1904
logo.png
  • devilzero
    Ma lesz vmi FreeBurn??
  • grebber
    "Vicc ez a játék 2009ben... 2002 környékén még szerettem volna, és akkor még tényleg kiemelkedő grafikával lett volna megáldva... de most... Fizikáról már ne is beszéljünk :S gondolom a fejlesztők se tették."

"Nekem sem jött be annyira ha tombolni akarok akkor lődözök egyes és nem zúzom szét a várost a kocsival 20-asban 250-el hajtűkanyarban . Autós játéknak kifejezetten rossz."

"Pfff....ehhh szentem már 2009 van, max négy éve elment volna, na de most? Ráadásul a fizika is egy hatalmas 0...az autók hangja a valóságostól fényévekre áll, a zenék elég jók szó se róla, de 10 pont? Jézusom...
    Nekem személy szerint nem is igazán jött be, négy-öt verseny után uninstall...Flatout tetszetősebb "

• Jocisan
    Sziasztok Autó őrültek!
    Sok infó és térképek a Burnout Paradise-ról.
    Itt lehet nézelődni!
    Jó játékot!
  • Lacee86
    Hát "érdekes" lelkivilága van annak, aki autós játékban is vért akar látni. Mint ha nem lenne elég a valóságban az utakon...
  • elitehun
    Nem semmi grat.
  • elitehun
    Látom te ezt a hsz-em vér komolyan vetted pedig én csak dumáltam. És általában más autós játékokban nincsenek ilyen borulások meg ilyenek. Egyébként még nincs jogsim. És nem tom szted miért fura ha valaki egy autós térképen nézi meg hogy merre kell menni mert esetleg nem mindenki szarja a pénzt (de aki igen az szerencsés :D)
  • grebber
    Hogy csináltál ennyi pontot?? Mit kell csinálni?
  • Csurimadar
    Szerintem csinálj egy online fiókot mert eredetileg az én nevem Rákos volt a játékban csináltam egy online profilt Akkush néven és átnevezte a jogsin is meg mindenhol.
  • METESTO
    Akkor nekünk a valóságról különbözö a véleményünkDDDDén beülök a kocsiba és megyek valamerre bekapcsolom a GPS-t..főleg ha olyan helyen járok ahol elötte még nemnagyon(lehet neked az a valóságos ha eltévedsz v.én nemtudom előveszel egy zsebtérképetLOL)...azért nem tetszik hogy kihagyták a gps-t mert némely verseny közbe rá kell néznem a térképre azt benézni az útvonalat mert ha nemtenném könnyen lehet hogy hoszabb útvonalon mennékDDamúgymeg hogy ha ülne benne ember akkor vértis bele kellett volna rakniDDDDmost erre mit mondjak?minden autós játékba ül ember a kocsibanDDDDmégse lesz csupa vér minden ha ütközöl..sőt vért se nagyon láttam autósjátékokban ütközések után...lehet eddig rossz játékokkal játszottam..mondjá már pár autósjátékot ahol vérzik az ember ha ütközöl a kocsivalLÉCCIdddd
  • elitehun
    Én megadtam nevet de másnap átírta rendszergazdává :S
    Am nem emlékszem hogy hol XD
  • DarkSector
    az nem replay?
  • asdasdasd
    Fasza, hogy a trailerekben egymillió kameraállásból mutatja...
  • gfreak
    1.: nincs másik kameranézet
    2.: tudtommal nincs
    3.: ha motorral mész, megnézed a menüt, és a motoros teljesítményeket látod, ha kocsival akkor a verdásakat

• DarkSector
    A hydra autokkal lehet fasza pontokat csinálni.
    Én a 2 verzióval csináltam.
  • DarkSector
    Büdöspicsa!!!
    (ha valaki tudja hol kell begépelni, hogy a név ne rendszergazda legyen az szóljon...THX)
  • asdasdasd
    Van valami olyan kameranézet, ami nem nézd a hátam vagy 1st person?
    Nekem mintha csak e kettő közt kapcsolgatna.
    Vagy valami visszajátszás valamilyen nézetből?

A motor és autó részeknél közösen számolja a %-okat?
  • elitehun
    GPS minek? Így valósághűbb. És arra is van magyarázat hogy mért nem ül a kocsiban senki. Mert így nem kellett vért belerakni és ha nincs benne vér akkor kisebb korhatárral is eladhatják
  • METESTO
    DDDDjah...el lehet vele szórakozni..csak elég tré hogy nem ül a kocsiba senkiDDDmeg egy GPSnem ártott volna bele..underfosnál mindenképpen jobb
  • elitehun
    Ízlések és pofonok. De nekem nagyon bejött 100x-szor jobb mint egy NFS
  • Lack
    Nem rossz a game, de annyira nem is jó. Nekem nagyon árkád. GTA4 autós része ezerszer jobb, sokkal jobban lehet "tombolni" csak ott meg a gépigény problémás. Ez csak az én szubjektív véleményem.
  • radeer
    Akkor már nekem is csak egy kérdésem lenne.
    Hogy lehet új játékot kezdeni ??

