Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Ponta z írtam hNINCS.Más játékokban lehet,itt nem.Itt leszeded õket.Majd lesznek új autók a DLC-ben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hol lehet venni ? o.O Van autós bolt amit meg kell találni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Freddycom
Éppenséggel használható ez a szó ebben az értelemben, csak nem a legszerencsésebb.
Viszont az mekkora átbaszás, h asszongyák van 75 unlockolható autó, ami igaz is, csak ebben benne van a stock autó upgradelt változata. Vagyis csak kb 37 db autó van, amin gondolkodniuk kellett tervezésnél.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

The Protector
Elmagyarázom az autók megszerzését.
Ebben a játékban nem csak úgy kapsz kocsikat h veszel vagy nyersz és benne lessz a garázsodban.Mikor kijön egy kép+auto neve és azt írja h ....belépett paradise citibe akkor az egy megszerezhetõ autó.Nem kellkeresgélni hanem csak cirkálj a városban össze vissza de ne legyél küldetésben.Egyszercsak felbukkanik az autó.Utánamész és leszorítod,vagy ütközteted egy kocsival de a legegyszerûbb ha nekiszorítod a falnak és egyszercsak széttörik.Utána bennt lesz a garázsodban a kocsi összetörve.Elviszed és megjavítod a szerelkulcsnál és kész is.Ennyi.

De ha egyesek megtanulnak magyarul,akkor nyílvánvalóan feltûnne h mit is kéne tenni.Az más dolog h néhány dolgot elég hülyén fordítottak pl:szedd le.Tudtommal a polcról szedem le a befõttet meg ilyenek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

norbi56
Ha a városban találkozol 1 autóval szorítsd le az utról(tudod a "kinyírás")

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

fery02
valóban

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nem akarja feltölteni a képet

Sziasztok!Nekem van egy kis gondom!Amikor azt írja ki hogy kapcsolódás a Paradise szerverekhez kihoz egy fehér képernyõt ott egy "vissza a játékba" nevû gombal.Megnyomtam a gombot.És beszaggatott betöltésnél.Csak a zenét hallottam és mást nem láttam.PLS HELP!THX!
[/img]

Hy! Olyan problémám van hogy amikor beállítom az irányításnál a joystick gombokat azokat észleli, át is állítja csak hogy játék közben nem reagál semelyik beállított gombra... elõtte minden stimmelt, csak most hogy felraktam a Windwos 7-et, és bemásoltam a régi profilomat, most van csak gond! Esetleg lehet resetelni az irányítás beállítást? Vagy a winfos kavar be?
fery02
Elég sok egyforma kép lenne, ha mindet elmentegetné. Szerintem csak effekt, és nem készül semmi kép se. De Fraps-sel, jó idõzítéssel megoldható a problémád. Igaz csak manuálisan.

grebber
Ugratások közben készül elvileg fotó a levegõben!
Ezek hova kerülnek meg lehet õket nézni?

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Miért 1-2-szer kipróbálni jó azt is. :-) Tegnap 4 buszt is lezúztam, az 4-szeres szorzó volt. <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

gfreak
hehe...én beszélek typokról xD reggel van még xD

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
van vertikal xD ez pont az a játék, hogy megyek két futamot mielõtt valamin komolyank nekiállnák...különben meg legalább kijavíthatták volna a typokat : 'bitroklott motorok' xD

Racism is a weapon of mass destruction!

fery02
Mert olyankor véletlenül gondolom megnyomod az S betût, ami aktiválja azt a végtelenül idióta játékmódot. Ebben a módban kiírja, hogy az X-el lehet pattogtatni a kocsit és a cél, hogy zúzz le a környezetedben minél többmindent...gondolom.

Elsõ v hátsókerék meghajtásúval ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az mitõl van h mek és egyszer csak kiírja h showtime, nyomkodni kéne valamit és vége a versenyemnek :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gergobaby
Nah ugye, hogy ottvan 😊 Jó szórakozást...

