1904
-
bence19940611 #766 Váltogatod a menüt és ott lesz az irányítás -
Bale123 #765 Hogy lehet az irányítást állítani?
-
moon21 #764 Az adott útnak a rekordját kellene megdönteni.
@eddie: Alapbeállításon az 'A'-val megy előre. Vagy már átállítottad? -
rolika43 #763 mit kell akkor csinálni, ha megyek az úton és felül számol, meg van egy adott szám, addig számol!
utána meg vesztett felírat! ilyenkor mit kel csinálni? -
bence19940611 #762 Mér van az hogy nem tok ezzel a szarral játszani mert állandóan kiírja az .exe hibát észlelt ezért leáll,már háromszor raktam újra és semmi segítsetek pls -
Laci82 #761 Én javallom mindenkinek egy jobb gamepad beszerzését hozzá.
Logitech Dual Actionnal játszom vele és nagyon jóóóóóó -
EK1TEP #760 Jaaa értem köszi megvan! -
SzocsA #759 össze kell törni a kocsit hogy ott legyen a roncstelepen!
a gép futja a köröket azzal a kocsival amikor kiírta hogy kaptál újat! te kiszúrod utána mész és bezúzod!
úgy előre hátra gombot egyszerre!
-
eddie #758 Én is erre gondoltam de nem igazán találok olyan opciót ahol ezt tudom állítani.Azért köszi! -
CamelX #757 Baszod gecc, ki kéne tenni már bannerbe hogy F2 F2 F2 F2, mert már nem fogom fel ezt a sok kérdést :D -
Atys91 #756 Tetszik a játék,ill. tetszene ha tudnám h kell belekezdeni..
A csomópontoknál gáz-féket kell nyomni?
Vagy h kell versenybe kezdeni? -
#755 Egy ekkora arcade játékban mi a picsának belső nézet? Trackmaniaban sincs, teljesen felesleges... -
zool1981 #754 Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet beállítani a hangot,irányítást,meg egyáltalán bármit a játékban?Semmilyen lehetőséget nem találtam.Ezenkívül kilépni a játékból is csak alt+f4-el tudok.Marha érdekes. -
#753 Hát szedd le! -
EK1TEP #752 Ha szereztem kocsit azt hol találom mert a roncstelepen nincs!
Kiírja hogy: Szedd le!....stb. Ez mi akar lenni? -
#751 És hol kell jelentkezni? -
#750 Egyáltalán hogyan lehet multiban másokhoz csatlakozni ?? -
#749 eddigi részekben sem volt belsö nézet tudtomal :D -
#748 19:10 kor indul a multi!
Lehet jönni!
Legyetek pontosak mert lemaradtok! -
teputele #747 De miért csak 2 kamera nézet van ? Miért ??? Nincs motorháztető nézet ? Belső nézet ! És ha én azt szeretném használni ? Nem veszem meg nem , nem !! Ezt is elkurták ! Nem kicsit ! Nagyon ! ez az egy ami miatt egy szutyok az egész ! Az én pénzemért hagy váltsak már legalább 4 kamera nézetet ! Majd ha normális játékokat adnak ki akkor megveszem.12e-ért nem egy szutykot akarok venni ! -
#746 Igen tudom... És meg is van mindegyik a játék alatt megszerezhető autóból mindkét verzió. A "fejlettebbet" mindenképpen érdemes megszerezni mert általában lényegesen jobb mint az "alap"! Viszont ennek ellenére hiányzik még húsz autó. Az azért elég sok és nem tudom mivel szerezhetném meg őket. -
#745 Én is kérdeztem :) Azért mert Xbox 360-on van egy letölthető cuccban, ezért lennék rá kíváncsi hogy vajon itt van-e? -
#744 Hali! 8500 GT-vel próbálta már vki, hogy viszi? -
janihunk #743 Ehe a game hove menti el a savegamét??? mer formázni akarok és kéna a mentés hátha befogadja utánn -
#742 Multi van és nekem nem szóltok?:( -
jamaicamaci #741 hy! nekem nem indul a játék, valamiért egy hiba üzenetet ír ki mindjárt az elején. A konfigom:
CPU típusa AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+ barton magos, 1gb ddr400, GeForce 6600 GT AGP 128mb,C-Media CMI8738/C3DX Audio Device PCI hangkártya, 181.22_geforce_winxp_32bit driver. Mi lehet a hiba? Köszi előre is
-
#740 yes
yes
hogy lehet azt nemtudom, de
itt érdeklődj felőle -
#739 Levadászol egy kocsit, akkor mehetsz vele a tüzes kerék vagy mi a neve... versenyén... időre megy, ha teljesíted kapsz a kocsiból egy upg változatot... -
#738 Szasztok.Még nem nyomtam a gamet.De letöltöm mielött megveszem.Amultit ki lehet próbálni warezzal mondjuk xfireval?És van már patch is a játékhoz? -
#737 Oi!
az előbb telepítettem fel a játékot, patchet, friss ropogós minden. aztán az első pár méteren szemet szúrt, hogy fix 30 fps-sel fut. lehet ez ellen vmit tenni? -
janihunk #736 sajna még hivatalosan nem frisült az xfir ezért még nem jó az fps mutató de majd frissül ha hivatalosan kijön a game -
janihunk #735 Mert rossz progival méred az fps-t ha minden igaz fraps-ot használsz az nem az igazi mert leterheli a gépet az xfire-progit próbáld ki. -
oregon1987 #734 Nagyon hülye kérdés de hogy kell előhozni a multplayert a játékban plz segítsetek! Köszönöm a válaszokat! -
xido #733 micsoda??..van benne az is?:))) -
#732 Itt van par kep a multizasbol. Szamomra jatszhatatlanul akadt, 8-9 FPS-eim voltak (single-ben 35-40)
-
Szabi1991 #731 elméletileg mindegyik autóból 2 fajta van.... :D -
#730 Hát én megszereztem a Paradise City jogsit... Jött is stáblista meg minden, de ekkor még csak a megszerezhető autók alig több mint fele van meg illetve ahol írja, hogy hány százaléka van meg a játéknak ott is csak ötvenegynéhány százalékot ír! :D Azt mondja lehet még ez után is szerezni egy Elite Paradise City jogsit ha a játékban levő ÖSSZES versenyt megnyerem! Nem csak azt ami maradt, mind egy szálig újra teljesíteni kell...
Hát... :) :)
Pár kép az eddig megszerzett legjobb sportkocsiról:
-
#729 nm -
Feka22 #728 Probléma megoldva!!!!!:):):):) -
#727 Sziasztok!
Ebben Ultimate Box-ban már benne van a DeLorean autó?