1904
logo.png
  • fery02
    Elég sok egyforma kép lenne, ha mindet elmentegetné. Szerintem csak effekt, és nem készül semmi kép se. De Fraps-sel, jó időzítéssel megoldható a problémád. Igaz csak manuálisan.
  • grebber
    Ugratások közben készül elvileg fotó a levegőben!
    Ezek hova kerülnek meg lehet őket nézni?
  • Lacee86
    Miért 1-2-szer kipróbálni jó azt is. :-) Tegnap 4 buszt is lezúztam, az 4-szeres szorzó volt.
  • gfreak
    hehe...én beszélek typokról xD reggel van még xD

• gfreak
    van vertikal xD ez pont az a játék, hogy megyek két futamot mielőtt valamin komolyank nekiállnák...különben meg legalább kijavíthatták volna a typokat : 'bitroklott motorok' xD
  • fery02
    Mert olyankor véletlenül gondolom megnyomod az S betűt, ami aktiválja azt a végtelenül idióta játékmódot. Ebben a módban kiírja, hogy az X-el lehet pattogtatni a kocsit és a cél, hogy zúzz le a környezetedben minél többmindent...gondolom.
  • Cat 02 #880
    Első v hátsókerék meghajtásúval ?
  • Cat 02 #879
    Az mitől van h mek és egyszer csak kiírja h showtime, nyomkodni kéne valamit és vége a versenyemnek :s
  • gergobaby
    Nah ugye, hogy ottvan :) Jó szórakozást...

Amúgy akiknek unalmas: igen kocsikat kell szrezgetni, egyre jobbakat és nem feltétlenül csak arra van hogy versenyeket csinálj hanem hogy padlógázzal minél tovább mész, szétzúzol vkit stb. 2.: Multihoz jó ha van 1-2 középkategóriás kocsid :P
  • GX25
    Oks, köszi, megpróbálom.
  • grebber
    Nekem tegnap olyat csinált hogy voltam 9%-on megcsináltam egy olyan versenyt amit már voltam és utánne nézem visszatette 8%-ra.Utánna mentem egy futamot és 10%-om lett :D
  • The Fugitive
    Üdv!
    tegnap játszottam egy kicsit a játékkal, és ma újra elővettem, hogy kicsit alaposabban is elmerüljek benne. Egy olyan kérdésem lenne, hogy amit megcsinálok versenyt, azt ugye kipipálja. Tegnap így is történt, viszont ma amikor beléptem a játékba, nem volt egyik kis körön sem pipa, olyan, mintha nem is teljesítettem volna. Viszont azt meg kiírta, hogy kb 25%-on vagyok, meg a kocsik is megvoltak. Próbaként mentem pár versenyt, kiléptem, majd vissza, és a pipák újra eltűntek. Ez mindenkinél így van? Így elég nehéz lesz megjegyezni, hogy melyiket csináltam meg, és melyiket nem. :S
  • devilzero
    gáz+jobbra or balra, nekem így van: A+<-or->
  • GX25
    Sziasztok!

A játékban hogy lehet pörgetni az autót 360 fok ba? nyomom a gázt és a féket egyszerre + kanyarodok de nem akar egyhelybe pörögni.

Légyszi segítsetek.
  • misiizsai
    Sziasztok
    Eddig játszottam a játékkal minden szép és jó
    De mentem egy kaszkadör futamon és a kép elkezdett vibrálni meg elment a kép és csak a hang maradt utána újra inditotam a játékot és még egyszer ugyan ugy csinálta és azt irta hogy Hibát észlelt Ezért leáll.
    Mi lehet a gond?
    A válaszokat Előre is Köszönöm
  • fery02
    juj de láma vagyok, nem tűnt fel, hogy ott ilyet is meg kell adni. Már tolom én is, elég keményre sikerült.
  • devilzero
    Ha verom megszámolta a motornak 9sebessége volt, legalábbis még nem jött a kanyar. Én 1 km/órát hiányolok belőle hogy lehessen belekötni a sebességérzés beosztásába!
  • RatBaG #869
    felvilágosítana valaki, a játék végéig csak azt kell csinálni, hogy új kocsikat szerzek, tolom azt a 4-5 féle versenyt, és egyre jobb jogsit szerzek? mert kezd unalmas lenni...

