88
Unreal Engine 3 autós játékban is megmutatja magát!
  • blackjoe
    és megtudnád adni hogy honnan szedted a teljes játékot?

• Robi546
    Hát már egy pár orosz torrent oldalon már rajta van a teljes játék meg már nekem is megvan az egész játék írtam is ide a fórumba hogy már kijött a teljes játék. De pls nézzétek meg a 45-ös HSZ-t! Thx!
  • blackjoe
    hali! csak egy kérdés : kijött már a teljes játék vagy még csak a demo?
  • Robi546
    Oké! Na kitöröltem és nagyon szépen köszönöm! :) Megy! És még valamit szeretnék kérdezni azt hogy: Akinek már megvan a játék az biztos tudja hogy a belső nézetes kamera BUG-os vagy nem jól működik mert mindig annál az autónál amivel kezdek (SUZUKI Samurai féle meg ami utána van az is) amikor teszem a belső nézetes kamerát akkor valahonnan alul-ról mutassa a Differenciáltól a Transmissiótól mutassa a belső nézetes kamerát és azt hiszem mindegyiken mert nekem még csak 2 autót enged de mind a kettőt rossz helyen van a belső nézetes kamera :S és evvel még nem lehetne csinálni valamit ?? Ha igen akkor valaki segítsen pls! Előre is thx!
  • Toya
    Van egy Ghosts nevű mappa, azt távolítsd el a játék könyvtárából.
  • Robi546
    Sziasztok! (bocs a 3x postért de ez fontos! legalábbis nekem! :S)
    Na szóval azt akarnám hogy:
    A Magyarítás vagy angolosítás már nem olyan fontos most van attól fontosabb dolog is az hogy amikor játszok a játékkal akkor egy fél óra után ki dob a játékból és ezt írja: Off Road Drive Működése le állt!
    Mi lehet a baj??? A Játékhoz crack nemvolt, rendszer követelmények megvannak és win 7-em van! Valaki segít ??? PLS Nagyon fontos lenne és nagyon megköszönném!! Előr is thx!
  • Robi546
    Hello all!

Szeretnék közölni veletek egy hírt! :)
    Hogy a játék (Off Road Drive) teljes játék(nem demo) már rajta van orosz torrent oldalakon és én már le is töltöttem! :) és a telepítésnél lehet választani 2 nyelv közül angol és orosz tettem angolt és a telepítés az angol és a játékban meg pár szó angol a többi orosz! :( és valaki nem tudna adni hozzá egy magyarítást vagy angolosítást ??? Ha igen akkor a [email protected] küldje el előre is thx!
  • Robi546
    Oda tudnád adni hozza a magyarítás-t ??? PLS

Ha küldöd akkor erre a email cím-re küld: [email protected]
    Előre is thx!
  • grebber

• Toya
    Orosz nyelvű demó erre :)
  • bulba
    opsz, egy enyhe fail
  • pxxl
    2010 negyedik félév régen matekoztam, de itt valami nem okés
  • bulba
    -A felverődő környezeti elemek (kövek leginkább) sérthetik a futóművet és minden fontosabb alkatrészt, rontják a teljesítményt.
    -Más felnivel, gumival (és légnyomással), más felületen jelentősen eltér az autó viselkedése.
    -"Tuningolni is lehet majd az autót. Persze nem úgy mint az NFS-ben, hanem többek közt: GPS-re, magasság és keréknyomásmérőre és hasonlókra kell gondolni.
    -Megjelenés: 2010 negyedik félév.

