454 Te ismered senkit? :) -
#453 -
#452 Megy. tegnap második lettem, japók ellen voltam :D -
#451 Amúgy tört vajon megy online? -
#450 Észre vetteék,hogy senki panaszkodik?:D
Csodálom,hogy nincs FAQ:D -
#449 banner:
-
Árnyvadász #448 Korr.: Nem jobb oldalt, hanem bal oldalt hoz elő egy menüt. Bocsi. -
#447 5 nap