egyébként oké, hogy full arcade game, de azért az elég nagy röhej, hogy full sebességgel tépek egy kocsival, az meg egyre csak vált felfelé a végtelen számú sebességi fokozatokba
  • The Protector
    Agps-t téynleg hiányolom.És azt is h semmi értelme nincs a gamenak h előrevidd.Mert nincs pénz amiből mondjuk lehetne venni cuccokat,kocsikat,esetleg festéseket.Semmi sztori h szintenként vmi barommal duelezz.Vagy h kupákat gyűjts mint a revangeban.Nincsnek super takedownok mint vertikal takedown meg hasonlók.Vagy pl nincsenek előre megszabott takedown-ok amik a revengeban voltak(pl a diadalív lábához szorítsd az ellenfelet).Jóó játék de vannak hiányosságok.Viszont vannak szuper ötletek is.Ami még viszont fáj h csak lánglovaglás van motorral(ez nem tuti de vki leírhatná hogy így van-e).
  • Lacee86
    Ez a játék nem a fizikáról meg a valóság megközelítéséről szól. Egyszerűen csak egy könnyed autós játék, ami szórakoztat. A grafikával meg egyszerűen nem értem mi a bajod. Sztem semmi gond nincs vele, és örülni kellene, h jól optimalizált, és gyengébb gépeken is szépen fut.

Nem hozzád: GPS-t tényleg tehettek volna bele...
  • báttyó02
    "Grafikailag 2009-ben azt hiszem nem ilyennel kell kijönni (full maxora állítottam.) hisz a GRID ma már etalon kéne, hogy legyen és az NFS is."

NFS mint grafikai etalon? már megbocsáss,de ez a játék SZARRÁ veri az nfs-t grafikában(is)...
  • Attelee
    lehet jönni!8 ig vagyok!Csináltam versenyt!
  • The Protector
    Csak írtam h szívás lenni.Ennyi.
  • Ymtharion
    Ehhez a válaszodhoz szeretnék gratulálni. Rendkivüli módon tettél tanubizonyságot intelligenciádról. Szerintem nem ilyen modorban írtam id, hogy igy válaszolj. Na mindegy, az élet nem áldhat meg mindenkit ésszel.
  • xido
    elkezdtek volna bannolni?
    2 napja éjjel nyomtam még gond nélkül...
  • ViniSoundz
    és mit tettél ellene? én most megint multiztam egy fél órát, de ismét megszakadt és nem enged vissza, pedig se tűzfal, se letltés nem megy.
  • Máté94
    Ennyire ne tolongjatok!
  • Máté94
    Én még csak most szereztem meg az A jogsit:)
  • Máté94
    Na!Eddig nem multiztam magyarokkal!:D
  • Maxtreme
    Kinek mennyi a rekordja a kaszkadőrködésben? :)
    Nálam eddig a legjobb eredmény:

• Máté94
    Na mikor lesz online móka?Én most benne lennék!:D
  • janika15
    van benne gps?
  • devilzero
    Én is beszoktam néha kapni a vége-fele, oda jár a pont, de mondom amikor leveszem a zenét akkor valamivel jobb. A Test Drive Unlimited azért tetszett mert mondta a csajszi merre menjek, itt utcanevek és kattogások vannak. Majd vki feltalál valamit és jönnek utána az ihletek xD
  • devilzero
    Nekem is ezt írja ki állíndóan, amikor meglepődtem hogy a Felhasználói Fiók neve jelenik meg(rekordoknál) meglepődtem, majd eszekbe jutott hogy a USEROM nem bírt belépni:S
  • Nagylaci
    Az ok. hogy arra megyek verseny közben amerre akarok, de a versenyek második felében egy rossz helyen bevett kanyar mindjárt megnyerhetetlenné teszi azt. Egyébként nem lenne rossz ez a rendszer, csak valami jól látható módon jelezhetné az "ideális" útvonalat.
    Az pedig, hogy nincsenek eredeti autók a törésmodell szempontjából előny valószínűleg! Ezt ugyanis a nagy gyárak nem engednék. És a törésmodell az valami frenetikus!
  • devilzero
    Üdv!
    Az F1 illetve az F2 nyomogatásával, találkozol majd egy olyan menürésszel hogy hangbeállítások, irányítés beállítások, grafikai beállítások, na ott van minden!
  • ViniSoundz
    hát már jó ideje ezt a nem elérhető szöveget rinyálja. mi a fene van? bannoltak vagy mi? :)
  • yaqwsxcde
    Burnout Paradise: The Ultimate Box Gépigénye - gepigeny.hu
  • janika15
    helló! hol találok ebben a gémben vmi féle irányítási beállításokat???? még az alap beállításokat sem találom :S
  • devilzero
    Én arra gondondolok, hagy azzal próbálták "megnehezíteni" a játékot, hogy ne tudd merre kell menni, annyira belemerülj a játékba hogy nem figyeled csak az utat, de nem rossz megoldás, mert legalább arra mész amerre akarsz, az én fülem már berezonált a kattogásra, zene off és így a motorhang nagyon tudd:D. Ne csak 1-2 óra játékidő után állapítsd meg hogy milyen a játék, játszd végig. Ha már kijátszottad sorry, az autólicenszek ára meg biztos nem ingyen van, próbáltak az olcsóságra törekedni. Nekem olyan mint a Crashday, de belevoltam zúgva abba a játékba is:: Már csak a fegyverek hiányoznakxD