88
Unreal Engine 3 autós játékban is megmutatja magát!
-
Haulin #88 Adom. Kormánnyal is irányíthatatlan. :D Senkinek nem ajánlom, mert még szórakozni sem szórakoztat. Spintires jobb tőle, pedig az sem piskóta. (Játszottam vele egy időben, de sok célja nincs, mikor új volt még érdekes volt...) Ettől még az idei dakar is jobb, pedig az is pocsék. :D -
#87 tegnap megvettem 170ft-ért steam-re, de úgy érzem így is sokat fizettem érte, az első pályán nem tudok végigmenni :DD
jó hogy támogatja az ms gémpadot és két kattintással kezeli is szépen.. de az oktató mód semmit nem ér... ráadásul meg se állitja az időt amig 800karakteres "segítségeket" ír ki.. :DDD -
#86 Magyarítást tudna valaki hozzá? -
itczes #85 Sziasztok! A játékot az nCore-ról szedtem le, és ameddig nem lépek be a versenybe tökéletesen működik, de amint visszaszámol és elkezdődne a menet, a kameraállás elkezd körbe-körbe forogni a bal oldalra. Próbáltam már kihúzni az egeret, illetve a billentyűzetet hátha valamelyikkel van a gond, visszaállítottam az alapértelmezett irányítást, az egész programot többször is újratelepítettem, sőt egyszer újból letöltöttem. Most mit tegyek? - A válaszokat előre is köszi: itczes -
Rainbow15 #84 Valahogy nem lehet beállítani, hogy csak egyedül legyek, és ne kelljen időre mennem? Nem tetszik, hogy padlógázzal kell menni, hogy első / második legyek, és irreális helyzeteken megyek így át :) -
agriplus #83 Természetesen megvásároltam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként a bithorlo.hu segítségével. -
komorszabi #82 Honnan töltötted le? -
agriplus #81 Üdv! Nekem is hiányolt néhány dll-t, letöltöttem, így már indul a játék, azonban a játékon belül nincs hang. Erre van valami megoldás? -
komorszabi #80 Hello
A problémám az lenne hogy letöltöttem a játékot felraktam de ezzel a hibaüzenettel fogad: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert D3DCOMOILER_43.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Ha valaki megírná hogy ezt a hibát hogy lehetne megoldani megköszöném:) -
morzsi555 #79 Mekkora egy geci ez az IGN: IGN Review 5.0, nevetséges dolgok miatt húzták le. -
GPx8 #78 Szvsz. nem igazán érdemes a kormányon görcsölni, mert ez egy olyan szimulátor, amihez ebben az állapotában pont nem hiányzik a kormány, ill. nem jól kezeli sajnos... -
GPx8 #77 Nekem látja. -
#76 Sikerült valakinek beállítani a kormányát? Dfgt-vel próbálom, de nem látja. -
#75 A költséghatékony megoldás is megérkezett! Off-Road.Drive-SKIDROW 3.08GB -
#74 Megjelent a game steam-en megvehető! -
adrian27 #73 sziasztok!
az off road drive játékot xbox360-ra hol tudom meg venni?!
válaszokat előre is kösz! -
#72 Szia tudnál nekem az OFF ROAD DRIVE hez aktiváló kódot küldeni vagy mond meg légyszives honnan tudom beszerezni köszönöm -
#71 Hali!
Numpad-nál a "+" és a "-" a guminyomás. -
gucuka #70 Rob 02 én nem tudom miért van ez de nekem ugyan ezt csinálja
én is várom az ötleteket
PLS. mindenkit kérek akinek van ötlete az ossza meg -
adrian27 #69 sziasztok m.o. -ra mikor fog megjönni ?
és szerintetek kb mennyi lesz xbox360-ra?
választ előre is kösz -
#68 Sziasztok!
