Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végre PC-n a BURNOOOUUUUTTTT!!!! [email protected] boltba holnap!!!!
aztadesúlyos! navégre! WWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
*bocsánat, csak nagyon régóta várok erre
Racism is a weapon of mass destruction!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
És én hogy utálom, hogy csak este 11kor leszek otthon :s
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
omg..akkor neked mi a gémer?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
És a játék már kapható, én is tegnap vettem meg, tehát nincs az általad említett GTA-effektus. 😉
www.gamedroid.hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
www.gamedroid.hu
Azért remélem, legalább két hétig szopó lesz a warez, jó látni, ahogy lázadnak és sírnak. 😄
www.gamedroid.hu
Tuti h szar lessz ennek az optimalizációja.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://www.passiondownload.com/forums/games/1584-burnout_paradise_pc_version_no_cracked.html
Where the grass is green and the girls are pretty..."
(Bocs mindenkitõl az üres posztért, nem sikerült a videó beszúrás...)
www.gamedroid.hu