1904
-
#1086 A mini térképet (jobb alső sarok) hogyan tudnám beállítani, hogy a kocsit ábrázoló nyíl csak felfelé nézzen:F Mint a többi autós játéknál. És télleg nincs sebesség óra? :DD -
#1085 Mikor ütközünk már egy party erejéig? -
#1084 A második képen kínai zsaru van gondolom kínából -
#1083 zsaruuuuuuk!!!!4 böllérírtás...visítanak majd a disznók xD xD xD -
#1082 Nincs mit ;) -
#1081 log in után 0.1 fps akadozó hangal, majd nagynehezen bejut a menüig ami ez ->
[img=http://img4.imageshack.us/img4/1342/wtfgt9.th.png]
min gépigény megvan. valakinek hasonló problem ? -
#1080 lol az kúúl akkor meek is:P
THX! -
#1079 Bizony jó. GTA-kban is jól jött volna néha. -
#1078 Jönnek a zsaruk!
-
#1077 Nekem 48 percesre van állítva. De hogyha nappal szoktál játszani a játékkal akkor a menüben állítsd be hogy: a helyi idő szerint. És akkor ha a valóságban nappal van akkor a játékban is nappal lesz és ha a valóságban szürkület van akkor a játékban is szürkület lesz stb. Ez sztem jó ötlet volt a fejlesztőktől. -
#1076 nekem igyis hamar sötétedik, és azt nemszeretem. -
#1075 És még azt is be lehet állítani hogy teljenek a napszakok: lehet 24 perces, 48 perces és lehet a helyi idő szerint. -
#1074 éjszakai verseny akkor van ha megvárod, mig a játék ideje elmegy éjszakába. -
#1073 fingom sincs énis kerestem már. -
#1072 csá, ha motorral mek akkor hogyan tok belemenni az éjszakai versenyekbe? Mert eddig még egyszer sem volt este a játékban és addig ugye nem is lehet... -
#1071 csáó!
a gépre hova rakja a játék a mentéseket? -
#1070 LOL gart!
feladtad a leckét! XD -
#1069 köhi:() -
RYO21 #1068 kössz -
#1067 XP: C:\documents & settings\neved\local settings\application data\criterion games
Vista: C:\Users\neved\AppData\Local\Criterion Games -
#1066 Bakker, nem tudok játszani. Random kilépeget a játékból. Semmi hibaüzi. -
#1065 HLI a mentéseket hova rakja? nem találom:) -
#1064 FAIL. -
#1063 Jó tudni -
#1062 Lehet versenyt.
Megnyomod a Num. bill-en a 6-ost és előjön a bal oldalt egy kis menü, és ott van h újraindít.
Akkor is lehet, ha van egy verseny, és azt nem nyerted meg, szóval kiírta, h vesztettél. Na ilyenkor, h ne autókázz vissza a p*csába, 6-os gomb a num. bill-en majd legutolsó verseny újraindítása.
Rengeteg időt spórólsz. -
#1061 Lehet! -
#1060 És ha az egész játékra gondoltál akkor azt meg nem tom -
#1059 Versenyt sehogy -
RYO21 #1058 hogy lehet restartolni? -
#1057 Ugratók elött kézifék + valamelyik irány a kocsi pörgetéshez!
Orsóknál ugrató elött nyomd valamelyik irányba a kart /billentyüt/
így a kocsi addig pörög amig el nem engeded az irányt!! -
#1056 Knákszvili, mirű beszélsz? xD::D -
dark night #1055 jó a blogod!! gelesztás:D -
#1054 Szerintem hogy melyik a legjobb az szubjektív mert valaki szerint az a legjobb amelyik a leggyorsabb valaki szerint meg az a legjobb amelyiknek a legjobb a nitrója. De sztem az a legjobb (a játékban) amelyiknek mind a 3 csík maxon van
Bár szerintem ilyen nincs -
PunkZoli #1053 melyik kocsi a legjobb szerintetek? -
#1052 http://devilzeroblog.blogspot.com/2009/02/burnout-paradise-test.html
MAJD ÍGY! :S:S:S -
#1051 Én pedig tegnap belekezdtem a blogolásba, s mára írtam egy kisebb cikket a Burnoutról: Akit érdekel: URL=http://devilzeroblog.blogspot.com/2009/02/burnout-paradise-test.html]ITTTTTT[/URL] tekintheti meg! -
ATi0021 #1050 Írtam grebbernek. De azt hiszem beteszem ide is a két képet.
Találtam egy nagyon jó helyet, ami tele van ugratókkal és lehet gyakorolni. Magam is itt tanultam meg a különféle trükköket. Tanácsom annyi lenne, hogy a nagyobb mély ugratók előtt, húzzátok be a kéziféket és a levegőbe a kocsi megpördül. Amit linkeltem képet. A bejáratnál van egy barrel roll ugrató. Ilyenekkel nagy szorzót lehet szerezni. Ohh és a megfelelő típusú autót válasszatok a stunt runhoz.
TÉRKÉP:
BEJÁRAT:
-
#1049 Tévedtem most néztem meg (a menüben) hogy a rekordom 890.000 Csak kicsit számoltam el XD -
Cat 02 #1048 Nekem 1300 a rekord xD Nem igazán megy.
Ellenben a többiek kiejtése igen. -
#1047 Videó 1
Videó 2
Állítólag 40 millió pontot csinált a csávó.