Legalábbis ezt állítja a marketing szöveg.
    Hogy ebből mi valósul meg és mikor, majd kiderül.
  • Robi546
    és ebben majd lesz olyan terepjáró hogy Asia Motors Rocsta ???? Mert az a kedvenc terepjáróm !! :)
  • Robi546
    Bakker szerintem ez majd qrva jó game lesz!!! Csak jelenjen már meg!!! Mikor fog amúgy ez meg jelenni??? Valaki nem tudja ?? :SS
    Ha igen akkor honnan lehet leszedni???
  • WinG
    ez a videó borzasztó gyenge. a fizika rettenetes, aki vezetett már terepjárót (niva rulez), az tudja, hogy köze sincs hozzá. felejtős, azt hiszem.
  • WinG
    attól tartok, ebben sem lesz deformálható talaj, meg elakadási lehetőség :(
  • bulba
    videó
  • grebber
    Lehetne már valami info hogy mikor fog megjelenni!
  • bulba
    Ja igen és pár kép: link
  • bulba
    Egy video: katt
  • Csirkenyál
    Az Avalon Style Entertainment, Oroszország egyik legnagyobb fejlesztőstúdiója büszkén dicsekszik azzal, hogy immár ő is boldog tulajdonosa lett a legendás Unreal Engine 3-nak. S hogy milyen célból vásárolták meg a motort? Egészen pontosan legújabb off-road jellegű autóversenyjátékuk elkészítéséhez, amely hazájában frappánsan "4x4 Off Road III", a nemzetközi piacon meg egyszerűen csak "Off Road Drive" névre fog hallgatni. Az orosz játékfejlesztés történetében ez az első alkalom, hogy valamelyik stúdió Unreal 3 Engine-t vásárol.

"Az Epic Unreal Engine 3 a multiplatform játékfejlesztés zászlóshajója. Már megannyi neves játéknál bizonytott, s most az legújabb Off Roadunk esetében is teljes mértékben alkalmasnak találjuk a fejlesztésre a beépített járműtámogatásnak, a bivalyerős PhysX rendszernek, és a további kiforrott szolgáltatásoknak köszönhetően." - nyilatkozta Vjacseszlav Gorgyejev, az Avalon Style vezetője.

Ezzel együtt a másik fél részéről is nagy figyelemmel kísérik a játék fejlesztését: "Nagyon izgalmas dolog látni, ahogy az Avalon egy realisztikus off-road játék készítéséhez használja fel a motorunkat. Egyre több vásárlónk bizonyítja, hogy az Unreal Engine 3 tökéletesen alkalmas keresztplatform játékok elkészítésére, s nagyon kíváncsiak leszünk az Off Road Drive-ra is." - mondta Mark Rein, az Epic Games alelnöke.

A készítők meglehetősen szűkszavúan nyilatkoznak a projekttel kapcsolatban, se álló-, se mozgókép nem került még nyilvánosságra a játékból, ezért az Unreal motor licencelésének tényén kívül csak a pár mondatban felvázolt elképzeléseikre hagyatkozhatunk. Ezek szerint a való életben is létező off-road sportág szemszögéből próbálják képernyőre álmodni a játékot. Járgányunkat kedvünk szerint tuningolhatjuk, alkatrészeit módosíthatjuk, hogy az adott pályára legmegfelelőbb teljesítményt érjük el. A fejlesztők az eddig kiadott Off Road játékaik innovatív elemeit szeretnék ötvözni az új motor adta határtalan lehetőségekkel. Ennek eredménye lesz a Off Road Drive, melyet az 1C Company fog kiadni. A megjelenés időpontja egyelőre homályba vész, de minden bizonnyal már idén megtapasztalhatjuk, milyen érzés a sárban dagonyázni négykerekűnkkel.
  • arty
    igen, minden arra utal, h az ofp2 jolesz... sztem se offolj, ha a fanságod mellett ÉRVEKET nem vagy képes felvonultatni :)

(mert az nem érv, h a Dirt motor gyors volt - mivel kurva lassu, hatalmas gépigénnyel)
  • Solt
    Rendben, én sem! :)
  • RAZOR27
    Na jólvan akkor ezt megbeszéltük.Nem szándékozok tovább offolni.
  • Solt
    Így van, nem tetszett a Dirt fizikája, de ez nem azt jelenti, hogy majd ez a motor az OFP2 alatt ne muzsikálna jól. Két külön történet. Lehet, hogy jó lesz, lehet, hogy nem! A lényeg a feltételes módon van! Azzal van problémám, hogy tényként kezelsz dolgokat, amikről még csak feltételezések vannak, ráadásul ezen feltételezések alapján oktatsz ki mást, aki viszont egy tényre kérdezett rá! Nem tudom érthető vagyok-é? :)

Nem vagyok én komplikált, csak egy a világon egyedül álló, gyönyörű nyelvünk van, és ezek a kifejezések, ennek a csodának a megerőszakolásai. Olyan, mintha zsírkrétával firkálnád a Mona Lisa képet...
  • RAZOR27
    Én tartom magam ahoz, hogy az opfp2 az év legjobb játékai között fog csücsülni, ha hiszed, ha nem.Aztán már kitudja, hogy sül el ez az off road drive, de ha megbukik akkorse a motor miatt.Fejlődik az ipar, velük eggyütt a grafikus és fizikai motrok is.Ezzel nincs is semmi baj, mostmár nemfog nehezére esni egy motornak, hogy több fronton is megjelenjen.A Neon egy gyors grandiózus, részletes motor.Lazán elviszi majd a hátán az opfp2-t is.És ez ugyanígy lessz az utIII és az off road drive esetében.

