A GTA IV segíthet a zeneterjesztésben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már kezdem is sajnálni ezeket a szerencsétleneket, hogy ilyen sanyarú sorsot szántak nekik az égiek, hogy játékfejlesztésre ítéltettek.
Hát hallod, legyen fele ennyire sz@r melóm.
Mondjuk biztos kurva nagy kín lehet autókat modellezni, értekezni arról, hogy a rosszfiú mennyire legyen rossz, mekkora csöcsû nõk mászkáljanak a játékban.
Igen, hát ez valóban borzasztó.
Amúgy reszpekt. Maffia tényleg királyság. A GTA ezen része sokban hasonlít rá, ezért is jön be annyira. Eddig minden GTA-t vert nálam a Maffia. Most ez lettette nálam, de ezzel együtt a Maffia az egyik legjobb ilyen játék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A San Andreasnak pl. jó volt a sztorija, a szituációk "tipikusak" voltak, jó értelemben. Aki néz feka gengszterfilmeket, pl. Vér kötelez, Veszélyes elemek, az gyakorlatilag 1:1-ben az ott elõforduló "motívumokat" látja visszaköszönni. Gyakorlatilag azok paródiája a GTA:SA, ami már önmagában hatalmas poén.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A játékot nem 1 hét alatt csinálták meg, és az egy dolog, hogy az alapötlet 10 éve ugyanaz, de akár hiszed, akár nem, kurva nagy meló egy ilyen játékot összedobni (minden egyes részét).
A GTA1-ben is voltak már elég jó zenék, méghozzá audio-trackek formájában
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
Nem az a kérdés, hogy teccik vagy nem teccik a közelharc! Hanem, hogy 5 perc alatt rájössz hogy csíteld, ergó nem lett rendesen letesztelve.
A kamerakezelés a célzás is elég nehézkes, szokni kell.
Mindamellett ez egy nagyon jó gáma, mint mondtam, de aki 9 pontnál többet ad rá az elfogult, mert dúrva hibái, hiányosságai vannak!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ne má' hogy azért félig kész gama, mert nem tetszik neked a közelharc, meg egyszerû a randizás. Amugy megnézem, hogy Kate nevû hölgyet te ágybaviszed hip-hop.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A grafika is hagy kívánni valót maga után. Aztán a játékmenetben sok helyen nem hogy elõrelépés, de visszaesés van!
Pl csajozás: az SA-ban azért elégggé sokat le kellett tenni az asztalra, amig bemehettél kaféra!😉
Itt meg, 1 randira vettem egy dorkót, meg egy farmergatyát, hogy ne legyek olyan rozzant, második randira elcsórtam egy verdát, amit egybõl megdícsért a csaj. Utána megkérdezem, hogymeghív-e egy kv-ra, és a válasz egyböl, hogy meghát!😉
Hol itt a kihívás?😉))
Közelharc nevetséges, nyomkodd veszettül a rugás gombot és garantáltan egy újjal sem érnek hozzád! Akkor minek a védekezés, meg ütés, meg minek cifrázni?
Ez is egy féligkész gáma, mint amit mostanában szoktunk kapni, sajna!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem fikázok semmit sem, de a tények, azok tények maradnak. A Rockstar egy GTA-franchise-t csinált. Egy (és még csak nem is túlságosan eredeti és jó) ötletbõl él, sõt mi több, dönti a rekordokat.
Ez nekik jó, nektek jó, engem zavar, hogy egy ilyen bugris ötletbõl többszázmillió dolláros bevételük származik egy hét alatt, holott egy Nobel-díjas tudós, ezred ennyit nem keres meg.
De ez már a világ hibája, jobban mondva, a buta tömegek befolyásolhatósága. Ez van akinek felemelkedés, van akinek bukás.
És ez nem irigység, csak nem érzem azt, hogy arányban van az, amit kapnak, azzal, amit letettek az asztalra.
Régen mi volt? Mondjuk 15-20 éve? 3 ember meg tudott írni, fél év alatt egy frankó játékprogramot, ma meg már, az egyik legtöbb indulótõkét követelõ vállalkozások közé tartozik.
Azok cseszték tönkre az egészet, akiknek most tejeltek ezerrel.
méghogy a 3 óta nem csináltak semmit.. a vice city meg a sanandreas világának felépítése egy semmi volt, értem... nembeszélve a 4-rõl...
