Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na ez szerintem vérirritáló..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
esc és F2-vel kétszer lépj
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Suzuki Swift GL 1.3
Jo lesz ez!
Suzuki Swift GL 1.3
Forza.
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Nekem tetszik a játék, csak a grafikától nem vagyok elájulva. Mindent maxra tettem, de így sem esek hanyatt a látványtól. Mit gondoltok errõl?
www.gportal.hu/bioshock
Hogyan lehet több profilt létrehozni? Akárhányat próbálok regisztrálni, mindig a telepítés utáni legelsõként létrehozott mentést tölti be... De a jogosítványon a nevet azt megváltoztatja. <#confused>#confused>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
jó gemet mindenkinek..
élet a legjobb méreg
van aki az env.mappingot tudja közepesnél feljebb tenni?
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
Nos kicsit azért írnék a játékról is, ha nem baj :-) .
Nos kérdezték, hogy van-e Xbox 360 Controller támogatás? Hát persze hogy van, én is a Controllerrel nyomom és az irányítás úgy ECHTE ugyanaz mint a Xboxon, ott már végigjátszottam, csak a DLC-ket nem tudtam leszedni, mert nincs merevlemezem. Legalább kijött egy STANDALONE verzióban mindhárom platformra. Jó lett PC-n ugyanolyan hangulatos mint konzolon, viszont nem úgy volt, hogy kapunk a motoros kiegészítõhöz egy kiegészítõ pályarészt? Nem mintha kevés lenne csak nem lenne rossz felfedezni ismét valamit benne, mert már kívülrõl fújom. Erre a Party mod kiegészítõre is kíváncsi vagyok, ki is próbáljuk haverral ha átjön.
Jó játékot mindenkinek.
ui.: a Menü konzolos, de azért használható ESC +F1+F2 kombó vagy X360 kontrollereseknek Start+LB+RB.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Visszatérve a burnoutra: jókis játék ez, csak pont annyi hiányzik belõle, hogy nem tud maradandót alkotni.. Amúgy a most wanted ilyen kellett volna, hogy legyen.
A szabad város jól hangzik elsõre, de késõbb nagyon unalmas lesz, ha már kiismerted. Nekem hatalmas csalódás, szerencse, hogy akcioban vettem, 3500at végülis nem sajnálok érte. Egyelõre 😊)
Forza.
Thrash \'Till Death
szarfos nfs után ez isten
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Baj pedig van, nem véletlen késett ez is 1 évet pécén. Rengeteg studio küzd nehézségekkel, vagy ment csõdben az elmult idõszakban. Összességében a játékipar növekszik, de ez nem minden platformra és játékstilusra igaz 😞
---
Smithwarden: hármótok eredetit-vásárló ellenességén kiakadtam, ezért volt az alpári stilus. Most reagálnék érdemben is erre:
"Hidd el egy normalis programozo csoport vagy kiado ceg olcsobban adna a termekeit, kb 3-4ezer forintert azokban az orszagokban ahol tudja, hogy sokkal szarabbak a fizetesek es akkor szinte mindenki meg is venne - csak hat ezt termeszetesen nem teheti meg, mivel akkor mindenki innen rendelne fele/harmad annyiert."
Olvass vissza, hogy a Flatout2 1999ft-os megjelenési ára valóban ösztönzött-e vásárlásra 'tömegeket'. Segítek: nem. Mert itt nem az áron mulik, hanem puszta hozzáálláson: "aki eredetit vesz az hülye, minek fizessek ha ingyen is meglehet".
Többen vették meg, mintha 12ezerért jött volna (mint akkoriban minden nagy cim), de hogy 6x többen-e, azt nem tudhatjuk. Az EA játékok drágábbak, mint egy UBISOFTOS, mégse hiszem hogy azokból jelentõsen több fogyna 😞
Forza.
PSN ID.: Beegabor
PSN: berghold
PSN: berghold
A cdgalaxisnál is csak az van hogy: magyar felirat. Ezt nem értem:C.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Milyen érdekes amúgy, hogy amíg a konzol exkluzív cuccok nem jönnek PCre, addig nagyon hiányolok néhányat, aztán amikor jön kiderül, hogy annyira nem is jók.. Sõt.
Ez a gém is kb még 2 napig fog tetszeni (napi 1, max 2 óra játékkal).. A Flatout Ultimate Carnage szintekkel jobb - sõt, fényévekkel.. Abba 1 fícsört kéne átteni ebbõl, mégpedig a slomo camerát amikor lezúzunk valakit 😄
Alacsony a kerites, belefer ez is a vilagba, ertheto.
<#nyes>#nyes> <#action>#action> <#nyes>#nyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Alapba asztal is abba van 85 hertz és konfigba is azt állitottam be.
De csak szarul adja be játékba.
én meg olyat láttam a beállításokban,hogy idõbeállítás vagy mi is a menüpont neve és lehet 24 perc,meg 24 órás napszak,meg dél...meg ilyenek..és van benne olyan,hogy helyi idõhöz igazodva...létezne,hogy az a gép órájához állítjja a játékot és ha éjjel játszom,éjjel van,ha nappal,akkor meg nappal?..mert az állat lenne😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
aki megvette, legalább van mire büszkének lenni: tett érte, hogy létezzen a játékipar.
te nyominger warezosként az ilyenek kegyelmébõl játszol. ugyhogy KUSSOLSZ. minimum!
Forza.
Például így:
Ez mitõl lehet?:C
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
De van egy csomó eredeti játékom is régebbrõl mikor még nem volt internetem<#vigyor3>#vigyor3>
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500