DOOM 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Five Years And Nothing To Show: How Doom 4 Got Off Track

"Megtudtuk, hogy 2011 vége felé, miután 3 évig dolgoztak a Doom 4-en, a stúdió úgy döntött, hogy teljesen reboot-olja a legújabb játékukat."

"A Doom 4 korábbi verziója nem hozta azt a minõséget és izgalmat, amit az id és Bethesda szeretne a Doom fanok elé tárni." mondta Pete Hines a Kotakunak. "Emiatt, az id összpontosította erõit egy új Doom 4 verzióra, amely eleget tesz majd a magas elvárásoknak."

- Call of Duty-hoz lett volna hasonló, rengeteg scripttelt résszel, sok átvezetõ mozival, unalmas jármûrõl lövöldözés...

- Zenimax nagy játékterû Doom 4-et akar, mint pl a skyrim.

- Zenimax dühös, mert nem lett sikeres a Rage. Leállították a Rage 2 fejlesztését, id-t utasították, hogy csak a Doom 4-et csinálják.

- A legtehetségesebb id dolgozók többségét kirugták vagy elhagyták már a céget.

- Jelenleg a köv. gen. konzolokra tervezik, megjelenési dátumról ne is álmodjatok.

Bazdmeg Carmack.

GregSB
Bejelentik hogy Android és iOS lesznek a fõplatformok amikre fejlesztik

Jaja. Szerintem lesz.
grebber
Reménykedjünk benne hogy az augusztusi quakeconon lesz valami info. Legalább annyi hogy majd 2016-ban jön vagy akármi!

Next PC upgrade: 2022

Majd talán év végéig befut valami, de én arra sem innék 😊
Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

broman191
Nyilván fake. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ez fake?

http://www.youtube.com/watch?v=qtIp_jHVKhI

0:27-tõl Spider Mastermind és Heavy weapon dude-ok?
MerlinW
A Rage megjelenése elõtti sajtótájékoztatón volt róla szó... Az online magazinok is megírták...

[merlinw.org]

Hát ezt nemigen fogják az orrodra kötni.
MerlinW
5 év az oké, de a Rage miatt félretették több, mint 3 évre.

[merlinw.org]

Talán 2014 mondom 😄
GregSB
Enyhén optimista voltam 😛

Májusban lesz 5 éve hogy bejelentették a fejlesztését 😄

Én olyan 2014-re számítok.
broman191
No shit...amilyen infóhiány van max 14'-ben jön leghamarabb, az pedig "next-gen". 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nem tudom, de támogatom, hogy csak akkor jöjjön ki mikor végleges állapotban lesz. Jó lenne ha nem adna lejjebb az id.
grebber
Pff akkor lehet még indén se lesz ?

Elképzelhetõ, hogy a DOOM 4 már next-gen konzolokra fog megjelenni -- legalábbis az id Software vezetõ programozójának szavai alapján.

Mivel nagyon régóta nem hallottunk már semmit a DOOM 4-rõl, két dolog juthat az ember eszébe: vagy nehézségekkel küszködik a játék és ezért nem beszélnek róla a fejlesztõk, vagy kivárásra játszanak, s csak a következõ generációs platformokra fog megjelenni a játék. Eddig mindkét forgatókönyv nagyon lehetséges volt, ám ma egy kissé az utóbbi felé billent a mérleg nyelve.

Az id Software vezetõ programozója arra a kérdésre, hogy a Doom 3 BFG befejezése után mit terveznek, ezt felelte az azóta már törölt üzenetében: „jelenleg az újszülött kislányommal foglalkozok, de amint visszatérek az irodába, a nagy projekt új platformokra való átírásában fogok segédkezni.”

