Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
Fõleg büszke nm kéne hogy legyen....
1.Ez nem a magyar mentalitáson alapszik, mivel nem is létezik ilyen, csak bemagyarázzák, ezzel szédítik a népet mindenhol...rengeteg országra jellemzõ ugyanaz a jelenség, amit úgy fogalmaznak meg egyesek, hogy magyar mentalitás.
2.Egyszerûen az emberek nagyrésze nem tudja megvásárolni eredetiben a játékokat, mert van más is amire koltse a pénzét, ami fontosabb az életében.A tanulás, létfenntartás, családi élet jóval elõbb van a fontossági listán, mint egy akármilyen játék.
És mivel ebben az iparban adott a lebukásmentes ingyen-játszás/lopás lehetõsége, inkább kihasználja az ember, mintsem elszalasztja.Nagy a csábítás, kevés kockázattal.Ez ugyanúgy motiválja a németet, amerikait, akárkit a világon.Inkább pénztárcafüggõ tehát, nem ország függõ.De ha egy ország szegényebb, természetes, hogy kevesebb eredeti game kerül eladásra és jóval tobb kalózkodás folyik ott.Nyilván ha MO-n alacsony lenne a munkanélküliség, magasabbak lennének a bérek, alacsonyabb játék árak akkor a game-fanok is jóval nagyobb arányban vásárolnának eredetit.
Szóval nem a nép rossz, hanem õt hozták rossz helyzetbe.
Ja és bocs az OFF-ért.<#wink>#wink>
Qwerty4
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
játékból kimaradtak a beállitások vagy csak nekem nincs? pl hang, irányitás beállitások
hajrá,lilák!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Hétvégén jólesz pipázás közben😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Van egy olyan érzésem ezt fogom nyomni egész éjjel 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN ID.: Beegabor
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Most néhány motoros kép.

De aki teheti vegye meg me sztem ez az év nagy meglepetése..
10\10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neten megy ez?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
www.gportal.hu/bioshock