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
A nay tömegek pedig az USA-ban, Kínában, és Japánban vannak. Ezeket veszik alapul. Ott pedig teljesen más a felfogás mint itthon.
A Rockstar a GTA-ból él. Ez mostmár nyilvánvaló. Õszintén, mit csináltak a GTA3 óta?
Semmit, jöttek a kisebb ráncfelvarrások, és csak a modelleket és a terepet cserélték le.
Ebbõl éltek évekig, direkt bevetettek 3 különbözõ variációt, hogy a lehetõ legtöbb ember leüljön GTA-ázni, aztán mikor már le volt fedve a gamerek tetemes része, akkor jöttek a IV résszel.
Az ilyen Major ugrásoktól ugye eleve sokat várnak, plusz már keresztbe-kasul, oda-vissza játszottak az emberkék a GTA-val, gondosan be volt idõzítve a vérfrissítés.
Megmaradt a tátongó ûr, de mivel ez a stílus egyértelmûen a Rockstar védjegye, csak õk tölthették ki.
Tipikusan a kiéheztetésre és a teljes tömegszuggeszcióra alapoztak, és bejött nekik.
Ebbõl látszik, hogy csak egyetlen egyszer kell elkapni a hullámot, utána már csak rajta kell maradni.
És ez már öngerjesztõ folyamat, emiatt még többen akarják majd megvenni.
Megvett cikkekrõl tényleg nincs mit beszélnünk. De ezek mellett is nagy a hype a játék körül. Mondhatni túl nagy. YouTube-on mindenki felteheti a videóit, és ott sem akadtam igazán "kritikus" kritikára. Vagy tényleg ilyen jó lenne a játék?
Szóval engem kicsit zavar ez a nagy rajongás, pláne, hogy lényegi elõrelépés szerintem nem történt a játékban. Egyik hangoztatott dolog a törésmodell. Kb. ugyanaz, mint eddig, csak kis ráncfelvarrásokon esett át, vagy ott van az autók fizikája, ami szinén nem javult érdemben.
De azt hiszem, hogy ez az érzés csak a "faszom miért szeretik ilyen sokan" effekt miatt van bennem. 😉
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Olyan, hogy 100%, olyan nincs egy játékban.
Nem egy olyan játékról van szó, ahol mindvégig feszülten koncentrálnod kell, és baromi ügyesnek kell lenned, hogy elérd a checkpoint-ot.
Itt egy kicsit formabontóra sikeredett a megvalósítás és pont ez adja meg szerintem azt a pluszt, amiért olyan sokan szeretik.
És persze a zene, meg a rosszfiú szerep is megnöveli egy játék keresletét, az fix.
Rena11:
Az agyon ajnározást én sem értem... Láttam pár review-t YouTube-on, amibõl kb. az jött le, hogy a jellemzõ hibák megmaradtak, de mellette sok újítás is van. Szóval méltó folytatása a GTA sorozatnak, jó lett, de nem ilyen szinten, hogy 10/10, 100%, stb. De erre majd visszatérünk egy év múlva, a PC release után...
lehet kiöregedtem a gta-s baromkodásból de nekem ez a játék õrült gyenge
jó interaktiv meg sok lehetõség van a hülyéskedésre de nagyon gyenge küldetések vannak és nagyon szánamas lövödözõs részek
egyszerüen belétek van sujkolva hogy ez mekkora játék é azért vagytok oda érte
annyi meg annyi szinvonalas játékot kaptunk már egyszerüen nem értem 1 ilyen gyenge játék hogy arathat ekkora sikert
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sok mmorpg-ben van mar ilyen megoldas, csak ezek tobbnyire nem a nyugaton elterjedt jatekok. Az amerikaban ismertek kozzul a second life tud ilyet es a mara gyakorlatilag megszunt, jo 10 eve inditott neocron nevu mmofpsrpg-ben voltak anno elo koncertek az egyik szorakozohelyen. (lehetett a zenere bulizni es ha megsertett valaki akar szet is lohetted a kepet)
Akinek van netkapcsolata, nem lenne rossz megoldás például játékon belüli online rádiókat üzelemeltetni, egy csomó játéknál simán mûködhetne a dolog. Jó reklám a zenekaroknak is.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.