DOOM 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Én egyébként játszom a régiekkel a mai napig rendszeresen:

- dengine 1.9.7
- HD Texture pack
- HD Model pack
- Remastered Music mod
- FOV 100
- 1920x1080

És mehet a móka😊 A mai napig mindig találok online partnereket is😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ezek realtime képek, persze ettõl még lehetnek koncepciók. Ettõl függetlenül és sokakkal ellentétben, nekem nagyon bejönnek a képek. Emlékeztetnek a DOOM 2 könyv hangulatára. Remélem ilyen lesz a játék.

[merlinw.org]

Sok nem derül még ki ezekbõl. Ez mind Concept Art nem?
J i GS a W
Ahogy nézegetem a kiszivárgott képeket 1-2 túl Rage-s..... ami nekem nem jön be.

GregSB
Akkoriban erre voltak csak képesek... Nézd a háttérben a füstölgõ felhõkarcolókat.

A történet szerint is ezek a pályák városokban játszódtak.

broman191
Ezek a "városokat" azért nehezen lehet városnak nevezni. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

GregSB

GregSB
" "hagyományos Doom" fanok számára hatalmas pofonnak érzem"

A hagyományos Doom fanok még emlékeznek arra, hogy a Doom2-ben voltak városi pályák, nem is kevés 😛

nem rossz ez, csak ne legyen benne nyílt tér; ne mhozzá illik egyáltalán meg az RPG stílus sem, ami a Bethesda stílusa.
<#eljen>
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Synchronous
Ha nagy nyílt terekkel akarnak hódítani, akkor Cryengine-t licenszeljenek, mert a Tech még hagy némi kívánnivalót maga után. Ez a grafika ultragáz, de gondolom még nagyon pre-alfa verzióban van a project, ha csakugyan Doom 4-es képeket látunk itt.
Másrészt a Doom-hoz nem nagyon illik a nagy nyílt terület... mindig is a szûk helyek, a keskeny klausztrofóbiát keltõ folyosók voltak a védjegyei. Errõl nem kéne leállni. Egy-két nyílt helyszín még elmegy, de ezeken a képeken szinte csak ilyet látni.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Nem mind rossz, csaknem idTech 4-el jön; hanem a RAGE-ével <#wink>
Abból biztosan szerintem.
Ha már kész a motor, az pedig kész, akkor bátran jöhet a nyílt terület. A földi pokol, ahol démonok szaladgálnak, pedig füstös, poros, romos is lehet, szóval nem feltétlenül lõnek mellé. Még akár jó játék is lehet. Talán tanulnak is a RAGE hibáiból.
berlinboy6329
Ez Doom4?Ennél még a Rage is szebbm,pedig a Doomban elvileg újabb motor lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

broman191
Ha az lenne, akkor elsõ ránézésre köszönjük, nem kellene vele fáradni srácok...ezt a nagyvárosi démoni hangulatos csontot a FEAR már rég lerágta - ráadásul nem is egy epizódban. Egy-két képrõl összhatásban a Crysis 2 ugrott be, megnyílt föld, mûemlék épület, romok, tûz, füst, hamu... Persze belegondolva jobban, lehet ez még jó, ha tényleg törekedni fognak rá hogy megijesszenek benne, és kellõ változatossággal jönnek majd a szûk szobák, a nagyobb, szabadabb terek, ötletes monsztákkal, helyzetekkel karöltve, esetleg nyakon öntik egy szabadabban bejárható világgal, nem csõben haladva...fincsi. Lenne. Mindenesetre a "hagyományos Doom" fanok számára hatalmas pofonnak érzem, hogy ennyire erõltetik ezt a manapság népszerû, jelenkori nagyváros témát...kívánom, hogy hozzanak ki belõle minden eddigi fejlesztõcsapat munkájánál többet, és akár még szeretni is fogjuk! 😊
Arról nem vitatkoznék hogy a képeken a Doom 4 látható-e, vagy sem, emlékezzünk vissza, a Tech5 kissé megbukott a nagy terek kellõen részletes megjelenítésével, a sok-sok konfigon megjelenõ teljesítmény gondok miatt a gyorsaságával is - legalábbis a Rage startkor, aztán alakult valamennyit a dolog. Az id-nek most nagyon kapóra jönne, hogyha olyan játékot adnának ki, amelynek grafikus motorja a nagy tereket hatékonyan, látványosan, gyorsan, és a kezdetektõl fogva gondok nélkül jelenítené meg - mivel a Rage-nél is ez volt a cél, de ezesetben tenné mindezt a Rage-nél jóval kiforrottabb szinten. Melleleg nemsokára itt a GDC 2012, a közelsége miatt lehet arra következtetni, hogy valószínûleg ott mutatták volna be a Doom4-et/ezt az egyelõre meg nem nevezett címet, ha nem is a nagyközönségnek, hanem csak szakmai berkekben, arra az alkalomra készülhettek a képek...izgatottan várom a fejleményeket... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Remélem nem az.

