DOOM 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"valóban gyenge a grafikája eddig. de reménykedjünk."

ezt visszavonom. nagyon jó lesz ez. jól lesz az is, hogy kapunk pálya és módszerkesztőt is hozzá.

http://vartjatekok.oldalunk.hu/

lac coo
<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Végre valami, ami az ösztönös gyilkolhatnék-érzést kielégíti!
Nincs okoskodás, lopakodás, csak vérgőz, kőkemény metál, jó basszus, kivégzések, megfelelően okos, de azért tömegével hulló ellenfelek...
Mindez olyan környezetben ami abszolút "Doom-os", pokoli, félelmetes... Semmi kifogásom 😊
ÉS A LÁNCFŰRÉSZ?! Mortal Kombat nem ilyen véres-csontos-cafatos, bakker 😄
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

😄DD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

valóban gyenge a grafikája eddig. de reménykedjünk.

http://vartjatekok.oldalunk.hu/

Sheltem
Nem akarom szétflamelni a topicot, de leírom őszintén a véleményemet: Ez a Teaser a legszarabb amit eddig életemben láttam....
3mp semmitmondó gameplay oldalnézetből aminek a valós gameplayhez semmi köze nincs = 0 zeró semmi lófasz
Doom3at imádtam, remélem a 4 is frankó lesz...de ez a teaser...gyász.

szubjektív voltam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Blekk Síp
Oké, hogy csak pár sec az egész de ez elég gányul néz ki ebben a formában SZVSZ. :S

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

scomcomputers
Jóféle.......jöhet!
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Tavaly kellett volna kijönnie, ha figyelembe vesszük az eddigi megjelenéseket:

Doom 2 1994
Doom 3 2004

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

grebber
Ej de várom már.Arra leszek kiváncsi mikor jön majd a game.Érzésre 2016 nyár előtt kizártnak tartom.( Ne legyen igazam)

Lesz vagy 60 giga.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

már kezdtem félni hogy nem lesz játékban a mindenki nagy kedvence... revenant

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

na valami csak lesz végre

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rayden02
Nah ezt megnézem!<#vigyor>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Egy legenda. 😊
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2015.01.24. 17:26:04
Bokafix2
Én láttam levágva a fejét a 2-dik részben. Ott van az ikon mögött. <#hehe> Ütős kis ficsör volt anno.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
Én sem, bár a Daikatana-n dolgozhatott volna még kicsit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Nem sajnálom tőle, megdolgozott érte😊

[merlinw.org]

Shep
Hát a jólét az rajta is meglátszik 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Shep
U3-as.

A Singularity Tech4-es lenne? Mert itt fogom a kezemben a borítóját és Unreal logó van rajta... 😄 😉
😞
grebber
Mivel az Id Tech 5 egy hulladék és pc-re még véletlenül se akarják rendesen megcsinálni ilyen Wolfi fosnál sokkal szebbre nem igen kell számítani.

MerlinW
Carmack mindig a kódot birizgálta. A pálya és látványdizájnért Romero volt a felelős. Meg is látszott az id játékokon, miután lelépett😊

[merlinw.org]

GregSB
Hiányzik nekem valami ebből a cikkből. A író nem említi meg, hogy leesett volna az álla a látványtól.

Pedig az ID játékok erről is szóltak, Doom, Quake, mindegyik grafikai / vizuális mérföldkőnek számított a korában. Ugy látszik most hogy Carmack már nincs ott ez háttérbe szorult.

Tech 4-gyal mennyi játékot csináltak?

Doom 3
Quake 4
Prey
Singularity
Wolfenstein
Brink

Tech 5-nek 3 játék, 3 évig? <#nevetes2>
chopin42
lásd tech3 pl?

grebber
Mindegyik megél egy játékot aztán rájönnek hogy rakás szar és leváltják....

Már id Tech 6 - avagy 666, az se semmi.
MerlinW

[merlinw.org]

grebber
Rayden02
A zárt ajtó mögötti élmények <#idiota>
Doom 4 is just called Doom, runs on id Tech 6

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Érthetõ, akik figyelemmel kísérik is a fejlesztõket, azok lássák elõször.
Ja értem... pedig grafikailag ott volt a szeren a 3-dik rész is, a spiderdemont is beletették csak nõi felsõtestet kapott pók alsótesttel.

Szerintem 1x végigtolhatnád a Doom 3-at is, lehet megváltozna a véleményed. Van sok mod is hozzá amivel személyre lehet szabni.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

MerlinW
Spider a Doom 1 fõbossa volt. Doom 2-ben volt az Icon, Doom 3-ban a Cyber. (Cyber a Doom 1 ep2 végén volt még, illetve Doom 2-ben több helyen)

Doom 3-at csak videókról ismerem, nem játszottam vele sokat, számomra a széria szégyene.

[merlinw.org]

Az egy kisebb boss volt az elõzõ Doom-ban, nem? Az alfa laborok 4-dik pályájának a végén kerültünk szembe vele és csak akkor tudtuk elérni a kommunikációs tornyot ha õt hidegre tettük.

Erõben nem volt olyan kemény ellenfél, viszont ki*szott undorító volt, a bossok közül tõle féltem a legjobban. Mondjuk ehhez az is hozzájárul hogy alapból fosok a pókoktól, már a Serious Sam-ben is nagy problémát okoztak az antaresi génkezelt pókok, csak ott egy rakat volt belõlük.

MerlinW
Egy epikus spider demon is jó lenne.

[merlinw.org]

Synchronous
Nem jó lenne szerintem ha megint egy cyberdemont kéne legyakni a végén. Az Icon of Sin komolyabb ellenfél volt... aki játszott a korábbi Doom-okkal tudja.

Igaz hogy csak egy hatalmas fej volt, de ha kapna hozzá egy testet, durván megkeseríthetné minden doomplayer életét. Még úgy is nehéz volt legyakni, de ha felturbóznák egy kicsit minden további nélkül a legüberebb boss lehetne.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

MerlinW
Mindegyik részben elpatkolt, szóval nagy a család😊 A gépigény miatt én nem aggódok idTech 5 lesz alatta.

[merlinw.org]

extra sensory
A Kiberdémon keményen megpatkolt az elõzõ rész végén, de ki tudja hány fõbõl áll még a "család".<#hehe>

Amúgy a textúrázottságát elnézve az új teaserben elég badassul fog festeni õfõördögsége. Ha ez így nézne ki in-game a monitorokon is, azzal tuti hogy minden kocka nyálcsorgatva kattanna rá megjelenéskor.

Már csak a "szerény" gépigény miatt problémázhatunk. Ki tudja milyen vasat fog követelni ez.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jaja, az lesz az.
Pont ma beszéltük munkahelyen egy haverommal, két dolog jönne jól még errõl az E3-ról. GTA 5 pc-re, meg valami info a Doom 4-rõl... <#vigyor4>

Amúgy az új Wolfenstein után én nagyon bizakodom. Ahhoz is jól nyúltak hozzá és egy kellõen modern, de mégis helyenként "retro" érzést keltõ játék lett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MerlinW
Cyberdemon már az elsõ rész óta törzsszereplõje a sorozatnak.

[merlinw.org]

DarkSector
Vagy mifasz:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A szörnyet nézve egy remake.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doom 4
Elég sokat vártunk rá, de itt jön! <#szeret> Amúgy szándékosan csak simán "DOOM" a felirat és nem DOOM 4? <#wow1>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."