1904
logo.png
  • CamelX
    Szintén menü -> F2 (2x) és ott van irányítások menü. Kormánynál kombinált pedált ki kell iktatni a vezérlőben, különben nem lehet versenyt indítani
  • Bmx01
    hogy lehet benne menteni, vagy automatán ment ??
  • xido
    arra még én se jöttem rá
  • acsati
    nekem meg kékhalál miután belépek az EA fiokba
  • grebber
    Sokszor van olyan hogy járkálok az utcákon csak úgy naturba és a képernyő tetején elkezd menni egy számláló ez mi célt szolgál?
  • Árnyvadász
    Minimum:

Windows XP (Service Pack 2 ):
    - CPU: 2.8 GHz Intel Pentium 4 vagy vele egyenértékű
    - RAM: 1 GB RAM

Procid picit a minimum felett van, ramod felette.

Minimum:

Windows Vista:
    - CPU: 3.2 GHz Intel Pentium 4 vagy vele egyenértékű
    - RAM: 1.5 GB RAM

Vista esetén, ha az van a gépeden, már gázos az ügy. Proci a minimum alatt, ram pont annyi.

És a 8600GT sem egy mai kártya. Ennek ellenére a rendszer kevés, ha ez a kártya egy jobb gépbe lenne, nem hiszem, hogy gondod lenne vele. Lehet grafikát még így is butítani kéne, de szaggatni nem szaggatna.

Sajnos ajánlott gépigényt nem találok a neten.
  • rune
    Ja a gépem:
    AMD Athlon 64 3000+ (2000Mhz)
    1,5 giga ram
    GeForce 8600GT
    Gondolom kevés hozzá a proci....
  • rune
    Sziasztok nálam minden low-on van és még úgy is szaggat verseny közben.
    Van valami ötletetek?
  • blur55
    még nem nagyon tudom hogy mit is kell csinálni a játékban de rohadtul élvezem :D
  • Shevchenko
  • Prince23
    2007-es játék. Jó ez így. Későn jött ki.
  • bgabor
    Hogy neked milyen elegáns és igényes a stílusod!
  • Shevchenko
    Valaki megmondaná hol lehet beállítani a gemepadom gombkiosztását,vagy a klaviaturáét?
  • Árnyvadász
    9600GT és nem. Ettől függetlenül is szép a játék. Majd javítják, vagy nem. Játsz, ne ezen rágódj.
  • balcooo
    nem olyan ronda ez, meg a burnoutok mozgas közben mindig is 100szor jobban néztek ki mint alloképeken. arra épit az egész engine hogy 200zal repesztve nincs idöd überháj texturakban gyönyörködnöd.
    amugy meg toljatok saints row 2-t , utana maris iszonyu gyönyörünek tünik minden :D
  • m0na
    esetleg valaki tudta az env.mappingot kozepesnel feljebb rakni?
  • n3whous3
    de a többit nézve nem :)
  • n3whous3
    úristen ez geci ronda

legalábbis e kép alapján
  • kchpank
    a féket és gázt egyszerre kell nyomni
  • JackSparrow88
    heló, hogyan tok belemenni(elkezdeni) egy versenyt? Mert odamek a térképen jelzett helyhez de hiába nyomkodok, nem történik semmi...
  • LackoMester
    Kipróbáltam a gamet...hát valahogy én többet vártam..nemmondanám,h.rossz.de..egészében olyan közepes.
    De a pozitivum nagyon jól optimalizált játék,szép grafika(3GB szint hihetetlen)..
  • zzzzzo
  • xido
    semmi lámerség nincs benne,kicsit szenya..esc menet közben,aztán f2 talán 2x és ott lesz legalul a kilépés....ahol a beállítási lehetőségek is vannak
  • Maxtreme
    Exit menüből esetleg?
  • hematit1976
    nagyon lamer a kérdés, de hogy kell kilépni a játékból? még a readme-ben sincs benne :(, pedig ott minden más billentyű le van írva ez az 1 nincs...
  • nyx
    nem lehet valahogy a térképet úgy beállítani, hogy az forogjon és ne a kocsi? Kicsit zavaró így hogy a térkép áll, és a kocsit jelölő nyíl mozog rajta... Sztem sokkal jobb lenne úgy, hogy nyíl egy helyben áll,és a térképrészlet mozog alatta....
    tud vki vmi-t erre?
  • Maxtreme
    A játékokat még mindig nem "kilóban" szokás mérni...
  • HUN BECSEHELY
    Látom mindenkinek tetszik a game.3-giga,és ilyen jó lett.
    A NFS-d +csinál 5,6gigás gamet,és egy kalap szart sem ér.
  • xido
    oké...beléptem sikeresen online-ba...meglepett tényleg mennyire flottul váltott át és milyen szép lagmentes...aztán valaki elindított egy versenyt,szereplők statisztikáját bemutatták..és fekete kép,kifagyott..
    okozhatja-e az,hogy más időmértékre van a játékom állítva....vagy kiestem a szerverről valami módon?
  • xido
    egy kis realtime éccakai kép:)

• norbi2fraktal
    mér van az hogy:: a grafika beállításoknál amikor az effektekre megyek és a mosódást akarom állítani akkor csak a lökhárítós nézetre engedi, pedig ott van hogy minden és mégsem menti el, csak a lökhárítósnál kérdi hogy mentem vagy sem....

lécci help

video kártyám ATI X1650Pro 512
  • Seth
    értem,kösz
  • CamelX
    Játék közbe lehet csak, ne érj be a célba ha már látod hogy reménytelen, hanem játék közbeni "easy drive" vagy mi a rák billentyű jobbra, alapértelmezettben numerikus billentyű, és ott lesz hogy restart.
  • JackSparrow88
    thx. Viszont amikor átállítottam más billentyűkre akkor a kocsi meg se mozdul. Igaz végignyomogattam az összes billentyűt de akkor sem haladok előre 1 centit se. Mi a fene lehet a baj? :S
  • Seth
    Azt regélje el vki, hogy az utolsó versenyt amin részt vettünk és esetleg elrontottuk, hogy lehet újrakezdeni anélkül hogy vissza kéne cammognom a kiindulási ponthoz? A konzolos változatokban ez a funkció hiányzott de itt állítólag benne van
  • xido
    hú viszont én meg kiváncsi leszek hogy most elindítom majd kicsit később,akkor a real time miatt milyen lesz éjjel vezetni végre:)
  • CalebJoe
    esc utána az F1 vagy F2-vel viszed a menüt
  • xido
    játék közben escape..aztán F2 egyszer...akkor jön asszem a statisztika meg ilyenek...F2 még egyszer és ott lesz minden,még a kilépés is
  • JackSparrow88
    na én is belekóstoltam a game-be és tetszene is, ha már dologra tudnám a választ: pl. hol a fenében lehet átállítani a beállításokat?(már mindenhol kerestem de smi és mert az alap az elég gánya)Aztán meg amikor már bent vok a játékban hogyan lehet kilépni? Mert nem találtam egy kilépés feliratot sem...
  • CalebJoe
    néhány kocsi