DOOM 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
<#ticking><#bdead>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

na bassza meg!
végre!

More information including gameplay will be at QuakeCon 2014 which runs from this July 17th to the 20th.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Remélhetõleg bõvített többjátékos módot kap, ha bétateszt is lesz.
persze, de a sorozat mindig is tartalmazott multi komponenst, plusz carmack már pár éve sem csinált titkot abból, hogy magas minõségû multit akarnak a játékba. ezzel nincs is semmi probléma, csak ne menjen a single rovására, mert a doomok legfõbb vonzereje azért mindig is abban rejlett.

grebber
Pedig sanszos mert single-t nem igen szoktak bétázni...

Next PC upgrade: 2022

huhh, nem kevés ideje várok egy normális doom bejelentésre, úgy néz ki, hogy az idei e3/quakecon alkalmával végre be is következhet. azt mondjuk nagyon remélem, hogy ez a beta dolog nem azt takarja, hogy valami multiplayerre fókuszált dolog sült ki a projekt 201l-es újraindításából.

DNF !!!

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

scomcomputers
Infó!!
<#nezze><#kuss>

* Scomcomputers the future of computing!*

Rayden02
Nagyon úgy tûnik!<#ravasz1>

DarkSector
Medal of Honor ->Battlefield 4 deja-vu.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Pff elég viccesnek tartom hogy nulla infi a játékról ,de már béta hozzáférés.

Mondjuk elég jó marketing fogás mert lehet valaki pont ezért rendeli elõ majd a Wolfit!

Doom 4
Ez jó hír, de sajnos nekem kimarad ki fog maradni... 😞

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

DarkSector
IGEN!

GregSB

A régiekbõl Carmack volt az utolsó vajon?!
20 éves a Doom!

http://index.hu/tech/2013/12/10/ok_voltak_az_elso_meno_kockak/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha jól tudom Carmack volt az utolsó a régiek közül, bár ez szerintem csak egy átmeneti dolog az Oculus Rift miatt, de aztán ki tudja.
GregSB
Most meg rájött, hogy ez nem megy.

Lezárult egy korszak.

GregSB
GregSB
Közben John Carmack lesz az Oculus Rift CTO-ja.

Miért is indult újra a DOOM 4!

Jó, hogy még törekednek ilyenekre...hajrá id!
MerlinW
Én is fél kettõig bírtam. Addig volt szó a mobilOS-ekrõl és azok memóriavezérlésérõl, renderelési nehézségeirõl, hogy a kinect típusú vezérlésnek miért nincs jövõje, hogy a bill/egér vezérlés miért jobb játékra, mint a kontroller, a statikus programozás hátrányairól, korunk textúra+memóriakezelés illetve a mai hardverek problémáiról, elõnyeirõl, hátrányairól, az új Wolfeinstein-rõl, meg pár informatikai poénról, amit nem értett a közönség😊

Egyébként Twitch-en visszanézhetõ😊

[merlinw.org]

GregSB
Én bealudtam a szövegén :-))

Van valami rövid összefoglaló arról mirõl beszélt?

grebber
Annyit magyarázott a mobil platformról,hogy rendesen vártam mikor fordítja meg a tabletjét amint a Doom 3 fut , de nem 😞

GregSB
Most kezdõdött. Tim Willits Doomos pólóban dumál 😄

GregSB

GregSB
Doom3-at nem õ mutatta be anno? 😊

MerlinW
Miután tudtommal nem fejlesztik jelenleg😊 Talán Rage 2-rõl lesz szó a Quakecon-on. Viszont Carmack keynote a technológiáról és a programozásról szólt mindig, nem a konkrét játékokról😊

[merlinw.org]

grebber
Doom 4-rõl egy kurva szó se lesz tuti<#boxer>

Bence94
Remélem lesz valami látványos bemutató, bejelentés és nem megint valami mobilos fejlesztést fog mutogatni.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

GregSB
Ma este 10-kor Carmack Keynote quakeconon

Kíváncsi vagyok mirõl fog beszélni, nem túl rózsás a cég jelenlegi állapota.

grebber
Nem baj ha késve jön ,addigra legalább csak kiforrja magát az idTech5.

Mondjuk ez függ attól hány embert bocsájtottak anno el és mennyit vettek fel. De ennyi idõ lelõni valamit teljesen 0-ra <#wow1>
Shep
Hát a végével én nem értek egyet, én igen is bánom ,hogy nem lesz Rage 2, mert nekem az elsõ rész is nagyon tetszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Ezt is olvasta mindenki remélem😊
Tehát Doom 4 nem nagyon lesz 2-3 éven belül.

[merlinw.org]

DarkSector
😛
Miért? Pedig õk jól informáltak. 😄

Jaka923
MerlinW
Az mindenképpen😊 GS-nek azt sem hiszem el amit kérdez😊

[merlinw.org]

DarkSector
Vagy éppen a gamestar....😊

MerlinW
Kotaku és a PC Gamer a Steam elsõ számú hírpartnerei, így valószínûleg többnyire reális amit írkálnak.

[merlinw.org]

Nem pletyka. A kotaku forrásai megbízhatóak szoktak lenni. Sok mindenben igazuk volt már a múltban.

Én a többi értékelhetetlen pletykára írtam. Bízzunk, hogy nem kell annyi idõ neki, amennyi már eltelt a bejelentés óta.
MerlinW
Sajnos.

[merlinw.org]

Jaka923
Április 1-nek már 2 napja vége van.

MerlinW
Pedig a hír igaz.

[merlinw.org]

Ekkora baromsághoz is kell egy arc!