1904
logo.png
  • CalebJoe
    Én már az elite-re hajtok asszem 116 győzelem kell hozzá, húzós lesz.
    Én is csodálkozom, hogy így leköt egy autós játék pedig nagyon nem az én stílusom de ez zsír lett
  • Maxtreme
    Nálam eddig:

Ment volna több is, (ott volt előttem 2 tábla még) csak belém rohant 1 autó basszus :)
  • DarkSector
    LOL na ez egy durva játék, ami ráadásul leköt, és még autós ... Ez nagy szó.
    Na szóval lehet nem nagy szám, de mutatványba nekem ennyit sikerült, 1 kombóval.

• xido
    bemész a telepre
  • Endiman
    help! hogyan tudok kocsit váltani?
  • gabi89
    :D :D
    Hát nálam már kitört ,de nem akarok vitát indítani magamban tortam inkább.
    ez tény: konzolon játszani az igazi és kész.
    Csak annyit mondok TDU,WOW,Starcraft,Diablo,CS,COD,Red Alert,Age of Sorozat és még sorolhatnám az ellenérveket...,hogy miért a PC a király ,de nem sorolom és azt is visszavonom,hogy PC a király
    Mert a konzol és a PC is király játékra...
  • macleody
    Hát majdnem letöröltem. De szereztem egy mocit és... állat :)
  • xido
    na mars ki ezzel a dumával,mielőtt kitör a világháború....
  • ViniSoundz
    asszem már megy is a banhammer. ha vki ezt meglátja....

amúgy jah, valszeg nem ismerik sokan ezt a gémet. nekem megvan ps2-re is mindegyik rész és hatalmas az összes. amikor ezt megláttam pc-re nem vártam tőle sokat, mert igen gagyi az összes pc-s gém. de erről nem is akarok vitát indítani, ez tény: konzolon játszani az igazi és kész.

szal ennek ellenére pozitívan csalódtam a burnoutban. nagyon kivételes eset ez, hogy ilyen jól elkészül egy gém pc-re konzol után. tényleg csak ajánlani tudom, ebben talán egy kicsit érezhető a konzolos íz.
  • at16
    www.clubmiami.hu/web/webshop.php //Hajni és Alin//-ra szavvazzatok plsssssssssss

köszi
    és bocsi
  • SzocsA
    azért van bent opera nem csak mozart! az odabasz! ha ideges vagy átváltasz vivaldi 4 évszakára vagy az örömódára és máris lecsillapodsz!
    lol!
  • Cat 02 #915
    Zene a best :D
    Eleve a főcím must have.
  • devilzero
    Graf: 9/10
    Zene: 7/10 (lol mozart)
    Élmény: 9/10
  • reaper4
    graf 6/10
    zene 6/10
    élmény 8/10

és az élmény kárpótol mindenért :)
  • RYO21
    szerintem

grafika 10 / 10
    zene 9 / 10
    az a tény hogy letöltöttem egy rossz warez verziót a lassú netemmel -848545 / 10
  • mikiking
    50% 100%
  • SzocsA
    mikor kapom meg a másik két motort?
    %?????
  • SzocsA
    azért a kocsiknak a nevei eléggé durvák!
    rossolini! LOL!
  • nameless1229
    Egy hivatalos "car-listet" képekkel, ha kérhetnék?! :)
  • mikiking
    a motoros részét a gamenak végig vittem,az utso motor elég durvan tud menni,csak szar hangja van..viszont nitrot nem t5udok tenni a motorokba ?
  • xido
    azt hittem hogy ez van olyan legendás név és régóta áhított pc-n,hogy mindenki rácuppan kegyetlenül:)

igen,vannak talán hiányosságai a korábbi részekhez képest,de aki azokkal nem játszott,mert nem volt konzolközelben,annak bőven megfelel szerintem,meg ahogy mások is írták casual-game,fél órácskára elbohóckodik az ember,aztán csinál valami tartalmasabbat talán,de épp ezért-meg a multi miatt-fent lesz sokáig a gépen:)

at16:versenypontig eljutva meg törhetsz át kapukat,táblákat,meg lehet találni a jóságot abban,hogy nem ugrasz rögtön a térképen a versenyekre:)
  • macskajajj
    111 http://href.hu/x/83nb
  • at16
    azért nem érdeklik az embereket ez annyira mert nem ismerik a nevét.

hidd el ha NFS 5 (vagy hol tart már) lenne a neve...
  • ViniSoundz
    jah jólenne. én jönnék, tegnap is jáccottam onlány jó sokat. de úgy néz ki nem nagyon érdekli az mebereket ez a gém. vagy azé nem megy a topik mer mindenki jáccik? :)
  • at16
    :D ez vmi hihetetlen jó játék!!!

beszarássss :D nekem nagyon tetszik
    grafika 10/10
    zene 10/10
    élmény 10/10

1etlen 1 dolog szurja a szemem csak : hogy mindenhova kocsival kell elmenni. :D pl: NFS részeiben csak rákattintottál a térképre és máris a verseny szinhelyére tudtál ugrani, itt nincs ilyen :D mind1 :D

5*
  • The Protector
    Fogalmazzunk úgy h nem elég érthetően írtam le.Félre lehet értelmezni.SRY.

