1904
-
#1366 :D
szándékos... -
#1365 A 2. mondatot jól megaszontad -
#1364 egyetértek.
majd johogynem egy menün izgatom be magam, ha maga a játék végre királyra sikerült.
Inkább arra verjék a kedves kollégák, hogy DLC miért nem van!!!??? -
#1363 nem értettem az elején sem, hogy ez miért okoz gondot az embereknek amikor ott villog az F1 meg az F2, phh.
ha neki szar hát lelke rajta ;)
Én spec igencsak díjjazom a fejlesztőket, mert egy nem éppen mai darab 3.4Ghz(@4Ghz) Prescott(G1), 2x1GB RAM, 6800GT-vel simán nyomom medium-high-on úgy hogy baromi látványosnak tartom. 20+ FPS (folyamatos... természetesen)
Még Showtime-ban amikor az utca megtelik verdával sem csökken az FPS (ugyan annyi állandóan), szóval nagyon jól megírták a kódokat az biztos.
A GTAIV minden minimumon 0.5-1 FPS-t produkál.
Simán példát vehetnének ezekről a srácokról a fejlesztők akiknek az alkotásaik csak a legújabb architektúrákon hajlandóak elindulni. -
#1362 1.Ez nem szar.
2.A menüben F1-F2-vel tudsz navigálni -
hapi #1361 hogy kell ebből a szarból kilépni?
Miért van az hogy uninstallra elindul a game?
Miért 20 perc az uninstall? -
#1360 Melyik az utolsó? -
#1359 összes auto megvan :D mind nagyon odaver :) -
#1358 Navégre 23kocsim van már jééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Már van Furgonom is-hát az visz mindent :) -
#1357 Na sikerült!:D -
#1356 Nem a kocsi számít!!!!
Hanem az ügyesség.
Amúgy én ezzel az autóval csinálom a játékot és simán megcsináltam egyszer vele 1 millio pontot.
-
#1355 Ami a bannerbe van? -
newhenry34 #1354 Ajánlom azt a kék sportautót, a neve nem jut eszembe, de Mutatványos nitrós. Előről olyan mint a TV Tuscan :P -
#1353 Hát megpróbálom:)
Csak ne törjem össze magam:( -
newhenry34 #1352 Nah, ott a kép, igaz kicsit hülyén jött ki, de elsőre megteszi :P -
newhenry34 #1351 nincs -
#1350 www.iaro.3dmax.hu -
newhenry34 #1349 Jobb alul középen van az a híd, van rajta 3 ugrató középen +2 tábla fölül, ha tovább mész akkor jobbra eltudsz kanyarodni és ott még vagy 3 táblát lehe leszedni.
Ha megmondod, hogy hova tudok képet tölteni akkor felrakom :P -
#1348 Bejelölnéd?:) -
csoli31 #1347 Ha jól emlékszem azt a táblát a reptérröl kiugratva tudod leszedni. -
newhenry34 #1346 És akkor hova tudok képet feltölteni így? -
newhenry34 #1345 Máté, én azt ajánlom, hogy elkezded ott a versenyt és lemész a hídhoz alulra, ott kapásból tudsz vagy 6 szorzót szerezni, én mindíg oda mentem. -
#1344 Hát más oldalra kellene feltölteni! -
newhenry34 #1343 Raknék én nagyobb képet, de nem fér bele a méretbe :S
Hogy lehet ekkora képeket feltölteni? -
#1342 Ezt,hogy kell megcsinálni?Merre menjek?Melyik kocsival?:S
-
#1341 nagyobb képet PLS -
newhenry34 #1340 Ezt a táblát, hogy tudom leszedni?
-
#1339 aha megvan
köszi mindenkinek.
Hát ez marhajó így soka :))))
de némelyikről mé rúgnak ki? -
newhenry34 #1338 Upps, kimaradt egy kiütős :D -
newhenry34 #1337 Sziasztok!
1 verseny van hátra, hogy az elit is kész legyen, de nincs több verseny, mit kell csinálni? -
csoli31 #1336 Csak szolok hátha még nem tudod hogy kétféle képen szirénázik. Ha már egyszer megnyomtad, utána tartsd nyomva megint és átvált a másikra. Amúgy megvan hogy miért adja meg az utolsó 2 kocsit. Az úturalmakat kell teljesíteni (idő, és karambolban), és akkor megkapjátok őket. Egyiket az idő úturalomért, másikat a karambol úturalomért. -
#1335 legújabb szerzeményem... éjszaka látványos a sziréna. Versenyeken meg megvan a fakabát "falra ken" feeling ;)
-
#1334 Numpad-on "6"-os gomb... -
#1333 automatán ment.
#1331: bemész paradise citybe, esc-f1-f1, freeburn online -
#1332 játék mentése hol találhato
-
#1331 Valahol itt van az?
-
#1330 Freeburn online-t én nem találok.
Merre keressem? -
#1329 de nekem magyar van! -
csoli31 #1328 Keresd meg a Freeburn online-t, és azon belül a keresés. Ahol a legtöbben vannak célszerű oda menni (mivel te törni zuzni akarsz arra lépjél ahol kocsival vannak). És szolok hogy az attól a személytől függ hogy kell-e kihívásokat csinálni akié a lájer, mert ő rajta múlik hogy csak simán ökörködni akar vagy teljesíteni a kihívásokat. De dönthetsz úgy is hogy te magad csinálsz egyet, de az meg azért nem jó mert nem biztos hogy csatlakoznak hozzád (én már jártam így). -
#1327 most próbálgattam valamit de az csak 2 játékos volt és valami utgratókat kellett csinálni meg drivtelni orsózni stb.
de ne illynet hanem vagy ahogy mondtad 8-an és egymást lehet t9rni zúzni XD