1904
-
#926 Én már az elite-re hajtok asszem 116 győzelem kell hozzá, húzós lesz.
Én is csodálkozom, hogy így leköt egy autós játék pedig nagyon nem az én stílusom de ez zsír lett -
#925 Nálam eddig:
Ment volna több is, (ott volt előttem 2 tábla még) csak belém rohant 1 autó basszus :) -
#924 LOL na ez egy durva játék, ami ráadásul leköt, és még autós ... Ez nagy szó.
Na szóval lehet nem nagy szám, de mutatványba nekem ennyit sikerült, 1 kombóval.
-
xido #923 bemész a telepre -
#922 help! hogyan tudok kocsit váltani? -
#921 :D :D
Hát nálam már kitört ,de nem akarok vitát indítani magamban tortam inkább.
ez tény: konzolon játszani az igazi és kész.
Csak annyit mondok TDU,WOW,Starcraft,Diablo,CS,COD,Red Alert,Age of Sorozat és még sorolhatnám az ellenérveket...,hogy miért a PC a király ,de nem sorolom és azt is visszavonom,hogy PC a király
Mert a konzol és a PC is király játékra... -
#920 Hát majdnem letöröltem. De szereztem egy mocit és... állat :) -
xido #919 na mars ki ezzel a dumával,mielőtt kitör a világháború.... -
#918 asszem már megy is a banhammer. ha vki ezt meglátja....
amúgy jah, valszeg nem ismerik sokan ezt a gémet. nekem megvan ps2-re is mindegyik rész és hatalmas az összes. amikor ezt megláttam pc-re nem vártam tőle sokat, mert igen gagyi az összes pc-s gém. de erről nem is akarok vitát indítani, ez tény: konzolon játszani az igazi és kész.
szal ennek ellenére pozitívan csalódtam a burnoutban. nagyon kivételes eset ez, hogy ilyen jól elkészül egy gém pc-re konzol után. tényleg csak ajánlani tudom, ebben talán egy kicsit érezhető a konzolos íz. -
at16 #917 www.clubmiami.hu/web/webshop.php //Hajni és Alin//-ra szavvazzatok plsssssssssss
köszi
és bocsi -
SzocsA #916 azért van bent opera nem csak mozart! az odabasz! ha ideges vagy átváltasz vivaldi 4 évszakára vagy az örömódára és máris lecsillapodsz!
lol!
-
Cat 02 #915 Zene a best :D
Eleve a főcím must have. -
#914 Graf: 9/10
Zene: 7/10 (lol mozart)
Élmény: 9/10 -
#913 graf 6/10
zene 6/10
élmény 8/10
és az élmény kárpótol mindenért :) -
RYO21 #912 szerintem
grafika 10 / 10
zene 9 / 10
az a tény hogy letöltöttem egy rossz warez verziót a lassú netemmel -848545 / 10 -
mikiking #911 50% 100% -
SzocsA #910 mikor kapom meg a másik két motort?
%????? -
SzocsA #909 azért a kocsiknak a nevei eléggé durvák!
rossolini! LOL! -
#908 Egy hivatalos "car-listet" képekkel, ha kérhetnék?! :) -
mikiking #907 a motoros részét a gamenak végig vittem,az utso motor elég durvan tud menni,csak szar hangja van..viszont nitrot nem t5udok tenni a motorokba ? -
xido #906 azt hittem hogy ez van olyan legendás név és régóta áhított pc-n,hogy mindenki rácuppan kegyetlenül:)
igen,vannak talán hiányosságai a korábbi részekhez képest,de aki azokkal nem játszott,mert nem volt konzolközelben,annak bőven megfelel szerintem,meg ahogy mások is írták casual-game,fél órácskára elbohóckodik az ember,aztán csinál valami tartalmasabbat talán,de épp ezért-meg a multi miatt-fent lesz sokáig a gépen:)
at16:versenypontig eljutva meg törhetsz át kapukat,táblákat,meg lehet találni a jóságot abban,hogy nem ugrasz rögtön a térképen a versenyekre:)
-
macskajajj #905 111 http://href.hu/x/83nb -
at16 #904 azért nem érdeklik az embereket ez annyira mert nem ismerik a nevét.
hidd el ha NFS 5 (vagy hol tart már) lenne a neve... -
#903 jah jólenne. én jönnék, tegnap is jáccottam onlány jó sokat. de úgy néz ki nem nagyon érdekli az mebereket ez a gém. vagy azé nem megy a topik mer mindenki jáccik? :) -
at16 #902 :D ez vmi hihetetlen jó játék!!!
beszarássss :D nekem nagyon tetszik
grafika 10/10
zene 10/10
élmény 10/10
1etlen 1 dolog szurja a szemem csak : hogy mindenhova kocsival kell elmenni. :D pl: NFS részeiben csak rákattintottál a térképre és máris a verseny szinhelyére tudtál ugrani, itt nincs ilyen :D mind1 :D
5* -
#901 Fogalmazzunk úgy h nem elég érthetően írtam le.Félre lehet értelmezni.SRY.
