1904
-
#1286 nem GPS kellett volna, hanem zárt pályák ... mint az előző részekben ... :( -
#1285 A szimulátorokat nem csípem, soha nem is játszottam eggyel sem. És inkább úgy kellett volna írnom lentebb h tehettek volna bele GPS-t amit ki/be lehetett volna kapcsolni. Aki szeretné az bekapcsolja, aki meg nem az nem. Ez mindenképp korrekt megoldás lett volna tőlük, mer így mindkét fél jól járt volna. Na mindegy, nem szeretnék itt haragot, végülis ez am is csak leginkább a versenyeknél zavar, másnál nemigen. (még a motorosnál is vhogy elfogadom) -
#1284 Na végre valaki aki megmondta rajtam kivül :D
Múltkor én is ezt mondtam,hogy volt amikor nem volt GPS és mégis az emberek tök ismeretlen városba is elvoltak odataláltak ahova kell elsőre. (jó nem mondom,hogy soha nem tévedt el senki stb...)
Vannak a vársoban vannak útcanevek és nem utolsó sorban térkép is van amit manapság felváltott a GPS ami néha szintén szar helyre vezet :D -
#1283 nincsen semmi gond, ha éppenséggel a leugatás lett volna a célod, az sem lett volna baj, persze ez így kellemesebb ;) én is elnézést kérek a hangnemért, rosszul jött le sajnos, és ugye a megszokások rabja az ember ;) megszoktam az egymás vérének szívását itt xD -
#1282 akkor egy gtr2 vagy rac07 vagí rfactor f1 2008v3.1ezeket probáld gond nélkül nyomni,még aki komolyan nyomja annak se könyű egy gtr2 v rfacto -
mikrofonhead #1281 A motor kinn áll ;)csak beöltöztem a kép erejéig :P -
#1280 Ezen én is felakadtam -
#1279 ugyan, miért tolta volna be? -
PunkZoli #1278 komoly, hogy betoltada nappaliba a mocidat, és a sisakot is felvetted :) -
mikrofonhead #1277 -
csoli31 #1276 Nem csak miattad írtam le, mivel láttam pár embernél hogy nem tudja, vagy tévesen válaszolt róla másnak. És bocsáss meg nekem azért mert esetleg ez neked rosszul eset, ahogy válaszoltam! Nem állt szándékomban kioktatni és prédikálni, mert nem annak szántam. -
#1275 mivel ma próbálnám ki a parti módot, foglamam sincs hogy osztott képernyős-e vagy egymás utáni körök vannak...
eredetibe már megrendeltem (mivel mindent a netről veszek), viszont mindent kipróbálok előbb hogy megéri-e megvennem...
szóval egy szimpla nem is megtette volna a prédikáció nélkül, főleg hogy pont rossz embert oltassz, de sebaj, az sg-t ilyennek szeretjük xD -
#1274 és profilnevet hogy hozok létre anélkül, hogy regizek? csak beírom nem írok jelszavat és annyi? -
Szabi1991 #1273 " De am nem vok béna, mer már játszottam több mint egy tucat autós game-el és eddig egyik sem okozott komolyabb gondokat"
akkor a Race 07-t,GTR2-t, GTL-t,R-Factort ki ne próbáld, túl szar az neked ;) -
csoli31 #1272 Itt van ha Xp-d van: Dokument and Setings\X. Y.\Local Settings\Application Data\ Criterion Games (engedélyezned kell a rejtett mapákat, és fájlokat) -
#1271 fene bebuktam:D és azt h mert kerestem a játékba, de nem találtam semmit:) -
csoli31 #1270 Nem kell újra tenni! Elég ha a mentésedet törlöd. -
#1269 Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy hogy lehet lenullázni a mentést? szóval h elejétől kezdje? mert elsőnek nemtudtam h nem kell regizni..és regiztem kétszer de gondolom logikusan nem sikerült..bár nem írt ki semmit.. aztán rájöttem h lehet bemenni anélkül a játékba..de újra szeretném kezdeni.. az elég ha újrateszem? mert reinstalállátam és még nem próbáltam ki de ahogy hazaérek remélem sikerült.. -
csoli31 #1268 Szevasztok!