A visszaszámláló pedig valóban az adott útszakasz uralmának a megdöntését jelenti.VISZONT.Minden útnak 2 féle uralma van.1a gyorsasági(dönts meg értelmeszerűen haladj át tajta hamar)2.a károkozás.rácsapsz az s betűre és minél több autót el kell találnod.Minden autónak van egy pénz értéke és a legtöbbet a busz ér.
  • devilzero
    Ma lesz valami online PÁRTI? Mikor és milyen felhasználónév alatt?::D
  • gfreak
    Idő uralom, meg kell döntened az időcsúcsot azon az úton
  • fery02
    Nem értelmezted te félre, ő írta el. :)

Azt mondjátok, hogy miért van az, hogy cirkálgatok csak a városban, és felül elkezd számolni valamit, olyankor mit kellene csinálnom. Mert egyszer csak elér a végéig a számláló, majd kiírja, hogy "X" megtartotta az uralmát. Milyen uralomról beszél ez nekem?
  • Cat 02 #897
    sry, félreértelmeztem :D

Ebben a játékban nem csak úgy kapsz kocsikat h veszel vagy nyersz és benne lessz a garázsodban
  • The Protector
    Ponta z írtam hNINCS.Más játékokban lehet,itt nem.Itt leszeded őket.Majd lesznek új autók a DLC-ben.
  • Cat 02 #895
    Hol lehet venni ? o.O Van autós bolt amit meg kell találni ?
  • Freddycom
    Éppenséggel használható ez a szó ebben az értelemben, csak nem a legszerencsésebb.
    Viszont az mekkora átbaszás, h asszongyák van 75 unlockolható autó, ami igaz is, csak ebben benne van a stock autó upgradelt változata. Vagyis csak kb 37 db autó van, amin gondolkodniuk kellett tervezésnél.
  • The Protector
    Elmagyarázom az autók megszerzését.
    Ebben a játékban nem csak úgy kapsz kocsikat h veszel vagy nyersz és benne lessz a garázsodban.Mikor kijön egy kép+auto neve és azt írja h ....belépett paradise citibe akkor az egy megszerezhető autó.Nem kellkeresgélni hanem csak cirkálj a városban össze vissza de ne legyél küldetésben.Egyszercsak felbukkanik az autó.Utánamész és leszorítod,vagy ütközteted egy kocsival de a legegyszerűbb ha nekiszorítod a falnak és egyszercsak széttörik.Utána bennt lesz a garázsodban a kocsi összetörve.Elviszed és megjavítod a szerelkulcsnál és kész is.Ennyi.

De ha egyesek megtanulnak magyarul,akkor nyílvánvalóan feltűnne h mit is kéne tenni.Az más dolog h néhány dolgot elég hülyén fordítottak pl:szedd le.Tudtommal a polcról szedem le a befőttet meg ilyenek.
  • norbi56
    Ha a városban találkozol 1 autóval szorítsd le az utról(tudod a "kinyírás")
  • fery02
    valóban
  • Ferrari25
    nem akarja feltölteni a képet
  • Ferrari25
  • Ferrari25
    Sziasztok!Nekem van egy kis gondom!Amikor azt írja ki hogy kapcsolódás a Paradise szerverekhez kihoz egy fehér képernyőt ott egy "vissza a játékba" nevű gombal.Megnyomtam a gombot.És beszaggatott betöltésnél.Csak a zenét hallottam és mást nem láttam.PLS HELP!THX!
    [IMG][/IMG]
  • felegyi
    Hy! Olyan problémám van hogy amikor beállítom az irányításnál a joystick gombokat azokat észleli, át is állítja csak hogy játék közben nem reagál semelyik beállított gombra... előtte minden stimmelt, csak most hogy felraktam a Windwos 7-et, és bemásoltam a régi profilomat, most van csak gond! Esetleg lehet resetelni az irányítás beállítást? Vagy a winfos kavar be?