Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
60-70?inkább 80-90...

gergobaby
Meddig fogsz itt parázni? Sztem a multin az emberek 60-70 %ának törtje van 😛 hameg félsz akkor várd meg amig megjön az eredeti...

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Hello, már nagyon sokszor elmondtam a fórumon: Szedd Le= A városban találkozni fogsz vele, és vágd hozzá a falhoz 😛

Toshiba L300-2C5

Snexi
beállitásokba az ea traxban (a hangoknál)

Guillotine
Hi all!
Segítsetek,hogyan lehet kikapcsolni játékban a zenét?

www.guillotine.atw.hu

Freddycom
Valamikor verseny után azt mondja h vadásszak le XY nevû kocsit. Máskor meg több versenyt megcsinálok, és nem mond semmi ilyet. Mitõl függ, h kapok-e új kocsit?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Csináltam fiókot és simán megy törtel is a multi! Amikor a játékban vagy nyomj Esc-et majd egyszer F1 és utána megint csak most hosszan tartsd nyomva az F1-et! És ott lesz a freeburn online! :-D

ez nem rally,hogy legyen melletted navigátor😊
minek halld az indexelést,ha már kanyarodsz?...azért szabad a pálya és nem jelzi,hogy kell kanyarodnod,mert bárhol mehetsz szó szerint,csak te érj elõbb célba,ha lehet
devilzero
Ti nektek kanyarodásnál nem szokott olyan süketség elõjönni, hogy nem hallod az ondexet, már nem azért, de sztem ez a része nagyon ellett cseszve, mert a kattogást alig hallom, azt a minimális vibráló utcatáblát, meg észre sem veszem:S Nincsen vmi olyasmi megoldás hogy legalább azt mondaná Turn left or right ?

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

semmi para
mert az elején be kell indítani hosszan kell nyomni a gáz gombot! ami alap "A" betûre van rakva!
The Protector
Akkor nem lehet belõle semmi baj ha warezzal warezkulcsal jelntkezek be?
Félek azért ilyenekkel szórakozninehogy megüssem a bokámat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

igen...ez nem olyan,mint a windows live fiók,hogy figyel és bannol
devilzero
Legalábbis én nem, de azért próba szerencse::

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

devilzero
Próbáld ki, nem tudom!

The Protector
Ez a fiók a warezzel is jó?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

devilzero
Az biztos jó lesz, én a Mirrors-nál csináltam legutoljára ilyet, és az én profilommal semmi baj!

Nagyon jó!!!!!!😄.kipróbáltam én is és kibaszott jó!!!!!!
én azt mondom,csináljon itt mindenki EA fiókot magának,aztán csak egyszer kell a játékban beírni és nem kérdezi többé és multira is enged simán...nemrég valamihez csináltam,vagy Mirror-nál vagy NFS-nél és szépen beenged mindig...lehet ez a kirúgás alacsony pinget jelent,próbálj másik szobára menni

ea fiók
Heló miért van az hogy multizni akarok kb 1 percig engedi aztán iesmit ir : kirúgva nézze meg hogy rendesen van-e beálítva a fiók tömören enyi. help!!

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

szerintem nem..a plusz pont a földetérésnél jár gondolom,ha pl.kézifékkel fordulsz 180°-ot leérkezéskor meg ilyenek...
Hogyan lehet ugratás közben trükközni a kocsival?(forgatni mittom)
Lehet egyáltalán?

hi
nekem nem mozdul a kocsim<#szomoru1>
már voltam a irányítás beállításoknál is.be állítottam a nyilakra,de nem reagál továbbra sem.

<#help>
The Protector
Hogyan lehet offline profilt létrehozni?mert game indításnál mindíg vmi szart be kell irogatni.

Játék alatt megjelenik egy szalgsáv és kiírja h szabálysértõk meg ilyenek és ott a nevem is az elején utána meg accnevek pl soldierboy?Az igazi vagy csak hangulatfokozó?Ha igazi az azt jelenti h jön a bsh😊?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a pecs amúgy miket javít??

van valami ssq.. vagy valami ilyesmi beállítás a gaméban amúgy mindig 60-fps-el ment ezt bekapcsoltam és leugrik 20-ra😛<#merges3><#falbav> amyúgy km/h óra nincs benne mert a motor az biztos van vagy 9 sebességes!! úgy megy mint a veszetttt!!!!! nagyon fullos game!!

vagy úgy, köszi! kipróbálom!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

köszi
beállításokba vagy F1el váltogatod a menüt és ott meg lesz vhol

Fõmenüben vagy hol? csak mert ott nekem party kezés és store van
Váltogatod a menüt és ott lesz az irányítás

Hogy lehet az irányítást állítani?
Az adott útnak a rekordját kellene megdönteni.

@eddie: Alapbeállításon az 'A'-val megy elõre. Vagy már átállítottad?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

mit kell akkor csinálni, ha megyek az úton és felül számol, meg van egy adott szám, addig számol!
utána meg vesztett felírat! ilyenkor mit kel csinálni?

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Mér van az hogy nem tok ezzel a szarral játszani mert állandóan kiírja az .exe hibát észlelt ezért leáll,már háromszor raktam újra és semmi segítsetek pls

Én javallom mindenkinek egy jobb gamepad beszerzését hozzá.
Logitech Dual Actionnal játszom vele és nagyon jóóóóóó<#taps><#worship>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Jaaa értem köszi megvan!

össze kell törni a kocsit hogy ott legyen a roncstelepen!
a gép futja a köröket azzal a kocsival amikor kiírta hogy kaptál újat! te kiszúrod utána mész és bezúzod!

úgy elõre hátra gombot egyszerre!

Én is erre gondoltam de nem igazán találok olyan opciót ahol ezt tudom állítani.Azért köszi!

Baszod gecc, ki kéne tenni már bannerbe hogy F2 F2 F2 F2, mert már nem fogom fel ezt a sok kérdést 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tetszik a játék,ill. tetszene ha tudnám h kell belekezdeni..
A csomópontoknál gáz-féket kell nyomni?
Vagy h kell versenybe kezdeni?

[HUN]FaTaL
Egy ekkora arcade játékban mi a picsának belsõ nézet? Trackmaniaban sincs, teljesen felesleges...

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet beállítani a hangot,irányítást,meg egyáltalán bármit a játékban?Semmilyen lehetõséget nem találtam.Ezenkívül kilépni a játékból is csak alt+f4-el tudok.Marha érdekes.

Máté94
Hát szedd le!
Ha szereztem kocsit azt hol találom mert a roncstelepen nincs!
Kiírja hogy: Szedd le!....stb. Ez mi akar lenni?

Máté94
És hol kell jelentkezni?
wesker24
Egyáltalán hogyan lehet multiban másokhoz csatlakozni ??
kakaoskalacs
eddigi részekben sem volt belsö nézet tudtomal 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Attelee
19:10 kor indul a multi!
Lehet jönni!
Legyetek pontosak mert lemaradtok!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

De miért csak 2 kamera nézet van ? Miért ??? Nincs motorháztetõ nézet ? Belsõ nézet ! És ha én azt szeretném használni ? Nem veszem meg nem , nem !! Ezt is elkurták ! Nem kicsit ! Nagyon ! ez az egy ami miatt egy szutyok az egész ! Az én pénzemért hagy váltsak már legalább 4 kamera nézetet ! Majd ha normális játékokat adnak ki akkor megveszem.12e-ért nem egy szutykot akarok venni !