Amúgy akiknek unalmas: igen kocsikat kell szrezgetni, egyre jobbakat és nem feltétlenül csak arra van hogy versenyeket csinálj hanem hogy padlógázzal minél tovább mész, szétzúzol vkit stb. 2.: Multihoz jó ha van 1-2 középkategóriás kocsid 😛

Toshiba L300-2C5

GX25
Oks, köszi, megpróbálom.

grebber
Nekem tegnap olyat csinált hogy voltam 9%-on megcsináltam egy olyan versenyt amit már voltam és utánne nézem visszatette 8%-ra.Utánna mentem egy futamot és 10%-om lett 😄

Next PC upgrade: 2022

Üdv!
tegnap játszottam egy kicsit a játékkal, és ma újra elõvettem, hogy kicsit alaposabban is elmerüljek benne. Egy olyan kérdésem lenne, hogy amit megcsinálok versenyt, azt ugye kipipálja. Tegnap így is történt, viszont ma amikor beléptem a játékba, nem volt egyik kis körön sem pipa, olyan, mintha nem is teljesítettem volna. Viszont azt meg kiírta, hogy kb 25%-on vagyok, meg a kocsik is megvoltak. Próbaként mentem pár versenyt, kiléptem, majd vissza, és a pipák újra eltûntek. Ez mindenkinél így van? Így elég nehéz lesz megjegyezni, hogy melyiket csináltam meg, és melyiket nem. :S

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

devilzero
gáz+jobbra or balra, nekem így van: A+<-or->

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

GX25
Sziasztok!

A játékban hogy lehet pörgetni az autót 360 fok ba? nyomom a gázt és a féket egyszerre + kanyarodok de nem akar egyhelybe pörögni.

Légyszi segítsetek.

Sziasztok
Eddig játszottam a játékkal minden szép és jó
De mentem egy kaszkadör futamon és a kép elkezdett vibrálni meg elment a kép és csak a hang maradt utána újra inditotam a játékot és még egyszer ugyan ugy csinálta és azt irta hogy Hibát észlelt Ezért leáll.
Mi lehet a gond?
A válaszokat Elõre is Köszönöm

fery02
juj de láma vagyok, nem tûnt fel, hogy ott ilyet is meg kell adni. Már tolom én is, elég keményre sikerült.

devilzero
Ha verom megszámolta a motornak 9sebessége volt, legalábbis még nem jött a kanyar. Én 1 km/órát hiányolok belõle hogy lehessen belekötni a sebességérzés beosztásába!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

RatBaG
felvilágosítana valaki, a játék végéig csak azt kell csinálni, hogy új kocsikat szerzek, tolom azt a 4-5 féle versenyt, és egyre jobb jogsit szerzek? mert kezd unalmas lenni...

egyébként oké, hogy full arcade game, de azért az elég nagy röhej, hogy full sebességgel tépek egy kocsival, az meg egyre csak vált felfelé a végtelen számú sebességi fokozatokba <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

The Protector
Agps-t téynleg hiányolom.És azt is h semmi értelme nincs a gamenak h elõrevidd.Mert nincs pénz amibõl mondjuk lehetne venni cuccokat,kocsikat,esetleg festéseket.Semmi sztori h szintenként vmi barommal duelezz.Vagy h kupákat gyûjts mint a revangeban.Nincsnek super takedownok mint vertikal takedown meg hasonlók.Vagy pl nincsenek elõre megszabott takedown-ok amik a revengeban voltak(pl a diadalív lábához szorítsd az ellenfelet).Jóó játék de vannak hiányosságok.Viszont vannak szuper ötletek is.Ami még viszont fáj h csak lánglovaglás van motorral(ez nem tuti de vki leírhatná hogy így van-e).

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lacee86
Ez a játék nem a fizikáról meg a valóság megközelítésérõl szól. Egyszerûen csak egy könnyed autós játék, ami szórakoztat. A grafikával meg egyszerûen nem értem mi a bajod. Sztem semmi gond nincs vele, és örülni kellene, h jól optimalizált, és gyengébb gépeken is szépen fut.