Írtátok hogy save data adatokat töröljem le..
    De hol vannak ?
    Alapból néztem user/savedata .. installált könyvtár.
    Fogalmam sincs . Ti megtaláltátok?

• elitehun
    A serialt úgy lehet kihagyni hogy meg crack-eled
  • radeer
    Nem túl jó hírek, hogy másik EA fiok meg ilyenek...
    Most komolyan átjön két haverom és akarja tolni, tök jó lenne a játékban profilt váltani. Már eleve a bejelentkezés után nem is jön be a fiok létrehozása csak elöször.

Másik, ESC F1 F1...köszi a segítséget. Ez okozott gondot nekem , 3 bill, hogy visszajussak a főmenübe. Én eddig 5x úgy kapcsoltam ki a játékot, hogy Feladatkezelő indítása - program.exe leállítása. Szomorú vagyok , hogy egy jó játékokban ilyen idegesítő hibák maradnak.

• zoliii
    Sziasztok! Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a játék a telepítés után ne kérje mindig a serial számot? Mert egyszer már elindult a játék, de másodszor megint kéri. Pedig ugyan azt adom meg, amivel egyszer már ment. És miért nincs uninstall a játékban? Amúgy király a játék, csak hogy lehet az intrókat kilőni, mert egy idő után már nem akarom látni? :D
  • DarkSector
    amugy nem probáltam, de EA fiokkal lehet hogy tud több külön profilt kezelni, de énnekem nem volt eddig szükségem ilyenre.
  • DarkSector
    nembaj jobb 2 mint 1sem :P

• elitehun
    Megelőztek :P
  • elitehun
    1. Sztem nem lehet új profilt
    2. A menüben (esc) az F1-el és az F2-vel tudsz balra és jobbra navigálni
  • DarkSector
    jah persze másik profilos nincs
    max ha cserélgeted a mentéseket.

Menü meg a játékban ESC-et nyomst, és F1 illetve F2-vel tudsz előcsalni.
    Hülyeségnek tartottam énis de sajna ez van.

A kilépés: ESC majd F1 és F1.
  • radeer
    Két kérdés, lehet csak én nem jöttem rá.

1.Nekem mindig egy mentett profilt tölti be.
    - Hogy lehet, hogy egy másik arc új játékot kezdjen??

2. Egyszerűen ha megy a játék, nem tudom hol kell kilépni belőle. Semmilyen opciót nem láttam arra, hogy futó játékból visstza főmenübe és kilépés ?

Kössz aki segít...
  • DarkSector
    Szerintem csináld meg magad ugy jobb élmény. Ha már megvan minden, akkor nincs semmi értelme.
  • DarkSector
    Egyetértek az Elit jogsi kurvasokáig lefoglalja az embereket.
    De szerintem annyira jo a gémsz, hogy 80%-a az embereknek megpróbálja majd.
    :P
  • DarkSector
    GRAT!!
  • dark night
    nem is akarom végigvinni csak megnézni milyen autók vannak benne meg motorok hogy mennek meg minden!!
  • arty
    vedd úgy, hogy végigtoltad :D
  • gfreak
    annak van igazán sok értelme, mert akkor már nem is lesz semmi amiért játszanod kéne xD
  • dark night
    valaki tudna nekem linkelni vagy küldeni egy mentést!! jó lenne ha 100%-os lenne!
  • gfreak
    az oké hogy csak pár start/végcél van, de a lényeg: úgy mész oda ahogy akarsz!!! nincs kötött útvonal, nincs wrong way, nincs pályaszélére felkenődés xD

igen, ez a pipálós dolog furán működik, én is futottam bele olyanba amit már megnyertem, és nem volt kipipálva...megcsináltam és kipipálta, de a jogosítványomba nem került már bele (mert megvolt alapból)
  • elitehun
    Az ,,A'' osztályú jogsi után mi a következő?
  • PunkZoli
    engem egyedül az zavar, hogy mindig 3 helyre kell menni... élég unalmas :\

és ráadásul azt vettem észre, hogy néhány verseny amit már kipipált, újra eltűnik és pipa nélküli lesz ...