Az miért van hogy ha el akarom indítani a játékot akkor bejön egy kép amin van 2 terepjáró és onnan nem megy tovább? Valakinek ötlete? -
Robi546 #67 jah :S nincs bill config ??? én valahol találtam ha jól tudom! :) pontosan nem tudom hol de valahol volt. :) A Guminyomás nekem meg be van a Backspace mellet balra az a gomb és még az mellet balra az a 2 gomb van a gumi nyomásra tehát ugyan az mint az UAZ 1-ben 2-ben meg a Full Drive Hummer-ben próbáld meg azt a bill-t amit leírtam lehet hogy jó lesz! :) -
ricsa008 #66 nekem a gumi nyomás billentyű nincs beállítva és nincs bill konfig a optionsban -
Robi546 #65 Hát azt nem tudom hogy kell-e hozzá kormány mert én billentyűvel játszom de azért kormánnyal szerintem jobb játszani! :) De játszható bill-el is :)) -
max1985 #64 Akkor legyen mind kettőnknek igaza:
Magyarosítás vagy magyarítás ?
Bal oldalt az van hogy magyarosítás,és utána fent a címnél pedig magyarítások.
Amúgy lényegtelen, én csak próbálok segíteni azoknak akiknek oroszul fut a játék, hogy legalább valamit megértsenek belőle. -
#63 grammar nazi on
hát nem :D magyarosítani tárgyakat kell, lehet, magyarítani meg szöveget :)
grammar nazi off
___
am mennyire játszható a játék bill-vel? vagy ez is olyan szim lett amihez kell kormány? caskmert régóta vártam, de még nem néztem meg :) -
Robi546 #62 az már mindegy hogy magyarítás vagy magyarosítás egyforma :DDDD -
ricsa008 #61 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs valakinek egy torrentje? -
#60 kezdjük ott, hogy magyarítás nem magyarosítás -
max1985 #59 Ha találtok hibát szóljatok csak, próbáltam lefordítani ahogy csak lehet.
Menüben van pár szó ami orosz, de azt nem lehet fordítani. -
Robi546 #58 Köszi nekem is! :) mert nekem is jól jön! :DDD
Thx mégegyszer
-
#57 köszi! :) -
max1985 #56 Tessék:
Próbáltam helyesen írni :)
Off-Road Drive magyarosítás -
max1985 #55 Ha valaki ad egy "PP3WorkGame.ENG" fájlt akkor magyaraosítom. Nekem orosz változat van meg (PP3WorkGame.RUS), 70%nál többet nem sikerült le fordítanom, mert hibásan adja be a Notepad-ba az orosz szöveget :S -
#54 tudna valaki magyaritást? -
Robi546 #53 Na próbáltam fel telepíteni a játékot de először ki ír valamit oroszul aztán rá kattintok arra hogy OK aztán meg valami Runtime Error-t ír ki megint rá kattintok hogy OK és becsukja az ablakot! :( Mi lehet a baj meg kell vennem a játékot ??? Ha igen akkor valaki tud valami megoldást ??? Előre is thx! -
Robi546 #52 Oké. Köszönöm szépen próbáltam letölteni de én már nem tudok letölteni arról az oldal -ról mert elértem a Maximum Letöltési limitet (nem vagyok prémiumos!) na és ezért meg próbálom máshonnan letölteni a patchet de azért köszi! :) -
Toya #51 Hivatalosan már több javítás is készült a játékhoz, amelyet simán letudnak tölteni azok akik hivatalos helyről szerezték be a játékot.
A többieknek sajnos úgy tűnik marad a várakozás az európai változatra, mivel a patchet a törtre a hivatalos fórumban leírtak alapján nem lehet felrakni.
Ha valaki mégis próbálkozna, annak: 1.0.1.3-as patch -
Robi546 #50 Na de akkor most már valaki nézze meg a #45 -ös HSZ-t pls!! Akkor valaki nem tud segíteni ebben a Kamera Dologban ??? Aki tud az segítsen PLS! Előre is thx! -
Robi546 #49 meg de nem akarok warezolni úgy hogy elküldöm privát üzenetben ok ???
Na küldöm!