Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
200 500 méterenként van 1 nvidia izé???
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Az environment-et csak mediumra lehet tenni.. Más mindent enged fullon. (legalábbis nálam)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
tegnap leszedtem énis a gémet, feltettem a win 7 bétára, és angol!
hogy lehet magyarrá varázsolni?
lehet az a baja, hogy a win 7 is angol?
próbáltam xp-n elindítani a win 7-re telepített burnoutot, de az is angol!
valaki segítsen már, mert ez így nem jó!!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
".Ezzel lehet ellenkezni,de szánalmas,akinek egy gamerpc mellett soknak számít ez azt szívesen torkonszarnám és pofánvihognám,warezcsótány férgek."
get a life
Vagy warezolok, és kussolok, vagy tiszta vagyok ezen a téren, és járatom a szám. Mert az kissé fura, hogy a photoshop, a Sony Vegas, meg az oprendszerem tört, de a játékos fórumokon anyázom a sok warezhörcsögöt. (Nem tudom, nálad mi nem eredeti, csak írtam valamit, hasra, ne ebbe köss bele, nem is érdekel, mi az, ami neked drága)
Félreértés ne essék. Én sem veszek meg mindent. Ingyeneset használok, kipróbálok, stb... Vannak opciók. De a számat sem jártatom. Ha egy-egy topikban idegeimre megy a sok vérláma warezos kérdés, átküldöm, (kulturált hangnemben) a megfelelõ topikba az illetõt. Én is töltök le annyit, hogy ne legyen nagy a mellényem, arra a pár játékra/programra, amiért fizettem.
Igen, a warez probléma, de az anyázás, a jogi fenyegetés, a "feltörhetetlen" védelmek nem a megoldás. Az valahol az árakban, és a vásárlás/hûség jutalmazásában keresendõ. (Szerintem)
http://www.freetvmaci.info/
örülök hogy nem vettem meg
pont az ilyen online aktiválás faszságokért nem veszek meg soha semmit
anyjukat
Thrash \'Till Death
De elvakult modon szidni az tulzas es ertelmetlenseg, (amiatt is mert szinte mindenki warezol, teljesen logikus okokbol) es en es masok is ezekre reagaltak az elobb:
Harry Seldon:
" Sajátos honi mentalítás a bukásmentes lopás tömeges gyakorlása. Reménytelen esetek.
Azért remélem, legalább két hétig szopó lesz a warez, jó látni, ahogy lázadnak és sírnak. "
R3TR0:
" senki se kiváncsi ki milyen alja uton jut hozzá "
Hidd el egy normalis programozo csoport vagy kiado ceg olcsobban adna a termekeit, kb 3-4ezer forintert azokban az orszagokban ahol tudja, hogy sokkal szarabbak a fizetesek es akkor szinte mindenki meg is venne - csak hat ezt termeszetesen nem teheti meg, mivel akkor mindenki innen rendelne fele/harmad annyiert.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ember... láss már kicsit az orrodon túl is...
a pc-t nem csak játékra használja az ember, ha valamit megkapok ingyen, azt a pénzt másra költöm el, ennyi, nem mindenki akarja ilyenre költeni.
Ha ebbõl az lett leszürve hogy "Nehogymááá aszond hogy neked niccs a gépeden warezcucc",hát van,mint mindenkinek,de a warezcucc kb kimerül 1-2 szar játékon amit megnézek,uninstall,és pár alkalmazáson amiket nevetséges 50-100ezres összegekért akarnak az emberre sózni.
Gamerpc mellé az az évi 5-10 játék amivel több órát tölt el a user igenis érdemes rá hogy megvegye.
Más....Most kajakra szídják itt páran ezt a játékot,hogy fúdemennyire arcade??? Újabb baromarcú rétegidióták,nem tünt fel hogy ez a játék semmimásnak nem készül (ahogy elõdei sem),csak egy mezei fullarcade (régi játéktermi arcade feelinges) száguldós õrültködõs játéknak? Megspékelve néhány extrával (sajnos crash mód kijött belõle--> szvsz a legjobb mód volt,dehát ez van).. Egy full arcade-nak szánt maxiarcade feelinges játékot meg azért szídni mert arcade....Nevetséges...Az ilyenek vagy begyöpösödött agyú "majdénmegmondommmiaszimulátor" férgek,vagy fiatal taknyok akiknek gõzük közük nincs arról mi volt annakidején játékteremben a ferrari challenge ridge racer és a többi,valóságtól teljesen független,száguldásba beleélõs fullarcade feelingü game....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Akartam mondani az eladónak, h véletlenül nincs feleslegbe az 1-es szám (az egyik) az árjegyzékben. De nem mondtam lévén hülyeség. Végül azt felete múlt héten még 1990- volt. Így felmenjen az ára szabolcsba pffff.
egyébként a burnout nem is kéne megjelenjen minálunk. sztem nem éri meg az árát még 2990-ért sem. De el lehet játszani vele.
