Motoros videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
erdõbe? gyorsabban szoktam csak kicsit csúszkál 😄 de úgy a jó 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Morphin
ennyi eszed van...gondolom te erdõben akkor 20al mész...azt meg légyszi élvezd :S (nemkell száguldani, de enduro v terep gumival kicsit biztonságosabb)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Pepsi Twist
azt ki hagytam hogy rendszeresen járok vele terepre meg erdõbe (Slick gumival...)

Pepsi Twist
az enduromon slick gumi van 😄 csak hozzá tenném... (mivel városba használom)

Morphin
supermoto gumikkal salakon?? joh most ez a video tényleg nem nagy szám, de azért légyszi mutass vmit salakon slick gumival plsplsplsplsplspls<#integet2>

Pepsi Twist
ezt bármikor megcsinálom az endurommal 😄

Kaszi46
Szeressük bizony!😊
Elsõ próbálkozásaim terepen a dlágaszágommal.(nem röhögni, 125-ös aprilia pegaso után váltottam rá, supermoto gumikkal, salakon)

ktm lc4 625 prestige 2002-es:

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Pont a napokban találtam meg egy 2002-es brno-ban felvett kazit, amin Max Biaggi örül elõttünk a gyõzelmének. Gondoltam feltolom jutyubra:

*Posse*T.W.D*

Énvagyokazapád
hm?
(persze ezt majd változtatgatom, mert ugye nem csak sportmotor videok vannak itte :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Pepsi Twist
nem fosok közbe mivel motorral betartom a szabályokat... mármint nem megyek végig a kocsisor között meg ilyenek... hanem állok a kocsik mögött... meg motorral nem megyek 100al hanem csak 80al... szóval motorral nem megyek olyan agresszívan mint kocsival ennyi...

Énvagyokazapád
tzr után csak nem fogok csalódni benne :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

pszihopata
Kezdésnek tökéletes szerintem.
/sok yamahám volt fzr 1000,tdm 850,xj 750,rd 500 stb. tök jók voltak/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Énvagyokazapád
Valamit valamiért, alig várom hogy visszaüljek.

pszihopata
Szar lehet neked úgy motorozni hogy fosol közben!😊

Morphin
kockázat nélkül...pámpámpám

Pepsi Twist
nah látod? elütöttek... kész vége eltöröd a lábad nem tucc motorozni ennyi nah most nekem belémjönnek kész mi lesz semmi összetörik a verda és úgy lehet még simán tovább megyek vele... ennyi...

Énvagyokazapád
amúgy mint szakértõ :]
R125rõl vélemény?

Énvagyokazapád
dejó neked...

nemtom hallottad-e, engem hétfõn ütöttek el... szval 1 hónapig nincs motorozás, pedig nekem a motorozásból állt ki minden napom :l
délbe kelés, motorra pattanás, este 10-11-12ig motorozás...

pszihopata
Riding-oltam már 4 órát ma,nekem elég volt!😊

/majd szét szakadok,mert egykerekezés-gyakorlás volt non-stop/

Énvagyokazapád
Don´t sit on your Computer. Go Riding. <#wink>

pszihopata
Ezzel az xl-el forgalomban is közlekedsz,mert ha igen akkor hogy írhatsz olyat hogy a dugóban a kocsid gyorsabb,mint egy robogó,vagy egy motor?

Pepsi Twist
nyug én motorozok is meg autózok is... lentebbi HSZben kép is van hogy mivel...

pszihopata
Van egy 2000-es kocsim,de márciustól novemberig motorral járok.

Tudod az az eltérés kettõnk között,hogy én tudom a különbséget a két jármû között,te viszont csak elképzeled!

Nem baj,nem kell mindenkinek motorozni!<#wink>

Morphin
OMG kipróbálnám ezt is...nemrossz vállfaja a mocizásnak(nemtetszik a KTM a sok nagy ûrtartalmú egyhengerese miatt..)
tuti nem merném így eldobni keresztbe...elõbb vágnék el egy zsugor ladát<#boxer>

Morphin
senki nem motorozik -35ben...általában akinek telik motorra annak már áll egy autó a garázsában...(de lehet mi élünk túl jól...mondjuk 2 kocsi áll bennt <#beka3> mind1)

Morphin
teljesen jogos...

GS1200...hmm BMW egyedüli kedvencem a motorjaikból az a nagy hodály...a nevét nemtudom, de minden elektromos rajta...(stander, meg cd-s rádio+hangfal etc.)
túrázni viszont ez a GS nem rossz, egyszer láttam a Discoveryn vmi két csávó beutazta egész világot két ilyen masinával...egyiknek kettétört a váza vmi orosz murván...de túlélték és célbaértek!!
Nekünk 6os fazer van, leakarom rakni nagymocira majd énis, de fater szerint ne rakjam le :S veszélyes meg szerinte nekem jobb a 4 kerék.Pedig elmondhatatlan érzés motorozni 😞 egyszer vittek a megyeri úton egy v-roddal...(HD) 120lovas V2-es alapból megborzongat...170re ugy gyorsult mint egyik kocsi sem...szal csak olyan ember fikázza a mocikat aki életében nem motorozott egy jót v vitték mocival...csak kár h veszélyes <#vigyor2><#gonosz3>

Pepsi Twist
felesleges? há te beteg vagy -.- nem tom hogy -35fokba mikor fox te motorozni...

Énvagyokazapád
természetesen a supermotokat is szeressük :]

KTM 640 LC4

Énvagyokazapád
ezek már csak felesleges érvelések...

Pepsi Twist
az autó 1 kabát... nem esik rád az esõ a hó a mittom én mi... megvéd mindentõl neked jön 1 autó 90el úgylehet csak kicsit összetörik a verda te meg motorral 2-be szakadsz...