A visszaszámláló pedig valóban az adott útszakasz uralmának a megdöntését jelenti.VISZONT.Minden útnak 2 féle uralma van.1a gyorsasági(dönts meg értelmeszerűen haladj át tajta hamar)2.a károkozás.rácsapsz az s betűre és minél több autót el kell találnod.Minden autónak van egy pénz értéke és a legtöbbet a busz ér. -
#900 Ma lesz valami online PÁRTI? Mikor és milyen felhasználónév alatt?::D -
#899 Idő uralom, meg kell döntened az időcsúcsot azon az úton -
#898 Nem értelmezted te félre, ő írta el. :)
Azt mondjátok, hogy miért van az, hogy cirkálgatok csak a városban, és felül elkezd számolni valamit, olyankor mit kellene csinálnom. Mert egyszer csak elér a végéig a számláló, majd kiírja, hogy "X" megtartotta az uralmát. Milyen uralomról beszél ez nekem? -
Cat 02 #897 sry, félreértelmeztem :D
Ebben a játékban nem csak úgy kapsz kocsikat h veszel vagy nyersz és benne lessz a garázsodban -
#896 Ponta z írtam hNINCS.Más játékokban lehet,itt nem.Itt leszeded őket.Majd lesznek új autók a DLC-ben. -
Cat 02 #895 Hol lehet venni ? o.O Van autós bolt amit meg kell találni ? -
#894 Éppenséggel használható ez a szó ebben az értelemben, csak nem a legszerencsésebb.
Viszont az mekkora átbaszás, h asszongyák van 75 unlockolható autó, ami igaz is, csak ebben benne van a stock autó upgradelt változata. Vagyis csak kb 37 db autó van, amin gondolkodniuk kellett tervezésnél. -
#893 Elmagyarázom az autók megszerzését.
Ebben a játékban nem csak úgy kapsz kocsikat h veszel vagy nyersz és benne lessz a garázsodban.Mikor kijön egy kép+auto neve és azt írja h ....belépett paradise citibe akkor az egy megszerezhető autó.Nem kellkeresgélni hanem csak cirkálj a városban össze vissza de ne legyél küldetésben.Egyszercsak felbukkanik az autó.Utánamész és leszorítod,vagy ütközteted egy kocsival de a legegyszerűbb ha nekiszorítod a falnak és egyszercsak széttörik.Utána bennt lesz a garázsodban a kocsi összetörve.Elviszed és megjavítod a szerelkulcsnál és kész is.Ennyi.
De ha egyesek megtanulnak magyarul,akkor nyílvánvalóan feltűnne h mit is kéne tenni.Az más dolog h néhány dolgot elég hülyén fordítottak pl:szedd le.Tudtommal a polcról szedem le a befőttet meg ilyenek. -
#892 Ha a városban találkozol 1 autóval szorítsd le az utról(tudod a "kinyírás") -
#891 valóban -
Ferrari25 #890 nem akarja feltölteni a képet -
Ferrari25 #889 -
Ferrari25 #888 Sziasztok!Nekem van egy kis gondom!Amikor azt írja ki hogy kapcsolódás a Paradise szerverekhez kihoz egy fehér képernyőt ott egy "vissza a játékba" nevű gombal.Megnyomtam a gombot.És beszaggatott betöltésnél.Csak a zenét hallottam és mást nem láttam.PLS HELP!THX!
[IMG][/IMG] -
felegyi #887 Hy! Olyan problémám van hogy amikor beállítom az irányításnál a joystick gombokat azokat észleli, át is állítja csak hogy játék közben nem reagál semelyik beállított gombra... előtte minden stimmelt, csak most hogy felraktam a Windwos 7-et, és bemásoltam a régi profilomat, most van csak gond! Esetleg lehet resetelni az irányítás beállítást? Vagy a winfos kavar be?