Burnout Paradise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Nekem sem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

elitehun
A kép csak nekem nem jön be?
holecsko10
Gyógyulj meg mimnél hamarabb.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

DarkSector
😛
háát asszem. -.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Csak hogy tudjátok ki az ellenség:

Screen Space Ambient Occlusion (SSAO)
röviden egy a pixel shaderrrel (PS) kapcsolatos technika.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csak eredetivel lehet online jáccani?
Lacee86
Hát nemtom milyen géped van, de sztem ne is akard bekapcsolni. Nekem 35-40 fps-bõl csinált 8-10-et, és nem sok különbséget láttam õszintén szólva.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
nemtuom .
mert nem támogatja a vga-d???

deestroy
Hiába lesem a fórumot, de ilyet nem találok: Miért nem tudom bekapcsolni az SSAO- t?????

DarkSector
Eredeti??

DarkSector
eredeti?

DarkSector
😛PPPPPPPP

hogy kell online módra váltani? azt írja nekem, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez. Kell ehhez még valami program?
elitehun
Ja de egy kis ügyeskedéssel simán meglehet csinálni azt is csak lökhárítónézetbe valahogy bele kell ügyeskedni egy motorháztetõt
DarkSector
nincs jah lol.
monnyuk sokszor halottam errõl a motorháztetõs videóról ... lol az videó.

DarkSector
Szerintem ez bõven elég.

arty
burnoutban sehol nincs motorháztetõs nézet

Forza.

DarkSector
megnéztem és télleg csak közepesre lehet. tán max a dx10-be engedi.
nemtuom
de nálam ez a lehetõ legtöbb amit rá lehet tenni:

DarkSector
én néztem x-es demot majd megnézem a kameraállásokat bár nekem jobb ha hátulroll mutatja, ezért nem is változtatom
pc tuom 2 nézet van tutira

elitehun
Nekem se engedi magasabbra az env.mappingot, de sztem így is elég szép nekem legalábbis megfelel
DarkSector
háát a nézet igen
a másik meg nc most monnyam azt, hogy a grafika csak pc-t érinti rossz értelemben.
egy konzolnál nem kell állítgatni.

samsung123
tehát másnál is igy van?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DarkSector
Egy szóval válaszolok erre.
Ez pc!

samsung123
2 kérdésem lenne:
1)Az Env.mappingot a grafikai beállításoknál miért csak közepesre engedi?(9600gt és xp)
2)Én ugy emlékszem nem csak kétfajta nézet volt Xboxon, ott asszem volt motorháztetõs nézet is. itt miért nincs?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Fitti83
Látom jól elvoltatok, és én pont ilyenkor vagyok beteg! 😞((
Ha majd jobban leszek, jelentkezem. Addig is jó zúzást! XD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

és azt hogy tudom beállítani, hogy online legyek?
holecsko10
Köszi az esti horror fesztivált lybrahun

TDU,ETS2 Nick: holecsko

[HUN]FaTaL
Ha nem tud kapcsolódni, nem jegyzi meg a jelszót. Csak akkor jegyzi meg ha online vagy.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szóval regisztráltam magam már kétszer, mindkétszer bekapcsoltam az Ismerjen meg funkciót, de ha újra belépek, beírom a nevet meg a jelszót, azt írja, hogy hibás felhasználónév-jelszó kombináció, ezt mindkét esetben így csinálja. Szóval újra be kell pötyögni mindent, hogy elinduljon. Bár az is igaz, hogy bepötyögök minden adatot és kiírja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, de tovább enged a játékba offline módba, mondjuk ez nem is gond, mert én nem akarok online játszani vele! Szóval, mit csináljak?
[HUN]FaTaL
Az ismerjen meg opciót igen-re.

a PC-változatban mit kell beûállítani, hogy ne kelljen újra beírni a nevet, jelszót, e-mail-címet, születési dátumot, hanem a meglévõ név+jelszó regisztrációval be tudjak lépni?
[HUN]FaTaL
Csak azért kérdezem mert pl. a gridhez még mindig nem jött ki PCre a DLC.

elitehun
Gondolom igen
[HUN]FaTaL
Ez jön PCre is?

[HUN]FaTaL
Amúgy login után nektek is azt írja a weblapos részen hogy üdvözöl a Burnout Paradise City nyílt beta?😄

[HUN]FaTaL
Majdnem minden este játszom, hunfatal néven megtaláltok. Kollégámmal állatkodunk, de õ nem mindig van fent. Õ QuattroTomi néven nyomul 😄

[HUN]FaTaL
Kemény 3 hsz-t kellett volna visszaolvasnod...

elitehun
Akkor az lesz a baj. Vagy vedd meg vagy tölts le egy másik verziót
macleody
Nem.
elitehun
Eredeti?
macleody
Haver nem tudja feltelepíteni, mert a serial beírása után vagy lefagy vagy nem csinál semmit. Nem tudjátok ez miért lehet?
elitehun
Így lehet kihagyni 😄
fery02
Nemá 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mikor regelni kell backspace ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
Mást kérdeztem de nem baj, ez is mind1. 😄

elitehun
Ja még én se regeltem
grebber
Nem kell (nem muszáj) regeleni a game-en belül anélkül is lehet játszani.

Next PC upgrade: 2022

fery02
mind1

DarkSector
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

fery02
Nincs összefüggés. Pl a GTA 4-ben már majdnem szimulátor szintû a kocsik viselkedése, és abba sincs sebességmérõ 😊

Am írjátok, hogy nem kell regisztrálni. Akkor mégis ti hogy a francba játszotok? Mert én leszedtem a reloaded-es verziót és nálam megkerülhetetlen volt játék elõtt a regisztrálás. Onnantól pedig fel is csatlakozik a szerverre minden játékindításnál, majd simán enged játszani.