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na ja, odébb van az még.
DarkSector
Még az sem tuti amit már bejelentettek, szóval nem érdemes most ezen tûnõdni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Quakeconon remélhetõleg!
grebber
Valószínûleg az idei QuakeCon-on már mondanak a gamerõl valamit!
De sanszos a 2013 nagyon mivel nagyon nagy a csend!

a quakeconon talán bemutatják majd a nyáron, és onnan még 1-2+ év mire kijön

Semmi ÚJ infó arról, hogy ebbe az évbe vagy 2013-ba megjelenik-e?
jójó...
DarkSector
???
wtf? a dx10 nem egy képminõségi szint, nem egy bizonyos effekt, hanem egy feldolgozási folyamat, sebességben van csak eltérés a dx9-hez képest. 😊

grebber
Sokan semmiképpen sem mivel csak belsõs használatra van.Azon túl is ott belül megvannak a jól nekáratott grafenginek.Pedig ezt még foltoznák király lenne.

*ránézésre
Azért én remélem, hogy sokan fognak mihamarabb kiadni gamet az idtech 5-al, persze gondoskodva a beállításokról, mert szerintem kitesz egy DX10-et simán ránázásre (persze ha az árnyékokat nem számítjuk bele)...
grebber
Idén szerintem nem fog megjelenni!

Idén vajon jön, arról lehet tudni valamit?
A 2. patchel megoldódnak a nagyobb problémák és a kisebb csúnya textúrák is élesebb6szebbek lettek, de még látszik 1-2 dolog, hogy elõtted töltõdik be.
Másnál?
Doom 4
Nekem is csak elõször fagyott, aztán patch meg driver meg mif*szom azt jó lett. Nekem 1 valami nem tetszett, a "befejezés"... Hát az valami iszonyatosan gagyi lett... Nem is értem, hogy sikerülhetett olyanra...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

MerlinW
Nekem egyszer sem fagyott, pedig játszottam vele vagy 50 órát.

[merlinw.org]

Úgy hogy minden 15-30 percben úgy kifagy, hogy csak gép restart oldja meg a dolgot elég nehéz nem a hibát keresni benne. Szóval egy percig se bántam meg, hogy nem vettem meg.
MerlinW
Ha nem a hibákat keresed, hanem az értékeket, hidd el, teljesen jó játék. Egy percig sem bántam, hogy megvettem.

[merlinw.org]

Fpocok
Elég szomorú.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az már valami.
MerlinW
Pontosan nem, de jól fogyott.

[merlinw.org]

OFF: amúgy azt lehet tudni mennyit aratott a RAGE PC-n?
na látod...
Vagy csak vannak olyan intelligens egyedek az ID-nél, hogy rájöttek: a lehúzós, a feltétlen net-kapcsolatot - és így számtalan, a játékos részérõl fölöttébb kellemetlen kötöttséget - igénylõ játékok nem tennének jót a cég, mára már amúgy is kissé megkopott hírnevének - minden gebaszért az ID lenne elõrángatva, hiába nem tehetnének azokról a "hibákról", amik ilyenkor ezrével nyüzsögnek, a "szokásosakon" felül - , ill. ahhoz olyan (plusz) support is kell - ha adnak magukra - , hogy inkább kiadnak 2 évente 1-1 új játékot (minden platformra) és nyugisan szórják a zsét, amit azért kaptak, minthogy évekig görcsöljenek 1-1 foltozgatásával és kényszerû életben tartásával - ha már a kényelmes, motor-licencelõs bizniszbõl kiestek. Merthogy, amihez igazán értenek, amiben ászok, ott a legnagyobb a konkurenciaharc a PC-s játékiparban, így sok hibát nem követhetnek el, már ha az eddig megszokott életszínvonalukat továbbra is fenn akarják tartani - pl. ûrhajózás.
Szerintem, mivel pénzbõl élnek õk is, és a sikereiket - idáig még - mindig PC-n aratták, ezért lesz PC-s port. <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Eszerint: "Carmack megemlítette, hogy PC-n tényleg egyedülálló a streaming technológia, de a jelenlegi sávszélesség-megkötések miatt az id nem akar kockázatot vállalni. A Doom 4 hatalmas szerverparkot követelne, így nem biztos, hogy el tudnák kötelezni magukat mellette." lehet nem is lesz PC-s port vagy csak hosszú idõ után?!
Fenéket ebben több grafikai módosítás van. Ezt keresem már mióta, de egy oldalon se találtam meg (DOOM 3: Dual Edition)

Nagyon gyönyörû, bár talán inkább effektek terén.

DarkSector
Doom4? 😛