250
Sport, enduro, supermoto, stb.
-
#130 300eFT -
#129 amúgy kb mennyibe kerül kombletten egy ilyen szerelés ami a csávón van? sisakkal mindennel együtt?? -
#128 ez mekkora:ADAS_sdafDsd_SDssda
hogy elterjedtek most ezek a motoroscuccbantáncolok vidik:D
ha van még linkelhetsz párat:D -
#127 nekem most ez a kedvenc videom, minden órába egyszer tuti megnéztem eddig :D
-
#126 lolz -
#125 :D
-
#124 látom nem nagyon érdekel senkit a téma, bedig már banner(eket) is csináltam -
ez meg no comment:
-
#122 Egy kis SM, ha hülyülni van kedvünk a városba :]
-
#121 Egy kis endurózgatás :]]]
KMT 950R Super Enduro
-
#120 átállítottam az órám :l -
#119 lol vissza kaptad a regged? nem járt még le a büntid ha jól számolom... -
#118 nem gyenge elütés :l
bár inkább a motor utötte el a kocsit :D
-
#117 Egy kis sötétség a topikban :P
-
#116 mostani őrületem, be kéne szerezni egyet! :)
Pit-Bike
-
#115 tzrel meg tudom csinálni, ügyi a csávó :D
-
#114 betolni még belehet, de húzni nem nyerő :D
-
#113 még mindig nem :(
-
#112 rendőrökkel játszani nem mindig jó móka :(
-
#111 Ducati 996 + hihetetlen hang :o
-
#110 na ittvagyok már, hiányoztam? :)
KTM 690 SM
-
#109 Egy kis bevágás XD az lófax terepre...de tényleg ne offoljunk...
peace -
#108 ne csak off legyen, motogp-s pilóták supermoton:
-
#107 szerintem egy kicsit félreértettük egymást, mert én csak annyit írtam supermoto gumikkal, ami nem feltétlenül jelenti azt hogy slick.
utcai sm gumik:
nekem most pl ilyen van(elég szar amugy, nagyon hamar kopik, és igazából se betonon, se terepen nem tapad a legjobban
verseny sm gumik:
mivel a sm. versenyek 99%-ában van valamennyi terepes rész is, ezért a gumikon is mindíg van valamennyi bevágás. -
#106 na igen de az utcai gumi az csak nem fedi a slick fogalmat...érted mit akarok mondani azért....supermoto gumi sztem elég necces salakon, meg erdőben... -
#105 Lehet menni normális tempóval is erdőben, mezőn, salakon utcai gumikkal. nyilván azért óvatosabban kell csinálni a dolgokat, de a 20-as tempó akkor sem jellemző.:)
Előző mocimon is utcai gumik voltak, és azt is rendszeresen használtam terepen.
Persze jobb lenen egy enduro szett is, de nincs rá mani. -
#104 Nagyon király videók(és kawák :D)
köszi ColdF -
#103 ColdFire? -
Anonim Nick #102 még egy
-
Anonim Nick #101 A kedvenc motor reklámjaim, alap dolgok motorosoknak szerintem, marha jók :D
-
#100 erdőbe? gyorsabban szoktam csak kicsit csúszkál :D de úgy a jó :D -
#99 ennyi eszed van...gondolom te erdőben akkor 20al mész...azt meg légyszi élvezd :S (nemkell száguldani, de enduro v terep gumival kicsit biztonságosabb) -
#98 azt ki hagytam hogy rendszeresen járok vele terepre meg erdőbe (Slick gumival...) -
#97 az enduromon slick gumi van :D csak hozzá tenném... (mivel városba használom) -
#96 supermoto gumikkal salakon?? joh most ez a video tényleg nem nagy szám, de azért légyszi mutass vmit salakon slick gumival plsplsplsplsplspls -
#95 ezt bármikor megcsinálom az endurommal :D -
#94 Szeressük bizony!:)
Első próbálkozásaim terepen a dlágaszágommal.(nem röhögni, 125-ös aprilia pegaso után váltottam rá, supermoto gumikkal, salakon)
ktm lc4 625 prestige 2002-es:
-
#93 Pont a napokban találtam meg egy 2002-es brno-ban felvett kazit, amin Max Biaggi örül előttünk a győzelmének. Gondoltam feltolom jutyubra:
-
#92 hm?
(persze ezt majd változtatgatom, mert ugye nem csak sportmotor videok vannak itte :]
-
#91 nem fosok közbe mivel motorral betartom a szabályokat... mármint nem megyek végig a kocsisor között meg ilyenek... hanem állok a kocsik mögött... meg motorral nem megyek 100al hanem csak 80al... szóval motorral nem megyek olyan agresszívan mint kocsival ennyi...