#21: xD te aztán egy komplikált ember vagy (ien, meik[!])
    "A Dirt fizikáját meg hagyjuk!" ebből én (naívan) azt vettem le, hogy neked nemjött be a dirt fizikája, tehát ezzel azt sugallod, hogy a neon is ugyanugy kukázható.(mivel egy játékban a fizikáról a motor gondoskodik)
  • Solt
    Na fussunk neki még egyszer. Tehát a kérdés így hangzott: "FPS-t hol láttál neon motorral?" A válasz erre az, hogy sehol mivel ami használná az még sem jelent, ergo tényként a saját feltételezésed, nem maszkírozhatod, legyen az bármilyen megalapozott.(legalábbis szerinted) Egyébként pedig melyik(!!) mondatom sugallja azt neked, hogy szerintem a neont a Dirt-re tervezték? Segíts nekem, mert ahogy látom nem ugyan azt a nyelvet beszéljük!
  • arty
    és melyik brand csinálja az ofp2-t? a codemasters csak kiado volt, hiszen a bohemia interact csinálta az elsőt, akik mostmár az Armed Assaultot heggesztik ... ergo van egy tré kiadó (a cmasters sajnos ilyen...), egy holt ismeretlen banda, akik összedobnak egy játékot, ami alapja egy autos játékhoz irt motor és a cimen kivül SEMMI köze amugy az előző részhez... öö... mik az esélyek szted? vagy szted a név a legfontosabb garancia ha MINDEN más változott? :)

emellett az unrealeng3-al láttam már rengeteg jo fps-t, de jo autos játékot még egyet sem
    más, fps-re jó motorokkal láttam már szintén rengeteg fos autos játékot

sztem az offroaddrive (és az ofp2 is) eleve hátrányból indul
  • RAZOR27
    Én bízok benne, mindig megnézem meik(!) brand csinálja.
    De pont az elöbb azt taglaltam bazz, hogy minden motor más, minden motor másképp viseli a kihívásokat (pl.:egy versenyjátékban, mint egy fps-ben)
    Ez egy nagyon bonyolult rendszer.Az unreal engineIII. pedíg: gyors, széles kompatibilitású, gyorsabban képezi le a tájat, és alacsonyabb gépigénnyel jelenít(het) meg dolgokat.

#17:Szerinted a neon-t külön a dirtre tervezték?
    Gondolj bele, csak az tudja jól kihasználni a motort aki tudja mit hozhat ki belőle.Például ott az UT, külön motor van neki fejlesztve, ugyanaz a brand csinálja, kihozták belőle amit kilehet, és láss csodát, jó lett.(És mégegy példa amit sose hagyok ki: A Halo.A mikrofos csinálta a motorját is, külön motor lett neki fejlesztve (halo engine, gyengébbeknek) és fantasztikusan kihasználja.Akkor teret jelenít meg, amit ien(!) grafikájú fps-ek nemképesek (crysis- 5-6 aktív ellenfél, utánanyasgem, ezzelszemben- Halo 40-50 többfrakciós csaták hatalmas területen))

[/off]
  • arty
    és miből gondolod, h az of2 nem lesz fos?

mert a chrome engines autoversenyek mind ocskák voltak (xtreme rally, gti racing, xpand rally xtreme, uaz)