Természetesen az nem derült ki, hogy mi ez a nagy projekt és mit ért új platformok alatt, de sejthetõ, hogy a DOOM 4-rõl és next-gen konzolokról lehet szó, ebben az esetben pedig rémesen sokat talán már nem kell várnunk, hiszen ha minden igaz, idén bejelentésre kerül legalább egy új gép.
grebber
Shep
Az alap játék nem volt valami nagy szám a dupla pisztolyt meg pár bohókás fegyvert leszámítva de a remake jónak ígérkezik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Lemaradtam valamirõl?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
"Meg kell jegyezni, hogy a PRT eljárással futó
Rage demonstráció csak egyfajta bizonyíték volt,
hogy a virtuális textúrázás, mint elv, jó út, csak a
megfelelõ hardver szükséges hozzá. Arról
azonban nincs hír, hogy maga a Rage végül kap-
e frissítést a PRT támogatására. Ez ugyanis
rengeteg munkával járna, hiszen az AMD
megvalósítása 64 kB-os mozaikokkal dolgozik,
amivel nem kompatibilis a Rage megatextúrája.
A bemutatott demonstráció is csak a játék egy
kis részét tartalmazta, amihez készítettek egy
kompatibilis megatextúrát. Az összes tartalom
átdolgozása már jelentõs munka lenne, így szinte
kizárt, hogy elkészül, de reménykedni még lehet.
Ami biztos, hogy az átdolgozott ID Tech 5 motort
alkalmazó Doom 4 már az AMD PRT eljárására
épít, teljesen kompatibilis tartalommal."

tutituti
Ez még jobb hír mint a doom4!
ROTT hatalmas game volt

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

GregSB
Szerencsére megmarad az eredeti játék brutalitása és vér szintje 😊 Nameg a fegyverek is remélem legalább olan jók lesznek..

eredeti játék fegyverei

GregSB
Amit a twitteren írtak "much-loved classic PC shooter"

'Rise of the Triad' remake confirmed at QuakeCon

Eredeti játék eleje:

Én még sokat játszottam vele, jó volt nagyon 😊

Az meg mi a franc.

GregSB
Rise of the Triad remaket csinálnak.

Nem értem mi volt ez a twittelés, ha nem mutatnak semmit a doom 4-rõl. Gondolom nem is id játék lesz bejelentve, hanem valami bethesdás szutyok.

Rayden02
Én végignéztem,de a végére megfájdult a fejem!<#rolleyes>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

GregSB
10 perc után bealudtam a keynoteon 😄 😄 😄

<#szomoru2><#szomoru2>
grebber
Carmack: DOOM 4 “will be done when it’s done”, sorry about RAGE

Tehát akkor 2013 Q2 elõtt szinte 100% hogy semmiféle Doom 4 nem lesz 😞

Na hát mi volt? Gyanús ez a semmiség.
Rayden02
Quake,nem valószínû,mert a korábbi quakecon-on ,elmondta,hogy nem készül,rage után az elsõdleges nagy projectjük a doom 4!
Bár ki tudja!<#nemtudom>

DarkSector
Akkor megyek inkább aludni quake sorozat nem annyira érdekel...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bence94
Én úgy vettem ki, hogy most nincs doom 4 (3 persze van)... Már csak rage-ben vagy egy quake 5 ben reménykedhetünk <#lookaround>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Vagy Doom 4 vagy sokat szipózott. 😊

Hány órás lehet ez a fos?

Rayden02
Gyanús,nem de?<#buck>

DarkSector
lesz itt valami Doom 4 mert kurvára mosolyog....

DarkSector
Így nagyon fasza lesz hogy szarrá akad a közvetítés.

DarkSector
Csak kérdeztem.
Ha nem kommentelik akkor nem fontos, de mivel kommentbe irták ezért van valami szerepe...😄

Rayden02
Hát nem!<#nemtudom><#vigyor>

GregSB
Nem sietik el a dolgokat 😄

Rayden02
Van kivetítõ,ez jót jelent!<#taps><#idiota>

GregSB
Igazából nem is tudom... már rég nem játszok PC-s vagy konzolos játékokkal, Carmack és az ID sem akkora "nagymenõk" már mind a 90-es években és 2000-es évek elején voltak. Még ha bemutatják a Doom4-et akkor is megvan rá az esély hogy nem lesz nagy szám.

Valahogy mégis késztetést érzek arra, hogy megnézzem most ezt a keynoteot, mégiscsak az a cég és ember fog beszélni, akinek a játékai meghatározták a serdülõkoromat. Nosztalgia 😄

Hol és ki írta, hogy fontos? 😄
DarkSector
és ez miért fontos?

Rayden02
Jah,tényleg,Carmack twitterén írja!<#falbav>

Rayden02
Nem ár,olyan késõn?<#gonosz3>
És ez biztos?<#miaz>

GregSB
23:30-kor lesz a John Carmack keynote 😞