1904
logo.png
  • Lacee86
    Ja és vki korábban írta, h CRT monitorja van, de csak 60 Hz-en megy a játék. Nekem is így volt. Leszedtem a Refresh Lockot, enable, és most jó, 1024x768-ban 85 Hz-en megy. Amúgy jó kis játéknak tűnik, grafikára nemtom miért, de a Pro Street ugrott be, de annál szebb. És nem mellesleg nagyon jól optimalizált, a gépemen (ami lent olvasható) 1024x768-ban, magas beállítás, 4x AA-val megy 35-40 FPS-sel, yeah! Még nem sokat játszottam ugyan vele, de eddig tetszik, egyedül a menükezelés bosszantó, az elég gagyi lett...
  • Lacee86
    Már megoldottam. Csak alapból nem jelzi ki a gamepadot, hanem ha a beállításoknál egérrel ráklikkelsz pl. a balra kanyarodásra, és megnyomod a hozzá társítani kívánt gamepad gombot, akkor kiírja, és megjelenik a billentyűzet mellett a gamepad neve is fent. Kicsit hülyén van ez így, próbáld ki, sztem jó lesz neked is. A menüt sajnos nem tudom gamepaddal irányítani, de játék közben legalább már műxik.
  • SzocsA
    öcsém ahhoz képest hogy magyar nyelvű!!!!!!!!
    de kiírja hogy nem a megfelelő kocsi!
    hogy gyere vissza vagy este 8 óra és reggel 8 óra között kell lenyomni!

versenyt úgy tudsz elkezdeni ha lenyomod egyszerre a gázt és a féket!
    egyből elindul ha a megfelelő kocsid van

amikor kapsz új kocsit kicsit eléggé furán fogalmazták meg hogy szedd le!
    lehetett volna hogy zúzd be! hogy a roncsterepre kerüljön!

alap irányítás a gáz az A betű a fék a Y volt a balra jobbra a balra jobbra nyíl a fel le nyil pedig a trükkökhőz kell!
    fel kell cserélni az felnyilat az A val a Y nyilat a lefele nyillal!
    a lefele nyíllal lehetett kétkerekezni mocival! így ha felcserélted akkor a Y vel fogsz!

a showtime meg olyan hogy nyomogatni kell a nitrót amikor lepattan a földhöz a kocsid! és neki kell irányítani a legtöbb kocsinak
    S gomb lenyomására indul!

megnyomod az ESC ott az F1 F2 gombokkal tudsz menni ballra jobbra a menük között!
  • hitch
    nekem is ilyesfajta gondom volna h nem ismeri fel a game padomat. pedig azért jó lenne ezt a gameet gamepadon jáccani:D
  • Lacee86
    Hali! Logitech Precision gamepadom van, de sajnos nem ismeri fel a program. :( Vmi megoldást nem tudtok rá, h működésre bírjam? NFS-eket, Colin Dirt-öt pl. tudtam vele játszani. Előre is köszi.
  • tomcsa4
    A gázt nyomd csak, majd mellé nyomd a megfelelő helyen a féket kb 2 másodpercig.