és mielőtt üttök, aki szerint az uaz rendben volt, nézze meg a százéves screamer4x4-et ... ég és föld.
  • Solt
    Az OFP2 még meg sem jelent!!! Honnan tudod, hogy muzsikál? A Dirt fizikáját meg hagyjuk! Egyébként ezeket a szavakat hol tanítják? "iennemű", "meikről"
  • [HUN]FaTaL
    Felejtsétek már el a fordítókat:D:D Inkább olvasom angolul:D
  • Attila889
    Road Drive mellett, akit szintén 4х4 Off Road III, ismertek van egy valószerű-országúti verseny-játék, ami megengedi neked, hogy részeket módosíts és hangold őket az autódon, de az, ami meg fogja különböztetni azt másik kortárs négy kerekű autós játékoktól, lesz a per alapú versenyek jelenléte amiben játékosok használati probléma-megoldó képességek, hogy tátongó sárpocsolyákat szeljenek át és nyomjanak több hatalmas halom sziklát.
    Az Avalon Style Entertainment az első orosz játékstúdiók közül az egyik hogy rendszer közötti számítógépért és videójáték-fejlesztésért engedélyezze Unreal Engine 3. Amíg az előző kibocsátások a 4x4 Off országúti verseny-kiváltságában hasznosították a vállalat saját verseny technológiáját, a fejlesztési csapatot meggyőzték, hogy engedélyezze Unreal Engine 3 az átfogó infrastruktúrájával és eszközeivel kapcsolatos első kézből való tapasztalat után.
    Eposz Unreal Engine 3 arcvonalában van a multiplatformjáték-fejlesztés, mondta Vyacheslav Gordeyev, Avalon Style ügyvezető igazgatója. A technológiát sikeresen sok kritikusan lelkesen fogadott címben használták, és teljesen fegyveresnek érezzük magunkat hogy csináljuk az elsőt,-út hajtó szimulátor Unreal Engine 3 a beépített járműtámogatásának köszönhetően, erőteljes PhysX rendszer, és sok másik jelentős technológia előny-jellemző.
    Izgatottak vagyunk, hogy látjuk Avalon Style-t egyesülni a hátterük gyártásban valószerű-út, ami az Unreal Engine 3 technológiánkkal kapcsolatos tapasztalatokat hajt, mondta Mark Rein, Epic Games alelnöke. A licencet megvásárló személyeink közül egyre több bizonyítja be, hogy Unreal Engine 3 nem csak egy nagy rendszer közötti motor de szintén az, hogy azt többszörös műfajokon keresztül vethetik be. Ez még annak az egy másik példája, és lelkesek vagyunk, hogy látjuk, hogy ez a játék kibocsátás.
    Avalon Style megközelíti a fejlesztést-út autós játékok a valódi világból való sport perspektívájából. 4?4 Road III, ott valószerű lesz-út, ami hangol a képességgel, hogy részeket módosítsanak. A vezetés gyakran fogja a használatot követelni felszereléstől, mint például a csörlőktől, autókocsiemelők, légsűrítők, megkülönböztető zárak, és többet.Az, ami meg fogja különböztetni azt másik kortárs négy kerekű autós játékoktól, lesz a per alapú versenyek jelenléte amiben játékosok használati probléma-megoldó képességek, hogy tátongó sárpocsolyákat szeljenek át és nyomjanak több hatalmas halom sziklát. Avalon Style tesztelte ezt az innovatív játékmenetszerelőt és fejlesztette őt a sorozat előző részleteiben, és arra számít, hogy a technológiák Unreal Engine 3 belül segítenek megvalósítani egy élethű verseny tapasztalatot.
  • RAZOR27
    de sejthető volt, mert mind2 cím a codemasters-nél van.
  • RAZOR27
    operation flashpoint 2 , csakhogy képbe légy.
  • grebber
    Előbb volt asszem a rendes Chrome fps aztán jött a többi!Ésmajd jön a többi (Dead Island,Warhound,Chrome 2)ezek már nemtudom chrome engine hányas lesz.
  • zolo
    A Chrome-ot az Xpanddal mutatták be, nem? Call of Huarez csak utána jött, és az Uaz széria is Chrome-os, és az elég jó lett...
  • berczely
    FPS-t hol láttál neon motorral?
  • RAZOR27
    Ez baromság, nagy tévhit, hogy a motoroknak van iennemű problemja.Ez attól függ meikről van szó.Például a neon motor (dirt) pengén muzsikál fps alatt is...(vagy egy másik példa, az unreal engine, azis jólessz, nemkell úgytenni, mintha értenéd(tek), hogy hogyanis működik egy grafikus és fizikai motor)