1904
logo.png
  • DarkSector
    2 fontos dolog van tartsd az orát, ami átfordul mindig pirosba, és mindig másfelé menj, hogy a szorzókat nyomassa fel, mert nem mindegy, hogy 30.000x2 után pontra mész vagyis 35.000x2 lesz, vagy inkább változatos ugrásokat csinálsz lehetőleg piros táblákat áttörve 30.000x3 lesz!!!

a különbség a 2 között 20.000 pont!
  • xido
    hát...szobákat csinálnak emberek többnyire,lehet zártkörű és nem voltál szimpi vagy nagy a sávod és leterhelted ls kidobott ezért..
  • janihunk
    Már csináltam vagy 4 különböző profilt de mind ezt irja az nem lehet hogy az fps miat rúg ki mert az 30-40 közöt szokot ugrálni akor mi lehet a baj???
  • Lacee86
    Hát, még nézhetsz így ki majd, ki tudja.
  • fery02
    Én azon mosolygok néha játék közben, mikor ha valakit falhoz nyomok, kiírja hogy "Kinyírva". Ezek a megfogalmazások viccesek. :) Legjobb meg az, mikor hosszasan a falhoz nyomva nyírok ki valakit, akkor meg kiírja, hogy "Darálva kinyírás" :DD. Egyik versenyem ezért lett elrontva, hogy a röhögés elvette a figyelmemet. :)

Amúgy elképzeltem, hogy milyen ultragagyi játék lenne már törésmodell nélkül. :) Csak pattognának össze vissza a kocsik faltól falig, mintha flippert játszanánk. :)
  • mindero
    Nem tudjátok véletlenül hogyan lehetne hálóba nyomni?
    Meg az is érdekelne h van-e replay funkció, a versenyeket jópofa lenne visszanézni, baromi jók a bukások.
  • Burdi
    és most TÉK

sry
  • Burdi
    ien volt nekem is

én párszor csináltam még 1et és az jó lett érdekes módon..
    egyb full grafon igen jóóó:DD
  • oregon1987
    Nem tom miért nyávognak egyesek hogy nincs belső nézet! Minek? Ez egy arcade játék és nem kormánnyal fogja az ember tolni hanem bill. vagy joy-al!
  • RYO21
    csak kár hogy nem voltam bejelentkezve a EA accountomra

• Máté94
    Nincs olyan rész,hogy névváltás:(
  • stevenson1988
    még az se megy?? ááá
    csak próbáld meg, vezérlőpult, és keressél felhasználókra vonatkozó dolgokat, úgyis eltalálsz oda
    off: amúgy érdekesek a mai 'fiatalok', pontosabban 18 alattiak, képesek megkérdezni valamit egy fórumon, ahelyett, hogy maguk próbálnák meg, csupán józan paraszti ésszel, vagy google-özni egyett, melyek úgy 5 percet vennének igénybe, de neeem, inkáb várnak akár 2 napot egy válaszra a fórumon
    ezt úgy mondom, hogy már 1000 meg egy ilyennel találkoztam, szal máté ne felháborodj, hanem okulj
  • janihunk
    Hali miért irja ezt ki mikor multizni akarok: Kirugva néze meg hogy helyesen let e beálítva a fiók ez mér van??
  • misiizsai
    Sziasztok
    Nekem nagyon bejön a Game. amikor kinyirást kell csinálni az a legjobb
    Még 78 verseny van elitig.
    Csak most elakadtam amit rendőrautó után kapok verdát annak a tuningolt autóértmenő versenyt nem birom meg nyerni valami tippetek van?
  • Freddycom
    Full graf, de SSAO nélkül.

