1904
logo.png
  • belapeter
    aha
  • csoli31
    Ezt hogy érted? Hogy egyszerre legyetek a városban akár 8-an?
  • belapeter
    hallod
    Neten te tod hogy kell jáccani?
  • belapeter
    köszi az infót
  • csoli31
    Jó reggelt mindenkinek!
    A kaszkadőr futamnak az a lényege hogy minél több pontot összehozz ugratásokkal, orsókkal,driftel,nitrozással. Ezeket kombinálhatod is. Például vannak olyan super ugratók ahol tudsz orsót is csinálni,így akár 4-szeres szorzót is kaphatsz érte.

Visszatérve az autók menyiségéhez! Nekem jelenleg 72 autóm van, de ha megtalálom az utolsó 3 kerítést amit még le kell zúznom akkor lesz 73. elértem az elit rangot, aminek következtében elérhetők az arany kocsik. De itt jön amit sokan félre értettétek! Nem ad ezzel plusz kocsikat a játékba, hanem minden kocsinál választható lesz az arany festés. Ami azt jelenti hogy még én se tudom hogy azért a 2 hiányzó autóért mit kell tenni hogy elérhető legyen. Lehet hogy 100%-ra kell vinni az elit jogsit mert írja rajta hogy hány %-nál járok, és jelenleg 89%-ott ír. De hogy mivel lehet még növelni az értéket azt csak sejtem, nem tudom igazán
  • belapeter
    Ti a kaszkadőrfutamokat hogy csinájjátok meg?
    Show moddal vagy mi az?
    vagy ugratók,vagy nitro,drift meg ezek?
  • Máté94
    Hát csak az a baj,hogy amire találok lejár az idő összetöröm a kocsit:(
  • elitehun
    Pedig a kaszkadőr versenyek a legjobbak:D Én speciel imádom. És nem muszáj ugratókat használni mert ha csak úgy bóklászol a városban akkor is találsz elég sok ugratót
  • Máté94
    Nekem.Nem!
    70 van.Még van 7 kaszkadőr amit utálok mert nem tudom,hol vannak az ugratók:(
  • belapeter
    Kinek van már meg az összes kocsi?
  • gyupee
    a rendőrök mikor jönnek?
  • csoli31
    Én is van úgy hogy csak a hec kedvéért teljes tempóval belemegyek egy buszba, csak hogy láthassam ahogy ripityára török.Én is gondolkozok rajta, mert nekem szokot izzadni a kezem ha játszok.
  • gfreak
    pedig az is nagyon jó mondjuk az ff-et kikapcsolom mindig, nem tudok hozzászokni ;) ezért maradok a simáknál vagy kikapcsolom...egy chillstream a következő áldozat, kiváncsi vagyok ;)
  • gfreak
    igen, bármeddig felvált én most 73% környékén járhatok, mert általában csak össze-vissza nyesek a városban és viccelődöm

jöhetnének a rendőrök
  • gyupee
    én most vagyok 50%on 18 óra élvezet után. Rengeteget funolok csak úgy az utakon. van 40 autóm(20 alap + a tuningváltozatok) a versenyeket max 2x kell ujrakezdenem elég, jól megy. a forgalom szerintem naggyából állandó csak az autók egyre jobbak :) amúgy azt figyeltem, ha tolod neki felpörög és vált aztán megint és megint. szerintem voltam már századikban is :)
  • csoli31
    Logitec rumblepad2-öm van, de nekem még így is nehéz így már a 82% környékén!
  • gfreak
    mivel játszol? kontrollerrel az irányítás az egyik legjobb ami ilyen arcade cuccban volt...kellemes csalódás, én egy Logitech DualAction 2-vel nyomom, és pazar xD
  • csoli31
    Én meg egyre jóbban mérgelödök miatta, mert már úgy lökdösnek sima verseny alatt is hogy alig bírom tartani a kocsit, és már a forgalom sem ólyan gyér.Rengetegszer újra kell kezdenem a versenyeket!
  • gyupee
    köszi akkor jól sejtettem próbáltam is de nem volt a legszebb, nem is írt ki semmit azért gondoltam megkérdezem. ezek szerint csak gyakorolnom kell :)
  • gfreak
    megpróbálom koccanás nélkül is xD jól rá lehet akadni erre a játékra...azt vettem észre hogy már a vége felé járva egyre többet zúzok vele xD
  • csoli31
    Ha már egyszer lekocoltál ott egy kocsit, másik helyet kell keresned ahol újból probálkozhatsz!!;)Nekem sikerült egyszer 100%-os izomparkolás.De biztos csak véletlenül
  • gfreak
    hmm...valami hasonlóval próbálkoztam, csak nem sikerült xD...akkor gondolom nem fogadja el a gép ha koccanok közeben egy kicsit...közepeset...na jó, eléggé nagyot ;)
  • csoli31
    Szevasztok!
    Az izom parkolás az az mikor két parkoló kocsi közé kell kézifékel befordulniErröl beszélek;)Remélem tudtam segíteni;)
  • [HUN]FaTaL
    Ott a pont :D Az izomparkolás az nem tudom hogy mi :D
  • gyupee
    Üdv Srácok!
    Tolom a gémet nagyon állat egy bajom van nem tom hogy kell izomparkolni vagy mi :) ha valaki leírná megköszönném :)
    Olvasgattam itt a HáeSZeket ez a GPS dolog sokaknak függőséget okoz biztos még életükben nem voltak a lakótelepen kívül. Aki egy ekkora városba nem tud 1-2 óra játék után tájékozódni az járjon villamossal és tolja a Need Fos Speedet! :)
    Köszönöm a lehetőséget :P
  • burjanmate
    Megdöntöttél vmi rekordot.
  • burjanmate
    Ezt hol kukázták?
  • Mikiller
    Hi!
    Az mit jelent, amikor kiírja alul, hogy benne vagyok a legfrisebb szabálytalankodók közt?

• macleody
    Aztakurva
  • [HUN]FaTaL
    pfúj :/

• HUN BECSEHELY
    Hali!Ma jön a Pack?
  • gfreak
    sweet lord...sőt...flinging feces! soha többé nem használom hogy rajság!!!

én kérek elnézést
  • mephi666
    napiszar olvasó vagy te is? :D (írtam anno erre a komoly rap-re egy választ)
  • MR ME
    off:
    nekem a rajságról mindig ez a kép jut eszembe :D

• MR ME
    sokkal :DD
  • gfreak
    sztem a rajság nem gügyögés mint a cukiság, etc., de akkor: sokkal faszább hogy nem zártak a páylák...nah...így már jobb? xD
  • MR ME
    rajság meg cukiság?
  • gfreak
    sokkal nagyobb rajság hogy nem zártak a pályák, és mivel a verseny kezdő és végpontok mindig ugyanott vannak, nem olyan észbontóan nehéz tájékozódni...jó, nem azt mondom hogy az ötödik race után a fejedben a város, de pár verseny és menni fog ;) nem kell ide GPS meg kijelölt útvonal xD xD xD
  • kakaoskalacs
    Franko game :) Bár nalam Burnout Revenge a fav ^^ de ez vmi iszonyatjo multiban :)
  • gabi89
    Hát akkor már inkább GPS mint zárt pályák szerintem.