Nem hozzád: GPS-t tényleg tehettek volna bele...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

báttyó02
"Grafikailag 2009-ben azt hiszem nem ilyennel kell kijönni (full maxora állítottam.) hisz a GRID ma már etalon kéne, hogy legyen és az NFS is."

NFS mint grafikai etalon? már megbocsáss,de ez a játék SZARRÁ veri az nfs-t grafikában(is)...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Attelee
lehet jönni!8 ig vagyok!Csináltam versenyt!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

The Protector
Csak írtam h szívás lenni.Ennyi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ehhez a válaszodhoz szeretnék gratulálni. Rendkivüli módon tettél tanubizonyságot intelligenciádról. Szerintem nem ilyen modorban írtam id, hogy igy válaszolj. Na mindegy, az élet nem áldhat meg mindenkit ésszel.

elkezdtek volna bannolni?
2 napja éjjel nyomtam még gond nélkül...
ViniSoundz
és mit tettél ellene? én most megint multiztam egy fél órát, de ismét megszakadt és nem enged vissza, pedig se tûzfal, se letltés nem megy.
Máté94
Ennyire ne tolongjatok!
Máté94
Én még csak most szereztem meg az A jogsit😊
Máté94
Na!Eddig nem multiztam magyarokkal!😄
Maxtreme
Kinek mennyi a rekordja a kaszkadõrködésben? 😊
Nálam eddig a legjobb eredmény:

Máté94
Na mikor lesz online móka?Én most benne lennék!😄
van benne gps?

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

devilzero
Én is beszoktam néha kapni a vége-fele, oda jár a pont, de mondom amikor leveszem a zenét akkor valamivel jobb. A Test Drive Unlimited azért tetszett mert mondta a csajszi merre menjek, itt utcanevek és kattogások vannak. Majd vki feltalál valamit és jönnek utána az ihletek xD

devilzero
Nekem is ezt írja ki állíndóan, amikor meglepõdtem hogy a Felhasználói Fiók neve jelenik meg(rekordoknál) meglepõdtem, majd eszekbe jutott hogy a USEROM nem bírt belépni:S

Nagylaci
Az ok. hogy arra megyek verseny közben amerre akarok, de a versenyek második felében egy rossz helyen bevett kanyar mindjárt megnyerhetetlenné teszi azt. Egyébként nem lenne rossz ez a rendszer, csak valami jól látható módon jelezhetné az "ideális" útvonalat.
Az pedig, hogy nincsenek eredeti autók a törésmodell szempontjából elõny valószínûleg! Ezt ugyanis a nagy gyárak nem engednék. És a törésmodell az valami frenetikus!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

devilzero
Üdv!
Az F1 illetve az F2 nyomogatásával, találkozol majd egy olyan menürésszel hogy hangbeállítások, irányítés beállítások, grafikai beállítások, na ott van minden!

ViniSoundz
hát már jó ideje ezt a nem elérhetõ szöveget rinyálja. mi a fene van? bannoltak vagy mi? 😊
helló! hol találok ebben a gémben vmi féle irányítási beállításokat???? még az alap beállításokat sem találom :S

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

devilzero
Én arra gondondolok, hagy azzal próbálták "megnehezíteni" a játékot, hogy ne tudd merre kell menni, annyira belemerülj a játékba hogy nem figyeled csak az utat, de nem rossz megoldás, mert legalább arra mész amerre akarsz, az én fülem már berezonált a kattogásra, zene off és így a motorhang nagyon tudd😄. Ne csak 1-2 óra játékidõ után állapítsd meg hogy milyen a játék, játszd végig. Ha már kijátszottad sorry, az autólicenszek ára meg biztos nem ingyen van, próbáltak az olcsóságra törekedni. Nekem olyan mint a Crashday, de belevoltam zúgva abba a játékba is:: Már csak a fegyverek hiányoznakxD