1904
logo.png
  • Máté94
    Nekem is olyan van!:D
  • Jocisan
    Az eggyel fölötte lévőt töltötted le!
  • Jocisan
    A cikk legalján klikkeljél rá a :Letölthető_Teljes_méretben_MAPS_ITT!!!
    bejön egy másik oldal, és ott: Burnout Paradise MAPS! Majd letöltés jobb oldalt alul letöltés gombra.
  • gergobaby
    Persze aki akar jöjjön nemtudom mennyi a max player egy csatin, csak szoltam, hogy figyeljétek itt a dolgokat, vkivel megkéne beszélni h csináljon szerót mer az én 256 kbites feltöltésem nem a legjobb, de végső esetben ez is megfelelhet :)
  • MerlinW
    hcgamer, adventuregames, hardwired
  • acid405
    én is jöhetek?
    nézzétek meg: http://href.hu/x/82xn
  • Máté94
    Benne vagyok!Hol és mikor?:D
  • gergobaby
    A mapok letöltésénél a tömöritett fájlban vmi sárga kastélyos tökömtudja mik vannak, de nem Bo-s cuccok :)
  • gergobaby
    Hali! Este 7kor egy közös csapatást? Free vagy verseny, tökmind1 :)
  • Jocisan
    Csak ennél a játéknál?
  • Snexi
    hogy lehet orsózni?kaszkadőrversenyeknél írja hogy lehet de nem tudom hogy kell
  • hitch
    de azért köszi a helpet.egyéb ötlet?
  • hitch
    poén h fönt van a patch azért ennyire madár nem vok:D
  • Jocisan
    Hardwired
  • Prince23
    Tudom nem ide való, de tudnátok aktív magyar honlapot linkelni, ahol cikkek sokaságai vannak?
    ezeket ismerem: gk, gso, pcguru, pcdome, pclife, gamepod.
    van e még?
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Akit érdekel írtam néhány infót a Bornout Paradise-ról.
    Lehet még térképeket is le tölteni.

Itt lehet nézelődni!
  • JaSoN HuNTeR #630
    rakd fel a patchet.
  • JaSoN HuNTeR #629
    kössz.
  • JaSoN HuNTeR #628
    srácok!!!!!!! Hogyan lehet kilépni normálisan a játékból?
  • hitch
    sziasztok.van egy kis gondom.Néhány perc után a játék borzasztóan elkezd akadni...pedig jó gépem van hozzá.az elején simány birja átl 50 fps de utánna nagyon csúnyán elkezd akadni.nem tudjátok mi lehet a gond?

a válaszokat elöre is thx
  • Shep
    Nem rossz ez a játék ha az ember 30 perc - 1 óra bohóckodásra vágyik, de hosszú távon hamar unalomba fullad sajnos.
  • LackoMester
    kb.2perc kelett,h,rájöjjek...pedig magyarul van,lehet ez a baj:-)
  • Snexi
    nem
    esc utána 2x az f2 és ott lesz a kilépés
  • JaSoN HuNTeR #623
    amugy a játékból csak úgy lehet kilépni h Alt+F4? :D:D
  • JaSoN HuNTeR #622
    NAgyon állat simán lehet neten tolni xD Tört verzióval is:D:D:D tetszik a játék.
  • gergobaby
    Szia! Most jöttem rá én is hogy mit jelent az a szedd le... a városba furikázik az a kocsi, általában közel van hozzád, ha találkozol vele, vágd a falhoz, és a tiéd lesz a roncstelepen!
  • RYO21
    még most sem hiszem el hogy kiadták pc-re a burnoutot
  • RYO21
    nvidia gf 7 series kártyákon h. megy a játék?
  • kabel15
    Sziasztok!

Nagy gond van.
    Csináltam fiókot és mikor belépéskor bejön egy oldal hogy XY.com letöltés allul van egy kis szürke négyzet VISSZA A JÁTÉKBA vissza is rak de a kép az olyan lesz mikor nincs adás a TV-ben.
    7600GT VGA-m van elvileg ezen mennie kéne. Eddig minden játék ment rajta. Nem mondom hogy full grafikán de elmentek rajta.
    Tudna valaki segítni? már levettem a grafikát 800x600 ra de így is ez van.
    Nem lehetne valahogy azt a letöltős valamit kikapcsolni?
  • MR ME
    nemmondod? :D
    na akkor kipróbálom thx
  • SötétBarom
    Ha látod a városban, kend rá a falra, vagy told egy busz elé, és utána elérhető lesz a roncstelepen..
  • gergobaby
    Arra hogy különböző rekodrokat számol, ami lehet idő, vagy bármi alapján kombók!
  • Bmx01
    kössz
  • CalebJoe
    Nekem sincs egy atomerőművem mégis 1680x1050-be maxon minden 58-60fps.

• MR ME
    no elkezdtem tolni ezt a game-t, egész jónak tűnik de azért lenne pár kérdésem (nem olvasok vissza...)
    1. kilóméterórát vagy ilyesmit elő lehet csalogatni vhogy?
    2. gps-t be lehet állítani amikor csak úgy kocsikázok?
    3. mi az h ha el akarom érni a kocsit akkor szedjem le? offline-ba szopatnak h nem mehetsz mindegyik kocsival vagy wtf?

válaszotokat előre is köszi
  • CamelX
    Nekem tetszik nagyon hogy offline is jegyzi az időrekordokat, csak azt nem vágom hogy ha beállítom easydrive-ba hogy az időrekordokat mutassa, miért vált át pár verseny után a Showtime rekordokra :/

Szerintem amúgy ez a showtime mód messze a leggyengébb pontja a játéknak. Mit meg nem adtam volna azért ha marad a régi tömegbalesetes mód, minthogy békamódjára kelljen végigugrálni a kocsikon :(
  • rune
    Xp-m van és minden minimumra van állítva, de verseny közben mindig belassul é szaggat.

Hát ha a proci a gond akkor nincs mit tenni....
  • Árnyvadász
    8600GT elég neki, csak legyen köré egy picit erősebb gép... átlag 50fps!

A felbontás elég fura 960*600. Érdekes. Ellenben folyamatosan megy.
  • Árnyvadász
    Automatán ment és teljesen jól. Soha nem mentettem manuálisan és mind az offline, mind az online mentéseim rendben vannak. Nem keveri, nem veszik el, mint pár korábbi programban.
  • Árnyvadász
    Szerintem ez az adott útszakaszra vonatkozó úturalom ideje. Ha megdöntöd, te uralod ezt a szakaszt. Ilyen van online és offline is. Elvileg ilyenkor az utca nevet szimbolizáló tábla zöldről pirosra vált. Már, ha egyről beszélünk. EasyDrive gombokkal is el lehet ezt indítani egy útszakaszon. És akkor lehet időre játszani és ugyanúgy elnyerni az uralmat.