Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Viszont az mekkora átbaszás, h asszongyák van 75 unlockolható autó, ami igaz is, csak ebben benne van a stock autó upgradelt változata. Vagyis csak kb 37 db autó van, amin gondolkodniuk kellett tervezésnél.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ebben a játékban nem csak úgy kapsz kocsikat h veszel vagy nyersz és benne lessz a garázsodban.Mikor kijön egy kép+auto neve és azt írja h ....belépett paradise citibe akkor az egy megszerezhetõ autó.Nem kellkeresgélni hanem csak cirkálj a városban össze vissza de ne legyél küldetésben.Egyszercsak felbukkanik az autó.Utánamész és leszorítod,vagy ütközteted egy kocsival de a legegyszerûbb ha nekiszorítod a falnak és egyszercsak széttörik.Utána bennt lesz a garázsodban a kocsi összetörve.Elviszed és megjavítod a szerelkulcsnál és kész is.Ennyi.
De ha egyesek megtanulnak magyarul,akkor nyílvánvalóan feltûnne h mit is kéne tenni.Az más dolog h néhány dolgot elég hülyén fordítottak pl:szedd le.Tudtommal a polcról szedem le a befõttet meg ilyenek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
[/img]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ezek hova kerülnek meg lehet õket nézni?
Next PC upgrade: 2022
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Racism is a weapon of mass destruction!
Amúgy akiknek unalmas: igen kocsikat kell szrezgetni, egyre jobbakat és nem feltétlenül csak arra van hogy versenyeket csinálj hanem hogy padlógázzal minél tovább mész, szétzúzol vkit stb. 2.: Multihoz jó ha van 1-2 középkategóriás kocsid 😛
Toshiba L300-2C5
Next PC upgrade: 2022
tegnap játszottam egy kicsit a játékkal, és ma újra elõvettem, hogy kicsit alaposabban is elmerüljek benne. Egy olyan kérdésem lenne, hogy amit megcsinálok versenyt, azt ugye kipipálja. Tegnap így is történt, viszont ma amikor beléptem a játékba, nem volt egyik kis körön sem pipa, olyan, mintha nem is teljesítettem volna. Viszont azt meg kiírta, hogy kb 25%-on vagyok, meg a kocsik is megvoltak. Próbaként mentem pár versenyt, kiléptem, majd vissza, és a pipák újra eltûntek. Ez mindenkinél így van? Így elég nehéz lesz megjegyezni, hogy melyiket csináltam meg, és melyiket nem. :S
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
A játékban hogy lehet pörgetni az autót 360 fok ba? nyomom a gázt és a féket egyszerre + kanyarodok de nem akar egyhelybe pörögni.
Légyszi segítsetek.
Eddig játszottam a játékkal minden szép és jó
De mentem egy kaszkadör futamon és a kép elkezdett vibrálni meg elment a kép és csak a hang maradt utána újra inditotam a játékot és még egyszer ugyan ugy csinálta és azt irta hogy Hibát észlelt Ezért leáll.
Mi lehet a gond?
A válaszokat Elõre is Köszönöm
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
egyébként oké, hogy full arcade game, de azért az elég nagy röhej, hogy full sebességgel tépek egy kocsival, az meg egyre csak vált felfelé a végtelen számú sebességi fokozatokba <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Nem hozzád: GPS-t tényleg tehettek volna bele...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
NFS mint grafikai etalon? már megbocsáss,de ez a játék SZARRÁ veri az nfs-t grafikában(is)...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
2 napja éjjel nyomtam még gond nélkül...
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Az pedig, hogy nincsenek eredeti autók a törésmodell szempontjából elõny valószínûleg! Ezt ugyanis a nagy gyárak nem engednék. És a törésmodell az valami frenetikus!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Az F1 illetve az F2 nyomogatásával, találkozol majd egy olyan menürésszel hogy hangbeállítások, irányítés beállítások, grafikai beállítások, na ott van minden!
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810