1904
logo.png
  • elitehun
    Ez szép eredmény
    Én csak 400000 pontot tudtam összehozni de azt is csak egyszer
  • Barny
    thx xd//akk holnap jon a game:P
  • arty
    vinné
  • Barny
    Hello...szerintetek a gepemen Vista X64 alatt menne maxon?...
    Es van AA a jatekban?mert amint latom nemsurun hasznaljatok xd...ha viszi maxon akk holnap megis veszem:P...a valaszt elore is THX!
  • grebber
    Aztakurva valaki tegyen már fel videót hogy a mocskosba csináltok ennyi pontot.
    Én ugratot sem találok ilyen futamok alatt :(
  • Freddycom
    Van, de nagyon a végén nyered csak meg.
  • ATi0021
    Kicsit stunt run-oztam. Ennyi pontom lett:

• RYO21
    van a játékban f1-es kocsi? (Wallmart)
  • grebber

• gfreak
    hehe..én meg kikapcsoltam mindent, néha a klasszikust visszanyomom...mindenesetre volt már jobb szelekciójuk is...szóval nálam EA Trax off, winamp on xD
  • mindero
    Nekifutok még egyszer :)
    Hálóba szeretnék játszani, nem tudjátok h lehet-e?
    Érdekelne még hogy végig lehet-e nézni a versenyek replay-ét?
  • elitehun
    Ez a jó benne hogy te döntöd el hogy mit akarsz hallgatni. Én pl rögtön kikapcsoltam az Avril lavigne-t vagy hogy kell írni
  • gfreak
    EA Trax a menüben
  • arty
    bullshit, baromság, csusztatás, hülyeség :)

gt5 nem jelent meg
    resi5 esélyes h lesz pécére
    a harmadikat inkább hagyjuk ...
  • amdopteron
    hallo vki nem tudja megmondani hogy hol kell kikapcsolni a zenét:)???csak a motor és autó hangok legyenek mert én a menübe nem naon tan...
  • formatuq
    koszi!!
  • Attelee
    Péntek este készüljetek a multizásra!
    Darcsector! Multi közben lehet Mutatvány versenyt indítani,szeretnélek majd kihívni,és az itt jelenlévöket!
    Igaz h nekem csak 470 000 körül volt a max pontom!
    A lényeg az lenne h játékon belül vegyetek fel barátnak,és majd ha megnyitom a szobát,vagy valaki más,akkor át kell állitani h ne nyílt legyen hanem csak barátok léphetnek be,igy csak mi leszünk "szobába"!!!
    nickem : Attelee
  • METESTO
    Játék közbe ESC aztán 2xF2
  • METESTO
    pffffff az nem alcohol műve...DDDDez az évek...jobbanörültél volna valami adatnak a kérdésedet illetőleg ugylátomDDDDna majd valami koránkelő aki olvasgatja mik folytak itt lehet megválaszolja....AZT MOSTMÁR ILYENKOR AMUGYSEMHISZEM HOGY REKORDOKAT DÖNTÖGETNÉLddd
  • formatuq
    meg tudja valaki nekem mondani hogy a zenet hol lehet lekapcsolni, es a billentyu kiosztast allitani?

koszi!
  • DarkSector
    igyál kevesebbet.
  • METESTO
    És még mitparancsolsz édes gazdám?DDDD
  • DarkSector
    ÉN DS-DMC-RE-DS mániás vagyok
  • DarkSector
    Jah lol persze, meg gow2-őzünk, meg starwars-ozunk, meg meták 4-ezünk meg gt5-özünk, meg boune-özünk.
    Amit akarsz.

Csak nézz utána nekem, hogy a mutatvány kategóriában mennyi a max record, mert kiváncsi lennék, és überelni szeretném ha lehet.
  • METESTO
    Akkor residentezünk ha kijön?DDDD(együtt) ?
  • DarkSector
    én senkire nem haragszom.
  • METESTO
    Eztnemkellettvolna...DDDDDmost rám fog haragudni..pedig már a közös residentezést kezdtük volna megbeszélniami még ki se jöttDDDD
  • DarkSector
    jah nagy bögyös maca!!!
  • CalebJoe
    te kajak csaj vagy?
  • METESTO
    UgyanmárDDDDmár nem mosod le magadról eztet..amugy csak megsúgom lesz resident5pc-nDDDDDnyárvégefele kijön azt majd tolhatjuk coop modban ha rajtaleszeldddddd..gt5ből nem csak a prolog van kinn?
  • DarkSector
    amugy a gt5 kijött .... amugy a resi 5 nem lesz pc-re... amugy ennél férfiassabb nem is lehetnék... :P
  • METESTO
    Jah hát azt nekem is sajnos nélkülöznöm kell majd...de az még meg sem jelentDDDD....de a resident5kárpótolni fog mindenértlegalábbis engemamúgy te kajak nővagy?eztmár 1x kérdeztem csak elmaradt a válaszDDDDDhmmmm?
  • DarkSector
    gt5. de nem megy nekem pc-n
  • METESTO
    Mondhatsz te is nemfogok megsértődni
  • DarkSector
    Monnyuk annyit észrevettem, hogy konzolon mintha könnyebb lenne körbedriftelni alap gázzal.
  • DarkSector
    Nemgond. Van ami annyira idegesítő, hogy azonnal uninsatallálom.
    Ettől meg csak annyira leszek ideges, hogy még próbálkozzak.
    És szerintem ennyi nehézség kell. MÉG ÍGYIS PÁR NAP ALATT LEJÁTSZHATÓ ÉS SOK KISKAPU VAN, AMIVEL MEG LEHET KÖNNYÍTENÍ A GYŐZELMET.
  • DarkSector
    Te véleményed.
    Mi tiszteletben tartjuk.
    Te mondj egy ettől izgalmassabb játékot.
    Mi hallgatunk.
  • PunkZoli
    az a baj:D, hogy a többi börnáut sokkal izgalmasabb, ez meg annyira sivár, hogy na...
    nem tudtak mit kezdeni ezzel a nagy szabadsággal... valahogy nekem a 3 adik rencsre rohanással már unalmassá vált, szerencsére zúztam egy izgalmas kocsit, azzal az A elejéig elvittem, de most törlöm, az fix
  • Shep
    Az a baj ezzel a játékkal is, hogy egy szint után már inkább idegesítő mint élvezetes.
  • DarkSector
    Erre meg csak annyit, hogy faszok!