Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devilzero
Ha most a FlatOut vkinek azért tetszik mert kiesik a koma, az eltszerûség miatt, hát nem hinném hogy 150-méterrõl amikor leesik még 1ben van a koma illetve nyög, meg ordibál. Szerintem ez egy full játék, de azért tényleg ha egy villanyoszlopnak nekimenne akkor most írja ki hogy totálkár? 😄 xD

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Nagylaci
Hát nekem sem tetszik maradéktalanul... Engem nagyon idegesít, hogy el tudok veszíteni versenyeket mert gõzöm sincs merre kellene menni. Marha nehéz ugyanis a szembe jövõ sávban folyamatosan nitrózva a térképet nézni és lehetõleg még az irányjelzõt figyelni... 😄
Mondjuk a grafika az nekem bejön tulajdonképpen.
Viszont az sem jó, hogy nincsenek benne valódi autók. Azért csak jobb valami nagy kedvenccel versenyezni! Emiatt alig van motiváció, hogy tovább játssz! Elvégre elég uncsi a hatodik" Hunter Bizbassz" -t unlockolni...
Ezektõl a "Megbélyegzett" küldetésektõl meg egyenesen falra mászom. A legjobb sportkocsikat teljes sebességnél legyorsulják az ellenfelek! Erre gondoltam fogom a legbrutálisabb "agresszív" autót majd azzal adok nekik. Viszont azt meg akár egy ütközéssel kicsinálják. (?!) Én nem tudom miféle UFO -k ezek, de idegesítõ egy játékmód ez annyi biztos.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

The Protector
Öreg.Szopnád a harcifaszt ha rendes fizika lenne benne és egy villanyoszlop leszedne a motorról vagy felcsavarodnál rá kocsival.Itt nem számít és nem is szabad ilyennek megtörténnie.Ez nem az a játék.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

*ui: a Flatout 2 Carnage az ami hasonlít rá de sztem az jobb lett.

Üdv! Hát látom mindenkinek tetszik... csak nekem nem. Én anno játszóttam az XBOX I.-en még az ottani elsõ Burnouttal de az sokkal intenzívebb élmény volt és gondoltam ez is hasonlóan pörgõs és jó arcade játék lesz. Autós játékok terén van bõven tapasztalatom és azt kell mondjam az nagyon egyszerû játék lett. Grafikailag 2009-ben azt hiszem nem ilyennel kell kijönni (full maxora állítottam.) hisz a GRID ma már etalon kéne, hogy legyen és az NFS is. A fizika annyira rossz, hogy már-már komikus módon a NFS 3 jutott róla eszembe. Biztos sok munkájuk volt a készítõknek vele de úgyérzem ez még egy jó fél év vagy akár egy év fejlesztés elbírt volna mert a demó alapján nem tudott meggyõzni és biztos nem veszem meg. Pedig nagyon vártam de ez nem üti meg a szintet nálam. Ez saját vélemény, ettõl függetlenül maga a játék másnak tetszhet.

fery02
#814(Szocsa): Hol?
#816(gergobaby): Hová?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ViniSoundz
nekem most kb egy 15 perce azt írja, hogy a serverek nem elérhetõek. másnak megy most?
devilzero
Ma lesz valami száguldás?::

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

bandi007
Húúúú skacok ez igen komolyra sikerült!!!
Így hogy még magyar is...
Szegény konzolosok...

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Nagylaci
Én már láttam... Már az Elit Jogsiért versenyezgetek és itt unlockoltam egy rendõrautót. Törés-zúzásra lenne alkalmas, de van már jobb is ebben a kategóriában.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

gergobaby
Jó bocs, nem akartam lekezelõ lenni, csak kicsit érdekes volt a csávó magatehetetlensége 😊

Toshiba L300-2C5

Freddycom
Nem is baj, mert iszonyatosan lecsökken az FPS számod. Bár sokkal szebb is lesz.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

deestroy
Jah azt vágom, de nem engedi hogy rátegyem.

Snexi
a beállításoknál<#wilting>

deestroy
Azt az SSAO- t vagy mit hogy lehet bakapcsolni??

próbáld meg a document and settings/.../application/electronic arts
mappa környékét,rejtett file-okat is engedd látni...
Megtaláltam: D:\Documents and Settings\saját név\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise

Jobboka: Játék közben num. billentyûzeten a 6-os gomb, ott kiválasztod hogy milyen típusút akarsz.
menüben free burn vagy mi a rosseb...és már bent is vagy online😊
Na vki elmondaná, hogy hogy kell neten nyomni?
Hy! A játék hol tárolja a mentéseket mert én sehol sem találom :S!? Elõre is kösz!
amúgy rendõrt találtatok már a játékban ? 😮
(a borítón van)

pedig csak 7+ os a játék 😄D

Hamachi?
és pontosan hogy?
jaja
Neten lehet vele nyomni? (Reloaded) lan v vmi?
The Protector
de olyan tré dolog.Mondjuk az is h teljesen magyar a játék és nem boldogul vele😞.Az meg egyértelmû h ha nem múlt el 18 akkor is 18 évet vagy többet adjon meg.Én is így voltam még 18éves kor alatt😊.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gergobaby
Soha nem Call of Duty-ztam 😊

Toshiba L300-2C5

nem garázsban vár,hanem az úton megyen,ki kell szúrnod és le kell szorítanod
The Protector
a lowozást hagyd a káll of duti szarodon okés?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gergobaby
olyat életkort irjál be ami 18+... LoW...