Énvagyokazapád
<#eljen>

Énvagyokazapád
Garry McCoy csúsztatás

pszihopata
Nekem 19 éve van motorjogsim,és 17 éve autó.Kb. egymillió kilómétert vezettem autóval,mindennap teherautóval is járok,és egy 650-es nagymotorral is járok,ha van rá idõm.

Volt 150 lovas sportmotorom,több is,de szeretem a robogókat is 50 köbcentisben is.
Olvasgattam miket irogatsz ide!

Dugóban baszhatod a ventód erejét,meg a mellékutcás trükjeidet!
Te másfél tonnás acélvázban hurcolod a segged,és szennyezed a levegõt,mikor ugyanezt egy hatvan kilós robogóval városban gyorsabban tehetnéd,és parkolni is tudnál vele /ingyen/.

Nem értem mire jó egy motoros topikban fikázni a motorokat?
Mi értelme hasonlítgatni egy autót egy motorhoz?
Érvek mindkét oldalon vannak,mindenki úgy közlekedik ahogy akar és nem kell megmagyarázni hogy melyik a jobb!

Énvagyokazapád
2008as sportgépek

Pepsi Twist
VW Vento

Énvagyokazapád
Egyik nagykedvenc videóm, R1el a világ körül

Énvagyokazapád
Egy nagyon szép videó szerintem a GS1200rõl

Énvagyokazapád
BMW, Audi, vagy esetleg Merci :]

Morphin
milyen 4kerekûd van? ha szabad megkérdeznem

Énvagyokazapád
gratulálok, téma részemrõl lezárva, te utálod a motorosokat, csak nem tudsz róla.

Pepsi Twist
"de istenem, ha elférünk, akkor miért ne"

De istenem ha megöllek és nem derül ki akkor miért ne?

Én eddig lámpánál az összes kismotorost állva hagytam... fõleg akkor szoktam ezt csinálni mikor oda jön és túráztatja azt a kis szar kávédarálót azt ott néz rám...

Pepsi Twist
És te szegeden?

Énvagyokazapád
x kilóméteres dugo nem is volt, nem is lesz, de duként elég nagy a forgalom, és piros lámpáknál kedvezõbb ha elõremegyünk, bár ezt is tiltja a törvényt, de istenem, ha elférünk, akkor miért ne? úgyis jobban ugrik a motor, nem hinném hogy fel fogom tartani... bár van aki direkt visszaelõz amikor még sárgára se vált a lámpa, merthát õ itt a keménygyerek.

Morphin
OFF
Kecskeméten mikor van dugó?... (igazi x km-es dugó)
Én tudom milyen kismocizni hisz én pl Simsonnal kezdtem.Igaz csak 18 vagyok, fél éve már 4 keréken élem az életem...
amúgy ha már kialakult egy vita, akk én a mocit pártolom...egyrészt kisebb az esély h rendõr megbasz (villamos sín kocsival kicsit feltûnõ + szembesáv...) másrészt pedig városban úgysem tudsz 100+-al menni.(csak este, pesti vagyok...)
jah és egy "kismoci" végsebessége 45?? ez olyannyira nyílt titok h az nemigaz, még a simson is ment anno simán 60-70et (lazán)...szal pls ne nézzük le a kismocikat, bár én jobban érzem magam mondjuk egy 600as fazer nyergében...szvsz
na bb
ON

Énvagyokazapád
dekipróbálnám élõbe :]
kecskeméten mikor jársz? 😄

Pepsi Twist
nem, nem a rendõröket pártolom...

jah és sztem városba elvernélek az biztos... multkor dugó volt... kivágtam a szembe sávba és elmentem addig ameddig nekem kellet és láss csodát kikerültem a dugót... mivel te motorral mozogsz nem tudod hogy autóval milyen csalásokat lehet csinálni...

Énvagyokazapád
"CÉLOM:

Hatalommal való visszaélés, Korrupció, Emberi jogok sárbatiprása, Elnyomás, Világuralom, Prostitúció elõnyhöz juttatása, Sikkasztás, Adócsalás."

Ilyen kiírásokkal a rendõröket pártolod? hidd el hogy városban nem vernél el, ebbe bele kell törõdnöd.

Pepsi Twist
hát nemhiszem hogy a te kis 10bhp-del ott hagyod az én kis 230bhp-m... jah és 120al megy a motorod? 50ccm? hivatalosan csak 45 a végsebessége... hivatalosan csak 40el mehecc... hivatalosan a rendõr elkobozhatja a motorod ha 100al rohangálsz fõleg azért mert 100%-os sebességhatár átlépés no meg milyen segédmotor az amelyik 120al megy...

Énvagyokazapád
pf. enyémnek most 120 a vége, és jópár kocsit elpicsáz, akár hiszed akár nem.

pályán nagyobb vasaknak esélyük nincs, csak egyenesbe, vagy SM-eseknek.
nem is túrázni használom, hanem a városba rohangálni, meg este hülyülgetni, vagy suliba menni. És elárulom neked, ezt a KIS sebességet még ennél a motornál sem lehet elérni városba, nemhogy egy ZX6nál a 270-80as sebességet. Városban ha mennénk egy kört egy autóssal, esélye nem lenne, az más kérdés, hogy egy nagyobb túránál ki érne oda elõbb, de engem ez a kérdés még nem foglalkoztat, mert mint mondtam, nem túrázok vele. (fõleg mert kétütem, és bármikor megszorulhat)

Pepsi Twist
ha-ha-ha

50ccmel mire mész? semmire... kitörölheted vele a segged... nem gyorsul, nincs sebessége... errõl ennyit...