1904
logo.png
  • grebber
    Nagyon könnyű lett a game.
    Azért legalább tehettek volna bele valamit hogyha verseny közben totalkárosok leszünk akkor kezdhetjük egészet elölről,mert ez így hurka.
  • Snexi
    lehet állítani
  • Snexi
    az elején
  • janihunk
    a billentyűzet kiosztást hogy lehet konfigurálni? és még az hogy neten nyomja-e valaki?
  • ChuckyHUN
    Motort kb mennyi játékidő után kapok?
  • bgabor
    Tények cáfolják, hogy a magyarok döntő többsége számára megfizethetetlen az eredeti játék? Vagy azt, hogy a játékok árai a nyugati keresetekhez vannak igazítva, amik több mint tízszer akkorák, mint a hazaiak? Vagy hogy ha feleannyiért adnak egy játékot, mint a többit akkor jóval nagyobb lesz rá a kereslet?

Nemhinném hogy ezeket bármilyen tényekkel meg tudnád cáfolni, akár te, akár a többi barom aki a kényszerből warezolókat basztatja állandóan itt a fórumon.
  • Snexi

• Prince23
    Még kamerát is támogat xD Jogsiképet is vele csináltam:D
  • CamelX
    Faxán felismeri kormányt, feelinges kis game. 1 bajom van: hiába csinálok 2 profilt, mind2-ben ugyanazt a játékot kezeli. Nincs is új játék funkció? :/
  • Szabi1991
    Logitech Force EX-el tökéletes :)

alapból beállítja tökéletesen a gombokat :D
  • Streetwarrior
    Kormányokat támogat? Pl. g25
  • Szabi1991
    nekem xp :D
  • arty
    mindig ezzel jöttök, holott tények cáfolják:

"Olvass vissza, hogy a Flatout2 1999ft-os megjelenési ára valóban ösztönzött-e vásárlásra 'tömegeket'. Segítek: nem. Mert itt nem az áron mulik, hanem puszta hozzáálláson: "aki eredetit vesz az hülye, minek fizessek ha ingyen is meglehet".

Többen vették meg, mintha 12ezerért jött volna (mint akkoriban minden nagy cim), de hogy 6x többen-e, azt nem tudhatjuk."

Vszeg nem fogyott 6x annyi, hiszen azóta sem erőltetik az ennyire "olcsó" megjelenést.
  • geri777
    Vistád vagy XP van ? mert nekem vistám
  • SötétBarom
    Én most azzal a nagy X5/q7 keverékkel tolom, zsírul lehet vele dózerolni a gaz ellent :D
  • Szabi1991
    én főleg mocizok :)
  • Szabi1991
    3ghz-s procival, 256-os 7600GT-vel és 1 giga rammal, közepes graffon, 1024x768-ban 30 fps.. :D
  • xido
    jóvanna...még csak most sikerült levadásznom és már beadta a lila Huntert is közben
  • Szabi1991
    "is" ? :D

legelső autó amit "le kell vadászni" :DDDdd
  • geri777
    Szerintetek az én számítógépemen elindul és ha igen akkor milyen grafikával ?
  • Prince of Máté
    Nem lett rossz... annyira.
    Hangok nagyon gagyik. Egyetlen pozitívum, hogy van benne GNR, egyébként qrva ócskák a kocsihangok, meg úgy az egész dinamika is. Irányítás nem nagy cucc, Shift + A, néha kanyarodsz balra-jobbra. Kézifék szintén gagyi. Gombnyomásra leáll a kocsi :) Árkád, de ennyire? Az előző Burnoutokban normális volt, és lehet vele driftelni is. Mindegy, majd megszeretem...
  • xido
    Nakamura is levadászva

• tigeroo
    ez kurva álszent duma már nem azért...
    te mennyit költesz a pc gamingre kb. egy évben? és mégis a pénzzel jössz..?
    hagyjuk már
  • Prince23
    Mikrofon van. csak nem tudtam előhívni, meg se néztem amúgy a förmedvény menüjét. el ment a kedvem. sajnos japánul beszélt 2 ember. ja és 4 -en voltunk...
    ui: most meg azt se tom h melyik menüből tudok multira menni. rakadt szar menüje van, ez tény.
  • bgabor
    Jó látni hogy egyre több ember látja helyesen a warez témát!
  • xido
    én is beparkoltam szépen,ahogy tegnap egy kollega

• bgabor
    "Hidd el egy normalis programozo csoport vagy kiado ceg olcsobban adna a termekeit, kb 3-4ezer forintert azokban az orszagokban ahol tudja, hogy sokkal szarabbak a fizetesek es akkor szinte mindenki meg is venne - csak hat ezt termeszetesen nem teheti meg, mivel akkor mindenki innen rendelne fele/harmad annyiert."

Teljesen egyetértek!
  • Máté94
    És nem kellene egy kis online móka?:D
    Estére?Csak akkor lesz meg a játék!:D
  • Máté94
    Van chat?:D
  • Shep
    Tudtam én, csak ezt nem lehetett kihagyni :)
  • Máté94
    Ja!:D
  • Máté94
    *se
  • Shep
    Te ismered senkit? :)
  • Máté94
  • Prince23
    Megy. tegnap második lettem, japók ellen voltam :D
  • Máté94
    Amúgy tört vajon megy online?
  • Máté94
    Észre vetteék,hogy senki panaszkodik?:D
    Csodálom,hogy nincs FAQ:D
  • MerlinW
    banner:

• Árnyvadász
    Korr.: Nem jobb oldalt, hanem bal oldalt hoz elő egy menüt. Bocsi.
  • Máté94
    5 nap