Ja és a másolásvédelem is marha idegesítõ. Van, hogy eredeti játékot crackelnem kellett, mert annyira idegesítõ volt a védelem. A BioShock-nál is durva volt az online regisztráció.
www.gportal.hu/bioshock
Lasd - Crysis, elso/masodik az eladasi listan miota 3500-ert adjak.
Az EA-tól szép volt a multkori nagy akció, de ez még nem elég. Az új termékeiket is olcsóbban kell adni, hogy a warez visszaszoruljon.
www.gportal.hu/bioshock
Config: Asus F5SL: Pentium Dual Core 2ghz (T3200), 2GB DDR2, Mobility HD3470 256 GDDR2, 64bit, Vista Business 32bit SP1.
http://goo.gl/gd6Zi5
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
Sztem a GRID es a Flatout mellett a legjobb autos / arcade game, foleg a toresek miatt. <#vigyor>#vigyor>
Ha nagyon tetszik es jo a multija persze lehet megveszem kesobb.
Sztem "kisse" nevetseges ha valaki nagy hanggal szidja a warezosokat, mivel akkor a magyarok kb 95%-at es az itt forumozok nagy reszet is ocsarolja.
R3TR0 es Harry Seldon :
Oszinten ti ketten hol eltek? (..Bocs a stilusert, de csak a titetekhez viszonyulok..)
Valami alomvilagban, vagy burokban itt Magyarorszagon?
Oszinten nektek a gepeteken minden program 100% eredeti? Ha valaki tobb mindenre hasznalja a gepet, annak siman tobb szazezer forintba kerulnenek csak a szoftverek.
Vagy anyuci/apuci/csaladnak alapbol nagyon tapol penzzel, vagy csak nem akarjatok felfogni mi van ebben az orszagban korulottetek.
Elarulom: nyugati arakat fizetunk keleti berekkel! Es a jatekokat es szoftvereket is erosen a nyugati arakhoz igazitjak. (+ Gazdasagi valsag + 300 forintos euro + stb)
Lehet szamolgatni...
Az atlagemberekrol beszelek akiknek atlag fizetesuk van (gondolom ti nem ebbe a kategoraba tartoztok...) es a hardvert is alig tudjak megvenni, pedig a szamitogep lassan kell mindenhez.
Nem kell felreerteni. - Nem istenitem a warez es nem jo dolog, en megvennek azonnal mindent ami tetszik ha nyugati atlagfizetesem lenne, de mivel a szofvereket / jatekokat ezekhez igazitjak, igy csak nehanyat szoktam es tudok megvenni (foleg multikat), de persze azokat is altalaban kiprobalom warezzal, hogy ne dobjam ki a ablakon penzt.
Szoval szerintem nem kellene vakon es suketen szidni a "nem eredeti" szoftvereseket, hanem maximum atkuldeni oket a warez topicba, ennyi.
Es ha valakit anyazni akartok akkor lehet szidni a kormanyt, a kulfoldi warezosokat akiknek normalis bereik vannak ugy sem veszik meg a jatekokat, vagy azokat az orszagokat es okokat, ami miatt Magyarorszag most ilyen gazdasagi helyzetben van es valoszinu lesz egy jo ideig.
Ha gondoljátok betetetitek, ha nem jó akkor nem...
banner:

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
vagy Ati 1650pro 512mb ddr2 karin elindul???????????
www.gportal.hu/bioshock
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Vki letudná írni, hogy hogyan tudom elõvarázsolni a beállításokat, már végig zongoráztam a bill.-t, még kilépni se tok rendesen 😞
thx
grafikai beállításoknál az env. mappingot csak közepesre tudom venni. Alapból nem lehet feljebb rakni vagy csak nekem nem engedi? A gépem bõven elég lenne magasabb beállításokhoz is.
elõre is köszi
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
Amúgy azért mert megvetted ezt a játékot nem vagy felsõbbrendû.Szóval a hangot leljebb kéne ereszteni egy kicsit.
Qwerty4
No mindegy így is frankó lett a game!
Next PC upgrade: 2022
A sok warezos menjen oda ahova való...