A party módban nem osztott képernyőn lehet játszani, hanem egymás után. Akinek megvan eredetiben az tudhatná ha elolvasta volna azt a kis füzetecskét amit adtak a játék mellé! Akinek meg nem eredetibe van meg annak meg irgum-burgum.Én már ez idő alatt kezdem megszokni hogy nincsen GPS, és hogy a térkép is másképp van mint a többi játéknál. Már kezdem kiismerni a várost, igaz még van nálam is hogy csúnyán eltévedek. Nekem csak egy bajom van vele, az pedig az mikor rangsorolt versenyeken veszek részt, néha exe hibával ki lép a játék és olyankor vissza esek a ranglétrán! -
#1267 Voltam már Bécsben, Malmöben, Krakkóban GPS nélkül és el lehet jutni hidd el. -
#1266 izé..izzott rohadjon meg ez az irodai bill. xD
juteszembe: party módban nem lehet külön képernyőre osztani (és nem egyre)? -
#1265 hááát...az nfsucben olyan pofátlanul csalt a gép hogy az uninstall vörösen izzot xD
a térképre meg a frogalomra a vló életben is figyelni kell, sztem ez nem negatív, a GPS nekem is hiányzik egy kicsit, párszor én is elhúztam egyenesen ahelyett hogy lekanyarodtam volna pl.
különben tényleg nem árt mindent megtudni a játékról előbb, aztán jöhet a sav (az hogy a controlsban ott van valamire a gomb, csak lusta vagy megkeresni, ne a fejlesztők hibája legyen már) -
#1264 na oks legalább akkor egy negatívum kilőve. De am nem vok béna, mer már játszottam több mint egy tucat autós game-el és eddig egyik sem okozott komolyabb gondokat. A tájékozódásról meg csak annyit, h mondjuk képzeld el hogyan tudnál gyorsan eljutni a valóságban egy városban vhova( ahol még soha nem jártál és persze kocsival)ha nem lenne GPS? De ami a lényeg h pl. mivel a játékban még a térképen való irányokat is fordítva kell értelmezni, ezenkívül meg még figyelni kell a forgalomra is. És persze mindezt úgy hogy repesztesz kb majdnem 300-al és így kell megnyerned a versenyt, hát ezt én nem mondanám könnyűnek még távolról sem. Persze aztán megint jönnek olyanok majd h egyeseknek ez télleg nem nehéz, de egy játékot am sem egy rétegnek csinálunk hanem a többségnek.
Számomra pl. a lehúzott nfsuc sem volt egyáltalán rossz és a burnout sztem alig néhány dologba jobb mint az undercover... -
mikrofonhead #1263 Figyi!
nem tudja véletlenül valaki, hogy hova menti a jogsiba csinált képeket a game? -
#1262 - Nem kell GPS pont az a lényeg hogy tudjál tájékozódni.
- TDUban és itt is újra lehet indítani a versenyt. Itt numpad6 ha jól tudom, TDUban meg P és restart (ha béna vagy arról nem a készítők tehetnek) -
#1261 Hát ez a játék számomra egy nagy csalódás. Mostanában elbaszok egy csomó versenyt a hülye csaló gép miatt.(aki ugye mindig a legrövidebb út felé megy) És néhány igen bosszantó negatívuma a játéknak:
- Nincs útvonal kijelölés( GPS)-> ebből adódóan elég könnyű eltévedni és így elszúrni egy versenyt
ezt sajnos nem lehet megszokni mivel eddig minden autós játékban volt amivel eddig játszottam
- Nem lehet újból kezdeni a versenyt(legutóbb a TDU-ban volt ilyen, ott is elég idegesítő volt és most itt is, gratula)
- ja és egy szintén elég geci dolog h minden versenyhez oda kell menni(mondjuk ez csak akkor szar ha nyugaton vagyok, a városon kívül, mivel ott kevés a verseny)
Szal vki mindenezekkel nem ért egyet velem, akkor kövezzen meg de én kitartok ezek mellett... -
#1260 Nem, party módban 1 gépen tudtok ketten. -
BAk3R #1259 ez a party mód nem az lenne? most vettem észre. -
#1258 nem -
BAk3R #1257 lanba lehet tolni ezt a játékot? -
mikrofonhead #1256 Megvan, csak faszul volt leírva.... -
mikrofonhead #1255 Hello!
Nekem miért van az, hogy belépek a játékba és a paradise city-s képen csak tölt és tölt, forog a kék nyíl de nem is dolgozik a gép szerintem, hallanám rajta.. :S -
#1254 motorozz -
misiizsai #1253 mán versenyek nincsenek
csak ugrasztó abból is kb 13 még -
#1252 Esetleg versenyeket, ugratásokat, táblákat stb? -
misiizsai #1251 Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy most Elit vagyok és 77% mit kell csinálni a 100%-hoz? meg 5 kocsi hiányzik -
#1250 Hát csúnyán össze lehet karcolni az autókat.... -
#1249 Én egyszer eltüntettem az egész kocsi elejét -
#1248 jeahhh
-
Szabi1991 #1247 az új KITT-nek is piros, KARR-nak meg narancssárga... ám KITT-van a logómban :DD