1904
logo.png
  • bence19940611
    Váltogatod a menüt és ott lesz az irányítás
  • Bale123
    Hogy lehet az irányítást állítani?
  • moon21
    Az adott útnak a rekordját kellene megdönteni.

@eddie: Alapbeállításon az 'A'-val megy előre. Vagy már átállítottad?
  • rolika43
    mit kell akkor csinálni, ha megyek az úton és felül számol, meg van egy adott szám, addig számol!
    utána meg vesztett felírat! ilyenkor mit kel csinálni?
  • bence19940611
    Mér van az hogy nem tok ezzel a szarral játszani mert állandóan kiírja az .exe hibát észlelt ezért leáll,már háromszor raktam újra és semmi segítsetek pls
  • Laci82
    Én javallom mindenkinek egy jobb gamepad beszerzését hozzá.
    Logitech Dual Actionnal játszom vele és nagyon jóóóóóó
  • EK1TEP
    Jaaa értem köszi megvan!
  • SzocsA
    össze kell törni a kocsit hogy ott legyen a roncstelepen!
    a gép futja a köröket azzal a kocsival amikor kiírta hogy kaptál újat! te kiszúrod utána mész és bezúzod!

úgy előre hátra gombot egyszerre!

• eddie
    Én is erre gondoltam de nem igazán találok olyan opciót ahol ezt tudom állítani.Azért köszi!
  • CamelX
    Baszod gecc, ki kéne tenni már bannerbe hogy F2 F2 F2 F2, mert már nem fogom fel ezt a sok kérdést :D
  • Atys91
    Tetszik a játék,ill. tetszene ha tudnám h kell belekezdeni..
    A csomópontoknál gáz-féket kell nyomni?
    Vagy h kell versenybe kezdeni?
  • [HUN]FaTaL
    Egy ekkora arcade játékban mi a picsának belső nézet? Trackmaniaban sincs, teljesen felesleges...
  • zool1981
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet beállítani a hangot,irányítást,meg egyáltalán bármit a játékban?Semmilyen lehetőséget nem találtam.Ezenkívül kilépni a játékból is csak alt+f4-el tudok.Marha érdekes.
  • Máté94
    Hát szedd le!
  • EK1TEP
    Ha szereztem kocsit azt hol találom mert a roncstelepen nincs!
    Kiírja hogy: Szedd le!....stb. Ez mi akar lenni?
  • Máté94
    És hol kell jelentkezni?
  • wesker24
    Egyáltalán hogyan lehet multiban másokhoz csatlakozni ??
  • kakaoskalacs
    eddigi részekben sem volt belsö nézet tudtomal :D
  • Attelee
    19:10 kor indul a multi!
    Lehet jönni!
    Legyetek pontosak mert lemaradtok!
  • teputele
    De miért csak 2 kamera nézet van ? Miért ??? Nincs motorháztető nézet ? Belső nézet ! És ha én azt szeretném használni ? Nem veszem meg nem , nem !! Ezt is elkurták ! Nem kicsit ! Nagyon ! ez az egy ami miatt egy szutyok az egész ! Az én pénzemért hagy váltsak már legalább 4 kamera nézetet ! Majd ha normális játékokat adnak ki akkor megveszem.12e-ért nem egy szutykot akarok venni !
  • Nagylaci
    Igen tudom... És meg is van mindegyik a játék alatt megszerezhető autóból mindkét verzió. A "fejlettebbet" mindenképpen érdemes megszerezni mert általában lényegesen jobb mint az "alap"! Viszont ennek ellenére hiányzik még húsz autó. Az azért elég sok és nem tudom mivel szerezhetném meg őket.
  • Doki17
    Én is kérdeztem :) Azért mert Xbox 360-on van egy letölthető cuccban, ezért lennék rá kíváncsi hogy vajon itt van-e?
  • Lacee86
    Hali! 8500 GT-vel próbálta már vki, hogy viszi?
  • janihunk
    Ehe a game hove menti el a savegamét??? mer formázni akarok és kéna a mentés hátha befogadja utánn
  • Máté94
    Multi van és nekem nem szóltok?:(
  • jamaicamaci
    hy! nekem nem indul a játék, valamiért egy hiba üzenetet ír ki mindjárt az elején. A konfigom:
    CPU típusa AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+ barton magos, 1gb ddr400, GeForce 6600 GT AGP 128mb,C-Media CMI8738/C3DX Audio Device PCI hangkártya, 181.22_geforce_winxp_32bit driver. Mi lehet a hiba? Köszi előre is

• gabo91
    yes
    yes
    hogy lehet azt nemtudom, de
    itt érdeklődj felőle
  • gabo91
    Levadászol egy kocsit, akkor mehetsz vele a tüzes kerék vagy mi a neve... versenyén... időre megy, ha teljesíted kapsz a kocsiból egy upg változatot...
  • The Protector
    Szasztok.Még nem nyomtam a gamet.De letöltöm mielött megveszem.Amultit ki lehet próbálni warezzal mondjuk xfireval?És van már patch is a játékhoz?
  • RatBaG #737
    Oi!
    az előbb telepítettem fel a játékot, patchet, friss ropogós minden. aztán az első pár méteren szemet szúrt, hogy fix 30 fps-sel fut. lehet ez ellen vmit tenni?
  • janihunk
    sajna még hivatalosan nem frisült az xfir ezért még nem jó az fps mutató de majd frissül ha hivatalosan kijön a game
  • janihunk
    Mert rossz progival méred az fps-t ha minden igaz fraps-ot használsz az nem az igazi mert leterheli a gépet az xfire-progit próbáld ki.
  • oregon1987
    Nagyon hülye kérdés de hogy kell előhozni a multplayert a játékban plz segítsetek! Köszönöm a válaszokat!
  • xido
    micsoda??..van benne az is?:)))
  • bepe79
    Itt van par kep a multizasbol. Szamomra jatszhatatlanul akadt, 8-9 FPS-eim voltak (single-ben 35-40)

• Szabi1991
    elméletileg mindegyik autóból 2 fajta van.... :D
  • Nagylaci
    Hát én megszereztem a Paradise City jogsit... Jött is stáblista meg minden, de ekkor még csak a megszerezhető autók alig több mint fele van meg illetve ahol írja, hogy hány százaléka van meg a játéknak ott is csak ötvenegynéhány százalékot ír! :D Azt mondja lehet még ez után is szerezni egy Elite Paradise City jogsit ha a játékban levő ÖSSZES versenyt megnyerem! Nem csak azt ami maradt, mind egy szálig újra teljesíteni kell...
    Hát... :) :)
    Pár kép az eddig megszerzett legjobb sportkocsiról:

• MR ME
    nm
  • Feka22
    Probléma megoldva!!!!!:):):):)
  • Doki17
    Sziasztok!

Ebben Ultimate Box-ban már benne van a DeLorean autó?