1904
-
#686 Tekerd el -
Szabi1991 #685 én arra nem bírok rájönni, hogy hogy lehet felvenni vkit barátnak.. :/ -
#684 Van bármi mód arra hogy a játékból kitakarítsam ezt a kurva guns and roses számot? 20 perce megy, 20 perce van hányingerem. -
cumfu #683 egy ILYET kéne látnod! Nálam működött a dolog. Vagy nézz be IDE, de itt már senki sem jár!!! -
#682 jah hogy a játékon belül kell csatlakozni^^^fasza rájöttem -
#681 Akkor vak vagy, legutolsó fül:) -
#680 na ja de attol még be leszek jelentkezve???és akkor hol van itt a multi???vagy szerverek vagy vmi?:S -
wednes #679 Megnéztem a dxdiag-ot, de ott semmit nem lehet állítani. Egy információs panel az egész. System, Display, Sound1, Sound1, Sound3, Input. Utolsó fül az input. Alul csak kilépni lehet, menteni az infokat, meg lépkedni.
Szerintem én ezt nem fogom tudni állítani. Erről semmi infót se találok a neten, hogy bármiféle ilyen gond lenne. -
#678 Katt a visszalépés a játékba vagy return to game gombra jobb alul :P -
RYO21 #677 -
xido #676 EA fiókra gondolsz?..indítsd újra a játékot..elvileg most már kezdéskor be kell jelentkeztessen..aztán a freeburn online menün át másodpercek alatt be kell jutnod... -
#675 valaki tudna segiteni??
thx -
CamelX #674 akkor marad a Hangkarcsi -
xido #673 és ha épp nincs fent online a Miki? -
Szabi1991 #672 30fps-el kidobb a multy :-/
-
#671 We are fixing it....online belépsékor miután meg csináltam az accom????itt kb meddig kell várni mer 10 perce má és semmi -
CamelX #670 Nincs, pedig azt jó lenne ha tettek volna bele, csak mikrofonnal abajognak népek, de az nem kicsit idegtépő, nálam full le van halkítva... -
#669 Szerintem nincs, de mikivel lehet beszélni :) -
#668 Van vagy nincs chat?Mert én nem találtam:( -
#667 Sziasztok! Jó volt a menet, csak kifagytam a végére bocsi, majd reméljük leközelebb nem fordul elő, s majd akkor képeket is csinálok :P Páran azért toltuk :) -
xido #666 véletlen szerű szerverre dobna be amúgy,ha csak úgy belépsz az online-ba? -
#665 Nincs chat benne:( -
#664 Kéne egy tagok listája rész:) -
#663 Müködik másolttal az Online!
De hülyeséget irtam mert nem lehet egymást megtalálni vsak nagyon nehezen!
Inkább vegyetek fel a játékon belül barátnak! Attelee a nickem! -
cumfu #662 start->futtatás->dxdiag->utolsó fül->alul felülbírálás->az érték felülbírálása. És ha 1024-be nyomatod a dolgokat beírod h 100. Akkor minden programot annyin fog futtatni. Elvileg működik bocs ha nem... -
xido #661 szépség:) -
Szabi1991 #660 -
#659 C:\Users\Csabesz\AppData\Local\Criterion Games\
Vista alatt itt található a játék mentése!
-
xido #658 műxik,éjjel én is pikkpakk beléptem,online mászkáltam,láttam másokat,de verseny kezdésekor kifagyott fekete képernyővel,azt nem tudom miért volt -
#657 müxik az online a wa*ezzal ?
amugy naon jo a game.. arcade de a zuzás benne wmi eszméletlen... -
xido #656 hát most nem vagy otthoni gépközelben,de megnézném mi van,ha a játékban esetleg van egy config.ini,amiben átírva kényszeríteni lehetne rá -
#655 GYertek FREEBURN ONLINE-ra!!
Válasszátok a csatlakozást! -
wednes #654 Az én monitorom tudja a 100Hz-et 1024-be. De próbáltam én 85hz-et is. Teljesen mind1 neki a játékban csak 60hz van. a POP-nál is volt ilyen gondom, de ott a RefreshLock program segített. Azt állítottam be, akartam. Na itt már az se. -
#653 ne ctrl+alt+del-ez nekem se jó, de viszont ha van egy másik megnyitot ablakom akkor az alt+tab kombinációval szíves kilép a játék:: Nem tudja valaki merre van a játék mentése? -
#652 19:15 körül gyertek jáccani lowskilled a nevem, ezt keressétek a szeróknál, ( beléptek a városba, esc aztán el f2ztök networkig majd freeburn és ott :) ), csak nemtudom letenni tálcára a game-t mindig visszaugrik, hiába próbálok feladatkezelőt nyitni vagy bármit :) nah gyertek ! -
xido #651 felbontást mekkorára tetted?..hülye kérdés,de tudod,hogy nem mindet bírja 100-on...sőt..én crt-ben is csak 85jz-t tudtam elérni 1024*768-ban -
wednes #650 Az a problémám, hogy nálam a játék 60Hz-en fut a CRT monitoron. Próbáltam már mindent, RefreshLock progival is kényszeríteni a 100hz-re, de semmi. Olvasgattam fórumokba és sehol nem találkoztam hasonló problémával. Ennyire elterjedt volna az LCD monitor? -
#649 #624 -
xido #648 esc..f2..f2.. -
#647 ment alapbol a game ?
ill csak alt+f4-el lehet kilépni ? me menüt nemtalálom miután kocsikázok...