Az előre- és hátradőlést motoroknál használhatod ki.
  • macleody
    Motorhoz. Lehet kerekezni meg bedőlni a plexi mögé.
  • Clava
    érdeks egy gém...
    am van vlaami bill amivel lehet trükközni?
    meg az az előre meg hátradőlés mira való mert semmi hasznát nem láttam eddig nem sok reakcció van rá.
    am tök lazaán megy szinte full grafon 50-60 fps a nem rossz :D
  • elitehun
    Egyébként igen 16 évesen így nézek ki
  • elitehun
    Szövegértelmezésből egyes. Mondom a haverom de mint említettem már ne offoljunk többet
  • Máté94
    Azt,hogy?
  • RYO21
    miert van az hogy egy esemény után kipipálatlan marad a térképen az ojjektum????? mert nagyon fölb@sz
  • Lacee86
    Ez te vagy?
  • stevenson1988
    profilokról röviden:
    Annyira evidens módon csinálták meg ezt a készítők, hogy ezt senki se veszi észre
    A sztori a következő: a készítők rájöttek, hogy azokon a pc-ken amiken több felhasználó osztozik ott a windows-ban több felhasználói fiók is van létrehozva, hogy mindenkinek meg legyen a ki 'vacka'. Na most, ezáltal a játék amikor bejön alapból (online bejelentkezés nélkül) a windows aktuálisan bejelentkezett felhasználójának a nevét használja, és a saját dokumetum mappájába (vagy hova a rákba) menti a cuccait, állásait, és ha az a user kijelentkezik, majd jön a kisöccse, és rámozdul a bratyó új játékára akkor ő már friss, szűz profillal indul a saját windows felhasználói neve miatt, ecetera, ecetera
    ezért van az hogy egyeseknek Rendszergazda a nevük, tessék a vezérlőpultban átnevezni (működik, teszteltem)
  • elitehun
    Ja Crack-el
  • 16gaborm
    Feltettem a játékot de nem tudom hol kell regisztrálni hozzá!!
    Vagy kilehet ezt kerülni?
  • elitehun
    Ne adjál egyest mert hívom a havert
    (de ne offoljunk tovább)
  • METESTO
    EgyesLEÜLHETSZddd
  • elitehun
    Kimaradt: ''jaaaa hogy ARRA gondolsz''
  • elitehun
    jaaaa hogy gondolsz? Nekem olyan a mobilomban van
  • GX25
    A törés nagyon tetszik

és ezek után még mindig ment a verda :D
  • METESTO
    Te aztán nagyonottvagyDDDmegveszed a GPS-t és azt használhatod bármilyen autóba(gondoltadvolna?DDD)gyalogolhatsz is vele akár..roncstelepről választasz egy kocsit és kiveszed a zsebedből a kütyütENNYIazt ott a navigáció...WOWvalami okosat írhatnál még a játékkal kapcsolatbaDDD
  • reaper4
    verseny kezdetekor map :) legrövidebb út kinézése és hajrá :)
  • gabi89
    Régen is megvoltak az emberek GPS nélkül és eltudtak jutni eltévedés nélkül A pontból B-be.
    Vannak táblák stb lehet tájékozódni.
    Játékban megint más mert itt 200-250el mész tényleg nehéz figyelni a verseny,zúzás szembe forgalom mellett,hogy merre kellene menni ,de egy idő után meglehet szokni.
    Az indexet pedig sose hallom meg mert szól a zene meg a kocsi hangja szóval nem könnyű :D
  • Lacee86
    Mert Emok újabban az autóbalesetet szeretik? Érfelvágás már meg se felel?!
  • ppeterke
    vki megmondaná h miért fagy le a gém kb 20 perc játék után?
  • radeer
    Olvasom meg Ti is mondtátok, hogy a Save file-t törölni kell.
    De merre van valaki látta már.
    Néztem Users/documents
    Users/saved game
    A játék könyvtárában sem látom. Én vagyok vak?
    Teszet kéne csinálnom róla, és egyszerűen nem tudom újraindítani és így nem tudom rendesen az elejétől csinálni.
    Help. pls
  • radeer
    Na, az ESC F1 F1 működik már ki tudok lépni.
    Sőt 3 fiokom van rgisztrálva, tudok nevet változtatni de MINDENKI az aktuális játékot kapja vissza.

Hogy lehet új játékot kezdeni?
    Nem hiszem el hogy ezt így lehet csak megoldani... LOL.
  • elitehun
    Most meg kiforgatod a szavaimat. Képzeld el én nem akarok vért látni autós játékban NEM vok én EMO. Egyébként kötve hiszem hogy a roncstelepről érkező autókban GPS van :D
  • Máté94
    Már csak 90 küldetés van hátra!:D
  • Máté94
    Végre megkaptam a Burnout jogsit!:D