1904
logo.png
  • devilzero
    Ha most a FlatOut vkinek azért tetszik mert kiesik a koma, az eltszerűség miatt, hát nem hinném hogy 150-méterről amikor leesik még 1ben van a koma illetve nyög, meg ordibál. Szerintem ez egy full játék, de azért tényleg ha egy villanyoszlopnak nekimenne akkor most írja ki hogy totálkár? :D xD
  • Nagylaci
    Hát nekem sem tetszik maradéktalanul... Engem nagyon idegesít, hogy el tudok veszíteni versenyeket mert gőzöm sincs merre kellene menni. Marha nehéz ugyanis a szembe jövő sávban folyamatosan nitrózva a térképet nézni és lehetőleg még az irányjelzőt figyelni... :D
    Mondjuk a grafika az nekem bejön tulajdonképpen.
    Viszont az sem jó, hogy nincsenek benne valódi autók. Azért csak jobb valami nagy kedvenccel versenyezni! Emiatt alig van motiváció, hogy tovább játssz! Elvégre elég uncsi a hatodik" Hunter Bizbassz" -t unlockolni...
    Ezektől a "Megbélyegzett" küldetésektől meg egyenesen falra mászom. A legjobb sportkocsikat teljes sebességnél legyorsulják az ellenfelek! Erre gondoltam fogom a legbrutálisabb "agresszív" autót majd azzal adok nekik. Viszont azt meg akár egy ütközéssel kicsinálják. (?!) Én nem tudom miféle UFO -k ezek, de idegesítő egy játékmód ez annyi biztos.
  • The Protector
    Öreg.Szopnád a harcifaszt ha rendes fizika lenne benne és egy villanyoszlop leszedne a motorról vagy felcsavarodnál rá kocsival.Itt nem számít és nem is szabad ilyennek megtörténnie.Ez nem az a játék.
  • Ymtharion
    *ui: a Flatout 2 Carnage az ami hasonlít rá de sztem az jobb lett.
  • Ymtharion
    Üdv! Hát látom mindenkinek tetszik... csak nekem nem. Én anno játszóttam az XBOX I.-en még az ottani első Burnouttal de az sokkal intenzívebb élmény volt és gondoltam ez is hasonlóan pörgős és jó arcade játék lesz. Autós játékok terén van bőven tapasztalatom és azt kell mondjam az nagyon egyszerű játék lett. Grafikailag 2009-ben azt hiszem nem ilyennel kell kijönni (full maxora állítottam.) hisz a GRID ma már etalon kéne, hogy legyen és az NFS is. A fizika annyira rossz, hogy már-már komikus módon a NFS 3 jutott róla eszembe. Biztos sok munkájuk volt a készítőknek vele de úgyérzem ez még egy jó fél év vagy akár egy év fejlesztés elbírt volna mert a demó alapján nem tudott meggyőzni és biztos nem veszem meg. Pedig nagyon vártam de ez nem üti meg a szintet nálam. Ez saját vélemény, ettől függetlenül maga a játék másnak tetszhet.
  • fery02
    #814(Szocsa): Hol?
    #816(gergobaby): Hová?
  • ViniSoundz
    nekem most kb egy 15 perce azt írja, hogy a serverek nem elérhetőek. másnak megy most?
  • devilzero
    Ma lesz valami száguldás?::
  • bandi007
    Húúúú skacok ez igen komolyra sikerült!!!
    Így hogy még magyar is...
    Szegény konzolosok...
  • Nagylaci
    Én már láttam... Már az Elit Jogsiért versenyezgetek és itt unlockoltam egy rendőrautót. Törés-zúzásra lenne alkalmas, de van már jobb is ebben a kategóriában.
  • gergobaby
    Jó bocs, nem akartam lekezelő lenni, csak kicsit érdekes volt a csávó magatehetetlensége :)
  • Freddycom
    Nem is baj, mert iszonyatosan lecsökken az FPS számod. Bár sokkal szebb is lesz.
  • deestroy
    Jah azt vágom, de nem engedi hogy rátegyem.
  • Snexi
    a beállításoknál
  • deestroy
    Azt az SSAO- t vagy mit hogy lehet bakapcsolni??
  • xido
    próbáld meg a document and settings/.../application/electronic arts
    mappa környékét,rejtett file-okat is engedd látni...
  • felegyi
    Megtaláltam: D:\Documents and Settings\saját név\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise

Jobboka: Játék közben num. billentyűzeten a 6-os gomb, ott kiválasztod hogy milyen típusút akarsz.
  • xido
    menüben free burn vagy mi a rosseb...és már bent is vagy online:)
  • Jobboka
    Na vki elmondaná, hogy hogy kell neten nyomni?
  • felegyi
    Hy! A játék hol tárolja a mentéseket mert én sehol sem találom :S!? Előre is kösz!
  • Szabi1991
    amúgy rendőrt találtatok már a játékban ? :O
    (a borítón van)
  • Szabi1991
    pedig csak 7+ os a játék :DD
  • Jobboka
    Hamachi?
  • Jobboka
    és pontosan hogy?
  • xido
    jaja
  • Jobboka
    Neten lehet vele nyomni? (Reloaded) lan v vmi?
  • The Protector
    de olyan tré dolog.Mondjuk az is h teljesen magyar a játék és nem boldogul vele:(.Az meg egyértelmű h ha nem múlt el 18 akkor is 18 évet vagy többet adjon meg.Én is így voltam még 18éves kor alatt:).
  • gergobaby
    Soha nem Call of Duty-ztam :)
  • xido
    nem garázsban vár,hanem az úton megyen,ki kell szúrnod és le kell szorítanod
  • The Protector
    a lowozást hagyd a káll of duti szarodon okés?
  • gergobaby
    olyat életkort irjál be ami 18+... LoW...
  • The Protector
    Hali.Ha motorral vagyok csak lánglovaglás versenyek vannak?Mert többel nem találkoztam.
  • SzocsA
    a dátumot nem állítottad át?????
  • SzocsA
    megcsináltam a nappali összes útrekordot!
    ezt nem frissíti le online?
    ahhoz multizni kell hogy ott lévő rekordokat megdöntsem ???
  • fery02
    Reloaded-es verziót próbálnék, és játék indításnál beírom a felhasználónevet, jelszót, e-mail címet, próbálna csatlakozni online, majd ezt írja ki:

Tudja valaki hogyan lehetne ezt elkerülni?
  • Prince23
    DLC közeleg!!
  • Balazs15
    császtok az mit is jelent ha nyerek egy versenyt bead egy autot és irja hogy szedd le ha megakarod szerezni!!4 ez mit akar takarni???vmien versenyt kell csinálnom?:S
  • hitch
    köszönöm szépen.megproszálom:D
  • Laci82
    Motoros száguldás:)
  • HUN BECSEHELY
    Nekem az tetszik legjobbna,hogy a Pályán a kapuk között méri az idöt,és kiirja ki a leggyorsabb.eezl nagyon el lehet szórakozni.Valakinek egyéni rekordja van?