Toshiba L300-2C5

The Protector
Hali.Ha motorral vagyok csak lánglovaglás versenyek vannak?Mert többel nem találkoztam.

a dátumot nem állítottad át?????
megcsináltam a nappali összes útrekordot!
ezt nem frissíti le online?
ahhoz multizni kell hogy ott lévõ rekordokat megdöntsem ???
fery02
Reloaded-es verziót próbálnék, és játék indításnál beírom a felhasználónevet, jelszót, e-mail címet, próbálna csatlakozni online, majd ezt írja ki:

Tudja valaki hogyan lehetne ezt elkerülni?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Balazs15
császtok az mit is jelent ha nyerek egy versenyt bead egy autot és irja hogy szedd le ha megakarod szerezni!!4 ez mit akar takarni???vmien versenyt kell csinálnom?:S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

köszönöm szépen.megproszálom😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Nekem az tetszik legjobbna,hogy a Pályán a kapuk között méri az idöt,és kiirja ki a leggyorsabb.eezl nagyon el lehet szórakozni.Valakinek egyéni rekordja van?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Lacee86
Ja és vki korábban írta, h CRT monitorja van, de csak 60 Hz-en megy a játék. Nekem is így volt. Leszedtem a Refresh Lockot, enable, és most jó, 1024x768-ban 85 Hz-en megy. Amúgy jó kis játéknak tûnik, grafikára nemtom miért, de a Pro Street ugrott be, de annál szebb. És nem mellesleg nagyon jól optimalizált, a gépemen (ami lent olvasható) 1024x768-ban, magas beállítás, 4x AA-val megy 35-40 FPS-sel, yeah! Még nem sokat játszottam ugyan vele, de eddig tetszik, egyedül a menükezelés bosszantó, az elég gagyi lett...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Már megoldottam. Csak alapból nem jelzi ki a gamepadot, hanem ha a beállításoknál egérrel ráklikkelsz pl. a balra kanyarodásra, és megnyomod a hozzá társítani kívánt gamepad gombot, akkor kiírja, és megjelenik a billentyûzet mellett a gamepad neve is fent. Kicsit hülyén van ez így, próbáld ki, sztem jó lesz neked is. A menüt sajnos nem tudom gamepaddal irányítani, de játék közben legalább már mûxik.

öcsém ahhoz képest hogy magyar nyelvû!!!!!!!!
de kiírja hogy nem a megfelelõ kocsi!
hogy gyere vissza vagy este 8 óra és reggel 8 óra között kell lenyomni!

versenyt úgy tudsz elkezdeni ha lenyomod egyszerre a gázt és a féket!
egybõl elindul ha a megfelelõ kocsid van

amikor kapsz új kocsit kicsit eléggé furán fogalmazták meg hogy szedd le!
lehetett volna hogy zúzd be! hogy a roncsterepre kerüljön!

alap irányítás a gáz az A betû a fék a Y volt a balra jobbra a balra jobbra nyíl a fel le nyil pedig a trükkökhõz kell!
fel kell cserélni az felnyilat az A val a Y nyilat a lefele nyillal!
a lefele nyíllal lehetett kétkerekezni mocival! így ha felcserélted akkor a Y vel fogsz!

a showtime meg olyan hogy nyomogatni kell a nitrót amikor lepattan a földhöz a kocsid! és neki kell irányítani a legtöbb kocsinak
S gomb lenyomására indul!

megnyomod az ESC ott az F1 F2 gombokkal tudsz menni ballra jobbra a menük között!
nekem is ilyesfajta gondom volna h nem ismeri fel a game padomat. pedig azért jó lenne ezt a gameet gamepadon jáccani😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Lacee86
Hali! Logitech Precision gamepadom van, de sajnos nem ismeri fel a program. 😞 Vmi megoldást nem tudtok rá, h mûködésre bírjam? NFS-eket, Colin Dirt-öt pl. tudtam vele játszani. Elõre is köszi.

A gázt nyomd csak, majd mellé nyomd a megfelelõ helyen a féket kb 2 másodpercig.

Nem rossz játék amúgy.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

közlekedési lámpákhoz állj,térkép is jelzi a versenyeket,különbözõ színû jelzésekkel...van pár darab,amit más napszakban kell játszani és van pár,amihez mindig más kocsi kell....
Nem tudok belekezdeni a játékba..<#szomoru1>
Egy csillagos verseny megvan de a többit nem tudom h kell elkezdeni.
Ha gázt és féket nyomom egyszerre akkor elkezd forogni a kocsi,leáll és a kamera elvisz a picsába...
HELP!

gergobaby
Külön userek tudnak csinálni, általában itt este szoktunk játszani 😊

Toshiba L300-2C5

Van valami magyar szerver? 😄