Nem rossz játék amúgy.
  • xido
    közlekedési lámpákhoz állj,térkép is jelzi a versenyeket,különböző színű jelzésekkel...van pár darab,amit más napszakban kell játszani és van pár,amihez mindig más kocsi kell....
  • Atys91
    Nem tudok belekezdeni a játékba..
    Egy csillagos verseny megvan de a többit nem tudom h kell elkezdeni.
    Ha gázt és féket nyomom egyszerre akkor elkezd forogni a kocsi,leáll és a kamera elvisz a picsába...
    HELP!
  • gergobaby
    Külön userek tudnak csinálni, általában itt este szoktunk játszani :)
  • Bale123
    Van valami magyar szerver? :D
  • Snexi
    60-70?inkább 80-90...
  • gergobaby
    Meddig fogsz itt parázni? Sztem a multin az emberek 60-70 %ának törtje van :P hameg félsz akkor várd meg amig megjön az eredeti...
  • gergobaby
    Hello, már nagyon sokszor elmondtam a fórumon: Szedd Le= A városban találkozni fogsz vele, és vágd hozzá a falhoz :P
  • Snexi
    beállitásokba az ea traxban (a hangoknál)
  • Guillotine
    Hi all!
    Segítsetek,hogyan lehet kikapcsolni játékban a zenét?
  • Freddycom
    Valamikor verseny után azt mondja h vadásszak le XY nevű kocsit. Máskor meg több versenyt megcsinálok, és nem mond semmi ilyet. Mitől függ, h kapok-e új kocsit?
  • oregon1987
    Csináltam fiókot és simán megy törtel is a multi! Amikor a játékban vagy nyomj Esc-et majd egyszer F1 és utána megint csak most hosszan tartsd nyomva az F1-et! És ott lesz a freeburn online! :-D
  • xido
    ez nem rally,hogy legyen melletted navigátor:)
    minek halld az indexelést,ha már kanyarodsz?...azért szabad a pálya és nem jelzi,hogy kell kanyarodnod,mert bárhol mehetsz szó szerint,csak te érj előbb célba,ha lehet
  • devilzero
    Ti nektek kanyarodásnál nem szokott olyan süketség előjönni, hogy nem hallod az ondexet, már nem azért, de sztem ez a része nagyon ellett cseszve, mert a kattogást alig hallom, azt a minimális vibráló utcatáblát, meg észre sem veszem:S Nincsen vmi olyasmi megoldás hogy legalább azt mondaná Turn left or right ?
  • xido
    semmi para
  • SzocsA
    mert az elején be kell indítani hosszan kell nyomni a gáz gombot! ami alap "A" betűre van rakva!
  • The Protector
    Akkor nem lehet belőle semmi baj ha warezzal warezkulcsal jelntkezek be?
    Félek azért ilyenekkel szórakozninehogy megüssem a bokámat.
  • xido
    igen...ez nem olyan,mint a windows live fiók,hogy figyel és bannol
  • devilzero
    Legalábbis én nem, de azért próba szerencse::
  • devilzero
    Próbáld ki, nem tudom!
  • The Protector
    Ez a fiók a warezzel is jó?
  • devilzero
    Az biztos jó lesz, én a Mirrors-nál csináltam legutoljára ilyet, és az én profilommal semmi baj!
  • joe1980
    Nagyon jó!!!!!!:D.kipróbáltam én is és kibaszott jó!!!!!!
  • xido
    én azt mondom,csináljon itt mindenki EA fiókot magának,aztán csak egyszer kell a játékban beírni és nem kérdezi többé és multira is enged simán...nemrég valamihez csináltam,vagy Mirror-nál vagy NFS-nél és szépen beenged mindig...lehet ez a kirúgás alacsony pinget jelent,próbálj másik szobára menni

ea fiók
  • janihunk
    Heló miért van az hogy multizni akarok kb 1 percig engedi aztán iesmit ir : kirúgva nézze meg hogy rendesen van-e beálítva a fiók tömören enyi. help!!
  • xido
    szerintem nem..a plusz pont a földetérésnél jár gondolom,ha pl.kézifékkel fordulsz 180°-ot leérkezéskor meg ilyenek...
  • EK1TEP
    Hogyan lehet ugratás közben trükközni a kocsival?(forgatni mittom)
    Lehet egyáltalán?
  • Paranoia
    hi
    nekem nem mozdul a kocsim
    már voltam a irányítás beállításoknál is.be állítottam a nyilakra,de nem reagál továbbra sem.

• The Protector
    Hogyan lehet offline profilt létrehozni?mert game indításnál mindíg vmi szart be kell irogatni.

Játék alatt megjelenik egy szalgsáv és kiírja h szabálysértők meg ilyenek és ott a nevem is az elején utána meg accnevek pl soldierboy?Az igazi vagy csak hangulatfokozó?Ha igazi az azt jelenti h jön a bsh:)?
  • dark night
    a pecs amúgy miket javít??
  • dark night
    van valami ssq.. vagy valami ilyesmi beállítás a gaméban amúgy mindig 60-fps-el ment ezt bekapcsoltam és leugrik 20-ra:P amyúgy km/h óra nincs benne mert a motor az biztos van vagy 9 sebességes!! úgy megy mint a veszetttt!!!!! nagyon fullos game!!
  • rolika43
    vagy úgy, köszi! kipróbálom!
  • Bale123
    köszi
  • bence19940611
    beállításokba vagy F1el váltogatod a menüt és ott meg lesz vhol
  • Bale123
    Főmenüben vagy hol? csak mert ott nekem party kezés és store van